Μαξιλαράκια δεν έψαξα ποτέ μου!Τα στραβά και τα ίσια της ομάδας μου τα σχολιάζω και μάλιστα πολύ συχνά κατά την προσωπική μου πάντοτε κρίση και ξέρεις πολύ καλά ότι τους πιο πολλούς καυγάδες εδώ μέσα τους έχω ρίξει με ομοιδεάτες μου!Αυτό βέβαια συμβαίνει και γιατί δεν μου αρέσει να πολυμπαίνω στα "αντίπαλα" θρεντ!Κουβέντα όμως για το αν υπήρξε ή όχι παράγκα δεν πρόκειται να κάνω γιατί πάνω από όλα θα είναι σαν να υποτιμώ τον εαυτό μου!!!Κάντην με άλλους...
Επίσης είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που δεν έχουνε κάνει παντιέρα την προσωπική τους ζωή και που δεν το παίζουνε μάγκες με φιδεμπορία ενώ πίστεψε με θα μπορούσα σε πολλές περιπτώσεις να πουλήσω μούρη και δεν το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω!Αλλού λοιπόν αυτά! ;)
στον δικο σου κοσμο υπαρχει παραγκα που δεν σε αφηνει να σηκωσεις κεφαλι...εντελως τυχαια αυτο ειναι κατι που μπορει να δικαιολογει την παντελη αποτυχια σου σαν ομαδα εδω και 20 χρονια...
αν εσυ τυχαια δεν το χρησιμοποιεις σαν δικαιολογια η αλλοθι δεν μπορω να πω κατι παρα οτι προκειται περι μιας μεγαλης συμπτωσεως...
οι συχητησεις για παραγκες και πως τις εννουμε και τι ειναι στην ουσαι ειναι ατελειωτες...
στον δικο μου κοσμο υπαρχει μια πραγματικοτητα διαφορετικη οπου υπαρχει μια ομαδα που καποια στιγμη ανελαβε τα ηνια στο ελληνικο ποδοσφαιρο με χρηματα μεταγραφες και θεληση προεδρου -ων ,που πολυ πιθανα εχει παρει καποια σφυριγματα (οπως εχουν παρει ΟΛΕΣ οι ομαδες σε ΟΛΟΝ τον κοσμο ΠΑΝΤΑ ) και απλα επειδη οι αντιπαλοι του δεν μπορουν να δεχτουν αυτην την ανωτεροτητα που παραλληλα σημαινει και δικη τους σμικρυνση δικαιολογουν αυτη την πρωτοκαθεδρια σαν αποτελεσμα ανομων μεθοδων...
στην ελλαδα ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας ...μεχρι να αποδειχθει καποιος ενοχος ειναι αθωος...
για σενα δεν ισχυει...υπαρχουν ενοχοι χωρις να εχουν αποδειχθει τετοιοι...ειναι στα πλαισια του ''δικου σου κοσμου''...
δεν τρεχει τιποτα...απλα επειδη υποτιμας τον εαυτο σου οπως λες αν συζητας για παραγκα εγω το σεβομαι αλλα θα σου κανω μια ερωτηση...
παρακολουθουσε η ομαδα του μακη τριανταφυλλοπουλου επι 2 χρονια τα ονοματα των υποτιθεμενων παραγκαρχων...
θελω να μου πεις μετα απο δυο χρονια παρακολουθησεων αλλα συγκεκριμενα ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ,ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ...
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩς ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥς ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Η ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Η ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΜΑΤς ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΘΕΩΡΕΙς ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩς ΕΧΕΙ Η ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ αναθεωρησεις καποια πραγματα....
ξαναλεω,,,παρακολουθηση τηλεφωνων δυο χρονια...
ποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ,ατς εστησαν και ποτε;;
μην μου πεις για το αιγαλεω και ο γαυρος να κερδανε και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε γιατι αυτο ειναι κουβεντα δυο οπαδων και μονο οτι εστηναν ματς δεν αποδεικνυει...
γιατι εγω θα σου αποδειξω οτι ο σπαθας μεσολαβει για ευνοια του βαζελου επι εποχης παραγκας (και μαλλον το γνωριζεις και εσυ αυτο )σε τηλεφωνικη συνομιλια του...
ξαναματα λεω...θελω συγκεκριμενο ματς γιατι αν δεν υπαρχει συγνωμη αλλα απλα δεν υπαρχει και παραγκα οσο και αν αυτο μπορει να σε στεναχωρει...