Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

bakos

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
124
Πόντοι
1
Γιατρέ μου, είμαι εγώ τρελός και θέλω να σκοτώσω τον Πεσέιρο? Είμαι εγώ τρελός ή χιλιάδες κόσμου μουρλάθηκε χθες και έπαιρνε τηλέφωνα όπου έβρισκε να κράξει? Είμαι εγώ τρελός ή σήμερα οι κωλοφυλλάδες όλες!!! οι εγκάθετοι δημοσιογραφίσκοι που πουλάνε τον εαυτό τους για ένα μεροκάματο χειρότερα και από πόρνες μιλάνε για την "Πρωτειά" στο πρωτάθλημα του κώλου? Και προσπαθούν να με πείσουν ότι έχει σημασία... Ζω σε παράλληλο σύμπαν, αυτό που ξέρω ότι αυτό που βλέπω είναι ένας καρκίνος στα σωθικά του ελληνικού αθλητισμού. Οι "άλλοι" βλέπουν λουλούδια και ηλιοτρόπια ή θέλουν να με πείσουν ότι αυτά βλέπουν.
Βλέπω έναν τρελό ανισόρροπο ανθέλληνα προπονητή σε ελληνικό σωματείο(αλήθεια ύστερα από το κάζο της Πορτογαλίας γιατί εμπιστευόμαστε πορτογάλους? Γιατί υπάλληλε? )
Βλέπω μια παράγκα που γέρνει από παντού... Είδα στην Τούμπα 30.000 κόσμο, τον Μπέο(???), την ΕΠΟ να μηδενίζει την τιμωρία του ΓΧ ώστε να παίξει με τον ΟΣΦΠ, τον παμπερίδη την μία να κλείνει τα μάτια σε δολοφονικό τάκλιν του Σίσιτς(για τον οποίο κάποιος πλήρωσε τον Κομπότη 600.000 ευρώ!!! Δεν είναι δυνατόν γιατρέ μου!) και στην επόμενη φάση, το χάιδεμα ενός γόνατου με το άλλο να το δίνει πέναλτυ, ΔΕΝ είδα τον αρπαγμένο πορτογάλο να το στέλνει πάνω στο Νικοπολίδη γιατί το συνδρομητικό που πληρώνω ΕΚΟΨΕ το σήμα!!! Παράγκα παντού, να γέρνει πότε από εδώ πότε από εκεί, αηδία!
Και μέσα σε όλο αυτό τον οχετό, ένα κακόμοιρο σωματείο, ένα σύνολο φοβισμένων μικρών υπαλληλάκων που θεωρούνται ποδοσφαιριστές να με ταλαιπωρεί πνευματικά επί 90' με αντίπαλο την Βέρντερ(τι ο Λεβαδειακός ήταν? ).

Έλεος!!! Μας εξοντώνετε! Διώξτε τους εγκληματίες από το γήπεδο. Τι είναι αυτό το πράγμα με αυτούς τους 3. Τι κατάντια είναι αυτή. Πρωτάθλημα στη Λάρισα. Διώξτε και τους 3 από το πρωτάθλημα, είναι τοξικοί. Έχουν γαμήσει τα πάντα. Δώστε από ένα πρωτάθλημα και στους 3 να μας αφήσουν ήσυχους. Παράγκες σιχαμένες. Ομάδες του κώλου, διοικήσεις αδερφάτα τακιμιασμένα και συνενοημένα, τεντιμπόιδες ανίκανοι, ανίσχυροι, φλώροι. Ο ένας πουλάει τον σύλλογο που διοικεί, ο άλλος κοιτάει να βγάλει από τη μύγα ξύγγι και ο άλλος πώς θα τους κανονίσει όλους για το στοίχημα... Ρε βάλτε το στον κώλό σας! Κάφροι, αλήτες πουλημένοι, υπανάπτυκτοι που κάνατε 3 ιδέες κομματάκια στο βλαχομπαρόκ ψηφιδωτό της νεοελληνικής πραγματικότητας, βάζετε κόσμο να σκοτώνεται...

1-5 η Μάντσεστερ(η πολυεθνική ντε), 1-0 τη Λιβαδειά ο πάλαι ποτέ...

ρε ο καλλιτέχνης εδώ τα είπε όλα

και σεις βγάζετε χολή ακόμα

για τις ανώνυμες εταιρείες?

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
MΠΡΑΒΟ στην ομαδα βολευ της παναθας που απεδειξε ξανα οτι ειναι η καλυτερη ομαδα της ευρωπης για φετος...

αλλη μια πουτσα μοιραστηκε στους απογονους....3-1(το 1 ηταν το τυρακι)

καταπληκτικη εξεδρα για αλλη μια φορα....!!!

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.....ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΩ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ ΠΟΤΕ....!!!!

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
H εξέδρα πολύ καλή. Ειδικά (ΙΜΟ) η καντάδα στο πρώτο σετ, πριν το 1ο τεχνικό ΤΟ.

Πάντως με αυτή την απόδοση θα έχουμε έναν πολύ δύσκολο ημιτελικό κυπέλλου με Γριές και ένα βουνό στο δρόμο για το F4 του CL.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ωραίος περίπατος στο άλσος ήταν.... :2funny: :2funny: :2funny:

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
θελετε να χασουμε απο την αεκ?
για να παρει τον πουλο ο τζιγγερ?

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
λοιπον αυτο το κακο με το σοφερ εχει παραγίνει, ο τζιγγερ φτιάχνει γήπεδο όχι για να μεγαλώσει ο παναθηναικός.
ο τζιγγερ φτιαχνει το γήπεδο, διότι κατασκευάζει παράλληλα πολυ σινεμα, εμπορικα καταστήματα, τυροπιτάδικα κλπ
ο ΤΖΙΓΓΕΡ θελει στο βοτανικο να πουλαει τυρόπιτες και εισιτήρια για τους κινηματογράφους. Δεν βλέπει τον παναθηναικό ,ιδεολογικά, δεν ειναι παναθηναικος ειναι πουστης ολυμπιακος και ........γιος

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
τον τζιγγερ μπορει να τον διώξει μόνο ο λαος του παναθηναικού
κανεις να μην πηγαίνει στη λεωφόρο..
και να παρουμε το πρωτάθλημα, με τον τζιγγερ προέδρο θα ξαναπάρουμε κούπα το 2018..η συχνότητα με την οικογένεια καρκινογίαννη ειναι 1 πρωτάθλημα καθε 10 χρονια..

και στη αεκ να δίναμε το παιχνίδι ,αυτοι οι αεκτζηδες ειναι τοσο άμπαλλοι που αποκλείεται να σηκώσουνε κούπα φέτος, ειναι χειρότεροι ακομα και απο εμαςπου κερδίζουμε με μισο μηδεν με τον βλαχογκούμα

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
η ομαδα της πορτο, ηθελε να κανει ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ στον Ποστιγια, τελευταια στιγμη αλλαξε γνώμη και τον εδωσε δανεικο στον παναθηναικο....
ο τζιγγερ αγορασε παίχτη που προοριζόταν για ευθανασία και με εντολή του έγινε και αμέσος βασικός

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω θελω και πρωταθλημα

και να παρει τον πουλο

ο ΚΩΛΟΤΣΙΓΓΕΡ

ακου να σου πώ τι θα γίνει για να μην κουράζεσαι και έχεις αγχος:

και πρώταθλημα ΔΕΝ θα πάρει ο βάζελος,
και ο σωφερ θα μείνει...
και εσύ θα πάρεις τον πούλο! :2funny: :2funny: :2funny:

cornholio

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2007
Like
0
Πόντοι
1
τον τζιγγερ μπορει να τον διώξει μόνο ο λαος του παναθηναικού
κανεις να μην πηγαίνει στη λεωφόρο..
και να παρουμε το πρωτάθλημα, με τον τζιγγερ προέδρο θα ξαναπάρουμε κούπα το 2018..η συχνότητα με την οικογένεια καρκινογίαννη ειναι 1 πρωτάθλημα καθε 10 χρονια..

και στη αεκ να δίναμε το παιχνίδι ,αυτοι οι αεκτζηδες ειναι τοσο άμπαλλοι που αποκλείεται να σηκώσουνε κούπα φέτος, ειναι χειρότεροι ακομα και απο εμαςπου κερδίζουμε με μισο μηδεν με τον βλαχογκούμα
ωχ άρχισε πάλι το κλάμα και η μιζέρια....
δεν μπορώ άλλη δυστυχία!

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ρε ορκα, εμπαρκο στη λεωφορο ειπαμε, αλλωστε τωρα αυτοι που πηγαίνουν ειναι το γηροκομείο της παλεφιπ και ο Γκοντζιλα

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
shmaia21jt3.gif
shmaia51mu0.gif
shmaia1dz9.gif
1pao13nh3.gif
paoia0.jpg

whiteflag13nw31vc2.gif

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
βαζελακια τα παραπανω ειναι δωρακια!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
ωχ άρχισε πάλι το κλάμα και η μιζέρια....
δεν μπορώ άλλη δυστυχία!

E να ανάψουμε καμιά φωτιά και να μαζευτούμε να τραγουδάμε περνά περνά η μέλισσα...
Φίλε χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, τί δεν μυρίζει σήψη και εξαθλίωση? Παράγκα και παρακράτος?
Μαζευτήκανε τα πλουσιόπαιδα(και πάτησε την μπανανόφλουδα και ο κοντός) κάνανε μια λίγκα για να κονομάνε ΜΟΝΟ!!! Να μην δώσουνε! ΠΟΤΕ! Μόνο να παίρνουνε. Και σφάζουνε και όλους τους υπόλοιπους... τους παραμυθιάσανε και αυτούς, ρίξανε φράγκα και πήγαν στην τσέπη των πλουσιόπαιδων... Οι Έλληνες παίζουν περισσότερο στοίχημα και από τους Άγγλους! Καταλαβαίνεις? Όλα είναι ισοπεδωμένα. Οι άλλοι παίζουν στους 16 του τσου λου γαμώ την κοινωνίά μου και ασχολούνται με τη διαιτησία στην Τούμπα... Με το ...πρωτάθλημα. Είναι να σε παίρνουν τα κλάματα. Ο τρίτος της παρέας(και οι πίσω από αυτόν) πρώτα σκέφτονται πόσα διαρκείας και φανέλες θα πουλήσουν και μετά τι παρελθόν έχει το σωματείό τους. Η ΑΕΚ... Η ΑΕΚ να βγάζει τον Ριβάλντο για να μπει αμυντικό χαφ να κρατήσει το 1-0??? Που κάποτε έβλεπες ματς της ΑΕΚ και έβλεπες το τόπι πάνω κάτω?
Ο ΠΑΟ να κάνει καθυστερήσεις επί της Λιβαδειάς στη Λεωφόρο και να αναρωτιέται ο Πεσέιρο γιατί φωνάζουμε? Και να μην βγαίνει ένας (1) μαλάκας της διοίκησης να του πεί ρε μαλάκα, πάρ τον πούλο ρε και εσύ και οι όμοιοί σου... 9 αγωνιστικές πριν το τέλος της παρωδίας και ακόμα, ΑΚΟΜΑ!!!, να παίξουνε μπάλα. Πότε θα παίξουνε μπάλα? Στην προετοιμασία? Το καλοκαίρι? Στην αρχή, είναι σφιγμένοι οπότε μετράνε οι 3 βαθμοί, στη μέση είναι το άγχος και κρατάνε μόνο τους 3 βαθμούς, τώρα στο τελείωμα, κάποιοι δεν θέλουν τον ΠΑΟ πρώτο εντός και εκτός λέει ο προπονητής του ΠΑΟ και το αναδημοσιεύουν οι κωλοφυλλάδες και για αυτό άξιζε η νίκη επί του Κομπότη... Τέλειωσε η σαιζόν και ακόμα μετράνε οι 3 βαθμοί... Να τους χέσω τους βαθμούς! Με καθυστερήσεις, με ψευτοτραυματισμούς, να τους φυσάς να πέφτουν κάτω, τη μπάλα στα διαζώματα κ.α. Ντροπή!
10 χρόνια τώρα ένα κόρνερ ρε αδερφέ, ένα κόρνερ δεν έχω δει σωστό από αυτή την ομάδα, ένα γκολ φάουλ. Τι στο διάολο? Δεν κάνουν προπόνηση? Ένας μαλάκας από αυτούς που πληρώνονται δεν το βλέπει? Να πεί μια κουβέντα, κάτι... 20 αγώνες και 6 στο Ουέφα και πόσοι στο Κύπελλο, μια φορά να δω κάτι θετικό δεν είδα... Και μου λες για μιζέρια. Εγώ? Εμείς? Μιζέρια είναι αυτοί, οι μπούκηδες, οι αλογομούρηδες, οι βλάχοι, οι κάφροι, οι νεόπλουτοι, τα πλουσιόπαιδα, οι απαίδευτοι, οι αναίσθητοι, οι πουλημένοι. Θα βγάλεις ρε μουνί, θα χεστείς στο τάληρο και το ξέρεις. Βάλε κάτι, κάνε κάτι γαμώ την κοινωνία σου. Φτιάξτε ρε μαλάκες προπονητήριο, στους Θρακομακεδόνες εν έτει 2008??? Και σου φταίει ο κάθε μαλάκας όταν σε πιάνει κότσο. 1,7 στον Φερέρ και μηδέν ευρώ στις εγκαταστάσεις?
Ο άλλος θα φτιάξει γήπεδο λέει στον Ελαιώνα(χεζολίθαρο) λέει. Στον Ελαιώνα ρε ξεφτιλισμένε? Γιατί δεν ζητάς από τον Πετράν κοινή έδρα το τηγάνι εν τέλει? Πιο καλά θα σου έρθει... Και θα το φτιάξει ο Μπόμπολας, πρόσεχε, ο Μπόμπολας ο αρχιδιαπλεκόμενος, και ο δήμαρχος της Αθήνας αντί να πει, τι λες ρε μαλάκα απατεώνα, λέει και ευχαριστώ, τα πιασε και αυτός.
Οι άλλοι εκεί, κολλημένοι να νικάνε και στο τάβλι με οποιονδήποτε τρόπο, νίκη και να παν να γαμηθούνε όλα... Παντού λέμε, την Ρεάλ, την Τσέλσυ, τη Γιουβέντους, τους Λέικερς, τους Σικάγο Σοξ, τους Μπέαρς, το πένταθλο, τους κρίκους, στηn F1, στο MotoGP, παντού παντιοτρόπως!

Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα του ΠΑΟ που θα ήθελα να βλέπω και ας μην βγω πρώτος και ας μην πάρω τίποτα, μόνο να χαίρομαι τη μπαλίτσα, να λέω κοίτα ρε κάτι παλικάρια, τι όμορφα που παίζουν, και με κόντρα το παρασκήνιο ήταν η ομάδα που είχε φτιάξει ο αείμνηστος Κυράστας, αυτή η ψυχούλα, ο φιλότιμος άνθρωπος, ο μοντέρνος, ο σκεπτόμενος, ο ρωτών και αναζητών και αεί διδασκόμενος άνθρωπος(και για αυτό δεν άντεξε και μας άφησε). Μπαλίτσα ρε παιδιά! Τι ζήτησα? Ούτε λεφτά θέλω από εσάς, ούτε τζάμπα εισητήρια, ούτε εκδρομές πληρωμένες, ούτε προστασία, ούτε πλάτες, ούτε στοίχημα. Μπαλίτσα. Και μας το στερούνε ρε αδερφέ...
Δεν μπορώ να βλέπω τον Καραγκούνη να πέφτει κάτω με το που περνάει δίπλα από σκιά, τον Τοροσίδη να πουλάει οπαδιλίκι, τον Σίσιτς στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ να παίζει για το μισό μηδέν και να λέω τι ωραία τι καλά... Να σκοτώνεται κόσμος, παράγκες, διαιτητές, Βαρούχες... 1 ώρα για το τι έκαναν οι 3 και μία ώρα τι έκαναν οι διαιτητές στους 3... Έλεος!
Είπε κανείς για την Ξάνθη? Την πιο σωστή μπάλα παίζει αυτή τη στιγμή μαζί με τη Λάρισα, μιλάει κανείς? Μπα. ΠΟΚ και ΠΟΚ και ΠΟΚ, μόνο αυτοί. Και από πίσω σαπίλα... Μαύρο παρασκήνιο. Μπιρίμπα για το πρωτάθλημα...

Έχουν @@ φίλε? Ματαιώνεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Καρκινολιγκ γιατί είναι μπουρδέλο παιδιά. Σας ζητάμε συγνώμη αλλά τα κάναμε μουνί. Πάμε πάλι μπας και...
Αλλά πού, πού φίλε... Είναι πολλά τα λ7(ναι αλλά έχετε τόσα πολλά, τι τα θέλετε όλα? Όλα? Και παίζετε με το συναίσθημα, το θυμικό, την λησμονιά, τις ψυχούλες των παιδιών, των μεγάλων, πικραίνετε κόσμο, τον εμποτίζετε με μίσος)

ΥΓ.: Διάβασα κάπου αν θέλω να χάσει ο ΠΑΟ από την ΑΕΚ μπας και... Όχι φίλέ μου, τόσο άρρωστος δεν είμαι. Απλά δεν με ενδιαφέρει. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ένα ενενηντάλεπτο θα ταλαιπωρήσουν τον κόσμο 22 μαλάκες και πόσοι είναι στα τεχνικά τιμ... Ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλο. Φτάνει.
Αποχή.

ΥΓ.2: Και δεν είναι αποκλειστικά σουπερλιγκίστικο το φαινόμενο. Ο άλλος του έκοψε το πόδι του βραζιλιάνου και λέει συγνώμη δεν το έκανα επίτηδες... Ρε δολοφόνε, μπάλα είναι γαμώ την τύχή μου, γαμώ. Sportsmanship, ευ αγωνιζεσθαι, αθλητισμός, ευγένεια, κάλλος, σφρίγος, άμιλλα. Συνάδερφος σου είναι, δουλεύει εκείνη τη στιγμή και εσύ πας και τον ακρωτηριάζεις εν ψυχρώ? Για την μπάλα? Και δεν βγαίνει ένας σιχαμένος να του κόψει τη μπάλα δια παντώς αλλά το σκέπτονται? Καταλαβαίνεις για τί αρρώστεια μιλάμε... Θα καταδεχόταν ποτέ ένας Κρόυφ να παίξει υπό τέτοιες συνθήκες? Εδώ είδαμε ένα φαινόμενο, μία ομορφιά, οπτασία στα γήπεδα και του έκοψαν 3 φορές τα γόνατα, μπήκε η καλωσύνη στα γήπεδα των μαφιόζων και την καρατόμησαν... Δεν επικρατεί πλέον το Καλό στα γήπεδα, αλλά το Κακό, η ασχήμια.

Φονιας

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2006
Like
2
Πόντοι
0
E να ανάψουμε καμιά φωτιά και να μαζευτούμε να τραγουδάμε περνά περνά η μέλισσα...
Φίλε χωρίς ίχνος αντιπαράθεσης, τί δεν μυρίζει σήψη και εξαθλίωση? Παράγκα και παρακράτος?
Μαζευτήκανε τα πλουσιόπαιδα(και πάτησε την μπανανόφλουδα και ο κοντός) κάνανε μια λίγκα για να κονομάνε ΜΟΝΟ!!! Να μην δώσουνε! ΠΟΤΕ! Μόνο να παίρνουνε. Και σφάζουνε και όλους τους υπόλοιπους... τους παραμυθιάσανε και αυτούς, ρίξανε φράγκα και πήγαν στην τσέπη των πλουσιόπαιδων... Οι Έλληνες παίζουν περισσότερο στοίχημα και από τους Άγγλους! Καταλαβαίνεις? Όλα είναι ισοπεδωμένα. Οι άλλοι παίζουν στους 16 του τσου λου γαμώ την κοινωνίά μου και ασχολούνται με τη διαιτησία στην Τούμπα... Με το ...πρωτάθλημα. Είναι να σε παίρνουν τα κλάματα. Ο τρίτος της παρέας(και οι πίσω από αυτόν) πρώτα σκέφτονται πόσα διαρκείας και φανέλες θα πουλήσουν και μετά τι παρελθόν έχει το σωματείό τους. Η ΑΕΚ... Η ΑΕΚ να βγάζει τον Ριβάλντο για να μπει αμυντικό χαφ να κρατήσει το 1-0??? Που κάποτε έβλεπες ματς της ΑΕΚ και έβλεπες το τόπι πάνω κάτω?
Ο ΠΑΟ να κάνει καθυστερήσεις επί της Λιβαδειάς στη Λεωφόρο και να αναρωτιέται ο Πεσέιρο γιατί φωνάζουμε? Και να μην βγαίνει ένας (1) μαλάκας της διοίκησης να του πεί ρε μαλάκα, πάρ τον πούλο ρε και εσύ και οι όμοιοί σου... 9 αγωνιστικές πριν το τέλος της παρωδίας και ακόμα, ΑΚΟΜΑ!!!, να παίξουνε μπάλα. Πότε θα παίξουνε μπάλα? Στην προετοιμασία? Το καλοκαίρι? Στην αρχή, είναι σφιγμένοι οπότε μετράνε οι 3 βαθμοί, στη μέση είναι το άγχος και κρατάνε μόνο τους 3 βαθμούς, τώρα στο τελείωμα, κάποιοι δεν θέλουν τον ΠΑΟ πρώτο εντός και εκτός λέει ο προπονητής του ΠΑΟ και το αναδημοσιεύουν οι κωλοφυλλάδες και για αυτό άξιζε η νίκη επί του Κομπότη... Τέλειωσε η σαιζόν και ακόμα μετράνε οι 3 βαθμοί... Να τους χέσω τους βαθμούς! Με καθυστερήσεις, με ψευτοτραυματισμούς, να τους φυσάς να πέφτουν κάτω, τη μπάλα στα διαζώματα κ.α. Ντροπή!
10 χρόνια τώρα ένα κόρνερ ρε αδερφέ, ένα κόρνερ δεν έχω δει σωστό από αυτή την ομάδα, ένα γκολ φάουλ. Τι στο διάολο? Δεν κάνουν προπόνηση? Ένας μαλάκας από αυτούς που πληρώνονται δεν το βλέπει? Να πεί μια κουβέντα, κάτι... 20 αγώνες και 6 στο Ουέφα και πόσοι στο Κύπελλο, μια φορά να δω κάτι θετικό δεν είδα... Και μου λες για μιζέρια. Εγώ? Εμείς? Μιζέρια είναι αυτοί, οι μπούκηδες, οι αλογομούρηδες, οι βλάχοι, οι κάφροι, οι νεόπλουτοι, τα πλουσιόπαιδα, οι απαίδευτοι, οι αναίσθητοι, οι πουλημένοι. Θα βγάλεις ρε μουνί, θα χεστείς στο τάληρο και το ξέρεις. Βάλε κάτι, κάνε κάτι γαμώ την κοινωνία σου. Φτιάξτε ρε μαλάκες προπονητήριο, στους Θρακομακεδόνες εν έτει 2008??? Και σου φταίει ο κάθε μαλάκας όταν σε πιάνει κότσο. 1,7 στον Φερέρ και μηδέν ευρώ στις εγκαταστάσεις?
Ο άλλος θα φτιάξει γήπεδο λέει στον Ελαιώνα(χεζολίθαρο) λέει. Στον Ελαιώνα ρε ξεφτιλισμένε? Γιατί δεν ζητάς από τον Πετράν κοινή έδρα το τηγάνι εν τέλει? Πιο καλά θα σου έρθει... Και θα το φτιάξει ο Μπόμπολας, πρόσεχε, ο Μπόμπολας ο αρχιδιαπλεκόμενος, και ο δήμαρχος της Αθήνας αντί να πει, τι λες ρε μαλάκα απατεώνα, λέει και ευχαριστώ, τα πιασε και αυτός.
Οι άλλοι εκεί, κολλημένοι να νικάνε και στο τάβλι με οποιονδήποτε τρόπο, νίκη και να παν να γαμηθούνε όλα... Παντού λέμε, την Ρεάλ, την Τσέλσυ, τη Γιουβέντους, τους Λέικερς, τους Σικάγο Σοξ, τους Μπέαρς, το πένταθλο, τους κρίκους, στηn F1, στο MotoGP, παντού παντιοτρόπως!

Ένα πολύ πρόσφατο παράδειγμα του ΠΑΟ που θα ήθελα να βλέπω και ας μην βγω πρώτος και ας μην πάρω τίποτα, μόνο να χαίρομαι τη μπαλίτσα, να λέω κοίτα ρε κάτι παλικάρια, τι όμορφα που παίζουν, και με κόντρα το παρασκήνιο ήταν η ομάδα που είχε φτιάξει ο αείμνηστος Κυράστας, αυτή η ψυχούλα, ο φιλότιμος άνθρωπος, ο μοντέρνος, ο σκεπτόμενος, ο ρωτών και αναζητών και αεί διδασκόμενος άνθρωπος(και για αυτό δεν άντεξε και μας άφησε). Μπαλίτσα ρε παιδιά! Τι ζήτησα? Ούτε λεφτά θέλω από εσάς, ούτε τζάμπα εισητήρια, ούτε εκδρομές πληρωμένες, ούτε προστασία, ούτε πλάτες, ούτε στοίχημα. Μπαλίτσα. Και μας το στερούνε ρε αδερφέ...
Δεν μπορώ να βλέπω τον Καραγκούνη να πέφτει κάτω με το που περνάει δίπλα από σκιά, τον Τοροσίδη να πουλάει οπαδιλίκι, τον Σίσιτς στον Ολυμπιακό, την ΑΕΚ να παίζει για το μισό μηδέν και να λέω τι ωραία τι καλά... Να σκοτώνεται κόσμος, παράγκες, διαιτητές, Βαρούχες... 1 ώρα για το τι έκαναν οι 3 και μία ώρα τι έκαναν οι διαιτητές στους 3... Έλεος!
Είπε κανείς για την Ξάνθη? Την πιο σωστή μπάλα παίζει αυτή τη στιγμή μαζί με τη Λάρισα, μιλάει κανείς? Μπα. ΠΟΚ και ΠΟΚ και ΠΟΚ, μόνο αυτοί. Και από πίσω σαπίλα... Μαύρο παρασκήνιο. Μπιρίμπα για το πρωτάθλημα...

Έχουν @@ φίλε? Ματαιώνεται το πρωτάθλημα της Σούπερ Καρκινολιγκ γιατί είναι μπουρδέλο παιδιά. Σας ζητάμε συγνώμη αλλά τα κάναμε μουνί. Πάμε πάλι μπας και...
Αλλά πού, πού φίλε... Είναι πολλά τα λ7(ναι αλλά έχετε τόσα πολλά, τι τα θέλετε όλα? Όλα? Και παίζετε με το συναίσθημα, το θυμικό, την λησμονιά, τις ψυχούλες των παιδιών, των μεγάλων, πικραίνετε κόσμο, τον εμποτίζετε με μίσος)

ΥΓ.: Διάβασα κάπου αν θέλω να χάσει ο ΠΑΟ από την ΑΕΚ μπας και... Όχι φίλέ μου, τόσο άρρωστος δεν είμαι. Απλά δεν με ενδιαφέρει. Ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ένα ενενηντάλεπτο θα ταλαιπωρήσουν τον κόσμο 22 μαλάκες και πόσοι είναι στα τεχνικά τιμ... Ευχαριστώ δεν θα πάρω άλλο. Φτάνει.
Αποχή.

ΥΓ.2: Και δεν είναι αποκλειστικά σουπερλιγκίστικο το φαινόμενο. Ο άλλος του έκοψε το πόδι του βραζιλιάνου και λέει συγνώμη δεν το έκανα επίτηδες... Ρε δολοφόνε, μπάλα είναι γαμώ την τύχή μου, γαμώ. Sportsmanship, ευ αγωνιζεσθαι, αθλητισμός, ευγένεια, κάλλος, σφρίγος, άμιλλα. Συνάδερφος σου είναι, δουλεύει εκείνη τη στιγμή και εσύ πας και τον ακρωτηριάζεις εν ψυχρώ? Για την μπάλα? Και δεν βγαίνει ένας σιχαμένος να του κόψει τη μπάλα δια παντώς αλλά το σκέπτονται? Καταλαβαίνεις για τί αρρώστεια μιλάμε... Θα καταδεχόταν ποτέ ένας Κρόυφ να παίξει υπό τέτοιες συνθήκες? Εδώ είδαμε ένα φαινόμενο, μία ομορφιά, οπτασία στα γήπεδα και του έκοψαν 3 φορές τα γόνατα, μπήκε η καλωσύνη στα γήπεδα των μαφιόζων και την καρατόμησαν... Δεν επικρατεί πλέον το Καλό στα γήπεδα, αλλά το Κακό, η ασχήμια.
Άρχοντα Πελοπονήσιε συγχαρητήρια!Καταπληκτικό ποστ που απεικονίζει όλη την κατάσταση στο σημερινό εγχώριο και ξένο ποδόσφαιρο...
+1000000000000000000000000000

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
Ξανανοίγει ο φάκελος Φιλόπουλου

26/2/2008 9:11

Ένας χρόνος κοντεύει να περάσει από την δολοφονία του Μιχάλη Φιλόπουλου, έπειτα από την αιματηρή συμπλοκή των οπαδών του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στην Λεωφόρο Λαυρίου στην Παιανία, αλλά οι ένοχοι ακόμα δεν έχουν βρεθεί. Τη υπόθεση πάντως, είναι έτοιμος να φέρει και πάλι στο προσκήνιο, ο αντεισαγγελέας Εφετών κ. Αρ.Φραγκιαδάκης, ο οποίος με την πρότασή του προς το Συμβούλιο Εφετών ζητεί να καθίσουν στο εδώλιο συνολικά 26 οπαδοί, από τους οποίους οι 25 είναι του Ολυμπιακού και μόνον ένας του Παναθηναϊκού.

Όπως αποκαλύπτει η εφημερίδα «ΤΟ ΒΗΜΑ», στην 48σέλιδη πρόταση που συνέταξε στις 11 Φεβρουαρίου 2008, ο κ. Φραγκιαδάκης δίνει πλήρη εικόνα των γεγονότων της 23ης Μαρτίου 2007, παρουσιάζει νέα στοιχεία και προσδιορίζει τον ρόλο όλων των εμπλεκομένων στην αιματηρή εμπλοκή της Λαυρίου. Παράλληλα, με την εισαγγελική πρόταση καταβάλλεται προσπάθεια να ξεπεραστούν τα νομικά κωλύματα και τα λάθη, εξαιτίας των οποίων υπήρχε κίνδυνος οι κυριότεροι από τους δράστες να γλιτώσουν το εδώλιο.

Το ενδιαφέρον της εισαγγελικής έρευνας εστιάστηκε στους συμμετέχοντες στη δολοφονία του άτυχου οπαδού του Παναθηναϊκού. Κατηγορούνται πέντε αρχιχούλιγκαν του Ολυμπιακού, οι οποίοι είχαν υπαλληλική σχέση με την ΠΑΕ, αλλά και πέντε ακόμη φανατικοί οπαδοί της ομάδας, από τους οποίους δύο είναι ήδη προφυλακισμένοι.

ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...

ελληνικη αστυνομια δεν ξεχναμε....!!!!αν για εσας ο μιχαλης ηταν αδιαφορος εμας ηταν αδελφος...!!!

αν δνε μπορειτε εσεις θα μπορεσουμε εμεις...

ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ....

υ.γ πελοπονησιε σωστος....το μονο λαθος που εκανες ειναι το οτι συγκρινες την ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ ΚΥΡΑΣΤΑ με τις αλλες που μας δημιουργουν κατα καιρους....!!!

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Εν συνεχεία των ανωτέρω:

Αρχικά μίλησε ο Ζοσέ Πεσέιρο αναφερόμενος στο γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην κορυφή, αλλά αυτό ίσως να ενόχλησε μερικούς: «Μήπως ενοχλεί κάποιους το γεγονός ότι είμαστε πρώτοι; Φυσικά δεν εννοώ μόνο τους αντιπάλους μας, αλλά και για κάποιους που είναι κοντά στην ομάδα. Δεν πειράζει να με αποδοκιμάζουν μετά τη λήξη του κάθε αγώνα. Το να αποδοκιμάζουν όμως στη διάρκεια του,είναι ότι χειρότερο. Μόνο κακό κάνουν. Μην ακούτε τον κόσμο την ώρα του αγώνα. Ο κόσμος δεν ξέρει τι γίνεται μέσα στην ομάδα».

Στη συνέχεια ο 47χρονος τεχνικός συμπλήρωσε: «Είμαστε πρώτοι στη βαθμολογία με τέσσερις βαθμούς διαφορά από τον Ολυμπιακό, αν πάρουμε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Αναφέρομαι φυσικά σε αγώνες μέσα στο γήπεδο και όχι στα χαρτιά. Ο Ολυμπιακός είναι δεύτερος, δεν παίζει καλύτερα από εμάς, αλλά το γήπεδο γεμίζει. Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο, λοιπόν, δεν γεμίζει και η Λεωφόρος».

«Δεν μπορώ να πιστέψω αυτό που γίνεται με κάποιους παίκτες. Ο κόσμος τους αποδοκιμάζει όταν κάνουν κάποιο λάθος,ενώ άλλους παίκτες τους χειροκροτούν μετά από λάθη. Αυτό φυσικά και δημιουργεί πρόβλημα. Εγώ στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό ήθελα να βγάλω τον Ν' Ντόι,που δεν ήταν καλός, αλλά έβγαλα τον Παπαδόπουλο για να τον προστατέψω. Αν είναι δυνατόν. Και το ίδιο συμβαίνει και με τον Τζιόλη. Εγώ αυτό που ζητάω είναι να κλείσετε τα αυτιά σας όταν μπαίνετε στο γήπεδο. Είναι απίστευτο να προτιμάμε να παίζουμε εκτός έδρας παρά στη Λεωφόρο»

Το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στα εντός έδρας ματς το τελευταίο διάστημα, έχει επηρεάσει και τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Χαρακτηριστικές είναι οι ατάκες των "πρασίνων" που ακούστηκαν στην Παιανία. "Αυτή η μιζέρια που υπάρχει στον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει σε καμιά άλλη ομάδα στην Ελλάδα", "είμαστε πρώτοι και προερχόμαστε από έναν αποκλεισμό στο UEFA τελείως άδικο. Ο Ολυμπιακός έχασε βαθμούς από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, απ' όπου εμείς περάσαμε με καλή εμφάνιση. Αντί να γεμίζουν το γήπεδο και να μας βοηθήσουν και δεν το γέμιζαν και όσοι ήρθαν γκρίνιαζαν από την πρώτη χαμένη ευκαιρία του Παπαδόπουλου", "έλεος φτάνει πια, δεν αντέχουμε άλλο. Καλύτερα να παίζουμε εκτός έδρας".

Αυτά είπαν ο Πεσέιρο και οι παίχτες(ποιοί το είπαν δεν μας λέει).

Τα πιο κάτω τα είπε ο μεγαλομέτοχος κ. Γιάννης...

Όσο για τις αποδοκιμασίες που ακούγονται στις εξέδρες της Λεωφόρου Αλεξάνδρας ο "Τζίγγερ" επανάλαβε αυτά που είπε ο Ζοσέ Πεσέιρο στην ομιλία που είχε με τους παίκτες του, τονίζοντας ότι κάποιοι μέσα από την ομάδα θέλουν να κάνουν κακό στον Παναθηναϊκό. "Φαίνεται ότι σε κάποιους δεν αρέσει που είμαστε στην κορυφή και έχουν στόχο το κακό της ομάδας. Είτε το θέλουν είτε όχι εμείς είμαστε πρώτοι". Παρόλα αυτά όταν του ζητήθηκε να τους κατονομάσει είπε: "Εννοώ αυτούς που εννοώ", ενώ σε ερώτηση για το αν θα υπάρξει αντίδραση της ΠΑΕ πρόσθεσε: "Αυτά όλα γίνονται για να διασκεδάζουμε".

Γιαούρτια ρε παιδιά, γιαούρτια... Ναι κ. Γιάννη και κ. Πεσέιρο. Εξυφαίνουμε μια συνωμοσία ενάντια στην ηρωική ΠΑΕ σας, που με το σταυρό στο χέρι και με μπαλάρα πάνω από όλα, είναι πρώτη(μεταξύ των τυφλών) με ένα βαθμό διαφορά.
Αυτό συμβαίνει! Μα πως δεν το έβλεπα? Πραγματικά αυτός που εννοείτε, δεν θέλει το σωματείο πρωταθλητή κ. Γιάννη, για αυτό και έχει συλλέξει ΜΟΝΟ 4 ευρωπαϊκούς τίτλους(τέσσερις), όσα συλλέγετε εσείς από τον Ολυμπιακό εντός γηπέδου και όχι στα χαρτιά κ. Πεσέιρο, στα 100χρονα ιστορίας του συλλόγου. Είναι άξιον απορίας που σας γιουχάρουμε για τον ...άδικο αποκλεισμό από τους ξυλοκόπους που στο Άιμπροξ σας έκαναν χωνί κκ. παίχτες(ή ίδια ομάδα στην οποία κάποτε οι γκουμομπασινάδες ρίξανε τρία κκ. παίχτες). Θα έπρεπε να μοιράζουμε ηλιοτρόπια και σοκολατάκια κκκ. Γιάννη, Πεσέιρο, παίχτες για το θέαμα και την φιλοτιμία, το μόχθο, την παλικαριά, τη ρώμη που επιδυκνείετε.
Σας ζητάμε ταπεινά συγνώμη.

Και κλείνει ο κ. Γιάννης λέγοντας την μεγαλύτερη αλήθεια για το όλον του θέματος...

Αυτά ΟΛΑ γίνονται για να διασκεδάζουμε... Τάδε έφη, κύριοι... Η μόνη αλήθεια. Όλα αυτά για τα οποία εσείς(εμείς) οι ρομαντικοί, εσείς οι φαντασμένοι, οι αιθεροβάμωνες πικραίνεστε, πνίγεστε, φωνάζετε, σκάτε, ΕΜΕΙΣ οι προύχοντες τα βλέπουμε και διασκεδάζουμε στα ρωμαϊκά όργια που διοργανώνουμε... Τι παρακμιακοί που είστε κ. Γιάννη, τι αλωμένα πλάσματα που είστε κ. Γιάννη, έχετε βυθιστεί στο βούρκο της διαφθοράς κ. Γιάννη και επαίρεστε για αυτό...

Είμαστε πολύ χαρούμενοι που μας θεωρείτε παλιάτσούς σας κ. Γιάννη.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πελοποννήσιε....
Απλά πράγματα....
Αντε και γαμήσου και συ κι οι οπαδοί σου κύριε γιάννη..... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom