Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Καλως τον πουθενα..Τι εγινε ρε κοκκινοσκουφιτσα εγινες Μπαρτσελονα τωρα;;;
Βγηκες να πανηγυρισεις και στο Πασαλιμανι μηπως;;;
Εγω εχω τα αρχιδια σαν 6 φορες πρωταθλητης Ευρωπης να πω οτι εχασα δικαια.
Εσυ τις προαλλες τα εβαλες με δημοσιογραφους,με site και με τον κουλουρα που πουλαει κουλουρια στην Ομονοια :2funny: :2funny:
Στο ποδοσφαιρο πως πηγε το ματσακι;;
Τηρησατε αυτα που σας ειπε ο προεδρος η τον πληγωσατε παλι και θα σας κοψει το χαρτζηλικι; :birdman:

gayrospb2.gif
[/quote][move][size=90pt]ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ!!![/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
Εσυ τις προαλλες τα εβαλες με δημοσιογραφους,με site και με τον κουλουρα που πουλαει κουλουρια στην Ομονοια :2funny: :2funny:
Τηρησατε αυτα που σας ειπε ο προεδρος η τον πληγωσατε παλι και θα σας κοψει το χαρτζηλικι; :birdman:

gayrospb2.gif
:pipa3: :pipa3:

Συνημμένα

• 577334_277581865706149_3368454_n.jpg
    577334_277581865706149_3368454_n.jpg
    43,9 KB · Εμφανίσεις: 15

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Γιαννακόπουλος: "Την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ"
| Δημοσίευση:Δευτέρα 04, Φεβρουάριος 2013 21:50
Σαν ταύρος μαινόμενος, μαζί με τους μπράβους του, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μπούκαρε στα αποδυτήρια των ρέφερι μετά την ήττα του ΠΑΟ στο ΣΕΦ, εκτοξεύοντας απειλές του στυλ "θα με βρείτε μπροστά σας, την αλητεία την έχω εφεύρει εγώ...". Οι διαιτητές φοβούμενοι δεν έγραψαν τίποτα στο φύλλο αγώνα!
pegasus_LARGE_t_1041_105913179.JPG

:sunglasses:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446

gayrospb2.gif
:fuck2: :fuck2:

Συνημμένα

• 554742_294923050638697_1131723994_n.jpg
    554742_294923050638697_1131723994_n.jpg
    91,8 KB · Εμφανίσεις: 18

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
:rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 539820_10201350964517737_2043770917_n.jpg
    539820_10201350964517737_2043770917_n.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 19

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
δυο λογια για τι ματς.πριν απο δυο λεπτα γυρισα απ το γηπεδο.αθλιος ο παναθηναικος στην επιθεση.τραγικος ο διαμαντιδης.λογικο ειναι αφου ο ανθρωπος τα εχει φτυσει.νομιζω οτι αν ειχαμε ενα αλλο γκαρντ επιπεδου γιασικεβιτσιους τωρα θα ειμασταν ηδη στο fainal4.
Y.Γ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΜΠΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.ΕΓΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ

προσυπογράφω το υ.γ.
και γαμώ τις ταλαιπωρίες αν προσθέσεις ότι εγώ ταξίδεψα από επαρχία. Λίγο δύσκολο να το ξαναεπιχειρήσω.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Η Μπαρτσελόνα είχε ρίξει την προειδοποιητική βολή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τρίτης... Ο Παναθηναϊκός δεν διάβασε σωστά ό,τι έγινε τότε, επαναπαύτηκε στις δάφνες της νίκης και το πλήρωσε δύο μέρες μετά.

Διότι στο ΟΑΚΑ ο Πασκουάλ έχει πάρει τη δική του προπονητική ρεβάνς. Εσπευσαν πολλοί να τον καταδικάσουν επειδή δεν είχε απάντηση στα τρικ του Πεδουλάκη στα παιχνίδια της Βαρκελώνης, αλλά ο Ισπανός βρήκε τον τρόπο να απαντήσει. Αλλωστε είναι μετρ της τακτικής στη χώρα του.

Η ζώνη, λοιπόν, που έπαιξε η Μπαρτσελόνα την Τρίτη εγκλώβισε τον Παναθηναϊκό, που νίκησε χάρη στο 6-0 σερί στο καθοριστικό σημείο. Ομως το σκορ στο δεύτερο μέρες ήταν 27-34. Το πρόβλημα εντοπίστηκε, αλλά δεν λύθηκε. "Θα μπουν τα σουτ στο επόμενο", προέβλεψαν οι περισσότεροι, αλλά τα σουτ δεν μπήκαν. Τα 5 στα 23 των πράσινων δεν δείχνουν καν την πραγματική εικόνα, γιατί τα 4 τρίποντα μπήκαν πολύ αργά. Και φυσικά δεν ήταν μια απλή ζώνη αυτή που επέλεξε ο Πασκουάλ.

Ηταν προσαρμοσμένη στον Διαμαντίδη, που δεν είχε ποτέ πεδίο δράσης. Σε κάθε πικ υπήρχε αμέσως απάντηση, στις διεισδύσεις των συμπαικτών του, ο παίκτης της πλευράς του δεν έδινε ποτέ βοήθεια. Ο Διαμαντίδης βγήκε εντελώς εκτός ρυθμού, ακόμα κι όταν είχε σουτ, ήταν άστοχος. Στο πιο καθοριστικό φετινό ματς - μέχρι τώρα τουλάχιστον - στην Ευρωλίγκα έμεινε στο 0. Είχε 0/5 τρίποντα... Η Μπαρτσελόνα εξουδετέρωσε τον πιο μεγάλο της εφιάλτη κι αυτό γιατί δεν φοβήθηκε. Εψαξε τη λύση και τη βρήκε στην άμυνα.

Οσο για την επίθεση; Ε, δεν χρειάστηκε και μπόλικη σκέψη. Εξω ο Σάδα... Κάπως έτσι η αμυντική τακτική του Παναθηναϊκού έπρεπε να αλλάξει. Ο Διαμαντίδης δεν μπορούσε να παίξει λίμπερο, ο Χουέρτας έμεινε 32 λεπτά στο παρκέ και είχε 10 πόντους και 6 ασίστ.

Ο Τόμιτς έκανε ζημιά μέσα στη ρακέτα, ο Λόρμπεκ ξύπνησε και ο Ναβάρο έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Οι 17 πόντοι του πόνεσαν τους πράσινους, ειδικά όμως οι 11 στο τελευταίο δεκάλεπτο έγειραν οριστικά την πλάστιγγα. Οταν ο Παναθηναϊκός έκανε την ύστατη προσπάθεια, ο Ναβάρο έγινε πραγματικός ηγέτης.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν είχε παίκτη να βγει μπροστά. Ή μάλλον είχε, αλλά τον άφησε στον πάγκο. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε 13 πόντους σε 12 λεπτά συμμετοχής αλλά ο Πεδουλάκης δεν τον προτίμησε επειδή ήθελε βοήθεια στην άμυνα.

Από το 23΄ και μετά ο κορυφαίος - επιθετικά - παίκτης των πρασίνων ήταν εκτός παιχνιδιού, αφού ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να σπάσει τη ζώνη από την περιφέρεια και να αλλάξει τη ροή από την άμυνά του. Δεν τα κατάφερε. Το επί μέρους σκορ των τελευταίων 60 λεπτών της σειράς είναι 87-104. Τελικά η άμυνα του Πασκουάλ έκανε τη διαφορά.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Η Μπαρτσελόνα είχε ρίξει την προειδοποιητική βολή στο δεύτερο ημίχρονο της αναμέτρησης της Τρίτης... Ο Παναθηναϊκός δεν διάβασε σωστά ό,τι έγινε τότε, επαναπαύτηκε στις δάφνες της νίκης και το πλήρωσε δύο μέρες μετά.

Διότι στο ΟΑΚΑ ο Πασκουάλ έχει πάρει τη δική του προπονητική ρεβάνς. Εσπευσαν πολλοί να τον καταδικάσουν επειδή δεν είχε απάντηση στα τρικ του Πεδουλάκη στα παιχνίδια της Βαρκελώνης, αλλά ο Ισπανός βρήκε τον τρόπο να απαντήσει. Αλλωστε είναι μετρ της τακτικής στη χώρα του.

Η ζώνη, λοιπόν, που έπαιξε η Μπαρτσελόνα την Τρίτη εγκλώβισε τον Παναθηναϊκό, που νίκησε χάρη στο 6-0 σερί στο καθοριστικό σημείο. Ομως το σκορ στο δεύτερο μέρες ήταν 27-34. Το πρόβλημα εντοπίστηκε, αλλά δεν λύθηκε. "Θα μπουν τα σουτ στο επόμενο", προέβλεψαν οι περισσότεροι, αλλά τα σουτ δεν μπήκαν. Τα 5 στα 23 των πράσινων δεν δείχνουν καν την πραγματική εικόνα, γιατί τα 4 τρίποντα μπήκαν πολύ αργά. Και φυσικά δεν ήταν μια απλή ζώνη αυτή που επέλεξε ο Πασκουάλ.

Ηταν προσαρμοσμένη στον Διαμαντίδη, που δεν είχε ποτέ πεδίο δράσης. Σε κάθε πικ υπήρχε αμέσως απάντηση, στις διεισδύσεις των συμπαικτών του, ο παίκτης της πλευράς του δεν έδινε ποτέ βοήθεια. Ο Διαμαντίδης βγήκε εντελώς εκτός ρυθμού, ακόμα κι όταν είχε σουτ, ήταν άστοχος. Στο πιο καθοριστικό φετινό ματς - μέχρι τώρα τουλάχιστον - στην Ευρωλίγκα έμεινε στο 0. Είχε 0/5 τρίποντα... Η Μπαρτσελόνα εξουδετέρωσε τον πιο μεγάλο της εφιάλτη κι αυτό γιατί δεν φοβήθηκε. Εψαξε τη λύση και τη βρήκε στην άμυνα.

Οσο για την επίθεση; Ε, δεν χρειάστηκε και μπόλικη σκέψη. Εξω ο Σάδα... Κάπως έτσι η αμυντική τακτική του Παναθηναϊκού έπρεπε να αλλάξει. Ο Διαμαντίδης δεν μπορούσε να παίξει λίμπερο, ο Χουέρτας έμεινε 32 λεπτά στο παρκέ και είχε 10 πόντους και 6 ασίστ.

Ο Τόμιτς έκανε ζημιά μέσα στη ρακέτα, ο Λόρμπεκ ξύπνησε και ο Ναβάρο έγινε ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Οι 17 πόντοι του πόνεσαν τους πράσινους, ειδικά όμως οι 11 στο τελευταίο δεκάλεπτο έγειραν οριστικά την πλάστιγγα. Οταν ο Παναθηναϊκός έκανε την ύστατη προσπάθεια, ο Ναβάρο έγινε πραγματικός ηγέτης.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν είχε παίκτη να βγει μπροστά. Ή μάλλον είχε, αλλά τον άφησε στον πάγκο. Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης είχε 13 πόντους σε 12 λεπτά συμμετοχής αλλά ο Πεδουλάκης δεν τον προτίμησε επειδή ήθελε βοήθεια στην άμυνα.

Από το 23΄ και μετά ο κορυφαίος - επιθετικά - παίκτης των πρασίνων ήταν εκτός παιχνιδιού, αφού ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να σπάσει τη ζώνη από την περιφέρεια και να αλλάξει τη ροή από την άμυνά του. Δεν τα κατάφερε. Το επί μέρους σκορ των τελευταίων 60 λεπτών της σειράς είναι 87-104. Τελικά η άμυνα του Πασκουάλ έκανε τη διαφορά.

απόλυτε, ρισπέκτ!!! Δική σου είναι η ανάλυση;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
απόλυτε, ρισπέκτ!!! Δική σου είναι η ανάλυση;;;
οχι αλλα περιπου αυτα ειχα γραψει και εγω τυπε :grin:
ας παιξει ο αρτζι και καμια ζωνη,αν ξερει δηλαδη,αλλιως ερχεται ο ζελικο στην αθηνα για σεμιναρια
ας παρακολουθησει κανενα δεν ειναι κακο
οποιος αποφασισε να φυγει ο καπονο ειναι μεγαλος ασχετιδης(ο αρτζι το αποφασισε)

και ευρωλιγκα να παρει ο ανθρωπας,και πρωταθλημα μαζι πρεπει να φυγει το καλοκαιρι

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom