Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
συμφωνω αλλα τις ελληνικες ομαδες θα τις καθαρισουν ειδηκα το παο σε αυτην την φαση. ο οσφπ το πηρε περσι δεν τον αφηνουν κ φετος.

Θα μας κλασουν μια μαντρα. Οσο περιμεναν αυτοι ολοι οτι η σειρα θα πηγαινε σε 5ο ματς αλλο τοσο το περιμεναν και οι Ελληνες.
Δεν εχουμε να αποδειξουμε τιποτα σε κανενα οι Ελληνες για το μπασκετ.
Ο βαζελος μπορει ανετα να κανει διπλο στην βαρκελωνη και ο γαβρος ευκολα δυσκολα θα περασει την εφες.
Και του χρονου και του μεθεπομενου χρονου και γενικα Ελληνες θναι αυτοι που θα τους γαμανε ολους.
Και χωρις λεφτα και χωρις τιποτα.  :rockon:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
νομίζω ότι το μπασκετάκι είναι απλό άθλημα
δεν μπαίνουν τα 3ποντα , κλείνει η άμυνα στην ρακέτα
και σημειώνεις πόντους με το τσιγγέλι

αντίθετα η μπάρτσα και απο μέσα και απο έξω
έβαζε αβέρτα

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Ολοι ειδαμε το ματς σημερα.οκ αστοχια οκ οκ ολα.οκ υπερβαση εως εδω και παραπανω προσωπικα δεν εχω.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι εμεινε τοσο πολυ ο σχορτσιανιτης στο παγκο?
Αν δε κανω λαθος τελος 3ου και ολο το 4ο δεκαλεπτο δεν επαιξε.
Ανεξηγητο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αντε ...εσεις μπορει να παρεξηγηθειτε κιολα αν δεν σας χυσω...παμε...

[move][size=90pt]ΕΧΥΣΑΑΑΑΑΑΑΑ !!![/size][/move]

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
άντε πάλι αρχίσατε τα περί διαιτησίας....
έλεος...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ολοι ειδαμε το ματς σημερα.οκ αστοχια οκ οκ ολα.οκ υπερβαση εως εδω και παραπανω προσωπικα δεν εχω.

Μπορει να μου εξηγησει καποιος γιατι εμεινε τοσο πολυ ο σχορτσιανιτης στο παγκο?
Ανεξηγητο
ρε κιρονα ολα ηταν ψυχολογια δεν το ειδες;;μπηκες απο την αρχη χεσμενος και αυτο ειναι ανεξηγητο...κανονικα το αγχος επρεπε να το ειχε η μπαρτσα που αν εχανε χανοταν...και ομως την εκανες εσυ μαγκα...ειχες σχεδον εικοσι ποντους στα πρωτα 19 λεπτα...τι αλλο ψαχνεις;;αυτο ειναι καθαρα ψυχολογια...
πιστη στην ομαδα να εχετε ...αλλο ματς το 5ο...
ετσι και αλλοιως το 2-2 δεν το περιμενε κανεις απο πριν...ολοι για σκουπες μιλαγανε...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Βρήκε το γιατρικό στην άμυνα ο Πασκουάλ.  ;) ;) Ζόρικο το διπλό τώρα.. Και φυσικά ο Ναβάρο είναι Ναβάρο όσα χρόνια και αν περάσουν.. Δεν χάνει την αξία του!

Επισκέπτης

Ανεξηγητο
-Γιατί δε γυρνάς παιχνίδι με τον χοντρό μέσα.Θες πόδια και χέρια να τρέξουν,να πιέσουν,να πηδήξουν.
-Γιατί κολλάει στις περιστροφές και τρώει περισσότερα απ'όσα βάζει
-Γιατί είναι παίχτης για λίγο και για λίγα(και συγκεκριμένα)

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896

Ανεξηγητο

Φίλε μου ο Πεδουλάκης-όπως και ο Μπαρτζώκας-έχει τις εμμονές του.Ο Σχορτσιανίτης ποτέ δεν μου άρεσε σαν παίχτης.Είναι μονοδιάστατος.Θα μπει να παίξει πέντε-όχι περισσότερα-λεπτά για να βάλει κάνα καλάθι στην επίθεση.Κι αυτό αν του βγει,γιατί συνήθως βάζει ένα καλάθι και μετά κάνει βήματα, επιθετικό φάουλ, λάθος πάσα. Άμυνα μηδέν,ριμπάουντ μηδέν. Αν έχεις παρατηρήσει, ο Πεδουλάκης δεν τον εμπιστεύεται ποτέ στα τελευταία λεπτά ενός αγώνα και κατά την γνώμη μου καλά κάνει, άσχετα αν σήμερα ο χοντρός ήταν όντως καλός και κράτησε την ομάδα σχετικά κοντά στο πρώτο ημίχρονο σχεδόν μόνος του.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
ρε κιρονα ολα ηταν ψυχολογια δεν το ειδες;;μπηκες απο την αρχη χεσμενος και αυτο ειναι ανεξηγητο...κανονικα το αγχος επρεπε να το ειχε η μπαρτσα που αν εχανε χανοταν...και ομως την εκανες εσυ μαγκα...ειχες σχεδον εικοσι ποντους στα πρωτα 19 λεπτα...τι αλλο ψαχνεις;;αυτο ειναι καθαρα ψυχολογια...
πιστη στην ομαδα να εχετε ...αλλο ματς το 5ο...
ετσι και αλλοιως το 2-2 δεν το περιμενε κανεις απο πριν...ολοι για σκουπες μιλαγανε...
ναι οντως,ψυχολογια μηδεν,συν οτι τομιτς-ναβαρο ειναι αλλη κλαση.
τεσ -πα
μακαρι να πανε και οι 2 φ-4 :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι οντως,ψυχολογια μηδεν,συν οτι τομιτς-ναβαρο ειναι αλλη κλαση.
τεσ -πα
μακαρι να πανε και οι 2 φ-4 :rockon:
:2funny: :2funny:
ρε κιρονα σε ζηλευω...μακαρι να ειχα την μεγαλοψυχια σου και να μπορουσα να πω το ιδιο ...αλλα ξερεις οτι δεν θελω να πανε και οι δυο...τι να κανουμε;;θες να πω ψεμματα; :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
-Γιατί δε γυρνάς παιχνίδι με τον χοντρό μέσα.Θες πόδια και χέρια να τρέξουν,να πιέσουν,να πηδήξουν.
-Γιατί κολλάει στις περιστροφές και τρώει περισσότερα απ'όσα βάζει
-Γιατί είναι παίχτης για λίγο και για λίγα(και συγκεκριμένα)
φιλε αυτο σκεφτηκα και εγω.
θελεις γρηγορα ποδια κλπ κλπ.
αλλα με τους ψηλους φορτωμενους με φαουλ,αφου βλεπεις εξω απο τα 6.25 τα σπας βαλε 2-3 λεπτα το σοφο μεσα.ισως παρει 3-4 φαουλ,βγαλει κανα λορμπεκ - τομιτς εξω και αμεσως αμεσως πας και στο μπονους βολων.
καταλαβαινω απολυτα το σκεπτικο σου αλλα απο το 25 εως τελος εξω μου φαινεται πολυ.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Φετος θα κανουμε κατι που μονο η Μακαμπι εχει κανει,δευτερη συνεχομενη Ευρολιγκα

Ναι και θα φτασετε τα 3. Κοινως 2 λιγοτερα απο την μακαμπι, απο την βαρεζε και 3 λιγοτερα απο τον βαζελο και την τσσκα και 5 λιγοτερα απο την ρεαλ.
Καλο αλλωστε ειναι να θυμομαστε παντα το μεγεθος μας  ;)

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:
ρε κιρονα σε ζηλευω...μακαρι να ειχα την μεγαλοψυχια σου και να μπορουσα να πω το ιδιο ...αλλα ξερεις οτι δεν θελω να πανε και οι δυο...τι να κανουμε;;θες να πω ψεμματα; :grin:
το καταλαβαινω απολυτα.
σεβαστο παντως. :rockon:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
SCHORTSANITIS, SOFOKLIS 12:23λεπτα
        TSARTSARIS, KOSTAS         19:37λεπτα

προβλημα.

Επισκέπτης
φιλε αυτο σκεφτηκα και εγω.
θελεις γρηγορα ποδια κλπ κλπ.
αλλα με τους ψηλους φορτωμενους με φαουλ,αφου βλεπεις εξω απο τα 6.25 τα σπας βαλε 2-3 λεπτα το σοφο μεσα.ισως παρει 3-4 φαουλ,βγαλει κανα λορμπεκ - τομιτς εξω και αμεσως αμεσως πας και στο μπονους βολων.
καταλαβαινω απολυτα το σκεπτικο σου αλλα απο το 25 εως τελος εξω μου φαινεται πολυ.
Τι να σου πω,δεν τον μπορώ τον χοντρό.
Να πασάρει δεν μπορεί,να παίξει προσωπική άμυνα δεν μπορεί,παιχνίδι πάνω απ'τη στεφάνη δεν έχει,παιχνίδι με πρόσωπο δεν έχει...
Είναι περισσότερα όσα δεν κάνει απ'όσα κάνει.
Όταν τον έκραζε δημόσια ο Γκέρσον,εμείς κράζαμε τον Γκέρσον και τον λέγαμε ταβερνιάρη.

Ναι και θα φτασετε τα 3. Κοινως 2 λιγοτερα απο την μακαμπι, απο την βαρεζε και 3 λιγοτερα απο τον βαζελο και την τσσκα και 5 λιγοτερα απο την ρεαλ.
Καλο αλλωστε ειναι να θυμομαστε παντα το μεγεθος μας  ;)
Τότε ίσως θα'ναι καλύτερο να σας πετύχουμε στον τελικό της Ευρωλίγκα φέτος.
Να σας ψωλιάσουμε εκεί και για τις 6 κούπες σας. :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
Τι να σου πω,δεν τον μπορώ τον χοντρό.
Να πασάρει δεν μπορεί,να παίξει προσωπική άμυνα δεν μπορεί,παιχνίδι πάνω απ'τη στεφάνη δεν έχει,παιχνίδι με πρόσωπο δεν έχει...
Είναι περισσότερα όσα δεν κάνει απ'όσα κάνει.
Όταν τον έκραζε δημόσια ο Γκέρσον,εμείς κράζαμε τον Γκέρσον και τον λέγαμε ταβερνιάρη.
Τότε ίσως θα'ναι καλύτερο να σας πετύχουμε στον τελικό της Ευρωλίγκα φέτος.
Να σας ψωλιάσουμε εκεί και για τις 6 κούπες σας. :grin:
οοο φιλε ναι.Μπασκετικα και εγω δεν ειμαι πολυ φαν του Σοφο.Απλως σημερα φιανοταν να μπορουσε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom