Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τότε ίσως θα'ναι καλύτερο να σας πετύχουμε στον τελικό της Ευρωλίγκα φέτος.
Να σας ψωλιάσουμε εκεί και για τις 6 κούπες σας. :grin:

Bασικα τα χουμε ξαναπει. Θα πεθανουμε ολοι εδω μεσα μεχρι να βρεθει μεγαλυτερη ελληνικη ομαδα απο τον μπασκετικο παναθηναικο.
Η μονη που μπορει να πλησιασει(και γιατι οχι να ισοφαρισει και να ξεπερασει) ειναι ο ολυμπιακος του πολο  ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
πόσο είναι και στο πόσο είναι;

Αηδία έχεις καταντήσει ρε μαλάκα κάθε φορά σε κάθε αγώνα πόσο είναι και πόσο είναι σαν τους παππούδες, στο ίντερνετ είσαι, ψάξε και δες πόσο είναι

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
το οτι ο παναθηναικος το πηγε στο 2-2 ειναι αθλος, με την ομαδα που ειχει ομως ειναι σχεδον αδυνατον να αντεξει σε σειρα αγωνων, κατι αναλογο πιστευω θα συμβει και με τον ολυμπιακο στους τελικους

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
δυο λογια για τι ματς.πριν απο δυο λεπτα γυρισα απ το γηπεδο.αθλιος ο παναθηναικος στην επιθεση.τραγικος ο διαμαντιδης.λογικο ειναι αφου ο ανθρωπος τα εχει φτυσει.νομιζω οτι αν ειχαμε ενα αλλο γκαρντ επιπεδου γιασικεβιτσιους τωρα θα ειμασταν ηδη στο fainal4.
Y.Γ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΜΠΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.ΕΓΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
δυο λογια για τι ματς.πριν απο δυο λεπτα γυρισα απ το γηπεδο.αθλιος ο παναθηναικος στην επιθεση.τραγικος ο διαμαντιδης.λογικο ειναι αφου ο ανθρωπος τα εχει φτυσει.νομιζω οτι αν ειχαμε ενα αλλο γκαρντ επιπεδου γιασικεβιτσιους τωρα θα ειμασταν ηδη στο fainal4.
Y.Γ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΕ ΕΧΩ ΦΤΥΣΕΙ ΑΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΩ ΑΥΤΑ ΤΑ 20 ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΜΠΗ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΣΑΜΠΑΤΖΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ.ΕΓΩ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΘΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΑΠ ΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΕΒΛΕΠΑ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΙΑ
φιλε ειχα γραψει απο εχθες για τις τριτοκοσμικες συνθηκες που επικρατουν σε αυτα τα ματς.Νροπη-ααηδια-αισχος και φυσικα επικινδυνα.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
φιλε ειχα γραψει απο εχθες για τις τριτοκοσμικες συνθηκες που επικρατουν σε αυτα τα ματς.Νροπη-ααηδια-αισχος και φυσικα επικινδυνα.
παρα πολυ επικινδυνα φιλε μου.δεν ξερω για το ποσο θα αντεχουν οι κερκιδες.δυστηχως ο τρακης δεν κανει τιποτα για να τα εχει καλα με τους συνδεσμους.εγω εδω και καιρο το εχω πει οτι ειναι μουνοπανο.κανονικα στο ανοιχτο του οακα πρεπει να παοζει ο μπασκετικος παναθηναικος σε τετοια ματς

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
παρα πολυ επικινδυνα φιλε μου.δεν ξερω για το ποσο θα αντεχουν οι κερκιδες.δυστηχως ο τρακης δεν κανει τιποτα για να τα εχει καλα με τους συνδεσμους.εγω εδω και καιρο το εχω πει οτι ειναι μουνοπανο.κανονικα στο ανοιχτο του οακα πρεπει να παοζει ο μπασκετικος παναθηναικος σε τετοια ματς
δεν ειναι μονο να αντεξουν οι κερκιδες,ειναι πολλα που μπορουν να γινουν με τοσο κοσμο επιπλεον.
δεν ειναι θεμα τρακη και το 2011 παλι με μπαρτσα τα ιδια.
δεν εχει λογικη καν να το συζηταμε πιστευω.
απλα τραγικο.

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
δεν ειναι μονο να αντεξουν οι κερκιδες,ειναι πολλα που μπορουν να γινουν με τοσο κοσμο επιπλεον.
δεν ειναι θεμα τρακη και το 2011 παλι με μπαρτσα τα ιδια.
δεν εχει λογικη καν να το συζηταμε πιστευω.
απλα τραγικο.
σωστο αν και νομιζω οτι σημερα πρεπει να ειχε πιο πολυ κοσμο απ το 11.ολοι οι προεδροι των μεγαλων ομαδων ετσι κανουν.για να βρεις θεση απ τις 8 πρεπει να εισαι εκει

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
δυο καταθεσεις στο μεταξι δικε μου... :-

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Η ομαδα ηταν αστοχη και οταν εισαι αστοχος σε τετοια ματς το πληρωνεις.
Αντιθετα η Μπαρτσα οτι εκανε της εβγαινε.
Ο Σοφο παντως ηταν σε πολυ καλη μερα,ισως το μονο θετικο που μπορουμε να κρατησουμε.
Τιποτα ομως δεν τελειωσε εχουμε ενα ματς ακομα και η ομαδα εχει δειξει οτι ξερει να παλευει.
Η Μπαρτσα κερδισε δικαια,εγω σε αντιθεση με κατι γραφικους αλλων ομαδων παραδεχομαι την ηττα της ομαδας μου και
δεν τα βαζω με δημοσιογραφους,με το τι ελεγαν κατα την μεταδοση του αγωνα,με τα αθλητικα site και με οτι αλλη μαλακια
τους κατεβει στο κεφαλι.
Οποιος καταλαβε,καταλαβε ;)

307979_482958801726210_1579941587_n.jpg

J_K

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2013
Κριτικές
41
Like
12
Πόντοι
76
Η ομαδα ηταν αστοχη και οταν εισαι αστοχος σε τετοια ματς το πληρωνεις.
Αντιθετα η Μπαρτσα οτι εκανε της εβγαινε.
Ο Σοφο παντως ηταν σε πολυ καλη μερα,ισως το μονο θετικο που μπορουμε να κρατησουμε.
Τιποτα ομως δεν τελειωσε εχουμε ενα ματς ακομα και η ομαδα εχει δειξει οτι ξερει να παλευει.
Η Μπαρτσα κερδισε δικαια,εγω σε αντιθεση με κατι γραφικους αλλων ομαδων παραδεχομαι την ηττα της ομαδας μου και
δεν τα βαζω με δημοσιογραφους,με το τι ελεγαν κατα την μεταδοση του αγωνα,με τα αθλητικα site και με οτι αλλη μαλακια
τους κατεβει στο κεφαλι.
Οποιος καταλαβε,καταλαβε ;)

307979_482958801726210_1579941587_n.jpg
φιλε μου πηγες γηπαιδο??

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
εγω απ οτι διαβασα σε αλλο θρεντ.μπορει τα φωτακια να ηταν κλειστα αλλα λειτουργουσαν κανονικα
ας κανουν κανα ντου και οι μπατσοι μπας και αλλαξει τιποτα προς το καλυτερο δικε μου  ;)

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
φιλε μου πηγες γηπαιδο??
Φυσικα και ημουν γηπεδο αλλα δυστυχως δεν μας πηγε σημερα.
Πανικος γινοταν οπως και την Τριτη αλλα λογικο ειναι σε τετοιας σημασιας παιχνιδια..

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ο παναθηναικος παντως μπορει να περασει του δινω ενα 30% περιπου με 35%

Stories