Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
δεν μπορω να πω οτι μπορει και να μην ειναι ετσι αλλα οι ''κατηγοριες σου '' ειναι αοριστες και γενικευμενες...
εγω μιλαω συγκεκριμενα παραθετω αρθρο η αρθρα και εξηγω γιατι πιστευω και τι ενω εσυ με αδικεις εξαπολυωντας μια γενικη θεωρηση και βαζοντας ολα τα πραματα σε ενα ντορβα....
αν θες να γινεις πιο συγκεκριμενος σε ποια απο αυτα που βαζω και λεω οτι κινουνται αδικως κατα του ολυμπιακου εχω αδικο οπως και αντιστοιχως σε αυτο που εβαλα τωρα να μου πεις που ακριβως διαφωνεις...
ο γαυρος εχει παιξει 14 φορες στα 20 χρονια σε ομιλους και αυτη τη στιγμη δεν εχει αντιπαλο στην ελλαδα και ειναι ετη φωτος μπροστα (το παραδεχονατι ολοι αυτο νομιζω)
ο βαζελος εχοντας παιξει 5 φορες λιγοτερες σε ομιλους (αλλα και με συμμετοχες τις αλλες χρονιες στην ευρωπη) ειναι υπο διαλυση και του κανουν πλακα ο πλατανιας και η κερκυρα και χρωσταει σε φουρναρη σε οακα σε δεη και σε οποιον μιλαει ελληνικα...
αν εχεις ορεξη πες μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε ποιο ακριβως απο αυτα που λεω και εγω και ο κωσταρας διαφωνεις και κανουμε συζητηση...
αν παλι δεν θες δεν τρεχει τιποτα καλη καρδια...
αυτο που δεν μου αρεσει παντως ειναι οι σιγουρα οι γενικευσεις και οι αοριστιες...
ειπα κατι σαφεστατο αν νομιζεις οτι διαφωνεις σεβαστο αλλα γινε πιο συγκεκριμενος ...

ok λοιπόν...
έρχεται ο Νικολακόπουλος (Κωστάρας για σένα!!!) μετά από 14 συμμετοχές του ΟΣΦΠ να μας πει πως διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογείται η σημερινή κατάσταση του ΠΑΟ
με όσα θυμάμαι τα τελευταία 14 χρόνια λοιπόν (δεν μπορώ να πω τώρα στην διαδικασία να ψάξω όλα τα στοιχεία), η διαφορά έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια που ο ΠΑΟ έχει πιο αραιές συμμετοχές σε ομίλους. Αυτό οφείλεται και στο ότι η ομάδα έχει εσωτερικά προβλήματα αλλά και στο ότι οι κληρώσεις γίνονται με ομάδες από πιο ισχυρά πρωταθλήματα με αποτέλεσμα η πρόκριση να γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Η κλήρωση είναι με πιο ισχυρές ομάδες όχι μόνο λόγω κακών αποτελεσμάτων του ΠΑΟ αλλά λόγω όλων των Ελληνικών ομάδων που έχουν σαν αποτέλεσμα την πτώση της Ελλάδας στον πίνακα της ΟΥΕΦΑ. Επίσης αυτό που άλλαξε τα τελευταία χρόνια στα προκριματικά είναι πως οι ομάδες από τις ισχυρές χώρες να μην προκρίνονται απευθείες σε ομίλους αλλά να δίνουν προκριματικά έστω και μεταξύ τους πχ θυμάμαι έναν γύρο Άρσεναλ-Ουντινεζε μάλλον πέρσι. Παλιότερα οι ομάδες αυτές περνούσαν αέρα σε ομίλους και αυτές που περίσσευαν για προκτιματικά ήταν από χώρες που μπορούσαμε να θεωρήσουμε πιο εύκολες.
Θυμίσου πόσο ανταγωνιστική ομάδα είχε ο ΠΑΟ μέχρι το 2005 περίπου που είχε συνεχή παρουσία στους ομίλους...
Επίσης αφιερώνει ένα ελάχιστο κομμάτι στο ότι ο ΟΣΦΠ σαν πρώτος είχε σίγουρη την συμμετοχή σε ομίλους, άρα και τα χρήματα που απορρέουν από αυτό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι μια ομάδα που έχει σίγουρα έσοδα μπορεί να κάνει προγραμματισμό με βάση περισσότερα χρήματα και να επενδύσει σε πιο ακριβούς παίχτες. Αντίθετα το να δίνεις προκριματικά σου δίνει πάντα ένα ρίσκο αποκλεισμού που αλλάζει το χτίσιμο της ομάδας και τις πιθανές επενδύσεις. Αν θυμάμαι καλά ο ΟΣΦΠ έχει δώσει 2 φορές προκριματικά και έχει αποκλειστεί την μια
Το άρθρο λοιπόν αφιερώνει τον περισσότερο χώρο στην παράθεση στοιχείων με ένα γενικό συμπέρασμα πως δεν είναι και τόσο περισσότερες οι συμμετοχές του ΟΣΦΠ σε ομίλους. Αυτό είναι ένα μέρος της αλήθειας που θέλει να παρουσιάσει ο Νικολακό...

Για να είμαι δίκαιος, δεν είμαι της άποψης πως ο ΠΑΟ είναι η σούπερ ομάδα και αδικείται συνεχώς. Σαφώς έχει το μερίδιο ευθύνης του στην τωρινή κατάσταση. Αυτό όμως δεν απορρέει από το άρθρο...

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
ok λοιπόν...
έρχεται ο Νικολακόπουλος (Κωστάρας για σένα!!!) μετά από 14 συμμετοχές του ΟΣΦΠ να μας πει πως διαφορά δεν είναι τόσο μεγάλη ώστε να δικαιολογείται η σημερινή κατάσταση του ΠΑΟ
με όσα θυμάμαι τα τελευταία 14 χρόνια λοιπόν (δεν μπορώ να πω τώρα στην διαδικασία να ψάξω όλα τα στοιχεία), η διαφορά έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια που ο ΠΑΟ έχει πιο αραιές συμμετοχές σε ομίλους. Αυτό οφείλεται και στο ότι η ομάδα έχει εσωτερικά προβλήματα αλλά και στο ότι οι κληρώσεις γίνονται με ομάδες από πιο ισχυρά πρωταθλήματα με αποτέλεσμα η πρόκριση να γίνει πάρα πολύ δύσκολη. Η κλήρωση είναι με πιο ισχυρές ομάδες όχι μόνο λόγω κακών αποτελεσμάτων του ΠΑΟ αλλά λόγω όλων των Ελληνικών ομάδων που έχουν σαν αποτέλεσμα την πτώση της Ελλάδας στον πίνακα της ΟΥΕΦΑ. Επίσης αυτό που άλλαξε τα τελευταία χρόνια στα προκριματικά είναι πως οι ομάδες από τις ισχυρές χώρες να μην προκρίνονται απευθείες σε ομίλους αλλά να δίνουν προκριματικά έστω και μεταξύ τους πχ θυμάμαι έναν γύρο Άρσεναλ-Ουντινεζε μάλλον πέρσι. Παλιότερα οι ομάδες αυτές περνούσαν αέρα σε ομίλους και αυτές που περίσσευαν για προκτιματικά ήταν από χώρες που μπορούσαμε να θεωρήσουμε πιο εύκολες.
Θυμίσου πόσο ανταγωνιστική ομάδα είχε ο ΠΑΟ μέχρι το 2005 περίπου που είχε συνεχή παρουσία στους ομίλους...
Επίσης αφιερώνει ένα ελάχιστο κομμάτι στο ότι ο ΟΣΦΠ σαν πρώτος είχε σίγουρη την συμμετοχή σε ομίλους, άρα και τα χρήματα που απορρέουν από αυτό. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, διότι μια ομάδα που έχει σίγουρα έσοδα μπορεί να κάνει προγραμματισμό με βάση περισσότερα χρήματα και να επενδύσει σε πιο ακριβούς παίχτες. Αντίθετα το να δίνεις προκριματικά σου δίνει πάντα ένα ρίσκο αποκλεισμού που αλλάζει το χτίσιμο της ομάδας και τις πιθανές επενδύσεις. Αν θυμάμαι καλά ο ΟΣΦΠ έχει δώσει 2 φορές προκριματικά και έχει αποκλειστεί την μια
Το άρθρο λοιπόν αφιερώνει τον περισσότερο χώρο στην παράθεση στοιχείων με ένα γενικό συμπέρασμα πως δεν είναι και τόσο περισσότερες οι συμμετοχές του ΟΣΦΠ σε ομίλους. Αυτό είναι ένα μέρος της αλήθειας που θέλει να παρουσιάσει ο Νικολακό...

Για να είμαι δίκαιος, δεν είμαι της άποψης πως ο ΠΑΟ είναι η σούπερ ομάδα και αδικείται συνεχώς. Σαφώς έχει το μερίδιο ευθύνης του στην τωρινή κατάσταση. Αυτό όμως δεν απορρέει από το άρθρο...

Τραγική ρητορική απο μια ομάδα που προ Κοσκωτά έχει κάνει όργια έχει μεινει ατιμώρητη και ωρύεται σήμερα για την κατάσταση που μόνη της δημιούργησε.

Οσο για τα χρήματα του CL αυτή είναι άλλη μια μεγάλη σαχλαμάρα του γνωστού νεοελληνικού καθυστερημένου νοητικά μέσου Ελληνα.

Η Γιούβε έπεσε Β εθνικη έχασε τίτλους χρεοκόπησε πρακτικά κι όμως μετά απο μια πενταετία φαντάζει πάλι το ίδιο λαμπερή και ισχυρή με το παρελθόν χωρίς λεφτά απ το CL και με ομάδα διαλυμμένη και ποδοσφαιρικά και οικονομικά και ηθικά από το καλτσιόπολις.

Στη χώρα αυτή πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο μέσος πολίτης ότι η κάθαρση και η προκοπή δεν εξαρτάται απο την τιμωρία του άλλου αλλά από τη δική του δουλειά και κάθαρση. 

Τη μια μας φταίει η Μέρκελ την άλλη ο Κόκκαλης την παραδίπλα ο Σόιμπλε αλλά εμείς θεωρούμε ότι ε νταξει δεν έγινε και τίποτα που πήραμε πρωτάθλημα με τον Ρότσα πολιτογραφημένο Ελληνα σε μια νύχτα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
Τραγική ρητορική απο μια ομάδα που προ Κοσκωτά έχει κάνει όργια έχει μεινει ατιμώρητη και ωρύεται σήμερα για την κατάσταση που μόνη της δημιούργησε.

Οσο για τα χρήματα του CL αυτή είναι άλλη μια μεγάλη σαχλαμάρα του γνωστού νεοελληνικού καθυστερημένου νοητικά μέσου Ελληνα.

Η Γιούβε έπεσε Β εθνικη έχασε τίτλους χρεοκόπησε πρακτικά κι όμως μετά απο μια πενταετία φαντάζει πάλι το ίδιο λαμπερή και ισχυρή με το παρελθόν χωρίς λεφτά απ το CL και με ομάδα διαλυμμένη και ποδοσφαιρικά και οικονομικά και ηθικά από το καλτσιόπολις.

Στη χώρα αυτή πρέπει κάποια στιγμή να καταλάβει ο μέσος πολίτης ότι η κάθαρση και η προκοπή δεν εξαρτάται απο την τιμωρία του άλλου αλλά από τη δική του δουλειά και κάθαρση. 

Τη μια μας φταίει η Μέρκελ την άλλη ο Κόκκαλης την παραδίπλα ο Σόιμπλε αλλά εμείς θεωρούμε ότι ε νταξει δεν έγινε και τίποτα που πήραμε πρωτάθλημα με τον Ρότσα πολιτογραφημένο Ελληνα σε μια νύχτα.

αν θεωρείς την άποψή μου "τραγική ρητορική" θα ήθελα να γράψεις την άποψη για το άρθρο που συζητάμε...
επίσης θα προτιμούσα να μην πέσουμε στην λούμπα να δούμε τι γινόταν προ Κοσκωτά γιατί δεν θα βγάλει πουθενά αυτό... θα βγουν και άλλοι και θα πουν για τη δεκαετία του 70, του 60 κλπ...
όσο για την Γιούβε, κάνεις και εσύ με τη σειρά σου ένα τραγικό λάθος να συγκρίνεις 2 χώρες που δεν έχουν πολλά κοινά στην οργάνωση του ποδοσφαίρου

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αν θεωρείς την άποψή μου "τραγική ρητορική" θα ήθελα να γράψεις την άποψη για το άρθρο που συζητάμε...
επίσης θα προτιμούσα να μην πέσουμε στην λούμπα να δούμε τι γινόταν προ Κοσκωτά γιατί δεν θα βγάλει πουθενά αυτό... θα βγουν και άλλοι και θα πουν για τη δεκαετία του 70, του 60 κλπ...
όσο για την Γιούβε, κάνεις και εσύ με τη σειρά σου ένα τραγικό λάθος να συγκρίνεις 2 χώρες που δεν έχουν πολλά κοινά στην οργάνωση του ποδοσφαίρου

Προσπαθώ αν και Ολυμπιακός να δω τα πράγματα όσο πιο αντικειμενικά μπορώ.
Σαφώς και δε συμφωνώ με ρητορικές ή οπαδικές πρακτικές τύπου χρηστίδη. Ομως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο χρηστίδης είναι δημιούργημα των οργίων που έγιναν επί Βαρδινογιάννη.

Σαφώς και η κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή στον ολυμπιακό δεν με εκφράζει αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν είμαι με τον ολυμπιακό.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε θυμαμαι για τον Λετο τι δυθιραμβους κατεβαζε οταν επαιζε στον gay.Με το που τον πηρατε εσεις,εγινε ξαφνικα σαπακι.Το αλλο κορυφαιο ηταν
Ζαιρι η Λετο?Ζαιρι φυσικα.
και μετα απο λιγες μερες τον αφησαν ελευθερο και ελεγε οτι δεν εκανε για τον gay. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τυπε το καλυτερο ηταν αυτο :grin:
cisse+diogo.JPG

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
εχει δικιο  ο Χριστιδης τι ειναι 5 συμμετοχες στους ομιλους μονο καμια 70.000.000 μικρο ποσο
αρε μαλακια που κοβαλας και εσυ και ο νικολακοπουλος

asianlover8

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2011
Κριτικές
21
Like
12
Πόντοι
26
αφηστε ρε τις συγκρισεις σαν μικρα παιδια κανετε , αλλου ειναι το θεμα, θα τον παρετε αυριο τον νιωνιο να κονομησουμε; η να σας βαλουμε χιναρι;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε ντιμη θα το ξαναπω μηπως και συνενοηθουμε...
αυτη την στιγμη δεν εσαι καλυτερος ουτε απο τον πλαστανια ουτε απο την κερκυρα ουτε απο τον ατρομητο ουτε απο τον αστερα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΗ...
αυτο σημαινει οτι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ φταιει το οτι εχεις παιξει 5 φορες λιγοτερες στους ομιλους απο μενα και εχεις παρει στα 20 χρονια 30 η 40 η 50 η 70 εκατομμυρια λιγοτερα απο μενα...
ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...
εγινα κατανοητος κυριε κομπε;;
χωρις ευρωπη ο αστερας και ο ατρομητος ειναι καλυτεροι απο σενα με 9 συμμετοχες σε ομιλους...
βοηθεια δεν γινεται να τα ξαναλεω...
οποιος δεν μπορει να καταλαβει τι λεω στα αρχιδια μου στην τελικη...
Υ.Γ. κουρτι ασε σε παρακαλω την υψηλη κριτικη και ποιανου δημιουργημα ειμαι και οποτε με θες ειμαι εδω για συζητηση σε οποιοδηποτε θεμα με επιοχειρηματα...
αν εσυ κοιμασαι με τσαρουχια και σε δουλευουν δεν σημαινει οτι οποιος δεν κοιμαται και παιρνει χαμπαρια ειναι προβληματικος...
μαλλον το αντιθετο θα ελεγα...
και εγω δεν μυξοκλαιω για βαρδινογιαννηδες και ρεστα και δεν με ενδιαφερει...
ετρωγα ξυλο και το αποδεχομουνα ..
Υ.Γ.1και για να τελειωνουμε αν η δικαιολογια που εισαι χειροτερος (ντιμη σε σεαν απευθυνομαι) απο μενα ειναι το τσουλου πες μου ποια ειναι η δικαιολογια και η αιτια που δεν εισαι καλυετρος απο τις μισες ομαδες της σουπερλιγκ παροτι εχεις παρει απο το τσουλου υπερπολλαπλασια χρηματα ολα αυτα τα χρονια....
ευχαριστω

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
αυτη την στιγμη δεν εσαι καλυτερος ουτε απο τον πλαστανια ουτε απο την κερκυρα ουτε απο τον ατρομητο ουτε απο τον αστερα ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΕΥΡΩΠΗ...
αυτο σημαινει οτι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΔΕΝ φταιει το οτι εχεις παιξει 5 φορες λιγοτερες στους ομιλους απο μενα και εχεις παρει στα 20 χρονια 30 η 40 η 50 η 70 εκατομμυρια λιγοτερα απο μενα...
ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΜΕ ΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΡΗΣΩ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΡΟΜΗΤΟ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ...
χωρις ευρωπη ο αστερας και ο ατρομητος ειναι καλυτεροι απο σενα με 9 συμμετοχες σε ομιλους...
Υ.Γ. κουρτι ασε σε παρακαλω την υψηλη κριτικη και ποιανου δημιουργημα ειμαι και οποτε με θες ειμαι εδω για συζητηση σε οποιοδηποτε θεμα με επιοχειρηματα...
αν εσυ κοιμασαι με τσαρουχια και σε δουλευουν δεν σημαινει οτι οποιος δεν κοιμαται και παιρνει χαμπαρια ειναι προβληματικος...
Υ.Γ.1και για να τελειωνουμε αν η δικαιολογια που εισαι χειροτερος (ντιμη σε σεαν απευθυνομαι) απο μενα ειναι το τσουλου πες μου ποια ειναι η δικαιολογια και η αιτια π[ου δεν εισαι καλυετρος απο τις μισες ομαδες της σουπερλιγκ παροτι εχεις παρει απο το τσουλου υπερπολλαπλασια χρηματα ολα αυτα τα χρονια....
ευχαριστω

το ότι ΤΩΡΑ δεν είναι καλύτερος ο ΠΑΟ από πολλές ομάδες δεν έχει σχέση με τις συμμετοχές σε ομίλους...
απλά διαφωνώ στην συσχέτιση που πας να κάνεις με το άρθρο...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ομως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο χρηστίδης είναι δημιούργημα των οργίων που έγιναν επί Βαρδινογιάννη.
Η μεγαλύτερη κοτσάνα που έχω ακούσει το τελευταίο 6μηνο....... Άκου τι λέει το άτομο........................

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
οσο για τον σισσε τον ειδαμε χωρις κακους και χωρις να βαραει τις μαιμουδες που επαιρνε ο ''αδικημενος''
παγκο σε μια μετρια ιταλικη ,τον πουλο απο κει και μεταξυ παγκου και εξεδρας (αντε και καμμια αλλαγη η σπανια ενδεκαδατος)
σε μια απο τις χειρωτερες ομαδες της πρεμιερ που θα δωσει μαχη για να σωθει...
μιραλλας βασικος και αναντικαταστατος σε εβερτον μεσα στις 4 - 5 δυναμεις της αγγλιας και μητριγλου σχεδον βασικος στον γαυρο και στην εθνικη και απολυτη επαφη με το γκολ (αν και προσωπικα με εκνευριζει οφειλω να αναγνωρισω οτι εχει σχεση αμεση με το γκολ)
τι να συγκρινω;;τον πουστη φουστα απατεωνα που τον ειχαν αναλαβει τα πρασινα παπαγαλακια εργολαβια και μας ειχανε ζαλισει τα αρχιδια;;
οταν ο μητρογκολ εβγαζε δις μυδραλια στο ντερμπι ο φουστας ηταν απλος θεατης...
αυτη ηταν η συγκριση ...
και ο ζαιρι περναγε σαν σκατα τους αντιπαλους στο ντερμπι οταν ο λετο ειχε μια σεντρα σε ενα ημιχρονο και μονο διαμαρτυριες...
εξ'ου και το ζαιρι η λετο;;
στο ντερμπυ σε ηθελα μαστορα να σε δω ...και εκει κρυφτηκαν οι πουλαδες...
γιαυτο και το σισε η μητρογλου και το ζαιρι η λετο;;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
Υ.Γ.1και για να τελειωνουμε αν η δικαιολογια που εισαι χειροτερος (ντιμη σε σεαν απευθυνομαι) απο μενα ειναι το τσουλου πες μου ποια ειναι η δικαιολογια και η αιτια που δεν εισαι καλυετρος απο τις μισες ομαδες της σουπερλιγκ παροτι εχεις παρει απο το τσουλου υπερπολλαπλασια χρηματα ολα αυτα τα χρονια....
ευχαριστω
μια φορα δεν πηρε ο Ολυμπιακος τα λεφτα απο το τσου λου και στο τελος σης σεζον
ο κοκκαλης την εκανε με ελαφρα απο την ομαδα
οσο για τα υπολοιπα οι γνωστες μαλακια 5 χρονου παιδιου που λες

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μια φορα δεν πηρε ο Ολυμπιακος τα λεφτα απο το τσου λου και στο τελος σης σεζον
ο κοκκαλης την εκανε με ελαφρα απο την ομαδα
οσο για τα υπολοιπα οι γνωστες μαλακια 5 χρονου παιδιου που λες
:2funny: :2funny: :2funny:
πραγματικα ατρανταχτα επιχειρηματα ρε παιχτη...με αποστομωσες...
σηκωνω τα χερια ψηλα...
δεν το περιμενα αληθεια...με εξεθεσες  :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
19
Πόντοι
5.825
οσο για τον σισσε τον ειδαμε χωρις κακους και χωρις να βαραει τις μαιμουδες που επαιρνε ο ''αδικημενος''
παγκο σε μια μετρια ιταλικη ,τον πουλο απο κει και μεταξυ παγκου και εξεδρας (αντε και καμμια αλλαγη η σπανια ενδεκαδατος)
μιραλλας βασικος και αναντικαταστατος σε εβερτον μεσα στις 4 - 5 δυναμεις της αγγλιας και μητριγλου σχεδον βασικος στον γαυρο και στην εθνικη και απολυτη επαφη με το γκολ (αν και προσωπικα με εκνευριζει οφειλω να αναγνωρισω οτι εχει σχεση αμεση με το γκολ)
τι να συγκρινω;;τον πουστη φουστα απατεωνα που τον ειχαν αναλαβει τα πρασινα παπαγαλακια εργολαβια και μας ειχανε ζαλισει τα αρχιδια;;
αυτη ηταν η συγκριση ...
και ο ζαιρι περναγε σαν σκατα τους αντιπαλους στο ντερμπι οταν ο λετο ειχε μια σεντρα σε ενα ημιχρονο και μονο διαμαρτυριες...

βλέπεις πως μαλακίες άρθρα και τίτλους έχουν και οι 2 πλευρές; μου αρέσει που μπαίνεις και σε διαδικασία να απαντήσεις...
ελπίζω να σε κάλυψα με την απάντηση μου πριν

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
αυτη ηταν η συγκριση ...
πως να κανουν την διαφορα σε ντερμπι ρε κακομοιρη με τετοιες διαιτησιες??
το διμπαλο σου το εχεις φαει απο τον σισε μην μασας
cisse_280x390_478766a.jpg

ρε τον αμπαλο σε κατι μικρομεσαιες ομαδες που ειχε παιξει κατι μικρους τιτλους που εχει παρει
η μητρογλου ακομα παγκο ειναι στην εθνικη αναπληρωματικος του Γκεκα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom