SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Τυπε εχω παιξει πρωταθλημα μουντιαλιτο συμπαικτης με παιχτη Α εθνικης.. Αντε Γεια!!!
Τι λες ρε τύπε κατάφερες να παίξεις μουντιαλίτο και να είσαι και συμπαίχτης με παίχτη A εθνικής? Εγώ ξέρεις ποσες φορες έχω παίξει με A, B και Γ εθνική συμπαίχτης σε τέτοιες πίπες? Γιατι το θεωρείς ως κατόρθωμα μπορείς να μου πεις? Έστω αν έχεις παίξει παλιά 'Δ ή ημιεπαγγελματίας και έχεις έναν A κύκλο αυτά δεν είναι ασυνήθιστες εμπειρίες. Άκου συμπαίκτης σε μουντιαλίτο χαχαχαχαχα
εχει χαθει η μπαλα.... παιδια βαλτε μεσα τα καβλια δεν ειναι ωρες να λεμε ποιος την εχει μεγαλητερη...
μια χαρα τα ειπε ο φιλος μαριος και η αναλυση που εκανε σωστη.. δεν το ειπε σαν δικαιολογια ... εγω παιδια μπαλα σε κατι αλανες επαιξα οταν ημουν μικρος ... στο σχολειο αν και ειχαμε γηπεδο με γρασιδι ποτε δεν επαιξα στην ομαδα μας γιατι δεν ειχα ουτε το ταλεντο ουτε τα λεφτα των "φιλων" συμμαθητων μου.... ομως ξερω να βλεπω 10 πραγματα στο ποδοσφαιρο.... τεσπα δεν χρειαζονται οι τσακωμοι
καλο βραδυ σε ολους
Καλο βραδυ ρε αλάνι, μακάρι να το συνέχιζες ακόμα και αν δεν είχες όπως λες το ταλέντο. Εχω συμπαίκτη μου στην A εθνική που καποτε επαιζε και ΑΕΚ, με αυτον ήμουν στην ίδια ακαδημία πιτσιρίκια, ταλέντο δεν είχε, είχε καλά τρεξίματα και αντοχές, δούλεψε ομως τόσο πολύ που έφτασε εκεί που είναι τώρα. Και ένας άλλος που όλοι λέγαμε θα παει πολυ ψηλα το μονο που καταφερε ειναι να παιζει απο επιθετικος αμυντικο χαφ στη Β εθνική. Έχω δει μεγάλες εξελίξεις παιχτών που παίξανε μπάλα και βγάλανε καλά λεφτά ενω παλιότερα τους είχαν για ξεγραμμένους.
τυπε σου ζήτω συγνώμη αν είπα καμια κουβέντα παραπάνω εσυ εχεις κανει καριέρα στο ποδόσφαιρο
Τυπε αν το εννοείς και δεν τρολαρεις συγγώμη και από εμενα αν είπα καμια κουβέντα παραπάνω. Εγώ πάντως δεν έχω θέμα, δεν μου είπες και τίποτα κακό, γουστάρω καζούρα και ότι γράφαμε γενικά, έχω τσακωθεί πολλές φορες για τέτοια θέματα.