μονο που ο τελεμες δεν ειναι ο εθνικος αλλα ολοι οι αλλοι ανυπαρκτοι του πρωταθληματος πειραια
το ειπα και μονος μου πριν οτι στο πρωταθλημα πειραια υπηρχαν μονο 2 η μεγαλη ομαδα του πειραια ο εθνικος και η μικρη ομαδα του πειραια η αλλιως πουτανα της ευρωπης
οι υπολοιποι ηταν τα πρασινα πουλια, τα ασπρα χωματα και οι ροζ ρινοκεροι
αντιθετως στο πρωταθλημα αθηνων επαιζαν παο, αεκ, απολλων, πανιωνιος, αιγαλεω και αλλες ομαδες αρκετα αξιομαχες εκεινη την εποχη
δηλαδη η πουτανα της ευρωπης ειχε δυο δυσκολα ματς μεσα στη σεζον μεσα κι εξω με τον εθνικο ενω παο και αεκ καμια 10αρια
οποτε οταν σχηματιζοταν ο τελικος ομιλος δεν ξεκινουσαν απο την ιδια αφετηρια
καταλαβαινεις πολυ καλα τι λεω αλλα κανεις οτι δεν καταλαβαινεις
Εχεις βαλει την κασετα στον αυτοματο και ουτε βλεπεις τα ποστ που βαζουμε...
Παμε αλλη μια μπας και μας διαβασεις : η γαμημενη περιοδο για την οποια μιλαμε ειναι 12 πρωταθληματα πριν την κατοχη και 12 πρωταθληματα μετα την κατοχη (1928-1960)....
Στα 12 πριν την κατοχη παιζαμε με τις ιδιες ομαδες!!!!!με τις ομαδες του νοτιου ομιλου!!!!αμα επαιζα εγω με τα ασπρα χωματα, επαιζες και εσυ με τα ασπρα χωματα!!!!μεχρι εδω τουλαχιστον το καταλαβαινεις?????!!!!???
Στα 12 χρονια μετα την κατοχη σε καποια απο αυτα στην τελικη φαση πηγαινε μονο ο 1ος, ενω σε εσας οι 2 πρωτοι...οποτε εγω για να παω τελικη φαση επρεπε να αποκλεισω τον εθνικο που αμα ηταν στην αθηνα θα εβγαινε πολυ πιθανον μες στην 2αδα...
Αυτα ειναι τα δεδομενα, τα αδιαμφισβητητα που προκυπτουν απο την ιστορια....τωρα αν εσυ θεωρεις οτι ο 5ος της αθηνας ηταν καλυτεροσ απο τον 5ο του πειραια, αυτο ειναι αδυνατον να γινει αντικειμενο συζητησης γιατι αυτοι οι 2 πεμπτοι δεν παιξανε ποτε μεταξυ τους αφου δεν πηγαν ποτε στην τελικη φαση αλλα ουτε ηταν μαζι και στα προπολεμικα χρονια που ηταν ενας ενιαιος ομιλοσ...αυτο μπορει να το ξερει μονο οποιος πηγαινε στα γηπεδα εκεινης της εποχης...αν εσυ θεωρεις το αιγαλεω καλυτερο απο τον ατρομητο πειραια ειναι δικαιωμα σου, αλλα ειναι απλα μια θεωρια..εγω μπορει να θεωρω τπ αντιθετο..δεν αποδεικνυεται τιποτα...