Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
εάν υπάρχει έστω και ένας υγειώς σκεπτόμενος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που θέλει αυτή η ομάδα να πάρει πρωτάθλημα εμένα να με...χέσετε....και αν δεν μπορείτε...ντουκολάξ...ξεβουλώνει τα έντερα....αι σιχτίρ πια...αρχίδια... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
38
Πόντοι
16
Λεβαδειακάρα ρε

lev104yr9.jpg

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
έτσι μας κατάντησαν οι καριόλες....να παραμιλάμε...καλή η παρέα έστω και ..γαύρου..μισητού,κουφάλας,παρανοικού... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
εάν υπάρχει έστω και ένας υγειώς σκεπτόμενος ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ που θέλει αυτή η ομάδα να πάρει πρωτάθλημα εμένα να με...χέσετε....και αν δεν μπορείτε...ντουκολάξ...ξεβουλώνει τα έντερα....αι σιχτίρ πια...αρχίδια... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Τελικα οσο αφορα το Ελληνικο πρωταθλημα ειμαστε ηρωες αφου καθομαστε και βλεπουμε τετοια παιχνιδια.
Εγω καταφερα και ειδα ολο τον αγωνα εχθες με τον παοκ και σημερα της αεκ, παρασημο πρεπει να μου απονειμουν. :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Τελικα οσο αφορα το Ελληνικο πρωταθλημα ειμαστε ηρωες αφου καθομαστε και βλεπουμε τετοια παιχνιδια.
Εγω καταφερα και ειδα ολο τον αγωνα εχθες με τον παοκ και σημερα της αεκ, παρασημο πρεπει να μου απονειμουν. :2funny:
και κανεις ενα ζαπινγκ σε κατι μπαγερν και σου φευγει η μαγκια ρε

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Όλοι είμαστε υποψήφιοι για το παράσημο της ανοιχτής παλάμης.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
αφελφέ μου..εσύ είσαι πολύ ανώμαλος...ούτε η σταρ τράνς βαλεντίνα δεν σε ικανοποιεί.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
έτσι και τα χανούμια παίξουν λίγο σοβαρά και εμεις έτσι όπως τελευταία την βλέπω την 4αρα να έρχεται.....γαμώ την σωφεράντζα μου γαμώ....και τον τεσέιρο μαζί..α ναι και τον βέλιτς..

Επισκέπτης
αφελφέ μου..εσύ είσαι πολύ ανώμαλος...ούτε η σταρ τράνς βαλεντίνα δεν σε ικανοποιεί.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τελικά το μόνο θετικό του εφετινού πρωταθλήματος ότι γνωριστήκαμε εδώ μερικοί και που και που πάμε και πίνουμε τα κρασιά μας.

όσο για το εφετινό πρωτάθλημα είναι για τον πούτσο κάθε πέρσι και καλύτερα.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
έτσι και τα χανούμια παίξουν λίγο σοβαρά και εμεις έτσι όπως τελευταία την βλέπω την 4αρα να έρχεται.....γαμώ την σωφεράντζα μου γαμώ....και τον τεσέιρο μαζί..α ναι και τον βέλιτς..

εγω δεν πιστευω οτι η αεκ μπορει να κερδισει βαζελο και γαυρο παντως..αυτην την αισθηση μου δινουν οι 3 αυτες ομαδες του ΚΩΛΟΥ!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εγω δεν πιστευω οτι η αεκ μπορει να κερδισει βαζελο και γαυρο παντως..αυτην την αισθηση μου δινουν οι 3 αυτες ομαδες του ΚΩΛΟΥ!
καλα ρε βασο δεν μπορουσες να γραψεις πιο πριν να ισοφαρισει η λιβαδεια?το πιστεψες οτι εισαι γκαντεμης για την ομαδα σου? :uglystupid: :headbang:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Επιστροφή από το γήπεδο.

Ο Μυρωδιέιρο κατέβασε την ομάδα με 10 παίκτες. Εκτός αν μετράτε Αυτόν-που-έδωσε-στο-πέναλτυ-πάσα-στον-κολλητό-του...  :tickedoff:

Κακή μπάλα στο Β'. Αν είχαμε κατέβει με 11, θάχαμε ένα 2-0 ή 3-0 στο ημίχρονο.

Κερκίδα:  ΠΟΙΑ ? :think: :think: :think:

ΕΤΣΙ δεν μπορούμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ. Πρέπει να παίξουμε πολύ καλύτερα.  :sunglasses:

Μπάσκετ: μας συνέφερε να χάσουμε σήμερα. Θέλουμε Άρη τρίτο, να πάνε ταξιδάκια πάνω οι απόγονοι, όχι εμείς. Νομίζω πως δεν "χτυπήσαμε" και πολύ το ματσάκι...

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
Θέλω να σχολιάσουμε λίγο τις δηλώσεις του Τεσέιρο σχετικά με τον Νίνη.. Ακούσατε τι είπε?..Εν μέρει εξήγησε τον λόγο που δεν τον βάζει μέσα.. για να μην υπερεκτεθεί στα media απ'ότι κατάλαβα (???)

"Μη μου πειράζετε τον Νίνη. Όλοι κάνουν ό,τι μπορούν για τον Νίνη και τον στηρίζουμε για να γίνει μεγάλος παίκτης. Σας ζητώ να μην τον χαλάσετε για το καλό του. Δεν πρόκειται για μένα, αλλά για τον ίδιο. Ο Νίνης φταίει λιγότερο από όλους"

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
Νομίζω πως απλά παίζει το παιχνιδάκι της διοίκησης.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
όσο για το εφετινό πρωτάθλημα είναι για τον πούτσο κάθε πέρσι και καλύτερα.
Δείτε ρε μάγκες λίγο Μπάρτσα και Ισπανικό ... Στείλτε και κάνα DVD στους μαλάκες προέδρους να κάνουν χαρακίρι......

gangstaXZ

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
19 Μαρ 2007
Κριτικές
5
Like
27
Πόντοι
1.516
όχι εντάξει κάποιο δίκιο έχει βλέποντας το "κάψιμο" του Νίνη πέρυσι αλλά είπαμε.. όχι να τον έχει να σκουπίζει πάγκο σε κάθε παιχνίδι!Οπότε alfa κάτι τέτοιο παίζει..

Αυτός ο Παπαδόπουλος δε βγαίνει ποτέ ρε πούστη μου?Καλύτερος απ'τον Σάλπι είναι?..τέσπα.. δεν είπαμε για τον Σπυρόπουλο.. είχα καιρό να δω αριστερό μπακ στον παναθηναικό με επιθετικές διαθέσεις.. από την εποχή Μινχ.Βέβαια ας τον δούμε και σε άλλα ματς..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εμενα παντως αυτος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ στο ποδοσφαιρο δεν
μου αρεσει καθολου ...
δεν σε πειθει ρε παιδι μου ενα πραγμα ...

ειναι ικανος να κερδισει την καλυτερη ομαδα του κοσμου
και παραλληλα να ξευτιλιστει απο την χειροτερη ομαδα του πλανητη

δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εχουν στο μυαλο τους εκει περα (παιανια μερια)

τετοιο πρωταθλημα τι να το κανω ???

να μου λεει ο γαυρος και ο καθε γαυρος (στα 3 δωρο το ενα και ουτω καθεξης ?)

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εμενα παντως αυτος ο ΠΑΝΑΘΗΝΑ'Ι'ΚΟΣ στο ποδοσφαιρο δεν
μου αρεσει καθολου ...
δεν σε πειθει ρε παιδι μου ενα πραγμα ...

ειναι ικανος να κερδισει την καλυτερη ομαδα του κοσμου
και παραλληλα να ξευτιλιστει απο την χειροτερη ομαδα του πλανητη

Είναι ικανός να κερδίσει την Μπαρτσελόνα δηλαδή; (η όποια άλλη αυτού του επιπέδου)
Έλεος, φιλαράκι!      :)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
δεν μπορω να καταλαβω τι σκατα εχουν στο μυαλο τους εκει περα (παιανια μερια)

Ποιό?  :think: :think: :think:

Και για μην κρυβόμαστε, στο 66' στον αγώνα Ήρα-ΑΕΚ δε δόθηκε διπλό πέναλτυ υπέρ του Ήρα. Τουλάχιστον όπως το είδα στο Άλφα (δεν πρόλαβα τη ΝΕΤ)  ;)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
483
Πόντοι
36
όχι εντάξει κάποιο δίκιο έχει βλέποντας το "κάψιμο" του Νίνη πέρυσι αλλά είπαμε.. όχι να τον έχει να σκουπίζει πάγκο σε κάθε παιχνίδι!Οπότε alfa κάτι τέτοιο παίζει..

Αυτός ο Παπαδόπουλος δε βγαίνει ποτέ ρε πούστη μου?Καλύτερος απ'τον Σάλπι είναι?..τέσπα.. δεν είπαμε για τον Σπυρόπουλο.. είχα καιρό να δω αριστερό μπακ στον παναθηναικό με επιθετικές διαθέσεις.. από την εποχή Μινχ.Βέβαια ας τον δούμε και σε άλλα ματς..

Φίλε και για Δημούτο ίδιο σενάριο μυρίζομαι.

Σπυρόπουλος: έξυπνος, κοντρολαρισσμένος, δεν κουράζει τη μπάλα (ομαδικός), καλή σέντρα. Αυτά είδα, κυρίως στο Β' που έπαιζε από την πλευρά μου.

Βύντρα: πολύ καλός στα τελευταία παιχνίδια (σήμερα μπορώ να πω στο Α' που έπαιζε από την πλευρά μου). Ανεβασμένη αυτοπεποίθηση. Ειλικρινά χάρηκα που χειροκροτήθηκε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom