Εγώ άλλον υποπτεύομαι!!!ειμαι στο τσακ απο το να παω στο γαβροθρεντ κ να ριξω χριστοπαναγιες στον κλωνο του πλεζοροκρις..
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Εγώ άλλον υποπτεύομαι!!!
ποιον λες φιλε?
Θα σου στείλω pm μόλις σιγουρευτώ!!! ;)ποιον λες φιλε?
Θα σου στείλω pm μόλις σιγουρευτώ!!! ;)
εγινε φιλε..
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Ήρθε και το μαλακιστήρι -που γλύφει το Βγενόπουλο άκριτα και χωρίς το παραμικρό επιχείρημα- να μου πει τι ομάδα είμαι εδώ και 40 χρόνια, όταν δεν ήταν ούτε εις υγράν κατάστασιν ακόμα.
Περσόνα, αντιλαμβάνεσαι σε τι μπουμπούκια -πράσινα και κόκκινα- δίνεις χώρο με τα αλλοπρόσαλλα ποστ σου;
ρε ουστ μωρη αδερφαρα που θα με πεις και μαλακιστηρι
κολογαυρε
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώΠερσόνα, αντιλαμβάνεσαι σε τι μπουμπούκια -πράσινα και κόκκινα- δίνεις χώρο με τα αλλοπρόσαλλα ποστ σου;
1.
έκανα χιούμορ το οποίο και προφανώς κατάλαβες....
2.
σε έβαλα στην ίδια θέση που με είχες βάλει όταν μου έλεγες ότι γλείφω γαύρους......
Προφανώς και είσαι αρκετά μεγάλος και έξυπνος για να καταλάβεις ότι όταν κάποιος λέει τη γνώμη του και ομιλεί με αλλόθρησκους δεν είναι ούτε ρουφιάνος, ούτε γλείφτης ούτε τιποτα απ όλα αυτά που τον κατηγορούν......
Αυτό ισχύει και για μένα και για σένα......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
'oxi ρε λαπλασάκο.....με ανθρώπους που το μ΄0νο που κοιτάνε είναι τα μπουνίδια δεν αξίζει τον κόπο να μιλάς..ούτε και να τους βρίζεις....είπαμε ..γαύροι είναι....και μακάρι να κάνουνε ότι στην ριζούπολη αύριο..να τελειώσει ο τίτλος χωρίς παιγνίδι....να φάνε μια τιμωρία και πάπαλα......πάντως ρε μάγκες..ποιό κομπλεξικούς ανθρώους δεν εχω δεί...τι πράγμα είναι αυτό?.....ήμαρτον....όχι όλοι πάντως το επαναλαμβάνω....οι περισσότεροι ναι...ειμαι στο τσακ απο το να παω στο γαβροθρεντ κ να ριξω χριστοπαναγιες στον κλωνο του πλεζοροκρις..
gatto
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2007
- Like
- 32
- Πόντοι
- 366
Να πάρετε κι εσείς ένα χάρτινο...'oxi ρε λαπλασάκο.....με ανθρώπους που το μ΄0νο που κοιτάνε είναι τα μπουνίδια δεν αξίζει τον κόπο να μιλάς..ούτε και να τους βρίζεις....είπαμε ..γαύροι είναι....και μακάρι να κάνουνε ότι στην ριζούπολη αύριο..να τελειώσει ο τίτλος χωρίς παιγνίδι....να φάνε μια τιμωρία και πάπαλα......πάντως ρε μάγκες..ποιό κομπλεξικούς ανθρώους δεν εχω δεί...τι πράγμα είναι αυτό?.....ήμαρτον....όχι όλοι πάντως το επαναλαμβάνω....οι περισσότεροι ναι...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
όχι ρε μεγάλε...άμα τα κάνουν όλα πουτάνα στο εξοχικό μας...δεν θα είναι χάρτινο...κανονικό θάναι...άσε που μπορεί και με κόλαση να τους νικήσουμε και να πεθάνουν όρθιοι...Να πάρετε κι εσείς ένα χάρτινο...
Επισκέπτης
Συμφώνησε με Λάουντρουπ...
Μίκαελ Λάουντρουπ... Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να συνεχίσει την αναζήτηση για προπονητή. Οι συζητήσεις με τον Μίκαελ Λάουντρουπ είχαν αίσιο τέλος και ο Δανός τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο των "πρασίνων" τα επόμενα δύο χρόνια. Όλα αυτά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμα της η "Marca".
Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό ξεπεράστηκε και ο Λάουντρουπ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Κάτι παραπάνω από τα διπλάσια που έπαιρνε από τη Χατέφε.
Για να υπογράψει ο Δανός στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από τη Χετάφε. Ετσι οι "πράσινοι" θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ �τόσο είναι η ρήτρα- για να σπάσουν το συμβόλαιο του Λάουντρουπ με την ομάδα του.
Μίκαελ Λάουντρουπ... Ο Παναθηναϊκός δεν χρειάζεται να συνεχίσει την αναζήτηση για προπονητή. Οι συζητήσεις με τον Μίκαελ Λάουντρουπ είχαν αίσιο τέλος και ο Δανός τεχνικός θα κάθεται στον πάγκο των "πρασίνων" τα επόμενα δύο χρόνια. Όλα αυτά σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα σε δημοσίευμα της η "Marca".
Η ισπανική εφημερίδα αναφέρει ότι η διαφορά που υπήρχε στο οικονομικό ξεπεράστηκε και ο Λάουντρουπ θα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην Ελλάδα, αυξάνοντας τον τραπεζικό του λογαριασμό κατά 2,5 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο. Κάτι παραπάνω από τα διπλάσια που έπαιρνε από τη Χατέφε.
Για να υπογράψει ο Δανός στον Παναθηναϊκό, θα πρέπει πρώτα να αποδεσμευτεί από τη Χετάφε. Ετσι οι "πράσινοι" θα πρέπει να βγάλουν από τα ταμεία τους περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ �τόσο είναι η ρήτρα- για να σπάσουν το συμβόλαιο του Λάουντρουπ με την ομάδα του.
Επισκέπτης
Εν τω μεταξύ, ο μάνατζερ του Λάουντρουπ Μπαϊράμι Τουτμουλού με δηλώσή του στο Supersport FM επιβεβαίωσε τη συμφωνία του πελάτη του με τον Παναθηναϊκό.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
και ποιός είναι ρε αυτός ο Λάουντρουπ............ανύπαρκτος.......
Χου ρε που πετάτε λεφτά και νομίζετε ότι θα κάνετε ομάδα......
Χου ρε που πετάτε λεφτά και νομίζετε ότι θα κάνετε ομάδα......
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
άντε ξεκινάει το ματσάκι.....να δούμε αν έχουμε την ψυχή και την απόδωση να τελειώσουμε σήμερα.....θα δείξει....
επίσης θα υπάρξουν προκλήσεις με τους παίκτες για αποβολές πιστεύω...να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας πρέπει...είδωμεν
ο...καραγκιόζης άρχισε πρωτού ..αρχίσει το παιγνίδι....επειδή οι διαιτητές άλλαξαν ρακέτες στις ομάδες λόγω αντικειμένων που έπεφταν ο κ.γιαννάκης ζήτησε να γραφτεί στο φύλλο αγώνα για να τιμωρηθούν οι διαιτητές μετά...δηλαδή να τους φοβίσουμε να μας παίξουν 60-40.....ρε παιδιά...πως κατάντησε έτσι αυτός....κρίμα...
επίσης θα υπάρξουν προκλήσεις με τους παίκτες για αποβολές πιστεύω...να κρατήσουμε την ψυχραιμία μας πρέπει...είδωμεν
ο...καραγκιόζης άρχισε πρωτού ..αρχίσει το παιγνίδι....επειδή οι διαιτητές άλλαξαν ρακέτες στις ομάδες λόγω αντικειμένων που έπεφταν ο κ.γιαννάκης ζήτησε να γραφτεί στο φύλλο αγώνα για να τιμωρηθούν οι διαιτητές μετά...δηλαδή να τους φοβίσουμε να μας παίξουν 60-40.....ρε παιδιά...πως κατάντησε έτσι αυτός....κρίμα...
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K