όταν διαβάζεις ένα άρθρο που το ερμηνεύεις να είναι κατά του ΟΣΦΠ βρίζεις θεούς και δαίμνονες και λες για το πόσο κατευθυνόμενοι είναι οι δημοσιογράφοι
στα άρθρα του Νικολακόπουλου πάλι πάντα βρίσκεις ένα δίκιο και δίνεις και επιπλέον ερμηνείες από αυτές που ενδεχομένως έχει και ο ίδιος στο μυαλό του.
Δεν μπορεί όλοι οι άλλοι να είναι πουλημένοι και ο συγκεκριμένος να είναι ο φάρος της δημοσιογραφίας...
δεν μπορω να πω οτι μπορει και να μην ειναι ετσι αλλα οι ''κατηγοριες σου '' ειναι αοριστες και γενικευμενες...
εγω μιλαω συγκεκριμενα παραθετω αρθρο η αρθρα και εξηγω γιατι πιστευω και τι ενω εσυ με αδικεις εξαπολυωντας μια γενικη θεωρηση και βαζοντας ολα τα πραματα σε ενα ντορβα....
αν θες να γινεις πιο συγκεκριμενος σε ποια απο αυτα που βαζω και λεω οτι κινουνται αδικως κατα του ολυμπιακου εχω αδικο οπως και αντιστοιχως σε αυτο που εβαλα τωρα να μου πεις που ακριβως διαφωνεις...
ο γαυρος εχει παιξει 14 φορες στα 20 χρονια σε ομιλους και αυτη τη στιγμη δεν εχει αντιπαλο στην ελλαδα και ειναι ετη φωτος μπροστα (το παραδεχονατι ολοι αυτο νομιζω)
ο βαζελος εχοντας παιξει 5 φορες λιγοτερες σε ομιλους (αλλα και με συμμετοχες τις αλλες χρονιες στην ευρωπη) ειναι υπο διαλυση και του κανουν πλακα ο πλατανιας και η κερκυρα και χρωσταει σε φουρναρη σε οακα σε δεη και σε οποιον μιλαει ελληνικα...
αν εχεις ορεξη πες μου ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σε ποιο ακριβως απο αυτα που λεω και εγω και ο κωσταρας διαφωνεις και κανουμε συζητηση...
αν παλι δεν θες δεν τρεχει τιποτα καλη καρδια...
αυτο που δεν μου αρεσει παντως ειναι οι σιγουρα οι γενικευσεις και οι αοριστιες...
ειπα κατι σαφεστατο αν νομιζεις οτι διαφωνεις σεβαστο αλλα γινε πιο συγκεκριμενος ...