Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε εχω παιξει πρωταθλημα μουντιαλιτο συμπαικτης με παιχτη Α εθνικης.. Αντε Γεια!!!

Τι λες ρε τύπε κατάφερες να παίξεις μουντιαλίτο και να είσαι και συμπαίχτης με παίχτη A εθνικής? Εγώ ξέρεις ποσες φορες έχω παίξει με A, B και Γ εθνική συμπαίχτης σε τέτοιες πίπες? Γιατι το θεωρείς ως κατόρθωμα μπορείς να μου πεις? Έστω αν έχεις παίξει παλιά 'Δ ή ημιεπαγγελματίας και έχεις έναν A κύκλο αυτά δεν είναι ασυνήθιστες εμπειρίες. Άκου συμπαίκτης σε μουντιαλίτο χαχαχαχαχα

εχει χαθει η μπαλα.... παιδια βαλτε μεσα τα καβλια δεν ειναι ωρες να λεμε ποιος την εχει μεγαλητερη...

μια χαρα τα ειπε ο φιλος μαριος και η αναλυση που εκανε  σωστη.. δεν το ειπε σαν δικαιολογια ... εγω παιδια μπαλα σε κατι αλανες επαιξα οταν ημουν μικρος ... στο σχολειο αν και ειχαμε γηπεδο με γρασιδι ποτε δεν επαιξα στην ομαδα μας γιατι δεν ειχα ουτε το ταλεντο ουτε τα λεφτα των "φιλων" συμμαθητων μου.... ομως ξερω να βλεπω 10 πραγματα στο ποδοσφαιρο.... τεσπα δεν χρειαζονται οι τσακωμοι

καλο βραδυ σε ολους

Καλο βραδυ ρε αλάνι, μακάρι να το συνέχιζες ακόμα και αν δεν είχες όπως λες το ταλέντο. Εχω συμπαίκτη μου στην A εθνική που καποτε επαιζε και ΑΕΚ, με αυτον ήμουν στην ίδια ακαδημία πιτσιρίκια, ταλέντο δεν είχε, είχε καλά τρεξίματα και αντοχές, δούλεψε ομως τόσο πολύ που έφτασε εκεί που είναι τώρα. Και ένας άλλος που όλοι λέγαμε θα παει πολυ ψηλα το μονο που καταφερε ειναι να παιζει απο επιθετικος αμυντικο χαφ στη Β εθνική. Έχω δει μεγάλες εξελίξεις παιχτών που παίξανε μπάλα και βγάλανε καλά λεφτά ενω παλιότερα τους είχαν για ξεγραμμένους.

τυπε σου ζήτω συγνώμη αν είπα καμια κουβέντα παραπάνω εσυ εχεις κανει καριέρα στο ποδόσφαιρο

Τυπε αν το εννοείς και δεν τρολαρεις συγγώμη και από εμενα αν είπα καμια κουβέντα παραπάνω. Εγώ πάντως δεν έχω θέμα, δεν μου είπες και τίποτα κακό, γουστάρω καζούρα και ότι γράφαμε γενικά, έχω τσακωθεί πολλές φορες για τέτοια θέματα. :grin:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.870
Πόντοι
2.606
Τυπε εννοείται το εννοώ δεν κάνω πλακα νομιζω αν έπαιζες μπάλα λίγα χρονια αργότερα θα ήσουν τωρα στην ατζέντα του μινο ραιολα

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μαλακα δεν ξέρεις με ποιον μιλάς για αυτό βούλωσε το, από τα 11 μου ξεκίνησα σε ακαδημία, 17 χρονων έπαιζα Δ εθνική, είχα συμμετοχές με την εθνική ελπίδων επί Δανιήλ εποχές 2000 (αν γνωρίζεις τι εστί Δανιήλ). Το που έφτασα μετά και τι έκανα αστο γιατί μπορεί κάποιοι που ξέρουν 2 πράγματα από μπάλα ΙΣΩΣ (τοτε γνωστοι) να με καταλάβουν αν πω περισσότερα. Δεν έφτασα A εθνική αλλα σε σχέση με σένα που μου πετάς στο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΟ ότι έπαιξες βασικός σε τοπικό αγώνα με ξεπερνάει! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ!!!!!!
Για αυτό σου λέω, την μπάλα που ξέρω, το που έχω παίξει και τι ανάλυση μπορώ να σου κάνω εσύ δεν θα την μάθεις ούτε σε 100 ζωές!!! Άκου βασικός σε τοπικό αγώνα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα μιλάμε για τεραστια εμπειρία!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Αν νομίζεις ότι το να παίζεις ντερμπι σε τοπικό αγωνα με 700 άτομα είναι ωραία εμπειριά (το εχω ζησει απειρες φορες) τότε δεν θα νιώσεις ποτε σου ποσο καύλα είναι με 4.500 και να κρινετε παραμονη στην Γ (εθνικη οχι τοπικό που ησουν εσύ άμπαλε)! Δεν γίνετε εσύ να μου μιλάς για μπάλα! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!! ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ!!!! :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:

Εισαι τόσο βλήμα, που αν κάποιος έγραφε ότι επαιξε κάπου κομπάρσος σε μια ταινία, θα εβγαινες και θα εγραφες φωτογραφίζοντας τον εαυτό σου ότι έχει παίξει συμπρωταγωνιστης του Τζακ Νικολσον...
ξου ρε φιδεμπορα... ξου.....

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
Την διαφορα δυναμικότητας να την βάλεις στον κώλο σου γιατί όταν σε κέρδισα 0-3 είχα πολύ χειρότερη ομάδα. Πάει και το επιχείρημα τι έχεις εσύ στον πάγκο και τι έχω εγώ (τόση ώρα σου εξηγώ την μαλακια που είπες, ότι εγώ είχα τραυματίες και εσύ μου λες είχα παίχτες αλλα χωρίς παιχνίδια. To τι ροστερ έχεις το καταλαβαινει και η κουτσή Μαρία, αυτές είναι συζητήσεις για άπειρους ποδοσφαιρικά).

Θα σου πω 2 πράγματα και αν όντως ξέρεις από ποδόσφαιρο θα το βουλώσεις. Είχα απουσίες? Ναι. Είχα παίχτες που παίζανε με πρόβλημα? Ναι. Είχα το πιο ηλίθιο σύστημα που μπορούσα να κατεβάσω στο τηγάνι? Ναι. Και εκτος από αυτά οι παίχτες μου δεν είχαν το ανάλογο πάθος για ένα τέτοιο derby. Εσύ αν είχες στον πάγκο καλους παίχτες δεν με ενδιαφέρει καθώς το θέμα δεν είναι τι έχεις εσύ, αλλα τα προβλήματα που είχα εγώ. Για αυτό και είχαμε το 3-0. Το αν θα έπαιζε ο τσορι αντί του φορτούνη δεν θα άλλαζε τον τραυματισμό του Ζέκα. Κατάλαβες?

Επίσης για να πούμε κάτι άλλο, έβαλες 3 γκολ με συνολικές προσπάθειες 6? Παρόλο που εγώ δεν βλεπόμουν δεν έκανες καμια τρομερή εμφάνιση με πολλες ευκαιρίες, ήσουν πολύ εύστοχος στις λίγες φάσεις που έκανες. Ναι ξέρω θα πεις έχεις παιχταράδες, έχεις πάγκο κτλπ (αν είσαι όντως άσχετος από μπάλα θα τα γράψεις). Όχι δεν είναι έτσι, ήσουν σκέτο εύστοχος, καμια ομάδα δεν παίζει 40 παιχνίδια την χρονια με 50% ευστοχία σε κάθε αγώνα. Ούτε καν η barcelona.

Τα περισσότερα καλά παιχνίδια τα έχω δει από τον Παναθηναϊκό, και ναι πιστεύω πως έχουμε την καλύτερη ομάδα φέτος. Στο αγώνα μας προχτές είχα μεγάλες απουσίες, τραυματίες στην βασική 11αδα και ένα σύστημα πραγματικό ρεζίλι! Έστω όσοι παίξανε να ήταν 100% ok και με το συνηθισμένο σύστημα δεν θα είχαμε τα προχτεσινά.

Ο αλαφούζος βάζει ψίχουλα, δεν έχει σκοπό να πετάξει λεφτά. Ο ρόλος του είναι να βγάλει τον Παναθηναϊκό από τα χρέη που έχει μέσα σε ένα πρόγραμμα κάποιων χρονων, και όσο γίνετε με ψίχουλα και καλο scouting να γίνει ανταγωνιστικός. Εάν δεν ήταν αυτός τώρα θα έπαιζα με τον ΑΡΗ. Ο ίδιος το έχει δηλώσει πολλές φορες, αν υπάρχει κάποιος που ενδιαφέρεται σοβαρά να πάρει την ομάδα την δίνω και αύριο. Εγω τον κράζω, τον βρίζω αλλα για την ώρα κάτι καλύτερο από αυτόν δεν υπάρχει.
Ρε Super mario τοσα χρονια δεν εχεις καταλαβει ότι ΔΕΝ γινεται να συζητήσεις για μπαλα με γαυρους? Το οτι κερδισαν εμας και την Αεκ αντικειμενικα διχως διαιτησια για πρωτη φορα στη ζωη τους, κατά αυτους δεν υπαρχει παραγκα γιατι απλα μας κερδισαν (η αναλυση σου ηταν ευστοχη με μεγαλο μεριδιο ευθύνης ο προπονητης) :headbang: δηλαδή όταν τους κερδισαμεμσα στο τηγανι τους 0-3 επρεπε ο πανθηναικος να γινει πρωταθλητης συμφωνα με αυτή την λογικη? δεν το πηρε όμως να υποθεσω κατι άλλο?
Με λιγα λογια οι γαυροι είναι οπαδοι για τον πουτσο, το μονο που τους ενδιαφερει είναι πως θα κερδισουν με αθεμιτα μεσα, δεν εχουν τσιπα πανω τους και ουτε θα παραδεχτουν ποτε τα σκατα τους (ποιος εγκληματιας παραδεχετε?), μιλα με Αεκτζηδες και παοκτζηδες καλυτερα εχουν πιο ποδοσφαιρικο μυαλο,οι γαυροι το μονο που θα κανουν είναι να σε βριζουν σαν μικρα κακομαθημένα παιδακια.

Οσον αφορα την ομαδα μας, όπως σωστα τα ειπες , κατεβηκε φαληρο με τελειως λαθος συστημα,θα δεις που στη λεωφορο θα παιξει αμυντικα . Βεβαια είχαμε ελλειψεις, τραυματισμούς, απιστευτη ευστοχια του γαυρου (μαλλον κωλοφαρδια) , οι παιχτες μας διχως παθος για τετοιο ντέρμπυ , όλα σκατα δηλαδή.
Το χειροτερο ηταν ότι οι γαυροι τα πρωτα 20 λεπτα και μεχρι την ευκαιρια του λετο ηταν χεσμενοι αλλα το γκολ από πουθενα αλλαξε την ροη του παιχνιδιού.
Τεσπα προχωραμε

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Μαλακα δεν ξέρεις με ποιον μιλάς για αυτό βούλωσε το, από τα 11 μου ξεκίνησα σε ακαδημία, 17 χρονων έπαιζα Δ εθνική, είχα συμμετοχές με την εθνική ελπίδων επί Δανιήλ εποχές 2000 (αν γνωρίζεις τι εστί Δανιήλ). Το που έφτασα μετά και τι έκανα αστο γιατί μπορεί κάποιοι που ξέρουν 2 πράγματα από μπάλα ΙΣΩΣ (τοτε γνωστοι) να με καταλάβουν αν πω περισσότερα. Δεν έφτασα A εθνική αλλα σε σχέση με σένα που μου πετάς στο ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΚΥΡΟ ότι έπαιξες βασικός σε τοπικό αγώνα με ξεπερνάει! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΝΙΒΛΑΚΑΣ!!!!!!
Για αυτό σου λέω, την μπάλα που ξέρω, το που έχω παίξει και τι ανάλυση μπορώ να σου κάνω εσύ δεν θα την μάθεις ούτε σε 100 ζωές!!! Άκου βασικός σε τοπικό αγώνα αχαχαχαχαχαχαχαχαχα μιλάμε για τεραστια εμπειρία!!!! χαχαχαχαχαχαχα

Αν νομίζεις ότι το να παίζεις ντερμπι σε τοπικό αγωνα με 700 άτομα είναι ωραία εμπειριά (το εχω ζησει απειρες φορες) τότε δεν θα νιώσεις ποτε σου ποσο καύλα είναι με 4.500 και να κρινετε παραμονη στην Γ (εθνικη οχι τοπικό που ησουν εσύ άμπαλε)! Δεν γίνετε εσύ να μου μιλάς για μπάλα! ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ!!! ΑΥΤΟΚΤΟΝΑ!!!! :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1: :pipa1:
τυπε τερματοφύλακας δεν ησουν? σε θυμαμαι  :thumbsup:
http://[URL unfurl="true"]www.blog.gr/content/data/multimedia/images/VAGGELIS/hodros_termatof.jpeg[/img[/URL]]
[img]http://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2015/01/16/album/1421432872_176082_1421439155_album_grande.jpg

berck13

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
4
Like
112
Πόντοι
1
http://[URL unfurl="true"]www.blog.gr/content/data/multimedia/images/VAGGELIS/hodros_termatof.jpeg[/img[/URL]]
[img]http://as01.epimg.net/futbol/imagenes/2015/01/16/album/1421432872_176082_1421439155_album_grande.jpg
ισως να είναι καλυτερος του στιλ  :2funny:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Ρε Super mario τοσα χρονια δεν εχεις καταλαβει ότι ΔΕΝ γινεται να συζητήσεις για μπαλα με γαυρους? Το οτι κερδισαν εμας και την Αεκ αντικειμενικα διχως διαιτησια για πρωτη φορα στη ζωη τους, κατά αυτους δεν υπαρχει παραγκα γιατι απλα μας κερδισαν (η αναλυση σου ηταν ευστοχη με μεγαλο μεριδιο ευθύνης ο προπονητης) :headbang: δηλαδή όταν τους κερδισαμεμσα στο τηγανι τους 0-3 επρεπε ο πανθηναικος να γινει πρωταθλητης συμφωνα με αυτή την λογικη? δεν το πηρε όμως να υποθεσω κατι άλλο?
Με λιγα λογια οι γαυροι είναι οπαδοι για τον πουτσο, το μονο που τους ενδιαφερει είναι πως θα κερδισουν με αθεμιτα μεσα, δεν εχουν τσιπα πανω τους και ουτε θα παραδεχτουν ποτε τα σκατα τους (ποιος εγκληματιας παραδεχετε?), μιλα με Αεκτζηδες και παοκτζηδες καλυτερα εχουν πιο ποδοσφαιρικο μυαλο,οι γαυροι το μονο που θα κανουν είναι να σε βριζουν σαν μικρα κακομαθημένα παιδακια.

Οσον αφορα την ομαδα μας, όπως σωστα τα ειπες , κατεβηκε φαληρο με τελειως λαθος συστημα,θα δεις που στη λεωφορο θα παιξει αμυντικα . Βεβαια είχαμε ελλειψεις, τραυματισμούς, απιστευτη ευστοχια του γαυρου (μαλλον κωλοφαρδια) , οι παιχτες μας διχως παθος για τετοιο ντέρμπυ , όλα σκατα δηλαδή.
Το χειροτερο ηταν ότι οι γαυροι τα πρωτα 20 λεπτα και μεχρι την ευκαιρια του λετο ηταν χεσμενοι αλλα το γκολ από πουθενα αλλαξε την ροη του παιχνιδιού.
Τεσπα προχωραμε
Φιλε υπάρχουν και γαύροι που μπορείς να μιλήσεις για μπάλα, όπως πχ ο volcano. Ξέρω και άλλους που σιχαίνονται τον Μαρινάκη και έχουν καταλάβει την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο μας. Τώρα για τα σαπάκια που γραφουν εδώ κάτι αποτυχημένοι είναι που έχουν να δουν μουνί 10 χρονια. Δες απλά πως γραφουν, τι επιχειρήματα έχουν και δεν θέλει πολύ να καταλάβεις πως είναι για τον πούτσο άνθρωποι. Ο ένας ειδικά είναι και τόσο για τον πούτσο που εδώ μου λέει με κούρασες φύγε και μου στέλνει inbox να του εξηγήσω τι και πως. Βαράνε ναρκωτικά οι μαλακες.

Εισαι τόσο βλήμα, που αν κάποιος έγραφε ότι επαιξε κάπου κομπάρσος σε μια ταινία, θα εβγαινες και θα εγραφες φωτογραφίζοντας τον εαυτό σου ότι έχει παίξει συμπρωταγωνιστης του Τζακ Νικολσον...
ξου ρε φιδεμπορα... ξου.....
Αν ήταν ρε πανιβλακα και πανηλίθιε θα το είχα κάνει από την αρχή, δεν θα το έλεγα την στιγμή που μου λέει πρωτος που έχει παίξει! Μαλακα ε μαλακα, ούτε να διαβάζεις δεν ξέρεις!  :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Μωρή παρθένα τέρμα έπαιζε ο φίλος σου. :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3: :pipa3:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96

Καραγκιόζη, φιδέμπορα, ψεύτη, λαμόγιο, αχρείε, αλμπάνη... ποιόν πάς να δουλέψεις ρε γαμημένο κωλόπαιδο; Εεε; ποιον πας να δουλέψεις μωρή λελέτα... ποιον πας να δουλέψεις ρε μαλακισμένο που θα μας πεις ότι ησουν συμπαίκτης του Καραγκούνη, του Κατσουράνη του Χούτου, του Καφέ, του Πατσατσόγλου του Λυπερόπουλου και άλλων πρωτοκλασάτων; Πότε ήτανε ρε ηλήθιε ο Δανηίλ προπονητής /εκλέκτορας της εθνικής Ελπίδων;;; ε σκατομαλάκα; πότε; Ποτέ δεν έκανε προπονητης ο "εκατό χρόνια μπροστά" στην ελπίδων. Τον Σταματιάδη διαδέχτηκε ο Κόλλιας, τον Κόλλια ο Μιχαλόπουλος, και τον Μιχαλόπουλο ο Μανωλάς. Πές μας τώρα ρε σφουγγαρίστρα ότι τα μπέρδεψες και ήθελες να ήθελες να γράψεις εθνική ανδρών... :2funny: :2funny: :2funny: Δεν φταις εσύ όμως αλλά εγώ που ασχολήθηκα μαζί σου.....Ουστ λουζερ....

Caymans

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2009
Κριτικές
4
Like
117
Πόντοι
6
Καραγκιόζη, φιδέμπορα, ψεύτη, λαμόγιο, αχρείε, αλμπάνη... ποιόν πάς να δουλέψεις ρε γαμημένο κωλόπαιδο; Εεε; ποιον πας να δουλέψεις μωρή λελέτα... ποιον πας να δουλέψεις ρε μαλακισμένο που θα μας πεις ότι ησουν συμπαίκτης του Καραγκούνη, του Κατσουράνη του Χούτου, του Καφέ, του Πατσατσόγλου του Λυπερόπουλου και άλλων πρωτοκλασάτων; Πότε ήτανε ρε ηλήθιε ο Δανηίλ προπονητής /εκλέκτορας της εθνικής Ελπίδων;;; ε σκατομαλάκα; πότε; Ποτέ δεν έκανε προπονητης ο "εκατό χρόνια μπροστά" στην ελπίδων. Τον Σταματιάδη διαδέχτηκε ο Κόλλιας, τον Κόλλια ο Μιχαλόπουλος, και τον Μιχαλόπουλο ο Μανωλάς. Πές μας τώρα ρε σφουγγαρίστρα ότι τα μπέρδεψες και ήθελες να ήθελες να γράψεις εθνική ανδρών... :2funny: :2funny: :2funny: Δεν φταις εσύ όμως αλλά εγώ που ασχολήθηκα μαζί σου.....Ουστ λουζερ....

αισχρο ξεμπροστιασμα  :orchestra:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16

Μη βιάζεσαι ρε μπετοβλακα, επί εποχή Δανιήλ σου λέω. Όταν ήμουν 14-15 είχε έρθει ο Δανιήλ στην ακαδημία που έπαιζα και ζήτησε εμενα και άλλον 1 παίχτη, για αυτό σου είπα αυτόν, στην ηλικία μου τότε αυτόν ήξερα. Καί όχι ηλίθιε εγώ δεν ήμουν στην φουρνιά του Καραγκούνη, ήμουν 1 φουρνιά πριν βγει η ομάδα του μητρόγλου και του νινη που πήγαν τελικό με την ισπανία. Παρόλο που εγώ είχα κλήσεις δεν έπαιξα για χρονια, στον τελικό με την Ισπανία πχ έπαιζε ο συμπαίκτης μου, ο οποιος τώρα παίζει στον Πας Γιάννινα.

Εάν νομίζεις ότι σου λέω ψέμματα έλα inbox να πάμε στην ακαδημία που έπαιζα να μιλήσεις με τον ιδιοκτητη και αν ότι έχω πει είναι ψέμματα σου ορκίζομαι θα βγω εδώ και θα λέω ποσο δίκαιο έχεις και πως είμαι μεγάλος ψευτης, ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ. Αλλιώς θα σου γαμήσω τον κώλο πορδιαρη του πισι. Δεν φοβάμαι να σου το αποδείξω, εσύ απλά έλα και μετά αν έχω δίκιο θα φας ένα γαμήσι αξέχαστο.

αισχρο ξεμπροστιασμα  :orchestra:

Καθόλου, ας έρθει να δει και αν έχω δίκιο θα τον γαμήσω από παντού.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Μη βιάζεσαι ρε μπετοβλακα, επί εποχή Δανιήλ σου λέω. Όταν ήμουν 14-15 είχε έρθει ο Δανιήλ στην ακαδημία που έπαιζα και ζήτησε εμενα και άλλον 1 παίχτη, για αυτό σου είπα αυτόν, στην ηλικία μου τότε αυτόν ήξερα.
παλι καλα που δεν ειχες δει και τον ζινταν στην τηλεοραση, να μας πεις για εποχη ζινταν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοβω την πουτσα μου οτι ουτε στην αυλη του σχολειου σου δεν σε παιζανε τα αλλα παιδια στην μπαλα...μου θες και εθνικη ελπιδων... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
παλι καλα που δεν ειχες δει και τον ζινταν στην τηλεοραση, να μας πεις για εποχη ζινταν... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κοβω την πουτσα μου οτι ουτε στην αυλη του σχολειου σου δεν σε παιζανε τα αλλα παιδια στην μπαλα...μου θες και εθνικη ελπιδων... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ψήνεσαι έλα και εσύ μαλάκα. 14 ήμουν, ο Δανιήλ ήρθε να με δει αυτός με ζήτησε, αυτός κανόνισε για μένα.
Καθαρός δεν φοβάται τίποτα, μετα θα στησεις και εσυ κώλο αδερφάρα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Αν ψήνεσαι έλα και εσύ μαλάκα. 14 ήμουν, ο Δανιήλ ήρθε να με δει αυτός με ζήτησε, αυτός κανόνισε για μένα.
μηπως κοιμασαι ξεσκεπαστος τυπε? :think:
τι φιδιες ειναι αυτες ρε μεγαλε...σα δεν ντρεπεσαι... :S

SuperMario

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2009
Like
0
Πόντοι
16
μηπως κοιμασαι ξεσκεπαστος τυπε? :think:
τι φιδιες ειναι αυτες ρε μεγαλε...σα δεν ντρεπεσαι... :S

Ρε μαλακα έλα inbox τι φοβάσαι? Γιατί κωλώνεις? Σου λέω ξεκάθαρα, αν λέω ψέμματα θα μπω εδώ μέσα και θα λέω ποσο ψεύτης είμαι, ομως έτσι και έχω δίκιο θα σε γαμήσω μαζί με τον άλλον τον φλωρο. Γιατί κωλώνεις αφού είσαι σίγουρος πως λέω ψέμματα....  Και μη πεις μαλακίες βαριέμαι και που να τρέχω. Έλα inbox να σου πω που έπαιζα να πάμε παρέα.

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.207
Πόντοι
5.006
Ρε μαλακα έλα inbox τι φοβάσαι? Γιατί κωλώνεις? Σου λέω ξεκάθαρα, αν λέω ψέμματα θα μπω εδώ μέσα και θα λέω ποσο ψεύτης είμαι, ομως έτσι και έχω δίκιο θα σε γαμήσω μαζί με τον άλλον τον φλωρο. Γιατί κωλώνεις αφού είσαι σίγουρος πως λέω ψέμματα....  Και μη πεις μαλακίες βαριέμαι και που να τρέχω. Έλα inbox να σου πω που έπαιζα να πάμε παρέα.
θα ρωτησω τον βενγκερ τον φιλο μου..λογικα θα σε ξερει τυπε  :hi:

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Ανάρχιδη αδερφάρα ξεμπλόκαρε inbox ...

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μη βιάζεσαι ρε μπετοβλακα, επί εποχή Δανιήλ σου λέω. Όταν ήμουν 14-15 είχε έρθει ο Δανιήλ στην ακαδημία που έπαιζα και ζήτησε εμενα και άλλον 1 παίχτη, για αυτό σου είπα αυτόν, στην ηλικία μου τότε αυτόν ήξερα. Καί όχι ηλίθιε εγώ δεν ήμουν στην φουρνιά του Καραγκούνη, ήμουν 1 φουρνιά πριν βγει η ομάδα του μητρόγλου και του νινη που πήγαν τελικό με την ισπανία. Παρόλο που εγώ είχα κλήσεις δεν έπαιξα για χρονια, στον τελικό με την Ισπανία πχ έπαιζε ο συμπαίκτης μου, ο οποιος τώρα παίζει στον Πας Γιάννινα.

Εάν νομίζεις ότι σου λέω ψέμματα έλα inbox να πάμε στην ακαδημία που έπαιζα να μιλήσεις με τον ιδιοκτητη και αν ότι έχω πει είναι ψέμματα σου ορκίζομαι θα βγω εδώ και θα λέω ποσο δίκαιο έχεις και πως είμαι μεγάλος ψευτης, ΣΤΟ ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ. Αλλιώς θα σου γαμήσω τον κώλο πορδιαρη του πισι. Δεν φοβάμαι να σου το αποδείξω, εσύ απλά έλα και μετά αν έχω δίκιο θα φας ένα γαμήσι αξέχαστο.

Προσφιλέστατη μέθοδος προσέγγισης από πουστράκια. Πήγαινε αλλου. Με πουστρακη και βάζελο σου το αποκλείω ετσω και να κάνω παρέα.
Γαμημένο κωλόπαιδο... εσύ τογραψες το παρακάτω. Όχι εγω ξεφτιλισμενε, ψευτη κομπλεξικέ. ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΠΙΔΩΝ ΕΠΙ ΔΑΝΙΗΛ.....

είχα συμμετοχές με την εθνική ελπίδων επί Δανιήλ εποχές 2000

Γαμημενο κωλόπαιδο... αυτη που σου έγραψα με Καραγκούνη ηταν η φουρνιά του 2000 της Εθνικής ελπίδων. Η προηγούμενη φουρνια απο Μητρογλου και Νινη ηταν με Τορσίδη, Γουνδουλάκη, Τσιώλη καπου το 2003 με 2005 με Μανωλά και Αποσπόρη  προπονητες και τον Δανιήλ αποστρατευμένο και συνταξιούχο  απο την Ανδρών απο το έτος 2001.
Γαμημένο κωλοπαίδι... Ουτε ένα σωστό ψέμα δεν ξέρεις να ξεφουρνίσης. Μη ξαναρχίσεις να πετάς τούβλα. Υπό ποια ιδιότητα λοιπον ο συνταξιούχος "100 χρόνια μπροστά" καλεί παίκτες στην νέων 2-3 χρόνια μετά την απομάκρυνση του από την Ανδρών ; Σάλτα και γαμήσου λοιπόν...

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506

πωπωπωπωπω τα νεφρα μου παλιοπουστα ....!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom