Ρε,"Άστα Διάλα"...................
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Ρε,"Άστα Διάλα"...................
Πες μας τη δικη σου την αληθεια να μαθουμε, εκτος και αν ο Μαυροκουκουλακης ειναι ανθρωπος του ΚΟΚΑΛΗ και του ΜΑΡΙΝΑΚΗ.........ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έλαμψε η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!
Ζησε τη ΜΙΖΕΡΙΑ της ομαδας σου κατσε αναπαυτικα στον καναπε σου ΧΑΛΑΡΩΣΕ και ΑΠΟΛΑΥΣΕ το δρομο προς τη Β εθνικη .........και παρηγορησου με τη σκεψη της ΠΑΡΑΓΚΑΣ....Όχι ρε κλώνε συμφωνούμε!Παράγκες και αηδίες για να μειώσουνε τα επιτεύγματα της θρυλάρας....
Το τι θα απολαύσω είναι δική μου υπόθεση...ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥ εσυ με την ΠΟΥΣΤΡΟΜΑΔΑ σου και άσε στην άκρη τι κάνουν οι άλλοι!Ζησε τη ΜΙΖΕΡΙΑ της ομαδας σου κατσε αναπαυτικα στον καναπε σου ΧΑΛΑΡΩΣΕ και ΑΠΟΛΑΥΣΕ το δρομο προς τη Β εθνικη .........και παρηγορησου με τη σκεψη της ΠΑΡΑΓΚΑΣ....
Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ................Το τι θα απολαύσω είναι δική μου υπόθεση...ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥ εσυ με την ΠΟΥΣΤΡΟΜΑΔΑ σου και άσε στην άκρη τι κάνουν οι άλλοι!
Αλλά δεν φταις εσύ...φταίνε αυτοί που σε αφήνουν ακόμα να γράφεις αφού είσαι αποδεδειγμένα κλώνος...
Πας για ΥΠΝΟ?πρώτα θα πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΛΥΚΑ................
Εγω μπορει να κοιμαμαι αλλα σηκωνω ΚΟΥΠΕΣ και οταν ΚΑΥΛΩΣΩ ΠΟΛΥ ριχνω και ΤΕΣΣΑΡΕΣ.......εσυ τι κανεις;Πας για ΥΠΝΟ?πρώτα θα πρέπει να ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ!
Εγώ όταν ΚΑΥΛΩΝΩ προτιμώ να ρίχνω ΠΟΥΤΣΟ!Εγω μπορει να κοιμαμαι αλλα σηκωνω ΚΟΥΠΕΣ και οταν ΚΑΥΛΩΣΩ ΠΟΛΥ ριχνω και ΤΕΣΣΑΡΕΣ.......εσυ τι κανεις;
Κατουρα και λιγο δε θα παθεις και τιποτα.......Εγώ όταν ΚΑΥΛΩΝΩ προτιμώ να ρίχνω ΠΟΥΤΣΟ!
You know?Μάλλον όχι...
Μόνο όταν πίνω μπύρες!Άντε τράβα τώρα παραπέρα ΣΤΟΚΕ!Κατουρα και λιγο δε θα παθεις και τιποτα.......
Μόνο όταν πίνω μπύρες!Άντε τράβα τώρα παραπέρα ΣΤΟΚΕ!
[/quot
ΚΟΠΕΛΙΑ τραβα γαμησου μπας και συνελθεις.....
καθεσαι και πεφτεις στην παγιδα του πουσταρχου και του πουστρολιδη7 δεν βλεπεις οτι ειναι η χαρα τους να τους δινουμε σημασια?Μόνο όταν πίνω μπύρες!Άντε τράβα τώρα παραπέρα ΣΤΟΚΕ!
Μαλακία μου!Βαριόμουνα κι έκανα μια ειρωνική πλακίτσα!Δεν είχα σκοπό να ανοίξω διάλογο με τον κάθε ΚΑΜΜΕΝΟ για το αν υπήρξε ή όχι παράγκα...καθεσαι και πεφτεις στην παγιδα του πουσταρχου και του πουστρολιδη7 δεν βλεπεις οτι ειναι η χαρα τους να τους δινουμε σημασια?
Να δεις τι πλακα εχει στη Β ΕΘΝΙΚΗ.........Μαλακία μου!Βαριόμουνα κι έκανα μια ειρωνική πλακίτσα!Δεν είχα σκοπό να ανοίξω διάλογο με τον κάθε ΚΑΜΜΕΝΟ για το αν υπήρξε ή όχι παράγκα...
-Πανούτσος: «Ας πούμε ότι ο Κόκκαλης έχει επηρεάσει διαιτητές… Πως υπάρχει μια υπόνοια».
-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν θα πω αυτό».
-Πανούτσος: «Υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση πως ο Κόκκαλης έχει ασχοληθεί με την διαιτησία;»
-Μαυροκουκουλάκης: Δεν θα απαντήσω. Εγώ μιλάω για προσωπικό επίπεδο».
-Νικολογιάννης: «Κύριε Μαυροκουκουλάκη, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μιας και είστε παράγοντας που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό. Δέχεστε πως από το 1996 και μετά υπήρχε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βοήθησε τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα;»
-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα».
-Νικολογιάννης: «Ε μα δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα...».
-Καρπετόπουλος: «Κάτσε ρε Τάσο, ότι θέλεις εσύ θα πει ο άνθρωπος ή ότι θέλει αυτός. Ας πει ότι την δέχεται την παράγκα να μεινουμε όλοι ευχαριστημένοι;»
-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν είμαι επιπέδου παράγκας».
-Νικολογιάννης: «Εύνοια για τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κύριε Μαυροκουκουλάκη;»
-Μαυροκουκουλάκης: «Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Στον κύριο Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά κύριε Νικολογιάννη; Δεν περνάει γιατί ξέρει πώς να φερθεί. Δεν θέλω να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω».
-Νικολογιάννης: «Εγώ ξέρω μάρτυρες όμως, που εσείς ισχυριστήκατε, όπως ο κύριος Δανιήλ επί παραδείγματι, που έλεγαν ότι με την παράγκα δεν πάμε μπροστά. Κι εσείς ήσασταν μπροστά».
-Μαυροκουκουλάκης: «Όχι, όχι, δεν ισχύει. Πιο σιγά. Αυτό είναι υπερβολή».
ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.............Α Ν Τ Ε Γ Ε Ι Α.......
Δεν έχει σημασία...αν είσαι αμοιβάδα βγάζεις ότι συμπέρασμα θες!Εν τω μεταξύ δεν δηλώνει πουθενά ότι δεν υπήρξε παράγκα, απλά δεν πήρε θέση για το θέμα