Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 26 άτομα (7 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κιότεψες μωρή αδερφή; Εγώ δεν γλείφω κανέναν ρε παπαρούνα....... Είμαι και του λιμανιού και του σαλονιού.
Και επιμένω. Κοτούλα έλα όξω να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις. Αλλιώς βούλωσέ το και σταμάτα τους χαρακτηρισμούς γιατί θα σε βρω και θα σου σκίσω τα ράμματα. Με ποιόν κάνω χάβαλο είναι δικός μου λογαριασμός. Εσένα πάντως άμα συνεχίσεις τους χαρκατηρισμούς θα σε γαμήσω αργά ή γρήγορα. Και θα φωνάξω και μερικούς από εδώ μέσα να σου περιποιηθούν και αυτοί τη σούφρα. Εντάξει λουγκρα κότα;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Κιότεψες μωρή αδερφή; Εγώ δεν γλείφω κανέναν ρε παπαρούνα....... Είμαι και του λιμανιού και του σαλονιού.
Και επιμένω. Κοτούλα έλα όξω να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις. Αλλιώς βούλωσέ το και σταμάτα τους χαρακτηρισμούς γιατί θα σε βρω και θα σου σκίσω τα ράμματα. Με ποιόν κάνω χάβαλο είναι δικός μου λογαριασμός. Εσένα πάντως άμα συνεχίσεις τους χαρκατηρισμούς θα σε γαμήσω αργά ή γρήγορα. Και θα φωνάξω και μερικούς από εδώ μέσα να σου περιποιηθούν και αυτοί τη σούφρα. Εντάξει λουγκρα κότα;
Κάνε καμμιά υπόκλιση στον pleasure πρώτα (για να μην πω τίποτα βαρύτερο) και κόψε τους λεονταρισμούς εκ του πληκτρολογίου.
Όλα για το θεαθείναι πια;
Να πας στην εκπομπή του Μικρούτσικου, κάνουνε κρα για τύπους σαν και σένα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κάνε καμμιά υπόκλιση στον pleasure πρώτα (για να μην πω τίποτα βαρύτερο) και κόψε τους λεονταρισμούς εκ του πληκτρολογίου.
Όλα για το θεαθείναι πια;
Να πας στην εκπομπή του Μικρούτσικου, κάνουνε κρα για τύπους σαν και σένα.
Στείλε μου πμ και θα σου πω εγώ για λεονταρισμούς ρε δειλόκοτα......

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τραγούδα θεατρίνε.......
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φραγκόκοτααααα.....
Διαβάζουν οι λοιποί μωρή κλανιόλα ποιός είναι η πούστρα.... Διαβάζουν......
Πούστρα........ Σ αρέσει να στα χώνουν μωρή αδέρφω... Σ αρέσει όπως σε όλα τα πουστρόνια.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Φραγκόκοτααααα.....
Διαβάζουν οι λοιποί μωρή κλανιόλα ποιός είναι η πούστρα.... Διαβάζουν......
Πούστρα........ Σ αρέσει να στα χώνουν μωρή αδέρφω... Σ αρέσει όπως σε όλα τα πουστρόνια.....
Όταν με πιάνεις πούστικα στο στόμα σου στο γάβρικο θρεντ με τα μπουμπούκια του τύπου pleasure είναι καλά, ε;
Ρουφιάνος και γλύφτης θα μείνεις, η έξη δεν κόβεται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν με πιάνεις πούστικα στο στόμα σου στο γάβρικο θρεντ με τα μπουμπούκια του τύπου pleasure είναι καλά, ε;
Ρουφιάνος και γλύφτης θα μείνεις, η έξη δεν κόβεται.
ΠΟΥΣΤΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
οπ re χουλιγκαν του keyboard, και εψαχνα ενα γαυρο για να τον κανω σακο του box, η προτιμας να σου τρυπησω την κωλοτρυπιδα?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οπ re χουλιγκαν του keyboard, και εψαχνα ενα γαυρο για να τον κανω σακο του box, η προτιμας να σου τρυπησω την κωλοτρυπιδα?
Εσύ τώρα ρε μαλακισμένο νέοπα τι πετάγεσαι;Η είσαι τόσο ηλίθιος που δεν έχεις τη στοιχειώδη νοημοσύνη να διαβάσεις να δεις ότι είμαι βάζελος.....
Μήπως είσαι της ΠΑΛΕΦΙΠ ρε κερατά;

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
σορρυ φιλε αλλα εχουμε πιει κατι μπαφους εδω

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά, παίξε τώρα με το πουλάκι σου που τόσο διατυμπανίζεις οτι έχεις.
Έχω δουλειά.
Δεν ασχολούμαι με ανύπαρκτους, όσο κι αν αφρίζουν.
Ποια δουλειά μωρή;;; Πάλι για Συγγρού εκκίνησες; Ωρα σου είναι..... ΘΑ στείλω τον πσάχνω να σε ξεσκίσει....

waverunner

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
2
Πόντοι
1
ελα ρε , ειμαι ο αλeX, filos tou NIK13-waverunner
aektzis..kai afto που εμαθα απο παιδι μικρο ειναι να γαμαω τον ολυμπιακο

ραντεβου στο μο-βεττερ...
ciao και απο μενα

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Τώρα καταλαβαίνω γιατί σας αποκαλούν ΧΟΥΝΤΟΟΜΑΔΑ…..Αυτες ακριβώς τις αντιληψεις είχαν και οι Συνταγματάρχες…….
Καληνυχτα φιλε μεινε στο μεσαιωνικο σκοταδι του επους του Χουντεμπλει ……

....ρε ανδρεικελο πηγε να δωσεις τον οβολο σου στην ομαδα των αρχιπρακτορισκων....

Θυμιζω :

1) Σωκρατης Κοκκαλης : πρωην πρακτορας Σταζι και νυν εργολαβος Νατοικων project...απο το ενα στρατοπεδο στο αλλο με χαρακτηριστικη ευκολια....

2) Γεωργιος Κοσκωτας : συμφωνα με λεγομενα μαρτυρα στην Δικη του 1989 μπροστα στο Ειδικο Δικαστηριο , τοσο ο Κοσκωτας οσο και η γυναικα του Καθι ηταν πρακτορες της CIA με αποστολη να ριξουν τον Παπανδρεου απο την κυβερνηση....

...καλα ο Σαλιαρελης ηταν της πλακας μπροστα τους....

Διαβασε λιγο ιστορια ρε ζωο πριν πιασεις τον ΠΑΟ στο στομα σου....

Επισκέπτης

Λεκτική βία όσο και αν κάποιος μας προκαλεί ΔEN χρειάζεται.Πόσο μάλλον απειλές για ραντεβού και τέτοια.Eίσαι βάζελος βλέπω...Άλλαξε ομάδα και γίνε κολλητός με psaxnwtrans,pleasuregiver και λοιπούς καραγκιόζηδες που έχετε το ίδιο στυλ...μην απαντήσεις δεν θα ανοίξω κουβέντα μαζί σου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kαι YΠOYPΓE της πούτσας KOΨE τα υβριστικά συνθήματα στο αβατάρ σου ΛEΣ ρε μουνόπανο αυτήν την εποχή με αυτά που γίνονται για Mακεδονίες κλπ τους Mακεδόνες Bούλγαρους???? Mαλάκα ε μαλάκα
Λεκτική βία εγώωωωωωωωωωωωωωωωωω;....
Μαλάκα ε Μαλάκα

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τι θα γίνει ρε παιδιά?..θα πάει μακρυα η βαλίτσα?...άμα συναντηθείτε και σφαχτείτε τραβήξτε το βίντεο να το δούμε.....'έλεος....ηρεμήστε λίγο βρεεεεεεεε...κάντε πλάκα,όχι πόλεμο...ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑΑΑΑΑ........

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
καλα αρχισαν οι απογονοι....

αντε παμε γερα αυριο πρωτοι....

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Αυτός ο Ξεπεσέιρο δεν θα βάλει ούτε σήμερα τον Gonzalves!!! Θα έχουν ακόμα πρόβλημα τα δαχτύλα του. :jerking: :jerking: :jerking: Πεσέιρο όμοιος του Τζίγκερ είσαι!!! Και μέγιστο τσιράκι του Βέλιτς!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom