Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 135K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

  • Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

    Ψήφοι: 103 30,2%
  • Όνομα χορηγού

    Ψήφοι: 37 10,9%
  • Panathinaikos Arena

    Ψήφοι: 135 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

    Ψήφοι: 27 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

    Ψήφοι: 24 7,0%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

    Ψήφοι: 14 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

    Ψήφοι: 24 7,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    341

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
Αδέλφια και φίλοι...  :)

Οι 130 κουλτουριαραίοι της κωλοτρυπίδας, τι έκαναν όταν ο Σπυριάρης-Μαρτυριάρης-Βραδύλωσσος χάριζε το τηγάνι (που ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ) στους απογόνους?

Την πάπια? Τον Κινέζο? Αμόλαγαν αετό? Έπαιρναν πίπες? Αγρόν ηγόρασαν?  :think: :think: :think:

Α ρε ξεφτυλισμένοι πουσταράδες.....  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:
πεστα βρε άλφα...γαμώ την θολοκουλτούρα τους και το κόμμα που είναι.....όχι στο γήπεδο αλλά ελευθερο το χασίσι...άντε και στην ηρωίνη....μαλακοπίτουρες...τυποπιττοκέφαλοι...απο την πρέζα φαίνεται ότι ...γκαγκά......
 

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Μηνύματα
15.922
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
για να μην ψαχνεστε, ποστ με κεφαλαια διαγραφονται..
 

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Μηνύματα
9.547
Like
9
Πόντοι
66
cine ΠΑΟ....αύριο τρίτη..το αριστούργημα του αιώνα...μια ταινία υποψήφια για 12 όσκαρ....ο ηλίθιος και ο πανηλίθιος [η σωφεράντζα σε νεες περιπέτειες] ....η ταινία θρύλος...ένα μεγάλο παραμύθι...αγωνία ,δράση,μυστήριο,γέλιο...μια ταινία που την βλέπετε...κάθε χρόνο.....μην την χάσετε.... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
 

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Μηνύματα
402
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760
Ο κόσμος γύρισε το βόλει γυναικών από 0-2 σε 3-2 με Ηρακλή Κηφισιάς. Η ομάδα δεν βλεπόταν κι όμως το ματς γύρισε. Αυτά να τα βλέπει ο Τζίγγερ και τα λαμόγια του που έχουν διώξει τον κόσμο από το γήπεδο...
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Ο κόσμος γύρισε το βόλει γυναικών από 0-2 σε 3-2 με Ηρακλή Κηφισιάς. Η ομάδα δεν βλεπόταν κι όμως το ματς γύρισε. Αυτά να τα βλέπει ο Τζίγγερ και τα λαμόγια του που έχουν διώξει τον κόσμο από το γήπεδο...
Και στο ποδόσφαιρο έτσι γυρίζουν οι τεσσάρες.............
Η απολυτη ξεφτίλα να κατέβει η ΑΕΚ με τα δεύτερα και να βγούμε τρίτοι.......
Τζίγγερ ακούς; Βάλε τις κορασίδες του βόλλει μπας και βγούμε δεύτεροι με τα δεύτερα των δεύτερων....
 

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Μηνύματα
2.445
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
[size=12pt]Sport 24 Στέλιος Μαρκάκης[/size]

Η (άψογη) μαγκιά του Τζίγγερ και η (απόλυτη) πρόκληση για την ΠΕΚ

δημοσιευμένο από τον : markakis στην κατηγορία Βαρδινογιάννηδες, συλλαλητήριο οπαδών ΠΑΟ, Τζίγγερ, ΠΑΕ ΠΑΟ, ΠΕΚ

Να ξεκινήσω δηλώνοντας κατηγορηματικώς κάτι: όπως ποτέ δεν ήθελα ούτε θέλω να είμαι «τιμητής» κανενός, έτσι και ποτέ δεν ήθελα ούτε θέλω να γίνω «εκπρόσωπος» ή και «απολογητής» του.
Τα όσα θα διαβάσετε εδώ, λοιπόν, είναι όσα διαβάζετε πάντοτε: όσα χωρίς φόβο, χωρίς πάθος και χωρίς να έχω «ζυμώσει» μέσα μου καμία «γραμμή» -καμίας πλευράς- αισθάνθηκα αυθόρμητα να μου γεννιούνται ως σκέψεις και συναισθήματα, μετά από οποιοδήποτε γεγονός –επί του προκειμένου, από την ιστορικής σημασίας συνέντευξη Τύπου του Γιάννη Βαρδινογιάννη.
Με τα πιο πάνω ως δεδομένα, αυτά που έχω να πω είναι τα εξής:
Η φθορά που, κακώς, κάκιστα, έχει επιτρέψει στον εαυτό του να υποστεί ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού
(επιλέγοντας να τον συμβουλεύει -ή και να τον «εκπροσωπεί», ακόμη!- στα περί τον Παναθηναϊκό μια συγκεκριμένη παρέα, εκ του αποτελέσματος ακατάλληλων, για το σκοπό αυτό, ανθρώπων),
φάνηκε στα λεπτά που ακολούθησαν τα πρώτα λόγια του, σήμερα: όταν στα fora της ομάδας, σε mail, SMS και τηλεφωνήματα «πράσινων» μεταξύ τους, η απορία που εκφραζόταν δεν ήταν «μα, πώς κι έτσι», αλλά το «τι λάκκο έχει η φάβα».

Αφήνοντας «αντ’ αυτού» να μιλούν και να γράφουν (άρα, καθώς υπονοείτο ίσως και να χαράζουν πορεία, ίσως και, εν μέρει, να αποφασίζουν κιόλας!) για τον Παναθηναϊκό πρόσωπα στα οποία ουδείς θα εμπιστευόταν ούτε το κλειδί του σαραβαλιασμένου αμαξιού του στο πάρκινγκ ενός νυχτερινού κέντρου, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, πληγώθηκε αφάνταστα σε επίπεδο προς τα έξω εικόνας του αυτά τα τελευταία τρία-τριάμισι χρόνια.
Λεφτά έχει ξοδέψει πολλά. Πήγαν χαμένα.
Όπως ακριβώς πήγαν χαμένες και οι (πανθομολογουμένως) πολλές ώρες ενασχόλησης με την ομάδα, καθημερινά.
Μεθόδους μετήλθε πολλές. Ήταν όλες καταδικασμένες εκ των προτέρων σε αποτυχία: όταν η πρώτη πρώτη «δράκα» των Μίντια που εμπιστεύεσαι για να σε στηρίξει επικοινωνιακά είναι η ίδια που επί χρόνια, day by day, σε διαβάλλει ύπουλα και πονηρά και σε μειώνει άμεσα ή έμμεσα, όταν οι άνθρωποι που εμπιστεύεσαι για να σε συμβουλέψουν αμιγώς ποδοσφαιρικά είναι όσοι πιθανόν ουδέποτε είχαν κάποια υγιή σχέση με το αντικείμενο, όταν το επιτελείο στο οποίο φαίνεται να εναποθέτεις τις ελπίδες σου για ανατροπή κάποιου είδους «παρασκηνίου» είναι ίσως και το κατεξοχήν –ή, πάντως σίγουρα όχι το πλέον αθωωμένο από την ιστορία- επιτελείο με ρίζες (φιλικές και άλλου είδους…) σ’ αυτό το παρασκήνιο, η οσοδήποτε καλή σου πρόθεση είναι λογικό να τσακιστεί στα βράχια που υψώνουν μπροστά σου, κατά βάθος, οι ίδιοι οι συνεργάτες σου.

Τέσσερα χρόνια νωρίτερα, όταν οι επισήμως «αντ’ αυτού» πήγαιναν στην άκρη και μπροστά έβγαινε ο «πρώτος –στη διάδοχη τάξη των πραγμάτων- Βαρδινογιάννης», ο κόσμος ενθουσιαζόταν ακριβώς επειδή ποντάριζε σε όλα όσα το επώνυμο αυτό αντιπροσωπεύει όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο: οικονομική ισχύ, χρονική συνέχεια, επιχειρηματική συνέπεια, ειδικό βάρος, αντοχή στις αντιξοότητες οποιουδήποτε είδους, καλές σχέσεις με όλων των ειδών τις εξουσίες.
Πριν από ελάχιστες μέρες, υποδεικνύοντας φωναχτά το τέρμα μιας αλυσίδας «συν-υπευθυνότητας», 25-30.000 κόσμου έφτασαν να ορίζουν τον συγκεκριμένο Γιάννη (της συγκεκριμένης οικογενείας) Βαρδινογιάννη ως τελικό «ένοχο» για μια πορεία 12 ετών και να του ζητούν, απλώς, να φύγει!
Άδικο ή δίκαιο (ποιητικά, βλέποντάς το πάντοτε), εκεί έφτασαν τα πράγματα μέσα σε τέσσερα χρόνια: να ζητάει στην Ελλάδα ο κόσμος να φύγει από την ιδιοκτησία της ομάδας του μια οικογένεια που, μόνη της, έχει όσα λεφτά έχουν όλοι μαζί οι μέτοχοι, μεγάλοι και μικροί, όλων των ομάδων της χώρας (ίσως και άλλων χωρών μαζί, επίσης!) και η οποία επί 29 χρόνια παρείχε, αν μη τι άλλο, ένα σταθερό φόντο ευπρέπειας και «συνέχειας», ένα σταθερό και αξιόπιστο σημείο αναφοράς για τον Παναθηναϊκό και το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

Οι σύμβουλοί του, το μόνο που είχαν να σκεφτούν ως άμεση αντίδραση ήταν να διατάξουν τσιράκια τους να κάνουν τις… 25.000, 8.000 –ή και «κανέναν».
Τα λάθη πληρώνονται. Όλα.
Όπως και οι σύμβουλοι, άλλωστε…

Για τον ίδιο τον Γιάννη Βαρδινογιάννη, ωστόσο (που πλήρωνε κι από πάνω!) η εξέλιξη ήταν απογοητευτική, ειδικά εφόσον όσα έγιναν εν τέλει, έγιναν προφανώς ΧΩΡΙΣ ουσιαστικό λόγο.
Και το λέω αυτό διότι,
αν κάποιος ηγέτης μιας ομάδας μπορεί και μιλά έστω και ΜΙΑ φορά με την ΕΥΘΥΤΗΤΑ, τον «ΑΕΡΑ», την ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ, τη ΜΕΓΑΘΥΜΙΑ και το (γνήσια!) ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ φρόνημα που έδειξε σήμερα ο Γιάννης Βαρδινογιάννης,
είναι πραγματικά ΚΡΙΜΑ που, εν τέλει και καλώς ή κακώς, πάντως, δια της ανοχής του απέναντι σε ολοφάνερα λανθασμένες επιλογές προσώπων που ο ίδιος έκανε, έφτασε να αμφισβητείται από μέρος του κόσμου ακόμη και η ειλικρίνεια των προθέσεών του, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ που ανακοίνωνε, με τον τρόπο που ανακοίνωνε, μια τόσο ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ, ΣΟΒΑΡΗ και ΘΑΡΡΑΛΕΑ απόφαση!
Απόφαση, στην οποία, για μένα, είναι βέβαιο: δεν «σύρθηκε». Ούτε κατά διάνοια. Απλώς την έλαβε, σταθμίζοντας διάφορους παράγοντες, αφού συζήτησε, προφανώς, με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δικούς του ανθρώπους: όσους θα τον σέβονταν, θα τον νοιάζονταν και θα τον εκτιμούσαν έτσι κι αλλιώς, είχε δεν είχε λεφτά και είτε σήμαινε είτε όχι το επώνυμό του όσα σημαίνει.
Έχω την εντύπωση ότι, ίσως και πριν μελετήσει, καθώς λέει, η ΠΕΚ τους όρους υπό τους οποίους θα γίνει η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου (η οποία, btw, όντως, αν πραγματοποιηθεί, θα φτάσει τον Παναθηναϊκό σε ΑΣΥΛΛΗΠΤΟ για την Ελλάδα επίπεδο), το να επιχειρούσε ένα εξίσου «έμπρακτο» κατέβασμα των τόνων ΚΑΙ από πλευράς της, κάτι σαν «κι αν είπαμε μια κουβέντα παραπάνω, συγγνώμη, έγινε εν βρασμώ ψυχής», δεν θα έβλαπτε κανέναν.
Από πλευράς του, εννοώ, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ απέδειξε πλέον ότι, προκειμένου να υπηρετήσει στην πράξη την έννοια «ενωμένος Παναθηναϊκός» μπορεί
(και το έκανε ήδη)
να αναγνωρίσει τα λάθη του
(έμπρακτα, όπως μετράει περισσότερο άλλωστε κι ας μη βγήκε από τα χείλη του το ρήμα «έσφαλα»),
να παραμερίσει εγωισμούς, να αγνοήσει δημόσιες προσβολές και να συνεργαστεί εν τέλει, με τον οποιοδήποτε μπορεί και θέλει να βοηθήσει, προτείνοντας ένα ΑΠΤΟ, υλοποιήσιμο, ρεαλιστικό και ιστορικά δίκαιο σχήμα νέας τάξης πραγμάτων
–παρόμοιο, σε γενικές αρχές και μ’ αυτό που εισηγείτο η ΠΕΚ, άλλωστε.
Είναι, λοιπόν, η σειρά της ΠΕΚ να συνομολογήσει εμπράκτως τη διάθεση της να προσφέρει σ’ αυτό το νέο σχήμα ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ και όχι με «αφ’ υψηλού» και «εξ αποστάσεως» κριτική ή επισήμανση των αυτονόητων, μόνο. Με τη λέξη «προσφορά», δε, δεν αναφέρομαι εδώ μόνο στα χρήματα, όσο, κυρίως, στην ΗΘΙΚΗ πλευρά του ζητήματος.

Ένας Παναθηναϊκός με ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕΤΟΧΙΚΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ 160.000.000 ευρώ, είναι ένα μέγεθος που μόνο ο ουρανός μπορεί, υπό συνθήκες λελογισμένης, σοβαρής διαχείρισης και ΟΜΟΝΟΟΥΣΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ (όχι “αυτό-διαβρωτικής” τέτοιας), να αποτελέσει το όριό του.
Καλώς ή κακώς, η ιστορία θα γράψει ότι, αυτή την ευκαιρία του την προσέφερε (δείχνοντας ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ ΜΑΓΚΙΑ και ΣΠΑΝΙΑ ΤΟΛΜΗ) ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, στις 22 Απριλίου του 2008.
Ρόλο σ’ αυτό, φυσικά και έχει παίξει η ΠΕΚ.
Ακόμη μεγαλύτερο -ίσως μάλιστα και τον καθοριστικό- έχουν παίξει και οι 25.000, αυταπόδεικτα πλέον «μη υποκινούμενοι» και καθόλου «βαλτοί» φίλοι της ομάδας που εκδήλωσαν την προπερασμένη Κυριακή το «ως εδώ» τους.
Ωστόσο, το να βρεθεί ηγέτης που ΔΕΝ αντελήφθη τα μηνύματα των καιρών ή ΔΕΝ θέλησε, λόγω εγωισμού, να τα ακολουθήσει, είναι φαινόμενο ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΥΧΝΟ από το να βρεθεί ηγέτης που ΚΑΙ κατανοεί το μήνυμα και, πολύ περισσότερο, πράττει στη συνέχεια με γνώμονα το ΕΥΡΥΤΕΡΟ καλό, το καλό της «ιδέας» και όχι με το «στενά εννοούμενο καλό», το αποκλειστικά δικό του.

Εγώ, που δεν θα συγχωρήσω ΠΟΤΕ στον Γιάννη Βαρδινογιάννη ότι επέτρεψε, εξαιτίας της δικής μου επώνυμης και ΠΑΝΤΟΤΕ καλόπιστης, ΠΑΝΤΟΤΕ επιχειρηματολογημένης κριτικής, να σπιλωθεί από τους χυδαία και θλιβερά ανιστόρητους και αγνώμονες συνεργάτες του το επώνυμο του πατέρα μου, οφείλω συγχρόνως, απ’ την άλλη πλευρά, να του βγάλω σήμερα και το καπέλο για το ανεπανάληπτο στην ελληνική ποδοσφαιρική (ίσως και όχι μόνο) ιστορία, ΘΑΡΡΟΣ να δει την αλήθεια κατάματα και να βάλει το «εγώ» του κάτω από την ομάδα που –κατ’ αυτόν τον τρόπο, απέδειξε και πέρα από ΚΑΘΕ αμφιβολία ότι- αγαπάει εξίσου με οποιονδήποτε άλλον γνήσιο παναθηναϊκό.
Εύγε.
Και… υπομονή για τη συνέχεια.
(Που για μένα είναι έως και αυτονόητη. Το ‘’φρέσκο’’ 50%, σ’ ένα εταιρικό σχήμα έχει πολύ περισσότερες πιθανότητες να γίνει 51% απ’ ότι το «παλιό». Σε ΚΑΘΕ περίπτωση, ωστόσο, επαναλαμβάνω: η «ισοπέδωση». η απαξίωση και η αλαζονεία, δεν αποτελούν ποτέ τον κατάλληλο τρόπο για να επιτευχθεί οτιδήποτε –πόσο μάλλον να κρατηθεί αφότου αποκτήθηκε, αν με εννοείτε τι εννοώ…)

ΥΓ: Μπα; Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία δείχνει, πλέον, τόση ευθιξία ώστε θα παραπέμψει τον Ντέμη στη δικαιοσύνη επειδή… sites μετέφεραν όσα είπε στους παίκτες της ομάδας του (!) στα αποδυτήρια; (!!!) Φοβερό! Μιλάμε για την πιο εύθικτη -και ΝΟΜΙΚΩΣ ΑΣΧΕΤΗ- ποδοσφαιρική ομοσπονδία όλων των εποχών τότε, εννοώ. Διότι μάρτυρες υπεράσπισής της σ’ αυτή την υπόθεση μπορεί εκ των πραγμάτων να είναι μόνον όσοι… άκουγαν τα υποτιθέμενα λόγια του Ντέμη και συμφωνούσαν μαζί του! Όσοι δηλαδή, δεδομένα την απορρίπτουν ως έντιμο διοικητικό όργανο, όσοι φτύνουν με αηδία στο άκουσμά της, όσοι  (αν δεν έχουν κοινό μπουθ μαζί της στο “πιο σύγχρονο γήπεδο της Ελλάδας”) ξερνάνε αηδιασμένοι για τις πρακτικές και τα ήθη της. Θα βρει πολλούς… “επίορκους” πιστεύει, λοιπόν, να την υπερασπιστούν στη δικαιοσύνη όπου θα προσφύγει; Και αν το πιστεύει, κρίνοντας εκ… ποίων ακριβώς το πιστεύει;

 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Αδέλφια και φίλοι...  :)

Οι 130 κουλτουριαραίοι της κωλοτρυπίδας, τι έκαναν όταν ο Σπυριάρης-Μαρτυριάρης-Βραδύλωσσος χάριζε το τηγάνι (που ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΝΗΚΕ ΦΥΣΙΚΑ) στους απογόνους?

Την πάπια? Τον Κινέζο? Αμόλαγαν αετό? Έπαιρναν πίπες? Αγρόν ηγόρασαν?  :think: :think: :think:

Α ρε ξεφτυλισμένοι πουσταράδες.....  :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Αν κατάλαβα καλά, οι εν λόγω "ξεφτιλισμένοι πουσταράδες" και "κουλτουριαραίοι της κωλοτρυπίδας" είναι ....Ολυμπιακοί;
Η η εμφανής παρανομία (και το ακόμα πιο εμφανές σκάνδαλο) δεν μας ενοχλεί αν πρόκειται για το καλό της Πανάθας;
Μήπως είσαι παραπάνω ...θερμόαιμος απ' ότι πρέπει, εν προκειμένω;
Λέω, μήπως.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
454
Πόντοι
36
Μια χαρά είμαι.  ;)

Και το εμφανές σκάνδαλο από τη συμμορία κατασκόπου - τάπερμαν δε συγκίνησε καθόλου τους 130 αυτούς τους "υπεράνω". Το τι ομάδα είναι ΔΕ ΜΕ ΑΦΟΡΑ.

ΜΕ ΕΝΟΧΛΕΙ όμως η επίδειξη ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑΣ εκ μέρους τους.  :sunglasses:

ΑΝ είχαν διαμαρτυρηθεί και για τα όργια με το τηγάνι ΔΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΤΙΠΟΤΑ.  :sunglasses:

Πρόκειται ξεκάθαρα για αντιπαναθηναϊκή πράξη.  :tickedoff:

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως η ερώτηση για το τι έκαναν με το τηγανοκατασκοπικό όργιο ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΘΗΚΕ από εσένα. Ούτε στο ελάχιστο. Γιατί δε διάβασα ΠΟΤΕ ούτε άκουσα για διαμαρτυρία των "αυτόκλητων προστατών του λαού" τότε. ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ...

ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΣΤΑΘΜΑ :) ;) :sunglasses:
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Καλώς η κακώς, εγώ είμαι πρώτα πολίτης και μετά Παναθηναϊκός.
Εσύ, προφανώς το αντίθετο.
Πάντως, λογικές του είδους "καλά, εσείς γιατί καταπιέζετε τους μαύρους στην Αμερική;" ΔΕΝ ΜΕ ΑΦΟΡΟΥΝ, απλά.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
454
Πόντοι
36
Ούτε και εμένα.

Με ενοχλεί να καταπιέζουν ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ. Πόσο μάλλον να καταπιέζουν ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.

Και μάλιστα να το παίζουν και ΣΩΤΗΡΕΣ....

Τα ΛΑΜΟΓΙΑ.
 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Μηνύματα
60.677
Like
11
Πόντοι
866
Ούτε και εμένα.

Με ενοχλεί να καταπιέζουν ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ. Πόσο μάλλον να καταπιέζουν ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.

Και μάλιστα να το παίζουν και ΣΩΤΗΡΕΣ....

Τα ΛΑΜΟΓΙΑ.
αγαπητέ η επιλεκτική καταπίεση είναι παγκοσμίως ο κανόνας. Δεν αποτελείς εξαίρεση.
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Ούτε και εμένα.

Με ενοχλεί να καταπιέζουν ΕΜΕΝΑ ΟΜΩΣ. Πόσο μάλλον να καταπιέζουν ΕΜΕΝΑ ΜΟΝΟ. ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ.

Και μάλιστα να το παίζουν και ΣΩΤΗΡΕΣ....

Τα ΛΑΜΟΓΙΑ.

ΣΩΤΗΡΕΣ ποιου;
Και γιατί ΛΑΜΟΓΙΑ;
Τόσο βαρείς χαρακτηρισμοί θέλω να πιστεύω οτι δεν θα μείνουν αναπόδεικτοι.

Αλλά, επαναλαμβάνω, είναι ΦΑΙΔΡΟ να είναι κανείς Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός η οτιδήποτε ΥΠΕΡΑΝΩ της ιδιότητάς του ως πολίτη.
Γνώμη μου.
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
454
Πόντοι
36
Δεν θα μείνουν αναπόδεικτοι.

Γιατί είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΙ.

Οι απόγονοι να πάρουν τα πάντα με οποιοδήποτε τρόπο είναι ΟΚ για τους κουλτουριαραίους αυτούς. Για την Ελληνική Ομάδα τα ΛΑΜΟΓΙΑ κάνουν προσφυγή.

Δε χρειάζονται πολλά λόγια αν τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Εδώ είναι το thread της ΠΑΝΑΘΑΣ. Πολιτικές αναλύσεις ΑΛΛΟΥ παρακαλώ. ΕΔΩ μόνο ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Και αθλητικές αναλύσεις. :sunglasses:

Κουβέντα ΤΕΛΟΣ από μένα. :)
 

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Μηνύματα
9.043
Like
6
Πόντοι
66
Δεν θα μείνουν αναπόδεικτοι.

Γιατί είναι ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΙ.

Οι απόγονοι να πάρουν τα πάντα με οποιοδήποτε τρόπο είναι ΟΚ για τους κουλτουριαραίους αυτούς. Για την Ελληνική Ομάδα τα ΛΑΜΟΓΙΑ κάνουν προσφυγή.

Δε χρειάζονται πολλά λόγια αν τα γεγονότα είναι ξεκάθαρα. Εδώ είναι το thread της ΠΑΝΑΘΑΣ. Πολιτικές αναλύσεις ΑΛΛΟΥ παρακαλώ. ΕΔΩ μόνο ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Και αθλητικές αναλύσεις. :sunglasses:

Κουβέντα ΤΕΛΟΣ από μένα. :)

Κουβέντα τέλος.
Αλλά και επιχειρήματα τέλος, φοβάμαι.
Και λυπάμαι.

Και μη μου πουλάς παναθηναϊκοφροσύνη, το ξέρω οτι εδώ είναι το θρεντ του ΠΑΟ, εκτός αν προτίθεσαι να με ...διώξεις απο το θρεντ της ομάδας μου.
Δεν σε είχα για τόσο σταλινικό......
 

Επισκέπτης
κλαψε και κανε συλλαλητηριο ορειβατη..
gay13.jpg
 

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Μηνύματα
4.237
Like
454
Πόντοι
36
Απογονικό μοντάζ = Μοντάζ του κώλου

Βοήθα ρε στις "Λεσβίες" που είσαι αστέρι και τόχεις παραμελήσει το thread και άστα αυτά εδώ  :dancing: :dancing: :dancing:
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom