Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Έλα τώρα!Έπεσες από τα σύννεφα,ε?Ούτε να το φανταστείς για τον ομοιδεάτη σου!  :2funny:
Τις προάλλες δεν ήταν όταν μας προέτρεπες να κάνουμε διάλογο μαζί του για το αν έχει ιστορία η ΑΕΚ ή όχι που τον ξεφώνισε όλο το θρεντ για κλώνο?Από εμένα το πρωτοάκουσες?
ρε γατε η κουκουλα δεν πηγαινε στο οτι τον ξεμπροστιασες σαν κλωνο (που δεν ξερω αλλα και δεν με ενδιαφερει αν ειναι),αλλα στο οτι εμμεσως πλην σαφως προετρεψες την σελιδα να τον αποβαλλει ΕΠΕΙΔΗ ειναι κλωνος...
εκει πηγαινε η κουκουλα...
μου θυμισες το αλλο το αρχιδακι το 13χρονο που το παιζει 37χρονο που εσκουζε και εκλαιγε να μπαναρουν εμενα επειδη δεν γουσταρει αυτα που λεω...
ετσι και εσυ...ειτε κλωνος ειτε ξεκλωνος συζητα μαζι του και ασε τις προτροπες να τον στειλουν...
αλλο το ενα αλλο το αλλο...
παλι αν δεν γουσταρεις μην συζητας απλα εμενα με τρελλαινει το να ''ζηταμε'' απο την σελιδα να στελνει καποιους επειδη δεν τους γουσταρουμε...
εχω τους περισσοτερους ''εχθρους'' εδω μεσα εχω δεχθει απειρες φορες προσωπικες ''επιθεσεις'' (δεν κλαιγομαι απλα το αναφερω και εχω υποψη μου οτι τις περισσοτερες φορες το προκαλω εγω αυτο ) αλλα δεν εχω κανει κανεναν αναφορα ΠΟΤΕ ουτε εχω ζητησει ποτε να μπαναρουν κανεναν επειδη μου εβρισε ακομη και την μανα...
και αυτο ειναι κατι για το οποιο περηφανευομαι...παντα συμφωνα με τους δικους μου ηθικους κανονες...

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα».

:2funny: :2funny:

-Νικολογιάννης: «Ε μα δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα...».

ΠΟΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΡΕ ΛΑΙΟΝ;;

Ρε χρηστίδη, έχεις πάρει μια απάντηση από τις δέκα και τη μοστράρεις.
Την άλλη που τον ρωτάει αν είχε εύνοια ο ολυμπιακός εκείνα τα χρόνια κάνει τον κινέζο και λέει (πολύ σωστά) όταν τον νοιάζουν τα του οίκου του.
Τέσπα, λέγοντας ότι δεν υπάρχουν διαιτητικές εύνοιες σε όλα τα πρωταθλήματα όλου του κόσμου κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας όπως είπε κι ο γάτος. Απλά κάποιοι προσέχουν περισσότερο και κάποιοι άλλοι όχι, κάποιοι αφήνουν να παίρνει και κάποιος άλλος πρωτάθλημα για τα μάτια του κόσμου και κάποιοι άλλοι όχι. Στην Ελλάδα όμως που τα πάντα γίνονται με υπερβολή δε γινόταν να γλιτώσει αυτό

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ρε γατε η κουκουλα δεν πηγαινε στο οτι τον ξεμπροστιασες σαν κλωνο (που δεν ξερω αλλα και δεν με ενδιαφερει αν ειναι),αλλα στο οτι εμμεσως πλην σαφως προετρεψες την σελιδα να τον αποβαλλει ΕΠΕΙΔΗ ειναι κλωνος...
εκει πηγαινε η κουκουλα...
μου θυμισες το αλλο το αρχιδακι το 13χρονο που το παιζει 37χρονο που εσκουζε και εκλαιγε να μπαναρουν εμενα επειδη δεν γουσταρει αυτα που λεω...
ετσι και εσυ...ειτε κλωνος ειτε ξεκλωνος συζητα μαζι του και ασε τις προτροπες να τον στειλουν...
αλλο το ενα αλλο το αλλο...
παλι αν δεν γουσταρεις μην συζητας απλα εμενα με τρελλαινει το να ''ζηταμε'' απο την σελιδα να στελνει καποιους επειδη δεν τους γουσταρουμε...
εχω τους περισσοτερους ''εχθρους'' εδω μεσα εχω δεχθει απειρες φορες προσωπικες ''επιθεσεις'' (δεν κλαιγομαι απλα το αναφερω και εχω υποψη μου οτι τις περισσοτερες φορες το προκαλω εγω αυτο ) αλλα δεν εχω κανει κανεναν αναφορα ΠΟΤΕ ουτε εχω ζητησει ποτε να μπαναρουν κανεναν επειδη μου εβρισε ακομη και την μανα...
και αυτο ειναι κατι για το οποιο περηφανευομαι...παντα συμφωνα με τους δικους μου ηθικους κανονες...

Ούτε έγω έχω κάνει ποτέ αναφορά κάποιον!Δεν νομίζω να έχω δείξει ότι είμαι τόσο καμμένος! :grin:
Και ναι οι κλώνοι με χαλάνε αρκετά και πιστεύω ότι υποβιβάζουνε πολύ και το ίδιο το φόρουμ ενώ πιστεύω ότι για τους πιο πολλούς θα ήτανε απλή υπόθεση να μπλοκαριστούν!Δεν μπορώ να κάνω διάλογο με αδελφές και όπως είδες ουσιαστικά δεν έκανα...δεν έχει σχέση αν μου αρέσουνε ή όχι αυτά που λέει κάποιος κλώνος ή αν είναι ομοιδεάτης μου!Τον παπαρίωνα τον θυμάσαι πιστεύω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μαξιλαράκια δεν έψαξα ποτέ μου!Τα στραβά και τα ίσια της ομάδας μου τα σχολιάζω και μάλιστα πολύ συχνά κατά την προσωπική μου πάντοτε κρίση και ξέρεις πολύ καλά ότι τους πιο πολλούς καυγάδες εδώ μέσα τους έχω ρίξει με ομοιδεάτες μου!Αυτό βέβαια συμβαίνει και γιατί δεν μου αρέσει να πολυμπαίνω στα "αντίπαλα" θρεντ!Κουβέντα όμως για το αν υπήρξε ή όχι παράγκα δεν πρόκειται να κάνω γιατί πάνω από όλα θα είναι σαν να υποτιμώ τον εαυτό μου!!!Κάντην με άλλους...
Επίσης είμαι από τους λίγους εδώ μέσα που δεν έχουνε κάνει παντιέρα την προσωπική τους ζωή και που δεν το παίζουνε μάγκες με φιδεμπορία ενώ πίστεψε με θα μπορούσα σε πολλές περιπτώσεις να πουλήσω μούρη και δεν το έκανα και δεν πρόκειται να το κάνω!Αλλού λοιπόν αυτά! ;)
στον δικο σου κοσμο υπαρχει παραγκα που δεν σε αφηνει να σηκωσεις κεφαλι...εντελως τυχαια αυτο ειναι κατι που μπορει να δικαιολογει την παντελη αποτυχια σου σαν ομαδα εδω και 20 χρονια...
αν εσυ τυχαια δεν το χρησιμοποιεις σαν δικαιολογια η αλλοθι δεν μπορω να πω κατι παρα οτι προκειται περι μιας μεγαλης συμπτωσεως...
οι συχητησεις για παραγκες και πως τις εννουμε και τι ειναι στην ουσαι ειναι ατελειωτες...
στον δικο μου κοσμο υπαρχει μια πραγματικοτητα διαφορετικη οπου υπαρχει μια ομαδα που καποια στιγμη ανελαβε τα ηνια στο ελληνικο ποδοσφαιρο με χρηματα μεταγραφες και θεληση προεδρου -ων ,που πολυ πιθανα εχει παρει καποια σφυριγματα (οπως εχουν παρει ΟΛΕΣ οι ομαδες σε ΟΛΟΝ τον κοσμο ΠΑΝΤΑ ) και απλα επειδη οι αντιπαλοι του δεν μπορουν να δεχτουν αυτην την ανωτεροτητα που παραλληλα σημαινει και δικη τους σμικρυνση δικαιολογουν αυτη την πρωτοκαθεδρια σαν αποτελεσμα ανομων μεθοδων...
στην ελλαδα ισχυει το τεκμηριο της αθωοτητας ...μεχρι να αποδειχθει καποιος ενοχος ειναι αθωος...
για σενα δεν ισχυει...υπαρχουν ενοχοι χωρις να εχουν αποδειχθει τετοιοι...ειναι στα πλαισια του ''δικου σου  κοσμου''...
δεν τρεχει τιποτα...απλα επειδη υποτιμας τον εαυτο σου οπως λες αν συζητας για παραγκα εγω το σεβομαι αλλα θα σου κανω μια ερωτηση...
παρακολουθουσε η ομαδα του μακη τριανταφυλλοπουλου επι 2 χρονια τα ονοματα των υποτιθεμενων παραγκαρχων...
θελω να μου πεις μετα απο δυο χρονια παρακολουθησεων αλλα συγκεκριμενα ΠΟΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ,ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟ...
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩς ΤΩΝ ΤΗΛΕΦΩΝΩΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΤΕΛΕΧΟΥς ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Η ΤΟΥ ΙΔΙΟΥ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟ Η ΣΠΑΘΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΝΙΖΕΙ ΜΑΤς ΤΟΤΕ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΑΝΘΕΩΡΕΙς ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΕΒΕΣΑΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΚΕΨΟΥ ΜΗΠΩς ΕΧΕΙ Η ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΝΑ αναθεωρησεις καποια πραγματα....
ξαναλεω,,,παρακολουθηση τηλεφωνων δυο χρονια...
ποιο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ,ατς εστησαν και ποτε;;
μην μου πεις για το αιγαλεω και ο γαυρος να κερδανε και οι αλλοι να πα να γαμηθουνε γιατι αυτο ειναι κουβεντα δυο οπαδων και μονο οτι εστηναν ματς δεν αποδεικνυει...
γιατι εγω θα σου αποδειξω οτι ο σπαθας μεσολαβει για ευνοια του βαζελου επι εποχης παραγκας (και μαλλον το γνωριζεις και εσυ αυτο )σε τηλεφωνικη συνομιλια του...
ξαναματα λεω...θελω συγκεκριμενο ματς γιατι αν δεν υπαρχει συγνωμη αλλα απλα δεν υπαρχει και παραγκα οσο και αν αυτο μπορει να σε στεναχωρει...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ούτε έγω έχω κάνει ποτέ αναφορά κάποιον!Δεν νομίζω να έχω δείξει ότι είμαι τόσο καμμένος! :grin:
Και ναι οι κλώνοι με χαλάνε αρκετά και πιστεύω ότι υποβιβάζουνε πολύ και το ίδιο το φόρουμ ενώ πιστεύω ότι για τους πιο πολλούς θα ήτανε απλή υπόθεση να μπλοκαριστούν!Δεν μπορώ να κάνω διάλογο με αδελφές και όπως είδες ουσιαστικά δεν έκανα...δεν έχει σχέση αν μου αρέσουνε ή όχι αυτά που λέει κάποιος κλώνος ή αν είναι ομοιδεάτης μου!Τον παπαρίωνα τον θυμάσαι πιστεύω...
δεν ειπα οτι εκανες αναφορα...ειπα ορι προετρεψες εμμεσα να τον διαγραψουν...δεν σε κατακρινω αλλωστε ποιος ειμαι και τι δικαιωμα θα ειχα να το κανω...φιλικη κουβεντα πιστευω κανουμε...
και μενα να εισαι σιγουρος τις περισσοτερες ''επιθεσεις'' κλωνοι του κερατα μου τις κανουνε αλλα ακομα και αυτους δεν θα ηθελα ποτε να τους διαγραψουνε...
ετσι κιαλλοιως η αρρωστεια και η ψυχασθενεια δεν ειναι δικομου η δικο σου προβλημα ,αυτουνου που τηη εχει ειναι  ;)
σωστα;;

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Είπαμε Χρηστίδη κάντην με άλλον αυτή την κουβέντα περι παράγκας και κατά προτίμηση κάτω από 20 χρονών για να μην σε πάρει με τις ντομάτες...και άσε τον δικό μου κόσμο και ασχολήσου με την κοσμάρα σου! ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Είπαμε Χρηστίδη κάντην με άλλον αυτή την κουβέντα και κατά προτίμηση κάτω από 20 χρονών για να μην σε πάρει με τις ντομάτες...και άσε τον δικό μου κόσμο και ασχολήσου με την κοσμάρα σου! ;)
αδερφε δικος μου ο ενας κοσμος δικος σου ο αλλος μην λεμε τα ιδια...ενας απο τους δυο ειναι ψευτικος ...μπορει να ειναι και ο δικος μου αλλα μπορει και ο δικος σου...
θα επιμεινω παντως αλλη μια φορα...
γνωριζεις οτι επι δυο χρονια παρακολουθουνταν τα τηλεφωνα του θωμα μητροπουλου και του σπαθα;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
το ότι είμαστε γνωστοί εκτός συνόρων είναι γνωστό!!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
αδερφε δικος μου ο ενας κοσμος δικος σου ο αλλος μην λεμε τα ιδια...ενας απο τους δυο ειναι ψευτικος ...μπορει να ειναι και ο δικος μου αλλα μπορει και ο δικος σου...
θα επιμεινω παντως αλλη μια φορα...
γνωριζεις οτι επι δυο χρονια παρακολουθουνταν τα τηλεφωνα του θωμα μητροπουλου και του σπαθα;;
Να πας να τα πεις στον Εισαγγελέα ρε βλάκα,αν έχεις αποδείξεις..... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
pao_gayros_02_06.jpg
rt1g8l.jpg