SuperMario
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν δικαιολογώ τέτοιες βρισιές, αλλα το βλακόμετρο σου βάρεσε τερμα. Νόμιζα οτι τρολλάρεις, αλλά τελικά είσαι ηλίθιος.......
Αρχισες να λες οτι για την συντριβή ευθύνονται οι τραυματισμοί, και σου εξηγώ με όσο ποιο απλά λογια μπορώ για να τα χωρέσει το οποιο μυαλο διαθέτεις, ότι σε αυτό είναι η διαφορα δυναμικότητος των 2 ομάδων. Δηλαδή με Σουηδο εκτος, και με Λεντέσμα, Ζεκα, Λετο τραυματιες, πάει σχολασε, τελειωσε ο ΠΑΟ... πως το λένε..... Στην αντιπέρα οχθη, έχει την πολυτέλεια ο Ολυμπιακος να έχει εκτος 18αδος τον Τσορι και στον παγκο του Παρντο... και στα παπαρια του αν στο επόμενο ματς θα έχει τραυματίες Φορτουνη και Ιντεγιε. Εσύ δε άρχισες να αμολάς τούβλα... Το κατάλαβες τώρα πουλάκι μου τι σημαίνει διαφορά δυναμικότητος;
Μια και το έφερε η κουβεντα, και επειδη δεν θελω να ξαναποσταρω....
Ο ΝικολΩγιάννης, αυτος ντε που σας ταϊζει σανό, και εσείς τον χαφτετε... αυτός που έλεγε για επικό διπλό στο Καραϊσκάκη, βγηκε απο το λαγούμι του 45 ωρες μετα τις φάπες της Κυριακης. Μαλακίες ως συνήθως τσαμπουνά. Βλεπει το δενδρο και όχι το δάσος..
Η παραγματικότητα όμως είναι όπως την έγραψε, ένας άλλος πράσινος συντακτης...
Με τις υγείες σας βαζέλια. Εύχομαι να ξαναβρήτε τον δρόμο σας, μόνο και μόνο γιατί δυνατός ΠΑΟ είναι για το συμφέρον του ΟΣΦΠ....
Εσύ είσαι ειδική περίπτωση ηλίθιου και επειδή δεν καταλαβαίνεις χριστό θα σου κάνω copy ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΛΟΓΙΑ! ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΜΟΥ! Κάτσε βρίσε τώρα τον εαυτό σου γιατί εισαι τέρμα πανίβλακας!!!
Γράφω λοιπόν ότι είχα σημαντικές απουσίες και όσοι παίζανε είχα εξίσου σημαντικούς παίχτες με τραυματισμό.
και μου απαντάς!
Είναι το ίδιο να έχεις παίχτες μη υγιείς 100% με υγιής 100%?????Αναλυταρά μου εσύ....Το ξέρεις οτι σε σχέση με τον αγώνα της Αστανα, 7 ποδοσφαριστές που ξεκίνησαν το ματς με τον ΠΑΟ δεν είχαν παίξει ή είχαν πολυ περιορισμένο χρόνο; Εεεε; Οταν θα έχετε την πολυτέλεια να αφήνετε εκτος 18αδας παιχτες επιπέδου Τσορι (εστω και στα 30φευγα του) και επιπέδου Παρντο στον πάγκο τότε ξαναμιλάμε..... Ως τότε.... ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ
ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΕΛΟΣ! ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΣΤΩ ΛΙΓΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙΣ! ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Στην προηγούμενες σελίδες που σε κάνουν 4-5 άτομα μεροκάματο όλο αυτό απαντάς.
"Δεν ξέρετε ελληνικά, αμόρφωτοι, δεν καταλαβαίνετε".
Προφανώς ήσουν από πριν καθυστερημένος και δεν έγινες μετά την πούτσα του Ιντέγε.
Άντε καληνύχτα...
Ποιος ρε μαλακα? Σας γλεντάω μονος μου ποσες σελίδες! Ο ενας δεν θυμάται τι γραφει, ο άλλος ζει στον γαυρικο κόσμο με 0 ευρωπαϊκές πορείες, εσύ είσαι ο πιο τέρμα χαζός από όλους! Πρώτη φορα συναντάς πανιβλακα που επιμένει στην μαλακίες του! Τελικά ότι περνάς δεν είναι καθόλου τυχαίο! Αμόρφωτε πανιβλακα!