Ο ανθρωπος που εχει αγαπηθει οσο λιγοι απο τους φιλαθλους του ΠΑΟ , ο ανθρωπος που ακουει το ονομα του να γινεται τραγουδι οταν εισερχεται στον αγωνιστικο χωρο του ΟΑΚΑ μιλησε για την ανανεωση για αλλα 2 χρονια στον παγκο της ομαδας...αντιγραφω απο
Ο «Ζοτς» μίλησε:
Για τις φήμες περί αποχώρησης του και τι έπαιξε ρόλο στην παραμονή του:
«Ποτέ δεν σκέφτηκα πως θα φύγω. Ούτως ή άλλως πρόκειται για μια ιστορία που συμβαίνει κάθε χρόνο. Κάθε φορά που έληγε το συμβόλαιό μου, ακόμα και φορές που δεν έληγε, υπήρχε ενδιαφέρον αρκετών ομάδων. Δεν ξέρω ακριβώς αν ήταν η ΤΣΣΚΑ ή κάποιος άλλος. Ο.Κ., ενημερώθηκα ότι κάποιες ομάδες ενδιαφέρθηκαν για να συζητήσουν μαζί μου, αλλά, όπως ήταν φυσιολογικό, εγώ μίλησα με τον εαυτό μου για το τι θέλω εγώ, γι' αυτό που μου έλεγε η καρδιά μου. Και η καρδιά μου ήθελε Παναθηναϊκό. Ακόμα και αν μιλούσα και αποφάσιζα κάτι διαφορετικό για την καριέρα μου, δεν θα το έλεγα ποτέ πριν από το τέλος της σεζόν. Πόσω μάλλον εν όψει των πλέι οφ, που για μας είναι πολύ σημαντικά, γιατί θέλουμε έναν ακόμα τίτλο!».
Για την σχέση του με τον Παναθηναϊκό:
«Σε ένα λεπτό είχαν τελειώσει όλα. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είμαι επαγγελματίας μεν, αλλά είναι εύκολο για τους πάντες να καταλάβουν πως ο
Παναθηναϊκός δεν είναι απλώς το σπίτι μου. Είναι πολλά περισσότερα. Τον νιώθω στην καρδιά μου. Είναι η οικογένειά μου, οι άνθρωποί μου, ο σύλλογός μου, τα πάντα μου. Και πιστέψτε με, αν τελείωνε η συνεργασία μας, κάθε άλλο παρά ιστορία θα αποτελούσε για μένα ο ΠΑΟ».
Για τη σχέση του με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους:
«H σχέση μου με τους αδελφούς Γιαννακόπουλους είναι πολύ απλή. Υπάρχει κατανόηση. Αλήθεια όμως... δεν υπάρχει κάτι να συζητήσουμε. Τους αρέσει να με βλέπουν εδώ για τα επόμενα δύο χρόνια και εγώ θέλω να μείνω, οπότε...».
Y.Γ....ηθελα να ΄ξερα , τα διαβαζουν αυτα οι μαλακες της ΠΑΕ ? Ας ελπισουμε οτι με το νεο διοικητικο σχημα θα δουμε διαφορετικες νοοτροπιες και τακτικες...