You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Χειροτερα απο οτι φανταζομουν ...Πάλι με έβρισε, αλλά μάλλον μιλάει το κρασί ή κάτι τέτοιο...
Τουλαχιστον ο Γιαγκος ειχε αυτογνωσια....
Σκοταδι, ολοκληρωτικο Σκοταδι το μυαλο σου φιλε μου.....
Φιλαράκι (και το ξέρεις οτι το εννοώ),Aυτο λεω φιλε μου δεν χρειαζεται να με βγαζεις Αληθινο
ΣΕ ΚΑΘΕ σου ποσταρισμα....
Τραμπουκος....
Γιαγκος.....
Μπορεις να πεις και κατι αλλο Σιγουρα καποιες λεξουλες θα εχεις μαθει......
για να μπορείς να αποκαλείς κάποιον τραμπούκο (ενώ ΕΣΥ επισκέπτεσαι το θρεντ του και όχι αυτός), αλλά και για να είσαι αξιόπιστος, θα έπρεπε πρώτα να έχεις ψιθυρίσει μερικά φωνήεντα στο αυτάκι ενός κυρίου ονόματι pleasure.
Εφόσον δεν το έχεις κάνει ποτέ και κάθε που ποστάρει τα γνωστά εμετικά του τον επικροτείς (και όχι μόνον σιωπηλά), απλά δεν μπορεί κανένας να σε πάρει στα σοβαρά όταν φωνάζεις για τραμπουκισμούς.
Εκτός αν οι γάβροι τραμπούκοι δεν είναι τραμπούκοι επειδή είναι ..ομόθρησκοι.
Θα ήθελα μια τίμια απάντηση.
και πως εχεις την απαιτηση βρε ταλο μου να κανεις ευκαιριες....με τον τζιολη,τον ματος και τον ιβανσιτς?τον βυντρα και τον γκουμα?μια δυο ευκαιριες το πολυ και αμα μπει στο πλεκτο ειναι καλα....δεν υπαρχουν μπουκαδοροι μπαλαδοροι και γρηγοροι...ολες οι ομαδες πασχουν απο αυτο...δεν ειδες την τσελσυ?με τον μπαλακ στο κεντρο τί περιμενεις απο την καημενουλα την τσελσυ?να σηκωσει τροπαιο?μην εκπλαγεις αμα την αποκλεισουμε κιολας μεσα εκει...ειδες τον μεσι χθες?ειδες τις εναλλαγες της πασας των μεσαιων της μπαρτσα?ειδες πως κτυπουσαν τις στημενες μπαλλες ο ξαβι και ο ντεκο?οταν εχεις ματους,καραγκουνηδες,τζιοληδες που είτε δεν ξερουν μπαλλα(βλ.τζιολης),ειτε ταλαιπωρουν την μπαλλα(καραγκουνης),ειτε ειναι πολυ αργοι στο στυλ τρεξιματος και στην μπροστινη μεταβιβαση(βλ.ματος)μην περιμενεις προκοπη και ευκαιριες...οπως και εμεις...ειδες πως επαιξε προχθες...ενα ξενερωμα και μισο...δεν υπηρχε ενας κεντρωος μπαλαδορος μπουκαδορος ταχυκινητος σε στυλ ροζιτσκι να μανουριασει και να μαγειρεψει φασεις απο το κεντρο...αμα ειχαμε εναν τετοιον θα της ειχαμε κανει γκολ της τσελσουλας....αλλα αυτα τα πολεμοφοδια εχουμε,με αυτα πολεμαμε και φτανουμε καπου!μεχρι εκει ομως!
+100000
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Δεν θα ηθελα να σου πω τι εχω πει εγω στον Pleasure.Φιλαράκι (και το ξέρεις οτι το εννοώ),
για να μπορείς να αποκαλείς κάποιον τραμπούκο (ενώ ΕΣΥ επισκέπτεσαι το θρεντ του και όχι αυτός), αλλά και για να είσαι αξιόπιστος, θα έπρεπε πρώτα να έχεις ψιθυρίσει μερικά φωνήεντα στο αυτάκι ενός κυρίου ονόματι pleasure.
Εφόσον δεν το έχεις κάνει ποτέ και κάθε που ποστάρει τα γνωστά εμετικά του τον επικροτείς (και όχι μόνον σιωπηλά), απλά δεν μπορεί κανένας να σε πάρει στα σοβαρά όταν φωνάζεις για τραμπουκισμούς.
Εκτός αν οι γάβροι τραμπούκοι δεν είναι τραμπούκοι επειδή είναι ..ομόθρησκοι.
Θα ήθελα μια τίμια απάντηση.
ουτε και μπορεις να ξερεις Φιλε.
ειναι Προσωπικο μας Οτι και αν του εχω η ΔΕΝ του εχω πει.
οπως και απο Εσενα δεν ζηταω να μου πεις τι λες με τους αλλους εδω.
Ο Συγκεκριμενος τυπακος ομως οτι και να λες, ειναι το Κλασικο παραδειγμα φασιστα, ρατσιστη, τραμπουκου.
Δεν εχει ΚΑΝ δικη του γνωμη ειναι ενα φερεφωνο "αλλων", ακουσε μια μαλακια που ειπε καποιος , καπου , καποτε και την αναπαραγει οταν ΔΕΝ εχει να πει κατι για τα αγωνιστικα της Ομαδας του.
Πληρης Ανυπαρξια προσωπικοτητας .....
Ενα μηδενικο, .....Ενας "τιποτας" που λεει και μια ψυχη.......
Για τον Κρις:
Εγώ βλέπω (και συμπάθα με κιόλας) πως όταν ο pleasure ποστάρει τα γνωστά εμετικά του, εσύ -και δεν είσαι ο μόνος φυσικά- αντί να αντιδράσεις ως φυσιολογικός άνθρωπος και φίλαθλος, δείχνεις να τον σιγοντάρεις.
Αν δεν είχε την επιδοκιμασία σας, δεν θα συνέχιζε στο στυλ αυτό.
Καλό είναι κάθε θρεντ να αποβάλλει τους κάφρους.
Στο λέω φιλικά, και το εννοώ.
Εγώ βλέπω (και συμπάθα με κιόλας) πως όταν ο pleasure ποστάρει τα γνωστά εμετικά του, εσύ -και δεν είσαι ο μόνος φυσικά- αντί να αντιδράσεις ως φυσιολογικός άνθρωπος και φίλαθλος, δείχνεις να τον σιγοντάρεις.
Έλα ρε άλφα.Ενέσεις μήπως?
Ο Κρις δεν είναι ούτε pleasure ούτε psaxnw.
Κακώς εστίασες σ' αυτόν.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγω φιλε μου εχω μια λογικη ...Για τον Κρις:
το ελεγα το πρωι και στους αεκτζηδες....
οπως μου μιλανε - απανταω...
Εσυ για παραδειγμα μου μιλας απο την πρωτη μερα καλα
και σου μιλαω και εγω απο την πρωτη μερα καλα....
νομιζω οτι αυτο ειναι αντρικειο...
Δεν μπορω να κανω την αστυνομια του site και να ξερω τι λενε ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοι με τους αλλοθρησκους
και δεν με ενδιαφερει κιολας .....
MISTER_TRIPER
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
ρε καθοσαστε και μιλατε με ατομο που εχει στη φωτο του τον πασιγνωστο πετρο γαμα...
Ναι, αλλά όταν γίνονται όλα τα θρεντ κώλος, επειδή 3-4 φροντίζουν συνεχώς γι΄αυτό, καλό είναι να υπάρχει και κάποια αντίδραση.Εγω φιλε μου εχω μια λογικη ...
το ελεγα το πρωι και στους αεκτζηδες....
οπως μου μιλανε - απανταω...
Εσυ για παραδειγμα μου μιλας απο την πρωτη μερα καλα
και σου μιλαω και εγω απο την πρωτη μερα καλα....
νομιζω οτι αυτο ειναι αντρικειο...
Δεν μπορω να κανω την αστυνομια του site και να ξερω τι λενε ΟΛΟΙ οι Ολυμπιακοι με τους αλλοθρησκους
και δεν με ενδιαφερει κιολας .....
Είναι τυχαίο οτι το θρεντ των ΑΕΚτζήδων είναι το πιο κόσμιο;
Γιατί απλώς φρόντισαν να πετάξουν έξω τους μαλάκες.
Και όχι να τους χειροκροτούν.
alexandros1976
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
κοιτα pmΝαι, αλλά όταν γίνονται όλα τα θρεντ κώλος, επειδή 3-4 φροντίζουν συνεχώς γι΄αυτό, καλό είναι να υπάρχει και κάποια αντίδραση.
Είναι τυχαίο οτι το θρεντ των ΑΕΚτζήδων είναι το πιο κόσμιο;
Γιατί απλώς φρόντισαν να πετάξουν έξω τους μαλάκες.
Και όχι να τους χειροκροτούν.
Φίλε Ferthy,
Καλώς ή κακώς θέλω και επιλέγω τους συνομιλητές μου
Το άτομο στο οποίο αναφέρθηκες πριν δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μου. Και επιμένει να μου κάνει ΣΥΝΕΧΩΣ παράθεση στο ΠΡΑΣΙΝΟ thread διαρκώς.
Το επίπεδό του και η ψυχική υγεία την οποία δείχνει εδώ δεν είναι καθόλου ψηλά στην εκτίμησή μου.
Και επειδή λέει πως όπως του μιλάνε απαντάει, ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ! ΤΕΛΟΣ!
Αυτός τσιμπουριάζει και ενοχλεί διαρκώς.
Απλό.
Ο Πλ., στον οποίο αναφέρθηκες, προσωπικά με έχει ενοχλήσει πολύ πολύ λιγότερο. Κάποτε. Γιατί τελευταία δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου.
Καλώς ή κακώς θέλω και επιλέγω τους συνομιλητές μου
Το άτομο στο οποίο αναφέρθηκες πριν δεν συμπεριλαμβάνεται στη λίστα μου. Και επιμένει να μου κάνει ΣΥΝΕΧΩΣ παράθεση στο ΠΡΑΣΙΝΟ thread διαρκώς.
Το επίπεδό του και η ψυχική υγεία την οποία δείχνει εδώ δεν είναι καθόλου ψηλά στην εκτίμησή μου.
Και επειδή λέει πως όπως του μιλάνε απαντάει, ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΙΛΑΩ! ΤΕΛΟΣ!
Αυτός τσιμπουριάζει και ενοχλεί διαρκώς.
Απλό.
Ο Πλ., στον οποίο αναφέρθηκες, προσωπικά με έχει ενοχλήσει πολύ πολύ λιγότερο. Κάποτε. Γιατί τελευταία δεν με έχει ενοχλήσει καθόλου.
Οκ.
Αλλά βάλε κάπου ένα τέλος, σε παρακαλώ.
Μιας και το ανέφερες, το ζήτημα με τον πλ. δεν είναι αν σε έχει ενοχλήσει προσωπικά, αλλά το οτι προσβάλλει την αισθητική και την ευφυία ενός σάϊτ με 30.000 μέλη.
Νομίζω οτι καταλαβαίνεις τη διαφορά.
Αλλά βάλε κάπου ένα τέλος, σε παρακαλώ.
Μιας και το ανέφερες, το ζήτημα με τον πλ. δεν είναι αν σε έχει ενοχλήσει προσωπικά, αλλά το οτι προσβάλλει την αισθητική και την ευφυία ενός σάϊτ με 30.000 μέλη.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εσύ ρε λακαμά έχεις καταλάβει τη διαφορά; Εχεις καταλάβει τη διαφορά ενός σάιτ που ασχολείται με πολιτικά, αθλητικά, κοινωνικά ή επιμορφωτικά θέματα και ενός σάιτ που μπαίνουν μέσα για να βρουν πού θα γαμήσουν, ή που θα κωλοτριφτούν;.το οτι προσβάλλει την αισθητική και την ευφυία ενός σάϊτ με 30.000 μέλη.
Στο μπουρδέλα τελεία κομ είσαι λακαμά. Κατάλαβέ το και άντε και γαμήσου. Αλλωστε το ότι σε ένα σάιτ για πουτάνες την τελευταία μου προταση τη θεωρεις βρισιά και όχι ευχή είναι πρόβλημά σου. Αλλά... ασε άλλαξα γνώμη....
Αντε και ΜΗ γαμήσου.......... Ούτως ή άλλως αγάμητος ήσουν, είσαι και θα παραμείνεις, δε θα καταλάβεις τη διαφορά.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Μωρή καριόλα ρουφιάνα και γλύφτρα να πεις τη μάπα σου. Σκατοπούστρα. Και άμα έχεις αρχίδια στείλε πμ να συναντηθούμε όξω να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις.Ρουφιανος και γλύφτης ενεφανίσθη.
Και μάλιστα απρόσκλητος στη συζήτηση.
ΟΥΣΤ!
Στο λέω για μια τελευταία φορά.Μωρή καριόλα ρουφιάνα και γλύφτρα να πεις τη μάπα σου. Σκατοπούστρα. Και άμα έχεις αρχίδια στείλε πμ να συναντηθούμε όξω να σου γαμήσω ότι έχεις και δεν έχεις.
Κι εσύ κι εγώ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΜΕ οτι μπαίνουμε σε ένα σάϊτ με θέμα τα μπουρδέλα.
Αυτό δεν σημαίνει όμως οτι συμφωνήσαμε να επικροτούμε -εν ονόματι και καλά των μπουρδέλων- τον κάθε μαλάκα που επειδή είναι ψυχοπαθής χύνει τον οχετό του όπου νομίζει.
Δικαίωμά σου να σε εκφράζει αυτός ο αχταρμάς, δικαίωμα δικό μου να μην τον γουστάρω.
Εσύ επιλέγεις να γλύφεις αυτούς τους μαλάκες, όχι γιατι συμφωνείς με την ψυχοπάθειά τους, αλλά για να σε αφήσουν ήσυχο να το παίζεις ο φωτεινός παντογνώστης.
Και στην καραπουτσακλάρα σου αν κάθε θρεντ γαμιέται, με τη δική σου ανοχή (και συχνά βοήθεια).
Τα αρχίδια σου κράτα τα για εκεί που σε παίρνει, καραγκιόζη. Δεν είσαι ο γαμάω εδώ μέσα.
Αν δεν σ αρέσουν οι χαρακτηρισμοί μου, κλάψε όσο νομίζεις. Δεν με συγκινείς. Εσύ τους προκάλεσες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K