gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
o mr bean στον θρυλο ειναι καλυτερος θεωρειςοχι αλλα περιπου αυτα ειχα γραψει και εγω τυπε
ας παιξει ο αρτζι και καμια ζωνη,αν ξερει δηλαδη,αλλιως ερχεται ο ζελικο στην αθηνα για σεμιναρια
ας παρακολουθησει κανενα δεν ειναι κακο
οποιος αποφασισε να φυγει ο καπονο ειναι μεγαλος ασχετιδης(ο αρτζι το αποφασισε)
και ευρωλιγκα να παρει ο ανθρωπας,και πρωταθλημα μαζι πρεπει να φυγει το καλοκαιρι
οχι τα ιδια σκατα ειναι πανω κατω τυπεo mr bean στον θρυλο ειναι καλυτερος θεωρεις
Ο Αρτσι εφταιγε που δεν μπορουσαν οι παικτες να βαλουν ενα σουτ και εχαναν ακομα και τις βολες;;οχι αλλα περιπου αυτα ειχα γραψει και εγω τυπε
ας παιξει ο αρτζι και καμια ζωνη,αν ξερει δηλαδη,αλλιως ερχεται ο ζελικο στην αθηνα για σεμιναρια
οποιος αποφασισε να φυγει ο καπονο ειναι μεγαλος ασχετιδης(ο αρτζι το αποφασισε)
και ευρωλιγκα να παρει ο ανθρωπας,και πρωταθλημα μαζι πρεπει να φυγει το καλοκαιρι
οχι αλλα περιπου αυτα ειχα γραψει και εγω τυπε
οχι ο αρτζι φταιει που δεν ειχε αλλο πλανο οταν δεν θα μπουν τα σουτ τυπεΟ Αρτσι εφταιγε που δεν μπορουσαν οι παικτες να βαλουν ενα σουτ και εχαναν ακομα και τις βολες;;
ηταν αργος για αμυνες μαν του μαν τυπετύπε, κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις (εκτός από του Τζόρνταν που είχε μόνο μία): από τον Καπόνο κέρδιζες σε μακρινό σουτ και πάσα, αλλά έχανες κατά πολύ σε άμυνα. Ήταν τόσο αργός που ούτε εμένα δεν μπορούσε να μαρκάρει. Θα μου πεις βέβαια, κοτζαμ Μπαρτσελόνα και βάζει να παίζουν μαζί για κανα τέταρτο Ναβάρο και Σάρας. Τι να πω... Ίσως και να έχεις δίκιο για τον Τζέισον
ουτε εγω και αν ξαναπαω σε τετοιο μεγαλο ματς θα ξαναπαω απο πολυ πιο νωριςπροσυπογράφω το υ.γ.
και γαμώ τις ταλαιπωρίες αν προσθέσεις ότι εγώ ταξίδεψα από επαρχία. Λίγο δύσκολο να το ξαναεπιχειρήσω.
στο τελευταιο εχεις αδικο.απο μονος του εφυγε ο καπονοπηγα σε καφετερια να δω το παιχνιδι
τι το θελα
τι τουρλουμπουκι ηταν αυτο ρε
η μπαρτσελονα εκανε οτι ηθελε
ποσο χρειαζοταν ο καπονο στις ζωνες της μπαρτσα
τα ελεγα εγω δεν επρεπε να φυγει
αρτζι παραιτησου
πηγα σε καφετερια να δω το παιχνιδι
τι το θελα
τι τουρλουμπουκι ηταν αυτο ρε
η μπαρτσελονα εκανε οτι ηθελε
ποσο χρειαζοταν ο καπονο στις ζωνες της μπαρτσα
τα ελεγα εγω δεν επρεπε να φυγει
αρτζι παραιτησου
αφιερωμενο στον billy13
αγαπαμε βλασση!και μια αφιερωση apolyto arseniko! :-*
Τύπε μόλις μου το σφύριξαν οι δίπλα........ Πως την είδες έτσι,περίεργα.......σήμερα παίζεις στην Τουρκία και μπορεί να πέσει γαμήσι Οθωμανικό.............αφιερωμενο στον billy13