Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 106 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,1%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    352

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
-Πανούτσος: «Ας πούμε ότι ο Κόκκαλης έχει επηρεάσει διαιτητές… Πως υπάρχει μια υπόνοια».

-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν θα πω αυτό».

-Πανούτσος: «Υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση πως ο Κόκκαλης έχει ασχοληθεί με την διαιτησία;»

-Μαυροκουκουλάκης: Δεν θα απαντήσω. Εγώ μιλάω για προσωπικό επίπεδο».

-Νικολογιάννης: «Κύριε Μαυροκουκουλάκη, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μιας και είστε παράγοντας που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό. Δέχεστε πως από το 1996 και μετά υπήρχε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βοήθησε τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα;»

-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα».

-Νικολογιάννης: «Ε μα δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα...».

-Καρπετόπουλος: «Κάτσε ρε Τάσο, ότι θέλεις εσύ θα πει ο άνθρωπος ή ότι θέλει αυτός. Ας πει ότι την δέχεται την παράγκα να μεινουμε όλοι ευχαριστημένοι;»

-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν είμαι επιπέδου παράγκας».

-Νικολογιάννης: «Εύνοια για τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κύριε Μαυροκουκουλάκη;»

-Μαυροκουκουλάκης: «Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Στον κύριο Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά κύριε Νικολογιάννη; Δεν περνάει γιατί ξέρει πώς να φερθεί. Δεν θέλω να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω».

-Νικολογιάννης: «Εγώ ξέρω μάρτυρες όμως, που εσείς ισχυριστήκατε, όπως ο κύριος Δανιήλ επί παραδείγματι, που έλεγαν ότι με την παράγκα δεν πάμε μπροστά. Κι εσείς ήσασταν μπροστά».

-Μαυροκουκουλάκης: «Όχι, όχι, δεν ισχύει. Πιο σιγά. Αυτό είναι υπερβολή».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ  ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.............Α Ν Τ Ε  Γ Ε Ι Α.......

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έλαμψε η ΑΛΗΘΕΙΑ!!!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όχι ρε κλώνε συμφωνούμε!Παράγκες και αηδίες για να μειώσουνε τα επιτεύγματα της θρυλάρας....

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Όχι ρε κλώνε συμφωνούμε!Παράγκες και αηδίες για να μειώσουνε τα επιτεύγματα της θρυλάρας....
Ζησε τη ΜΙΖΕΡΙΑ της ομαδας σου κατσε αναπαυτικα στον καναπε σου ΧΑΛΑΡΩΣΕ και ΑΠΟΛΑΥΣΕ το δρομο προς τη Β εθνικη .........και παρηγορησου με τη σκεψη της ΠΑΡΑΓΚΑΣ....

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ζησε τη ΜΙΖΕΡΙΑ της ομαδας σου κατσε αναπαυτικα στον καναπε σου ΧΑΛΑΡΩΣΕ και ΑΠΟΛΑΥΣΕ το δρομο προς τη Β εθνικη .........και παρηγορησου με τη σκεψη της ΠΑΡΑΓΚΑΣ....

Το τι θα απολαύσω είναι δική μου υπόθεση...ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥ εσυ με την ΠΟΥΣΤΡΟΜΑΔΑ σου και άσε στην άκρη τι κάνουν οι άλλοι!

Αλλά δεν φταις εσύ...φταίνε αυτοί που σε αφήνουν ακόμα να γράφεις αφού είσαι αποδεδειγμένα κλώνος...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Το τι θα απολαύσω είναι δική μου υπόθεση...ΠΑΡΑΜΥΘΙΑΣΟΥ εσυ με την ΠΟΥΣΤΡΟΜΑΔΑ σου και άσε στην άκρη τι κάνουν οι άλλοι!

Αλλά δεν φταις εσύ...φταίνε αυτοί που σε αφήνουν ακόμα να γράφεις αφού είσαι αποδεδειγμένα κλώνος...
Κ Α Λ Η Ν Υ Χ Τ Α  ΚΑΙ  ΟΝΕΙΡΑ  ΓΛΥΚΑ................

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Στον εαυτό σου μιλάς ΖΩΟ?  :2funny:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μόνο όταν πίνω μπύρες!Άντε τράβα τώρα παραπέρα ΣΤΟΚΕ!
καθεσαι και πεφτεις στην παγιδα του πουσταρχου και του πουστρολιδη7 δεν βλεπεις οτι ειναι η χαρα τους να τους δινουμε σημασια?

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
καθεσαι και πεφτεις στην παγιδα του πουσταρχου και του πουστρολιδη7 δεν βλεπεις οτι ειναι η χαρα τους να τους δινουμε σημασια?
Μαλακία μου!Βαριόμουνα κι έκανα μια ειρωνική πλακίτσα!Δεν είχα σκοπό να ανοίξω διάλογο με τον κάθε ΚΑΜΜΕΝΟ για το αν υπήρξε ή όχι παράγκα...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Μαλακία μου!Βαριόμουνα κι έκανα μια ειρωνική πλακίτσα!Δεν είχα σκοπό να ανοίξω διάλογο με τον κάθε ΚΑΜΜΕΝΟ για το αν υπήρξε ή όχι παράγκα...
Να  δεις τι πλακα εχει  στη  Β  ΕΘΝΙΚΗ......... :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.297
Πόντοι
8.645
-Πανούτσος: «Ας πούμε ότι ο Κόκκαλης έχει επηρεάσει διαιτητές… Πως υπάρχει μια υπόνοια».

-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν θα πω αυτό».

-Πανούτσος: «Υπάρχει κάποιος που έχει αντίρρηση πως ο Κόκκαλης έχει ασχοληθεί με την διαιτησία;»

-Μαυροκουκουλάκης: Δεν θα απαντήσω. Εγώ μιλάω για προσωπικό επίπεδο».

-Νικολογιάννης: «Κύριε Μαυροκουκουλάκη, να κάνω κι εγώ μια ερώτηση μιας και είστε παράγοντας που υπηρέτησε τον Παναθηναϊκό. Δέχεστε πως από το 1996 και μετά υπήρχε παράγκα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που βοήθησε τον Ολυμπιακό να παίρνει πρωταθλήματα;»

-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν δέχομαι καμία παράγκα».

-Νικολογιάννης: «Ε μα δεν είναι δυνατόν αυτό το πράγμα...».

-Καρπετόπουλος: «Κάτσε ρε Τάσο, ότι θέλεις εσύ θα πει ο άνθρωπος ή ότι θέλει αυτός. Ας πει ότι την δέχεται την παράγκα να μεινουμε όλοι ευχαριστημένοι;»

-Μαυροκουκουλάκης: «Εγώ δεν είμαι επιπέδου παράγκας».

-Νικολογιάννης: «Εύνοια για τον Ολυμπιακό δεν υπήρξε κύριε Μαυροκουκουλάκη;»

-Μαυροκουκουλάκης: «Δεν με ενδιαφέρει αν υπήρξε. Δεν απαντάω. Στον κύριο Πανούτσο περνάει η ραδιοφωνική μαγκιά κύριε Νικολογιάννη; Δεν περνάει γιατί ξέρει πώς να φερθεί. Δεν θέλω να απαντήσω με ένα ναι ή με ένα όχι. Εγώ τα του οίκου μου κρίνω».

-Νικολογιάννης: «Εγώ ξέρω μάρτυρες όμως, που εσείς ισχυριστήκατε, όπως ο κύριος Δανιήλ επί παραδείγματι, που έλεγαν ότι με την παράγκα δεν πάμε μπροστά. Κι εσείς ήσασταν μπροστά».

-Μαυροκουκουλάκης: «Όχι, όχι, δεν ισχύει. Πιο σιγά. Αυτό είναι υπερβολή».

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ  ΠΕΡΙΣΕΥΟΥΝ.............Α Ν Τ Ε  Γ Ε Ι Α.......

Εν τω μεταξύ δεν δηλώνει πουθενά ότι δεν υπήρξε παράγκα, απλά δεν πήρε θέση για το θέμα

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom