You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
τα ποστ αυτα δεν εχουν λογο υπαρξης ... η καζουρα και τα λεκτικα οκ ειναι αναμενομενα σε οπαδικα ποστ. αλλα ποστ που προωθουν και διαιδωνιζουν την βια ειναι απαραδεκτα...
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠ
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γενικά όποιος ασχολείται με τέτοια, ανεξαρτήτου ομάδος, έχει τόση σχέση με τον αθλητισμό όσο μια πορνοστάρ με την παρθενία. Πράγματα για να ασχολείται ο κάθε καθυστερημένος αυτής της κοινωνίας που δεν έχει επιδείξει τίποτε σοβαρό στη ζωή του.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
η βασουλα να πλενεται μην κολλησουμε τα παρασημα που κουβαλαει..μην συγκρινεις ανομοια πραγματα...αυτή η 22χρονη κοπελα που λες είναι γνωστη και οργανωμενη βαζελα..εχω ακουσει ότι ειχε μπλεχτεί και σε σκηνικα με μαχαιρώματα...
η μια φαση με την άλλη δεν εχει καμια απολυτως σχεση...στο ένα σκηνικο εγινε ντου και την πληρωσαν αμαχοι (αμεα, γονεις παικτριών της γλυφαδας κτλ.), ενώ το άλλο σκηνικο ηταν στοχευμενο...εκτος αν νομιζεις ότι ετσι για πλακα βρηκαν μια βαζελα και την μαχαιρωσαν…
παντως κατά την γνωμη μου, οσο σκουπιδι και να είναι η άλλη, με γυναικα δεν ασχολείσαι...
υγ: φιλοτιμη προσπαθεια από τα γνωστα αρδ να ξεπλυνουν την ντροπη του παπαστρατειου, αλλα δεν...
υγ2 : "η 22χρονη κοπελα" τι ειχε πανω της την ωρα της επιθεσης :
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Όταν οι κάφροι, γιατι κάφροι είναι, θέλουν να αλληλοσκοτωθούν, είτε υπάρχουν ποστ, είτε όχι, λίγο τους νοιάζει. Και, όσο αυτοί οι κάφροι είναι χρήσιμοι σε προέδρους με πολιτικές φιλοδοξίες, σε όποια ομάδα και να είναι, η κατάσταση θα διαιωνίζεται.τα ποστ αυτα δεν εχουν λογο υπαρξης ... η καζουρα και τα λεκτικα οκ ειναι αναμενομενα σε οπαδικα ποστ. αλλα ποστ που προωθουν και διαιδωνιζουν την βια ειναι απαραδεκτα...
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Και αντρας να ειναι, το να τον βαρανε 5 μαζι δε παει. Δεν ειναι σωστο. Ποσο μαλλον γυναικα. Αλλα τι σοι γυναικα ειναι αυτη που μπλεκεται με αλητειες, καφριλικια, οπαδιλικια.μην συγκρινεις ανομοια πραγματα...αυτή η 22χρονη κοπελα που λες είναι γνωστη και οργανωμενη βαζελα..εχω ακουσει ότι ειχε μπλεχτεί και σε σκηνικα με μαχαιρώματα...
η μια φαση με την άλλη δεν εχει καμια απολυτως σχεση...στο ένα σκηνικο εγινε ντου και την πληρωσαν αμαχοι (αμεα, γονεις παικτριών της γλυφαδας κτλ.), ενώ το άλλο σκηνικο ηταν στοχευμενο...εκτος αν νομιζεις ότι ετσι για πλακα βρηκαν μια βαζελα και την μαχαιρωσαν…
παντως κατά την γνωμη μου, οσο σκουπιδι και να είναι η άλλη, με γυναικα δεν ασχολείσαι...
υγ: φιλοτιμη προσπαθεια από τα γνωστα αρδ να ξεπλυνουν την ντροπη του παπαστρατειου, αλλα δεν...
υγ2 : "η 22χρονη κοπελα" τι ειχε πανω της την ωρα της επιθεσης :
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
εσυ επειδη εκτος απο ψυχολογικα προβληματα φαινεσαι απο τα γραπτα σου οτι εισαι και κωλοπαιδι, καποια στιγμη θα την πατησεις εκει εξω και καποιος θα βρεθει στο δρομο σου να σου γαμησει το ταμ τιριριμη βασουλα να πλενεται μην κολλησουμε τα παρασημα που κουβαλαει..
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
τυπε μου εχεις δει τι ξυλικι πεφτει σε αγωνες γ κατηγοριας τοπικου ανα την επικρατεια???Όταν οι κάφροι, γιατι κάφροι είναι, θέλουν να αλληλοσκοτωθούν, είτε υπάρχουν ποστ, είτε όχι, λίγο τους νοιάζει. Και, όσο αυτοί οι κάφροι είναι χρήσιμοι σε προέδρους με πολιτικές φιλοδοξίες, σε όποια ομάδα και να είναι, η κατάσταση θα διαιωνίζεται.
εχεις δει κεντημα απο δικρανι???
αυτοσχεδια fight club παιχτη μου..
εσυ τραβα εκτονωσου στην κονσολα σου μεσω mortal kombat..
ο καθεις με τα βιτσια του..
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
τυπε μου εχεις δει τι ξυλικι πεφτει σε αγωνες γ κατηγοριας τοπικου ανα την επικρατεια???
Δηλαδή εσύ, για να καταλάβω, προσπαθείς να δικαιολογήσεις την καφρίλα των μεν και των δε? Και στην τελική ΓΙΑΤΙ να πέφτει ξυλίκι σε αγώνες Γ κατηγορίας ή τοπικού;
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠ
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
τυπε μου εχεις δει τι ξυλικι πεφτει σε αγωνες γ κατηγοριας τοπικου ανα την επικρατεια???
Και επειδή υπάρχει βία σε μεγάλο κομμάτι του ποδοσφαίρου ( όπως και της σάπιας Ελληνικής κοινωνίας ) σημαίνει ότι είναι αυτό το φυσιολογικό; Φοβερή λογική.
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
τζογαρω τυπε μου..εσυ επειδη εκτος απο ψυχολογικα προβληματα φαινεσαι απο τα γραπτα σου οτι εισαι και κωλοπαιδι, καποια στιγμη θα την πατησεις εκει εξω και καποιος θα βρεθει στο δρομο σου να σου γαμησει το ταμ τιριριμ
βασει στατιστικης οι πιθανοτητες να παω απο τροχαιο ειναι απειρως μεγαλυτερες απο το να μου γαμησουν το ταμ τιριριμ οι οχτροι..
μηπως να εκοβα πρωτα την οδηγηση???
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.905
- Πόντοι
- 9.931
Τρεις εναντίον ενός που είναι και ΓΥΝΑΙΚΑ! Τελειωμένα άτομα, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στο σύνολο της κοινωνίας...
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
ξεκινα με το να κοψεις πρωτα τις μαλακιεςτζογαρω τυπε μου..
βασει στατιστικης οι πιθανοτητες να παω απο τροχαιο ειναι απειρως μεγαλυτερες απο το να μου γαμησουν το ταμ τιριριμ οι οχτροι..
μηπως να εκοβα πρωτα την οδηγηση???
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
γεννετικη εντολη τυπε μου..Δηλαδή εσύ, για να καταλάβω, προσπαθείς να δικαιολογήσεις την καφρίλα των μεν και των δε? Και στην τελική ΓΙΑΤΙ να πέφτει ξυλίκι σε αγώνες Γ κατηγορίας ή τοπικού;
οι μπουρδελιαρηδες μοιραζουν τα χυσια τους σε οσα περισσοτερα χυσοδοχεια μπορουν λογω γεννετικης εντολης κ μονο..
Man-With-No-Name
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.112
- Πόντοι
- 456
Το έκαψες τύπε, άστο....γεννετικη εντολη τυπε μου..
οι μπουρδελιαρηδες μοιραζουν τα χυσια τους σε οσα περισσοτερα χυσοδοχεια μπορουν λογω γεννετικης εντολης κ μονο..
ΦΟΥΛ ΚΑΥΛΩΜΕΝΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2019
- Like
- 224
- Πόντοι
- 21
Όποια και να ήταν , ό,τι και να κουβαλούσε , είναι ξεφτίλα αυτό που έγινε. Ο ορισμός της θρασυδειλίας.
Έχει ξεφύγει το πράγμα. Άντε επιθέσεις και σε βρέφη... :S
Έχει ξεφύγει το πράγμα. Άντε επιθέσεις και σε βρέφη... :S
ΜΕΝΕΛΑΟΣ ΠΑΠ
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2019
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Όπως και στους περισσότερους τομείς, έτσι και σε αυτόν άρχισε η παρακμή από τη δεκαετία του 80 και τώρα βρισκόμαστε στο έσχατο σημείο της παρακμής αυτής.
sarantispolatos198231
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 605
- Πόντοι
- 96
ε ρε Θατσερ που θελει ο κωλος μας.....
whois
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Απρ 2007
- Like
- 471
- Πόντοι
- 36
οι γυναικες δικαιουνται να κεντανε αντρες ατιμωρητι???
Τρεις εναντίον ενός που είναι και ΓΥΝΑΙΚΑ! Τελειωμένα άτομα, δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στο σύνολο της κοινωνίας...
βρε τι λετε..
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K