Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Γιατρέ μου, είμαι εγώ τρελός και θέλω να σκοτώσω τον Πεσέιρο? Είμαι εγώ τρελός ή χιλιάδες κόσμου μουρλάθηκε χθες και έπαιρνε τηλέφωνα όπου έβρισκε να κράξει? Είμαι εγώ τρελός ή σήμερα οι κωλοφυλλάδες όλες!!! οι εγκάθετοι δημοσιογραφίσκοι που πουλάνε τον εαυτό τους για ένα μεροκάματο χειρότερα και από πόρνες μιλάνε για την "Πρωτειά" στο πρωτάθλημα του κώλου? Και προσπαθούν να με πείσουν ότι έχει σημασία... Ζω σε παράλληλο σύμπαν, αυτό που ξέρω ότι αυτό που βλέπω είναι ένας καρκίνος στα σωθικά του ελληνικού αθλητισμού. Οι "άλλοι" βλέπουν λουλούδια και ηλιοτρόπια ή θέλουν να με πείσουν ότι αυτά βλέπουν.
Βλέπω έναν τρελό ανισόρροπο ανθέλληνα προπονητή σε ελληνικό σωματείο(αλήθεια ύστερα από το κάζο της Πορτογαλίας γιατί εμπιστευόμαστε πορτογάλους? Γιατί υπάλληλε? )
Βλέπω μια παράγκα που γέρνει από παντού... Είδα στην Τούμπα 30.000 κόσμο, τον Μπέο(???), την ΕΠΟ να μηδενίζει την τιμωρία του ΓΧ ώστε να παίξει με τον ΟΣΦΠ, τον παμπερίδη την μία να κλείνει τα μάτια σε δολοφονικό τάκλιν του Σίσιτς(για τον οποίο κάποιος πλήρωσε τον Κομπότη 600.000 ευρώ!!! Δεν είναι δυνατόν γιατρέ μου!) και στην επόμενη φάση, το χάιδεμα ενός γόνατου με το άλλο να το δίνει πέναλτυ, ΔΕΝ είδα τον αρπαγμένο πορτογάλο να το στέλνει πάνω στο Νικοπολίδη γιατί το συνδρομητικό που πληρώνω ΕΚΟΨΕ το σήμα!!! Παράγκα παντού, να γέρνει πότε από εδώ πότε από εκεί, αηδία!
Και μέσα σε όλο αυτό τον οχετό, ένα κακόμοιρο σωματείο, ένα σύνολο φοβισμένων μικρών υπαλληλάκων που θεωρούνται ποδοσφαιριστές να με ταλαιπωρεί πνευματικά επί 90' με αντίπαλο την Βέρντερ(τι ο Λεβαδειακός ήταν? ).

Έλεος!!! Μας εξοντώνετε! Διώξτε τους εγκληματίες από το γήπεδο. Τι είναι αυτό το πράγμα με αυτούς τους 3. Τι κατάντια είναι αυτή. Πρωτάθλημα στη Λάρισα. Διώξτε και τους 3 από το πρωτάθλημα, είναι τοξικοί. Έχουν γαμήσει τα πάντα. Δώστε από ένα πρωτάθλημα και στους 3 να μας αφήσουν ήσυχους. Παράγκες σιχαμένες. Ομάδες του κώλου, διοικήσεις αδερφάτα τακιμιασμένα και συνενοημένα, τεντιμπόιδες ανίκανοι, ανίσχυροι, φλώροι. Ο ένας πουλάει τον σύλλογο που διοικεί, ο άλλος κοιτάει να βγάλει από τη μύγα ξύγγι και ο άλλος πώς θα τους κανονίσει όλους για το στοίχημα... Ρε βάλτε το στον κώλό σας! Κάφροι, αλήτες πουλημένοι, υπανάπτυκτοι που κάνατε 3 ιδέες κομματάκια στο βλαχομπαρόκ ψηφιδωτό της νεοελληνικής πραγματικότητας, βάζετε κόσμο να σκοτώνεται...

1-5 η Μάντσεστερ(η πολυεθνική ντε), 1-0 τη Λιβαδειά ο πάλαι ποτέ...

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Εδώ το βίντεο ΔΕΝ αποτελεί στοιχείο?  :rockon:

Το ΠΟΥΛΗΤΑΡΙ πάλι θα μείνει ατιμώρητο?  :tickedoff:

Προκαλεί ΚΑΙ μέσα στο γήπεδο και στο δρόμο για τα αποδυτήρια "παίζει ξύλο".

Γαμημένη ΕΠΟ!  Πουλημένη Σούπερ - κλίκα με καραγκιόζη πρόεδρο!  :tickedoff:

ΚΟΟΟΟΜΠΛΕΞ
Κακομοίρη Βαζελίνο στερημένε ..... εμεις συνεχίζουμε να σου κάνουμε πλακίτσα εδω μέσα κι εσυ νομίζεις ότι θέλουμε να κάνουμε διάλογο μαζί σου
Οι ερωτήσεις του στυλ ... "γιατί δεν γεμίζει το Ταξί που πάει στην λεωφόρο τον στεναγμών?" .... δεν γίνονται για να απαντήσεις βρε πονεμένε .... για την απόλυτη ξεφτίλα του καφενείου που υποστηρίζεις γίνονται.
Ότι και να πιστεύεις για τους Ολυμπιακούς καμία αξία δεν έχει γιατί τα πράγματα είναι απλά.
Τέσσερα ....ούτε ένα ούτε δύο ούτε τρία ....Τέσσερα για τόσα σας έχουμε και τόσα σας ρίχνουμε .... ασχολειθείται με το μπάσκετ το βόλεϊ και τις τσιμπουκοδρομίες .... εκεί που πονάτε ...εκει σας γαμάμε ...
Δύο ομάδες φάγανε τέσσερα από τον Ολυμπιακό φέτος ....η άλλη ήταν ο Λεβαδειακός .... πονάς δεν πονάς αυτή είναι η αλήθεια .....Όταν ο Νούνιες έγραφε το νουμεράκι το δάκρυ σου σκισε το μάγουλο ....αυτή είναι η αλήθεια..... δεν έγινες βάζελος για το τραμπολίνο και την τοξοβολία για το ποδόσφαιρο έγινες .... κι εκεί σε σκίζω κι ας είσαι και εκατό χρονών μαλάκας όπως λες ....
Βρίζεις δεν βρίζεις ... το ίδιο μου κάνει εσυ είσαι στα τέσσερα κι εγω από πίσω ...κι αυτή είναι η αλήθεια ...εσυ εκανες γενέθλια κι εγω έκανα πάρτυ με τους φίλους μου πάνω σου .... και οι γκομενίτσες που πηδάω άσχημα .....με βρίζουν κι αυτές ....αλλά πάλι σε μένα ξαναγυρνάνε .... δεν θέλω ούτε να μου μιλήσεις ούτε να μου απαντήσεις .... δεν σε ρωτάω τίποτα ούτε το λόγο σου απευθύνω .... απλά εκτός από τις φάπες τα χαστουκάκια και τα γαμήσια που σου ρίχνω ....γουστάρω και να σου κάνω και την πλακίτσα από πάνω .... αυτή που σηκώνει ο οργανισμός του κάθε πράσινου που έχει τις ίδιες με σένα απόψεις ....
Γιατί υπάρχουν και Παναθηναϊκοί που έχουν άποψη και είναι αξιοσέβαστοι .... υπάρχουν όμως και σαν και σένα ...αυτοί δεν είναι ούτε αξιογάμητοι .... αξιογάμητη όμως είναι η ομαδούλα σου ... γι αυτό βρες λουλούδια να στολίσεις τον πάτο-βάζο που σου έκανα στις 16/1/2008 .... άιντε που βγήκες από την ποντικότρυπα να βγάλεις γλώσσα ....λαγουδάκι

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Superleague

1. [size=12pt]ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ [/size] 49
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 48
3. ΑΕΚ 45
4. ΑΡΗΣ 35
5. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 33
6. SΚODA ΞΑΝΘΗ 32
7. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 31
8. ΠΑΟΚ 30
9. ΛΑΡΙΣΑ 29
10. ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 25
11. ΟΦΗ 23
12. ΗΡΑΚΛΗΣ 23
13. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ 21
14. ΒΕΡΟΙΑ 20
15. ΑΠΟΛ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ 17
16. ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ 14

A1 Μπασκετ

1.  [size=12pt]ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ [/size] 33 
2. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 31
3. ΑΡΗΣ 29
4. ΑΙΓΑΛΕΩ 27
5. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 27
6. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ 26
7. ΑΕΚ 26
8. ΑΕΛ 24
9. ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ 24
10. ΜΑΡΟΥΣΙ 24
11. ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ 23
12. ΠΑΟΚ 23
13. ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ 20
14. ΑΓΟΡ  20

Α1 Βόλλεϋ

1 [size=12pt]Παναθηναϊκός [/size]49 17
2 Ηρακλής 47 18
3 Ολυμπιακός 39 17
4 ΕΑ Πατρών 33 18
5 Άρης 31 18
6 Λαμία 31 18
7 Α.Ο Κηφισιάς 25 18
8 Εθνικός Αλεξ/λης 16 18
9 Π.Α.Ο.Κ. 14 18
10 Μίλωνας 14 18
11 Α.Ε.Κ. 13 18
12 Πανελλήνιος 9 18

Το πιό σωστό ποστ! Άξιος!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρεεεεεεε.....αφήστε τους να λένε...άμα δε φεν πάρουν τους 3 βαθμούς της πουστιάς τότε θα μείνουν 7 βαθμούς πίσω και θα λυσσάξουν....αφήστε τα παιδιά να βγάλουν την χολή τους.....έτσι και αλλιώς αν ω μη γένοιτο πάρουμε πρωτάθλημα τότε θα γελάμε που το πήραμε χωρίς ομάδα....ε ρε γλέντια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ζωγράφε του κώλου, καλό θα ήταν για σένα να μην ξανασχοληθείς μαζί μου. Τόσο απλά.

Με σκουπίδια σαν και σένα και τους ομοίους σου δεν έχω τίποτα να πω. Και δεν ασχολούμαι με κοτούλες που ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ απειλούν πίσω από το πληκτρολόγιο. Πλάκα δεν μπορούν να κάνουν οι ηλίθιοι σαν και σένα. Μόνοι τους γελάνε.

Και μην το συνεχίσεις. Ο κόσμος είναι μικρός. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ...

Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ ΕΔΩ ξανά μαζί σου. ΑΡΚΕΤΑ.

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Για ελάτε παπαράκια την κυριακή
για ελάτε πάπιες,τάλοι,άλφα-βήτα-γαμα κ σία..
για ελάτε να σας χύσω τις μάπες..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
vangooooooog  ΞΥΠΝΑ!!!

φτυσε την καραμελα της 4 που πιπιλας :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

παει αυτο, το σφυριξε ο διαιτητης το ματς, εληξε....

οσο για την τεσσαρα

σου βαλαμε και εμεις 4 και μαλιστα σε τελικο, σιγουρα θα θυμασαι

και αφου θυμασαι το 4-0

θα θυμασαι βεβαια και το 3-1 στον τελικο(σωστα διαβαζεις, ξανα σε τελικο)

ειπαμε, εληξε, ΞΥΠΝΑ!!!

εχουμε και λεμε:

Παναθηναικος - τσιρκο του πειραια 4:0 (1986)

Παναθηναικος - τσιρκο του πειραια 3:1 (2004)

τσιρκο του πειραια - Παναθηναικος 4:0 (2008) 

ε μην μου λες λοιπον για τεσσαρες

γελανε και οι πετρες

κουβαλα τα  8 (ο κ τ ω) γκολ που εφαγες απο τον Παναθηναικο και τα  7 (ε π τ α) που εφαγες απο την Juventus

και μετα ελα να μας μιλησεις για τεσσαρες 

για την ενσταση που κανει το ολυμπιακακι εχεις να μας πεις τιποτα? αν δεν ντρεπεσαι φυσικα.... καλαμαρια, you know...

Φίλε όλα αυτά που έγραψα αφορούσαν συγκεκριμένη παράθεση σε αυτόν που την έκανα
Δεν έχω αυτή τη στιγμή λόγο να αντιπαρατεθώ μαζίσ σου ούτε γαι την τεσσάρα στην Λεωφόρο -που μάλλον σκόπιμα παρέλειψες- ούτε για το ότι δεν είσαι οπαδός της Γιουβέντους αλλά του Παναθηναϊκού ....
Εξάλλου σφώς μιλάω για την ομάδα που έχω και έχεις ....τώρα ....όχι τότε ...τέλος πάντων η πρόθεση μου δεν ήταν να την "ακούσουν" όλοι οι Παναθηναϊκοί αν και σίγουρα κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να γίνει με αυτά που γράφω .... απλά κάποιοι εδω μέσα νομίζουν ότι η καφρίλα μπορει να έχει χρώμα και καταγωγή και δεν καταλαβαίνουν ότι κάφροι υπάρχουν παντού ....κι επειδή εγω συχαίνομαι τα "υπερ άνω" ... με τους κάφρους θα είμαι κάφρος ...και με τους ωραίους ωραίος ...
Όσο για την ένσταση για αυτό δεν τίθεται θέμα ...φυσικά και είμαι κατά ...τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στο γήπεδο

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ζωγράφε του κώλου, καλό θα ήταν για σένα να μην ξανασχοληθείς μαζί μου. Τόσο απλά.

Με σκουπίδια σαν και σένα και τους ομοίους σου δεν έχω τίποτα να πω. Και δεν ασχολούμαι με κοτούλες που ΑΠΡΟΚΛΗΤΑ απειλούν πίσω από το πληκτρολόγιο. Πλάκα δεν μπορούν να κάνουν οι ηλίθιοι σαν και σένα. Μόνοι τους γελάνε.

Και μην το συνεχίσεις. Ο κόσμος είναι μικρός. ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΟΣ...

Δεν έχω σκοπό να ασχοληθώ ΕΔΩ ξανά μαζί σου. ΑΡΚΕΤΑ.
Νούμερο (291) τα αρχίδια μου βρώμάνε σαπίλα απο τις κλανιές του κάθε όμοιου σου
Μάζεψε το δάκρυ σου που τρέχει ακόμα και στο έγραψα καθαρά .... στα κλασμένα μου παπάρια αν ασχολείσαι ή οχι .... και απειλές του τύπου ο κόσμος είναι μικρός ....σε κανένα κοριτσάκι της ηλικίας σου και της μαλακίας σου .... εκτός αν γουστάρεις πάλι κανένα ξεπάτωμα τύπου Καραϊσκάκη ....οπότε μάλλον στο φλερτάκι έχεις το μυαλό σου

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
Παιδια,ενταξει,τι να λεμε τωρα?Ο γαυρος τωρα ετοιμαζει να διαλυσει το τμημα ποδοσφαιρου.Θα φτιαξει χαρτοπαικτικη ομαδα.Αλλωστε τοσα χρονια πειρα εχει,τοσα πρωταθληματα πηρε!!!!
Τελευταιο γεγονος,η Καλαμαρια.
Τι να λεμε τωρα?
:jerking: :jerking: :jerking:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Για ελάτε παπαράκια την κυριακή
για ελάτε πάπιες,τάλοι,άλφα-βήτα-γαμα κ σία..
για ελάτε να σας χύσω τις μάπες..
αγόρι μου..δεν θα γαμήσω μόνο εσένα αλλά και την νανά..να την φέρεις μαζί....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
Νούμερο (291) τα αρχίδια μου βρώμάνε σαπίλα απο τις κλανιές του κάθε όμοιου σου
Μάζεψε το δάκρυ σου που τρέχει ακόμα και στο έγραψα καθαρά .... στα κλασμένα μου παπάρια αν ασχολείσαι ή οχι .... και απειλές του τύπου ο κόσμος είναι μικρός ....σε κανένα κοριτσάκι της ηλικίας σου και της μαλακίας σου .... εκτός αν γουστάρεις πάλι κανένα ξεπάτωμα τύπου Καραϊσκάκη ....οπότε μάλλον στο φλερτάκι έχεις το μυαλό σου
μην λες πολλά...δεν ξέρεις..τον έχω δεί σου λέω...ψύχραιμα...

nik30

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
16
Που θες?  ;)

Εννοείται πως θάρθω για τη Νανά ή τη Φρόσω.  :sunglasses:
εγω ειμαι στην 5 ο σκοτεινος στην 6...
ελα η σε μενα η στν σκοτεινο!!
αν δεν ερθεις μαζι μας τοτε να βρεθουμε στο ημιχρονο!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε άλφα..τι να πας να κάνεις..να τους δώσεις χαρτομάντηλα που θα κλαίνε πα΄λι?......αφήτε τους....χιχι

ovelix1

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2007
Κριτικές
4
Like
91
Πόντοι
16
ρεεεεεεε.....αφήστε τους να λένε...άμα δε φεν πάρουν τους 3 βαθμούς της πουστιάς τότε θα μείνουν 7 βαθμούς πίσω και θα λυσσάξουν....αφήστε τα παιδιά να βγάλουν την χολή τους.....έτσι και αλλιώς αν ω μη γένοιτο πάρουμε πρωτάθλημα τότε θα γελάμε που το πήραμε χωρίς ομάδα....ε ρε γλέντια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το ασχημο με το να το παρεις πρωταθλημα χωρις επιθεση,γιατι ομαδα κουτσα στραβα μπορεις να πεις οτι εχεις,ειναι οτι θα σου λενε οτι στο χαρισαν ολοι για τα 100 σου χρονια.Παρε εναν επιθετικο να μπορεις να βαλεις ενα δευτερο γκολ,και μετα μπορεις να πεις οτι θελεις,γιατι με 1-0 ή 0-1,μαλλον βλεπω να φταιν οι διαιτητες αν περασει ο γαυρος μπροστα,και ο Πεσεϊρο να κανει παρε στον Φερερ.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ευχαριστώ φίλε Νίκο!

Αν μπορέσω να έρθω, θα επικοινωνήσω ώστε να βρεθούμε. Θα έχει χώρο για όλους και ... απόγονοι ... δεν είμαστε.

ΥΓ1: Φίλε Τάλος, τους τρώει ο κώλος τους. Δεν ασχολούμαι με "αυτούς",  ήσυχος είμαι, προκαλούν. Εγώ θα φταίω?  :think:

ΠΕΣ ΜΟΥ!  :sunglasses:

Αμάν με τον κάθε κομπλεξικό αυτιστικό απόγονο πλέον....  :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

ΥΓ2: Ταράτσα είσαι μεγάλο λαμόγιο :tickedoff:
(καμμιά ξαδέλφη που να της μοιάζει έχει?  ;) )

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom