επισης δεν καταλαβα γιατι τα γραφετε αναλυτικα
τα ξερουμε τι εχει γινει τα εχουμε πει 100 φορες
η ενσταση δεν ειναι οτι ο ολυμπιακος ευνοηθηκε στον τελικο ομιλο που σχηματιστηκε απο 4 η απο 8 ομαδες
η ενσταση ειναι οτι ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ ο ολυμπιακος στον τελικο ομιλο επαιζε μια ολοκληρη χρονια με αντιπαλους ανεκδοτα οταν οι υπολοιποι γαμιονταν μεταξυ τους
ειναι σαν να εχεις final 4 πυγμαχιας μεταξυ λιστον - κασιους κλει - μαικ ταισον - σοφοκλη τελεμε
αμα τα ζευγαρια του ημιτελικου ειναι λιστον - κασιους κλει απο τη μια και μαικ ταισον - σοφοκλης τελεμες και στον τελικο προκριθουν π.χ. ο κασιους κλει με τον μαικ ταισον, ο ταισον δεν μπορει να κοκορευτει και πολυ αν κερδισει διοτι με τον τελεμε εκανε προπονηση ενω του αλλου του βγηκε ο κωλος
ωραιο και πιασαρικο το παράδειγμα με ταισον και σοφοκλη τελεμε αλλα ας δεν το συνδεσεις με κατι συγκεκριμενο, δεν εχει καμια αξια...σου εβαλα σε 2 ποστ όλα τα πρωταθλήματα από το 1928 μεχρι το 1960...πες μου σε ποιο πρωταθλημα επαιζα εγω με τον σοφοκλη τελεμε και εσυ με τον ταισον????
στα πρωταθλήματα του 1931, 1932, 1933, 1934, 1935, 1936, 1939, 1940 δεν υπηρχαν πρωταθλήματα αθηνας, πειραια και σαλονικης..παρα μονο πρωταθλήματα νοτιου και βορειου ελλαδας...αρα και εγω και εσυ που είμασταν στην νοτια ελλαδα, παιζαμε ακριβως με τις ιδιες ομαδες!!!! οποτε προπολεμικα η παπατζα με τελεμε και μαικ ταισον δεν ισχυει...
(αυτό ηταν πολύ καλο ξεβράκωμα, γιατι στις χρονιες αυτές θα δεις ότι πολλες φορες ο εθνικος πειραιως που εσυ τον θεωρεις σοφοκλη τελεμε περνουσε στην καταταξη εσενα που μας το παιζεις μαικ ταισον)
παμε τωρα μεταπολεμικα (1946-1960) :
το 1947 περνουσαν οι 2 πρωτοι από αθηνα και πειραια...εγω αντιμετωπίζοντας τον τελεμε περασα στην τελικη φαση...εσυ αντιμετωπίζοντας τις υπερομαδες της αεκ και του νιονιου, αποκλειστηκες...στην τελικη φαση εγω τις κερδισα μεσα εξω αυτές τις υπερομαδες και ο τελεμες ατρομητος πειραιως τερματισε 1 βαθμο κατω από την υπερομαδα της αεκ
το 1954 και το 1955 περνουσαν οι 2 πρωτοι από την αθηνα και μονο ο 1ος από τον πειραια...στο πρωταθλημα του 1954, στον πειραια που επαιζα με τους τελεμέδες, τερματισα πρωτος με 8 νικες 1 ισοπαλια και 1 ηττα...μετα στην τελικη φαση που επαιζα με τους ταισον της αθηνας και της σαλονικης τερματισα πρωτος με 8 νικες 2 ισοπαλίες και ο ηττες…
το 1956-1957-1958-1959 περνουσαν οι 3 πρωτοι από αθηνα και οι 2 πρωτοι από πειραια...και στην τελικη φαση του 1956 πχ. ο τελεμες εθνικος πειραιως τερματισε πανω από τον ταισον παναθηναικο και τον ταισον απολλων αθηνων στην καταταξη…