ωχ άρχισε πάλι το κλάμα και η μιζέρια....
δεν μπορώ άλλη δυστυχία!
E να ανάψουμε καμιά φωτιά και να μαζευτούμε να τραγουδάμε περνά περνά η μέλισσα...
Φίλε χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, τί δεν μυρίζει σήψη και εξαθλίωση? Παράγκα και παρακράτος?
Μαζευτήκανε τα πλουσιόπαιδα(και πάτησε την μπανανόφλουδα και ο κοντός) κάνανε μια λίγκα για να κονομάνε ΜΟΝΟ!!! Να μην δώσουνε! ΠΟΤΕ! Μόνο να παίρνουνε. Και σφάζουνε και όλους τους υπόλοιπους... τους παραμυθιάσανε και αυτούς, ρίξανε φράγκα και πήγαν στην τσέπη των πλουσιόπαιδων... Οι Έλληνες παίζουν περισσότερο στοίχημα και από τους Άγγλους! Καταλαβαίνεις? Όλα είναι ισοπεδωμένα. Οι άλλοι παίζουν στους 16 του τσου λου γαμώ την κοινωνίά μου και ασχολούνται με τη διαιτησία στην Τούμπα... Με το ...πρωτάθλημα. Είναι να σε παίρνουν τα κλάματα. Ο τρίτος της παρέας(και οι πίσω από αυτόν) πρώτα σκέφτονται πόσα διαρκείας και φανέλες θα πουλήσουν και μετά τι παρελθόν έχει το σωματείό τους. Η ΑΕΚ... Η ΑΕΚ να βγάζει τον Ριβάλντο για να μπει αμυντικό χαφ να κρατήσει το 1-0??? Που κάποτε έβλεπες ματς της ΑΕΚ και έβλεπες το τόπι πάνω κάτω?
Ο ΠΑΟ να κάνει καθυστερήσεις επί της Λιβαδειάς στη Λεωφόρο και να αναρωτιέται ο Πεσέιρο γιατί φωνάζουμε? Και να μην βγαίνει ένας (1) μαλάκας της διοίκησης να του πεί ρε μαλάκα, πάρ τον πούλο ρε και εσύ και οι όμοιοί σου... 9 αγωνιστικές πριν το τέλος της παρωδίας και ακόμα, ΑΚΟΜΑ!!!, να παίξουνε μπάλα. Πότε θα παίξουνε μπάλα? Στην προετοιμασία? Το καλοκαίρι? Στην αρχή, είναι σφιγμένοι οπότε μετράνε οι 3 βαθμοί, στη μέση είναι το άγχος και κρατάνε μόνο τους 3 βαθμούς, τώρα στο τελείωμα, κάποιοι δεν θέλουν τον ΠΑΟ πρώτο εντός και εκτός λέει ο προπονητής του ΠΑΟ και το αναδημοσιεύουν οι κωλοφυλλάδες και για αυτό άξιζε η νίκη επί του Κομπότη... Τέλειωσε η σαιζόν και ακόμα μετράνε οι 3 βαθμοί... Να τους χέσω τους βαθμούς! Με καθυστερήσεις, με ψευτοτραυματισμούς, να τους φυσάς να πέφτουν κάτω, τη μπάλα στα διαζώματα κ.α. Ντροπή!
10 χρόνια τώρα ένα κόρνερ ρε αδερφέ, ένα κόρνερ δεν έχω δει σωστό από αυτή την ομάδα, ένα γκολ φάουλ. Τι στο διάολο? Δεν κάνουν προπόνηση? Ένας μαλάκας από αυτούς που πληρώνονται δεν το βλέπει? Να πεί μια κουβέντα, κάτι... 20 αγώνες και 6 στο Ουέφα και πόσοι στο Κύπελλο, μια φορά να δω κάτι θετικό δεν είδα... Και μου λες για μιζέρια. Εγώ? Εμείς? Μιζέρια είναι αυτοί, οι μπούκηδες, οι αλογομούρηδες, οι βλάχοι, οι κάφροι, οι νεόπλουτοι, τα πλουσιόπαιδα, οι απαίδευτοι, οι αναίσθητοι, οι πουλημένοι. Θα βγάλεις ρε μουνί, θα χεστείς στο τάληρο και το ξέρεις. Βάλε κάτι, κάνε κάτι γαμώ την κοινωνία σου. Φτιάξτε ρε μαλάκες προπονητήριο, στους Θρακομακεδόνες εν έτει 2008??? Και σου φταίει ο κάθε μαλάκας όταν σε πιάνει κότσο. 1,7 στον Φερέρ και μηδέν ευρώ στις εγκαταστάσεις?
Ο άλλος θα φτιάξει γήπεδο λέει στον Ελαιώνα(χεζολίθαρο) λέει. Στον Ελαιώνα ρε ξεφτιλισμένε? Γιατί δεν ζητάς από τον Πετράν κοινή έδρα το τηγάνι εν τέλει? Πιο καλά θα σου έρθει... Και θα το φτιάξει ο Μπόμπολας, πρόσεχε, ο Μπόμπολας ο αρχιδιαπλεκόμενος, και ο δήμαρχος της Αθήνας αντί να πει, τι λες ρε μαλάκα απατεώνα, λέει και ευχαριστώ, τα πιασε και αυτός.
Οι άλλοι εκεί, κολλημένοι να νικάνε και στο τάβλι με οποιονδήποτε τρόπο, νίκη και να παν να γαμηθούνε όλα... Παντού λέμε, την Ρεάλ, την Τσέλσυ, τη Γιουβέντους, τους Λέικερς, τους Σικάγο Σοξ, τους Μπέαρς, το πένταθλο, τους κρίκους, στηn F1, στο MotoGP, παντού παντιοτρόπως!
Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα του ΠΑΟ που θα ήθελα να βλέπω και ας μην βγω πρώτος και ας μην πάρω τίποτα, μόνο να χαίρομαι τη μπαλίτσα, να λέω κοίτα ρε κάτι παλικάρια, τι όμορφα που παίζουν, και με κόντρα το παρασκήνιο ήταν η ομάδα που είχε φτιάξει ο αείμνηστος Κυράστας, αυτή η ψυχούλα, ο φιλότιμος άνθρωπος, ο μοντέρνος, ο σκεπτόμενος, ο ρωτών και αναζητών και αεί διδασκόμενος άνθρωπος(και για αυτό δεν άντεξε και μας άφησε). Μπαλίτσα ρε παιδιά! Τι ζήτησα? Ούτε λεφτά θέλω από εσάς, ούτε τζάμπα εισητήρια, ούτε εκδρομές πληρωμένες, ούτε προστασία, ούτε πλάτες, ούτε στοίχημα. Μπαλίτσα. Και μας το στερούνε ρε αδερφέ...
Δεν μπορώ να βλέπω τον Καραγκούνη να πέφτει κάτω με το που περνάει δίπλα από σκιά, τον Τοροσίδη να πουλάει οπαδιλίκι, τον Σίσιτς στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ να παίζει για το μισό μηδέν και να λέω τι ωραία τι καλά... Να σκοτώνεται κόσμος, παράγκες, διαιτητές, Βαρούχες... 1 ώρα για το τι έκαναν οι 3 και μία ώρα τι έκαναν οι διαιτητές στους 3... Έλεος!
Είπε κανείς για την Ξάνθη? Την πιο σωστή μπάλα παίζει αυτή τη στιγμή μαζί με τη Λάρισα, μιλάει κανείς? Μπα. ΠΟΚ και ΠΟΚ και ΠΟΚ, μόνο αυτοί. Και από πίσω σαπίλα... Μαύρο παρασκήνιο. Μπιρίμπα για το πρωτάθλημα...
Έχουν @@ φίλε? Ματαιώνεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Καρκινολιγκ γιατί είναι μπουρδέλο παιδιά. Σας ζητάμε συγνώμη αλλά τα κάναμε μουνί. Πάμε πάλι μπας και...
Αλλά πού, πού φίλε... Είναι πολλά τα λ7(ναι αλλά έχετε τόσα πολλά, τι τα θέλετε όλα? Όλα? Και παίζετε με το συναίσθημα, το θυμικό, την λησμονιά, τις ψυχούλες των παιδιών, των μεγάλων, πικραίνετε κόσμο, τον εμποτίζετε με μίσος)
ΥΓ.: Διάβασα κάπου αν θέλω να χάσει ο ΠΑΟ από την ΑΕΚ μπας και... Όχι φίλέ μου, τόσο άρρωστος δεν είμαι. Απλά δεν με ενδιαφέρει. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ένα ενενηντάλεπτο θα ταλαιπωρήσουν τον κόσμο 22 μαλάκες και πόσοι είναι στα τεχνικά τιμ... Ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλο. Φτάνει.
Αποχή.
ΥΓ.2: Και δεν είναι αποκλειστικά σουπερλιγκίστικο το φαινόμενο. Ο άλλος του έκοψε το πόδι του βραζιλιάνου και λέει συγνώμη δεν το έκανα επίτηδες... Ρε δολοφόνε, μπάλα είναι γαμώ την τύχή μου, γαμώ. Sportsmanship, ευ αγωνιζεσθαι, αθλητισμός, ευγένεια, κάλλος, σφρίγος, άμιλλα. Συνάδερφος σου είναι, δουλεύει εκείνη τη στιγμή και εσύ πας και τον ακρωτηριάζεις εν ψυχρώ? Για την μπάλα? Και δεν βγαίνει ένας σιχαμένος να του κόψει τη μπάλα δια παντώς αλλά το σκέπτονται? Καταλαβαίνεις για τί αρρώστεια μιλάμε... Θα καταδεχόταν ποτέ ένας Κρόυφ να παίξει υπό τέτοιες συνθήκες? Εδώ είδαμε ένα φαινόμενο, μία ομορφιά, οπτασία στα γήπεδα και του έκοψαν 3 φορές τα γόνατα, μπήκε η καλωσύνη στα γήπεδα των μαφιόζων και την καρατόμησαν... Δεν επικρατεί πλέον το Καλό στα γήπεδα, αλλά το Κακό, η ασχήμια.