Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 140 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    355

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
....eBay,πουστράκια................ :birdman: :birdman: :birdman: :2funny: :2funny: :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
σωστα τυπε
οπως κανει η μπαρτσελονα για τον ναβαρο ας πουμε
ειδαμε τι αποτελεσματα ειχε στα κρισιμα ματς οταν επαιζαν ολοι για το ναβαρο και τι αποτελεσμα ειχαμε χθες οταν επαιξε η μπαρτσα πιο ομαδικα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ειδαμε τι αποτελεσματα ειχε στα κρισιμα ματς οταν επαιζαν ολοι για το ναβαρο και τι αποτελεσμα ειχαμε χθες οταν επαιξε η μπαρτσα πιο ομαδικα
ναι ρε τυπε
της πλακας ομαδα ειναι :grin:

Taseas Tony Montana

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2013
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
6
Ειναι άδικη η κριτικη για τον αρτζι.

Μια ομαδα με 10 νέους παίκτες και όμως μπόρεσε μεσα σε ενα χρονικό διάστημα 7 μηνών να εξελίξει την ομαδα να πάρει το κύπελλο να πολεμά γα την πρόκριση στο φαιναλ φορ με την μπαρτσελονα και να ειναι γενικά ακόμη μεσα σε όλους τους στόχους.

Απο κεί και περα λάθη γίνανε .οποιος δουλεύει θα κάνει και λάθη, μην στεκομαστε λοιπόν στην λάθος επιλογή με τον καπόνο ή με τον μπανκς γιατι επιλογή του ειναι και ο λασμε και ο γκιστ και ο ματσιουλης και ο μπραμος.

Για μένα και τίποτα  άλλο και να μην κάνει φέτος η χρονια ειναι άκρως επιτυχημένη γιατι ξέρω οτι με 3 προσθήκες  Φώτσης ενα καλό γκαρντ και ένα  καλο ψηλό η ομαδα του χρόνου θα κηνυγούν το 7ο με περισσότερες αξιώσεις.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
νομιζω οτι δεν καταλαβαινεις τι θελω να πω :huh:τεσπα

μεγάλε μου, εγώ που κατάλαβα τι θες να πεις, σου λέω ότι δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το είπες για το Ναβάρο. Δηλαδή η Μπάρτσα δεν τα έκανε σκατά επειδή έπαιζε για το Ναβάρο. Τα έκανε σκατά γιατί ο Ναβάρο από μόνος του αναλάμβανε να καθαρίσει το παιχνίδι (όταν τα έκανε σκατά, γιατί σε πολλά παιχνίδια το παίρνει πάνω του και το κερδίζει)

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Ειναι άδικη η κριτικη για τον αρτζι.

Μια ομαδα με 10 νέους παίκτες και όμως μπόρεσε μεσα σε ενα χρονικό διάστημα 7 μηνών να εξελίξει την ομαδα να πάρει το κύπελλο να πολεμά γα την πρόκριση στο φαιναλ φορ με την μπαρτσελονα και να ειναι γενικά ακόμη μεσα σε όλους τους στόχους.

Απο κεί και περα λάθη γίνανε .οποιος δουλεύει θα κάνει και λάθη, μην στεκομαστε λοιπόν στην λάθος επιλογή με τον καπόνο ή με τον μπανκς γιατι επιλογή του ειναι και ο λασμε και ο γκιστ και ο ματσιουλης και ο μπραμος.

Για μένα και τίποτα  άλλο και να μην κάνει φέτος η χρονια ειναι άκρως επιτυχημένη γιατι ξέρω οτι με 3 προσθήκες  Φώτσης ενα καλό γκαρντ και ένα  καλο ψηλό η ομαδα του χρόνου θα κηνυγούν το 7ο με περισσότερες αξιώσεις.
σωστος ο παιχτης :thumbsup: :thumbsup:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Γαμήθηκε από κώλο,ο GAYρος......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
μεγάλε μου, εγώ που κατάλαβα τι θες να πεις, σου λέω ότι δεν είναι έτσι ακριβώς όπως το είπες για το Ναβάρο. Δηλαδή η Μπάρτσα δεν τα έκανε σκατά επειδή έπαιζε για το Ναβάρο. Τα έκανε σκατά γιατί ο Ναβάρο από μόνος του αναλάμβανε να καθαρίσει το παιχνίδι (όταν τα έκανε σκατά, γιατί σε πολλά παιχνίδια το παίρνει πάνω του και το κερδίζει)
ο ναβαρο τα εκανε σκατα επειδη οι αλλοι παιχτες της μπαρτσα ειχαν χεστει πανω τους να παρουν σουτ και ολοι εψαχναν τον ναβαρο που ειχε πεσει πανω του ολη η ομαδα

Επισκέπτης
Η προσφορα ανεβηκε,οποιος βαζελος εχει εισητηριο και το πουλαει του δινω σημερα 53 ευρω να το παρω.
Επικοινωνια μονο με pm

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
Εχει παρει καμια βαζελα εισητηριο για Φαιναλ 4 και το πουλαει?
Το αγοραζω ΤΩΡΑ 50 ευρω,σημερα ομως,αυριο θα ριξω την τιμη.
Οποιος θελει pm

γιατί τα θέλεις; εσύ θα πας;;;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ο ναβαρο τα εκανε σκατα επειδη οι αλλοι παιχτες της μπαρτσα ειχαν χεστει πανω τους να παρουν σουτ και ολοι εψαχναν τον ναβαρο που ειχε πεσει πανω του ολη η ομαδα
εμ, άλλο αυτό που λες τώρα κι άλλο αυτό που έλεγες πριν. ότι δηλ. τα έκαναν σκατά γιατί έπαιζαν για το Ναβάρο. Το να περιμένεις όταν καίει η μπάλα να σε σώσει ένας παίχτης είναι διαφορετικό από το να βγάλεις συστήματα για έναν παίχτη που έχει καλό σουτ, πράγμα που δεν είναι κακό. Αυτό λέει ο απόλυτος, νομίζω

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Η προσφορα ανεβηκε,οποιος βαζελος εχει εισητηριο και το πουλαει του δινω σημερα 53 ευρω να το παρω.
Επικοινωνια μονο με pm
τυπε βαλτο 59.99 και θα στο πουλησει ο γιασου
να βγαλει και 9.99 για γκωνλικον ερωτα στο μεταξι :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom