Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Τύπε μόλις μου το σφύριξαν οι δίπλα........ Πως την είδες έτσι,περίεργα.......σήμερα παίζεις στην Τουρκία και μπορεί να πέσει γαμήσι Οθωμανικό............. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τύπε θα νικησει ο θρυλος :grin:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Είδες,αν έχεις όνομα τύπε......μέχρι και ο "γλόβαλ μονδερέιτορ".......σου κάνει αφιέρωση............. :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
ετσι παει δικε μου!!!αμα χασει ο ολυμπιακος μπορει να το κανει επιτηδες για να κονομησει απο τα εισιτηρια στο σεφ  :grin: :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ετσι παει δικε μου!!!αμα χασει ο ολυμπιακος μπορει να το κανει επιτηδες για να κονομησει απο τα εισιτηρια στο σεφ  :grin: :grin:
Πάντως μεγάλη μου τιμή,να μου κάνει αφιέρωση ο πιο παλιός mod..................δείχνει ότι έχει τις συμπάθειες του............. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.859
Πόντοι
42.697
Τύπε μόλις μου το σφύριξαν οι δίπλα........ Πως την είδες έτσι,περίεργα.......σήμερα παίζεις στην Τουρκία και μπορεί να πέσει γαμήσι Οθωμανικό............. :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:-* :-* :-* :-* :-*

Συνημμένα

• kipseli.jpg
    kipseli.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 14

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.859
Πόντοι
42.697
Πάντως μεγάλη μου τιμή,να μου κάνει αφιέρωση ο πιο παλιός mod..................δείχνει ότι έχει τις συμπάθειες του............. :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

βασικα σε συμπαθησα απο τοτε που δηλωσες οτι ησουν α αυτοφωρακιας του θρυλικου Αλσους! :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Τελικά ο Αρτζι δεν κατάφερε να βρει γιατρικό απέναντι στη ζώνη άμυνας του πασκουάλ.
Ούτε γρήγορο passing game έπαιξε η ομάδα (που μάλλον δεν είναι προπονημένη για κάτι τέτοιο), ούτε από τη θέση 5 μπόρεσε να κάνει κάτι αξιόλογο, μιας και όπως έχουν δει όλοι, έχει πρόβλημα εκεί.
Αυτό όμως που ΟΦΕΙΛΕ να κάνει ο Αρτζι, είναι να αποσυμφορήσει τους παίκτες από το άγχος και να τους ανεβάσει την ψυχολογία. Εδώ φάνηκε η απειρία του σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια, εν αντιθέσει με τον Ζοτς, ο οποίος ήταν ίσως ο κορυφαίος στο να διώχνει το άγχος από την ομάδα του. Νέος είναι ακόμα ο Αρτζι, θα μάθει.
Προσωπικά δεν στεναχωρήθηκα για το αποτέλεσμα. Είναι μια ολοκαίνουργια ομάδα, με άπειρο (προς το παρόν, αλλά με καλά στοιχεία) για τέτοια επίπεδα προπονητή και με όλα όσα είχαν προηγηθεί το καλοκαίρι σε διοικητικό επίπεδο, είμαι πολύ ευχαριστημένος για τα όσα μέχρι τώρα έχει καταφέρει.
Το αποτέλεσμα του αγώνα της επόμενης Πέμπτης φαντάζομαι ότι θα είναι νίκη της μπάρτσα και ίσως άνετη κιόλας επικράτηση. Κανείς όμως δε μπορεί να είναι απόλυτα σίγουρος για το τι θα συμβεί, γιατί μεσολαβούν πολλές ημέρες ξεκούρασης και κατάστρωσης σχεδίων αντιμετώπισης της αντιπάλου ομάδας.
Γι' αυτό που είμαι σίγουρος όμως, είναι ότι οι παίκτες μας θα παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις και ότι ο 3Δ δεν θα είναι ξανά στα ίδια χθεσινά χάλια. Και αυτό ας το βάλουν καλά στο μυαλό τους οι παίκτες της μπάρτσα.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.859
Πόντοι
42.697
Του +SODA ρε..... Άλσος  - Tessera κτλ......ήμουν πελάτης....... :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

ε το ιδιο ειναι...πηγαινα και εγω τοτε σε αυτα οχι συχνα αλλα πηγαινα, ωραιες εποχες

ωραια δουλεια!χαχαχα  :2funny:

Συνημμένα

• 7221_1057804345145_1826986515_122144_1714591_n.jpg
    7221_1057804345145_1826986515_122144_1714591_n.jpg
    44,9 KB · Εμφανίσεις: 13

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Βλεπω σε μερικα λαιβ πριν τον αγωνα σε αθλητικα σαιτς ,σχολια του στυλ 20 χιλιαδες και συνεχιζουμε κτλ.
και απο δημοσιογραφους (ενας θεος να τους κανει).

Σε ενα γηπεδο 18700 θεσεων χαιρονται που θα εχει 25 χιλιαδες.

Μπραβο,συγχαρητηρια.

Αντι να καυτηριασουν το γεγονος,το επαινουν μαλιστα. :headbang: :headbang: :headbang:
Είναι μαγκιά να στριμώχνεται ο κόσμος κ σε περίπτωση που γίνει κάτι να σκάσουν σαν τα ποντίκια...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
δυο λογια για τι ματς.πριν απο δυο λεπτα γυρισα απ το γηπεδο.αθλιος ο παναθηναικος στην επιθεση.τραγικος ο διαμαντιδης.λογικο ειναι αφου ο ανθρωπος τα εχει φτυσει.νομιζω οτι αν ειχαμε ενα αλλο γκαρντ επιπεδου γιασικεβιτσιους τωρα θα ειμασταν ηδη στο fainal4.
Y.Γ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΜΠΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.ΕΓΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ
Το ίδιο μου επιβεβαίωσε κ ένας φίλος που ήταν κ στα 2 ματς...

Ας άνοιγε τις πόρτες 10 λεπτά πριν αρχίσει το ματς...Οι τσαμπατζήες είχαν το θράσος εκτός του ότι έμπαιναν μέσα,να πηγαίνουν κ να κάθονται όπου γουστάρουν λες κ είχαν εοσητήριο...

Απαράδεκτο...

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
χωρίς να είμαι μπασκετικός,
ένα πράγμα που δεν κατάλαβα στο χθεσινό μάτς , ήταν ο λόγος που δεν εκμεταλλεύτηκε ο πάο
το πλεονέκτημα φάουλ που κέρδιζε σχετικά νωρίς...
φόρτωσε τους ψηλούς τζαγουάι, τόμιτς , γουάλας με φάουλ και πήγε σπάνια στις βολές
ενώ θα μπορούσε να κερδίσει φάουλ+βολές , ποστάροντας τον σάρας ή τον ναβάρο

με τον ομπράντοβιτς , είχαμε βαρεθεί να βλέπουμε τον βάζελο να πηγαίνει στις βολές
εξού και το σύνθημα : "δώσε στο βάζελο βολές"

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Δύσκολα πλέον τα πράγματα οχι όμως ακατόρθωτα φτάνει ο Αργύρης να λύσει τον γόρδιο δεσμό με την ζώνη .

Η μπαρτσα εκμεταλλεύτηκε την αστικά μας απο μέση και μακρινή απόσταση .
Αν είχαμε ενα 30% εύστοχα θα ήμασταν νικητές.

Ανασυγκρότηση λοιπόν και προσήλωση στον στόχο.η μπαρτσα κάτω απο 65 πόντους και λύσεις στην επιθετικότητητά μας.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Δύσκολα πλέον τα πράγματα οχι όμως ακατόρθωτα φτάνει ο Αργύρης να λύσει τον γόρδιο δεσμό με την ζώνη .

Η μπαρτσα εκμεταλλεύτηκε την αστικά μας απο μέση και μακρινή απόσταση .
Αν είχαμε ενα 30% εύστοχα θα ήμασταν νικητές.

Ανασυγκρότηση λοιπόν και προσήλωση στον στόχο.η μπαρτσα κάτω απο 65 πόντους και λύσεις στην επιθετικότητητά μας.
σωστος ο παιχτης :thumbsup: :thumbsup:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

Stories