Ο Έκι είναι ιδανικός για κολλητός. Να αράζεις, να σπας, να γίνεσαι κόκκαλο με τον τύπο. Αφού φαίνεται ότι του έχει γυρίσει το μάτι... Τεχνικό Διευθυντή πρέπει να τον κάνει.
Πάντως τα βραβεία φέτο για μένα πάνε στους:
Man behind the curtain: Βάζω πρώτο τον μέγιστο Κομπότη και μετά το Σωκράτη... Ο άνθρωπος δεν παίζεται! Αυτός κινεί τα νήματα, ποιός Σωκράτης? Αυτός δίνει πρωταθλήματα, αυτός ρίχνει ομάδες, τις βγάζει Ευρώπη κλπ. Μορφή τεράστια. Αλήθεια, τι επαγγέλεται ρε παιδιά? Απορία το έχω...
Φιλάνθρωποι της χρονιάς: ΠΑΕ Skoda Ξάνθη, και πρωτάθλημα στο θείο και σωτηρία στον Εργοτέλη, μιλάμε για βραβείο Νόμπελ, εκπρόσωπος της UNESCO και τέτοια. Πάντα τέτοια.
Διαιτητάρα της χρονιάς(κατά δήλωσή του): Τάσος Κάκος Διαιτητάρα(έτσι τον έχουν βαφτίσει...)
Βραβείο Manchurian Candidate: Ζοζέ Πεσέιρο, αν αυτό το cyborg δεν είναι βαλτό από τους Αμερικάνους για να καταστρέψει το ελληνικό στοιχείο του ΠΑΟ, τότε..... ζήτω που καήκαμε.
Βραβείο Λάζαρου της χρονιάς: Τζόλε, το πτώμα που αναστήθηκε όλως περιέργως μετά την επίσκεψη του ΕΣΚΑΝ στο Ρέντη.
Βραβείο Give the Hand: Ρίμπο, παρά ένα μούτζα.
Βραβείο Κόκκαλό της χρονιάς: Τιμητικά στο Ντέμη όπως κάθε χρονιά, βάζω και κ. Γιάννη και του χρόνου περιμένω τον Έκι πιο δυνατό.
Βραβείο μεταγραφής της χρονιάς: Μοιράζεται εξίσου στους Μπράβο, Αρουαμπαρένα, Μπελούτσι, βγάζουν μάτια και εμείς τα μαλλιά μας.
Βραβείο δήλωσης της χρονιάς: Ογκουνσότο
Βραβείο One Love: Δ.Σ. Σούπερ Λιγκ, το πλοίο της αγάπης και βάλε...
Βραβείο David Copperfield: Αθλητική Κυριακή, ακόμα δεν έχει καταλάβει κανείς πως εξαφάνισε 30.000 ανθρώπους στο κέντρο της Αθήνας, πληροφορίες μου λένε ότι ο μεγάλος μάγος δήλωσε πως αποσύρεται μιας και δεν πρόκειται να καταφέρει ποτέ κάτι ανάλογο.
City Tour της χρονιάς: Η γυναίκα του Κοβάσεβιτς
Από όσο καταλαβαίνετε ο τύπος θα μας γαμάει για πολύ καιρό ακόμα, ..."άντε να βάλω κανά γκολάκι, να τελειώνουμε να πάω σπίτί μου..." θα είναι ο τύπος... Τρέχτε να κρυφτείτε, ξαναγεμίζει και έρχεται!!!