Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
μια τριχα απο τα αρχιδια μου ειστε και εσυ και η γκομενα σου η χρηστιδου.τσιμπα μια πουτσα τωρα και τουμπεκα γονιμηδη. :grin:
ΑΓΡΑΜΜΑΤΕ  ΒΛΑΚΑ  ΜΑΛΑΚΑ  ΗΛΙΘΙΕ  Γ Α Ν Υ Μ Η Δ Η Σ..........

:idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Θελω να ξαναπαρει τον νικολας το μπασκετ. Ναι δεν ειναι οπως πριν 3 χρονια, αλλα το σουτ εξακολουθει ναναι σουτ. Και τον ντρου τον αγαπαμε. Κατα τ αλλα καλο παικτακι αυτος ο μπανκς. Μπουκαδορος, εχει τσαγανο. Νομιζω οτι αν ο βαζελος επενδυσει σε αυτο το ροστερ του χρονου θαναι πανετοιμος. Θα χουν μαθει και ολοι ο ενας τον αλλο και θαναι κομπλε. Ο Λασμε μπορει να γινει νεος Μπατιστ(και αυτο δεν ειναι καθολου ευκολο).
Για φετος, αν παρει την ολυμπια την αλλη βδομαδα, μετα εχει φενερ. Εκει που θα πρεπει να δειξουμε στους τουρκους οτι τα λεφτα απο μονα τους δεν αρκουν για να εισαι εξαστερος.
Ο γαυρος μια χαρα την πηγε βεντουζα την εφες κι ας μην καλυψε την διαφορα. Εμεις πρεπει να καλυψουμε διαφορα 9 ποντων με φενερ. Δεν ειναι δυσκολο στο οακα.
Γαμησι στους τουρκους παντου απ ολους. Βαζελους, γαυρους, παοκια.  :rockon:
Αν και θα παω οχι για το ματς αλλα για να χειροκροτησω τον τεραστιο μπατιστ. Οπως και ολοι οι υπολοιποι.
Μετα τον βρανκοβιτς, τον κοχ, τον τζεντιλε, τον ροτζερς, τον μποντιρογκα ηρθε και η σειρα του μαικ να εχει την αποθεωση που του αξιζει σαν αντιπαλος πλεον(μονο για 40 λεπτα).
Γιατι μεγαλη ομαδα δεν σε κανουν μονο οι τιτλοι. Αλλα και τετοια σκηνικα.
Και ειμαστε οι μεγαλυτεροι στην ευρωπη ακριβως για αυτα τα σκηνικα.

Batiste for life  :rockon:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
για τους φίλους του μπασκετικού Παναθηναϊκού, το μεγαλύτερο μουνόπανο της Ιστορίας, μετά το Χίτλερ βεβαίως, θα πρέπει να θεωρείται ο Χριστόφορος Κολόμβος. Αν δεν είχε ανακαλύψει ο πούστης την Αμερική, ο ΠΑΟ θα ήταν η καλύτερη ομάδα στον κόσμο  :grin:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Hristidis 7 & ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ,είναι αλήθεια ότι είστε το ίδιο πρόσωπο??? Να το δεις φίλε,μια επίσκεψη σε ψυχίατρο...δεν θα ήταν κακή ιδέα!!!

1.jpg

URL]]

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τελικα οι 2 μαλακες του φορουμ τα βρισκουν μια χαρα.αντε και σε σχεση κοριτσια μια χαρα ταιριαζεται στα μυαλα   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Το ίδιο πρόσωπο είναι "τύπε".....μιλάει ο ένας και απαντάει ο άλλος (ο ίδιος δηλαδή)........... :2funny: :2funny: :2funny:

Apistevto-TEST-des-an-eisai-trelos-1-315x236.jpg

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
στο τέλος του βίντεο είναι η φάση με το υποτιθέμενο φάουλ του μήτσου στο τρίποντο, τρώει την προσποίηση από τον Τάμπου και φεύγει στο πλάι δίχως καμμία επαφή, ο Τάμπου σουτάρει και ο μήτσος προσπαθεί να τον κόψει από πίσω, το σουτ είναι άστοχο, ο Τάμπου δεν διαμαρτύρεται ούτε στιγμή και σκύβει το κεφάλι

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ντιμη σουταρες σαν τρελλος βολες οταν το ματς ηταν στην κοψη...ειχες τριπλασιες...κερδισες με δυο ποντους και στη ληξη του τριτου δεκαλεπτου εβαλες τριποντο φαντασμα και στην ληξη του αγωνα δεν δοθηκαν τρεις βολες στην γηπεδουχο οταν ο διαμαντιδης μετα την προσποιηση τον σπρωχνει με το σωμα...ενα φαουλ που ο ιδιος ο χλεμπονιαρης το εχει ''εκμαιευσει΄΄ εκατονταδες φορες υπερ του...
για πλακα δινονταν τρεις βολες ασε τα υπολοιπα σφυριγματα επιθετικα φαουλ δυο συνεχομενες φορες οταν οι ιταλοι προσπαθαγαν να παρουν διαφορα...
αυτο λεγεται προστασια...
ξερω δεν μπορειτε να το δειτε οπως ισως και εγω πιθανα δεν μπορω να δω πραγματα που εσεις στην μπαλλα ''βλεπετε''
ετσι ειναι η ζωη...δεν γινεται μονα ζυγα μονοχυγα...
δεν ξερω τι εκαν περσι εγω στην καντου και δεν με ενδιαφερει...πιθανα αν ειχα τετοιο σπρωξιμο να κερδιζα...
ξερω οτι με οργια διαιτητικα αλλα και με σχετικη κωλοφαρδια μπραμος κερδισες για ενα σουτ μια ομαδα που πιθανα δεν θα περασει στους 16...
αν θυμασαι το ιδο συνεβη και με μενα πριν δυο τρεις βδομαδες με καποια τσεντεβιτα και το κραξιμο που εφαγα (αν και πρωταθλητης ευρωπης) ηταν ανευ προηγουμενου...συμφωνεις;;το θυμασαι;;
το δικο σου αντιστοιχα παρατηρειται σαν θριαμβος ,ψαχνουν ραφτη για το 7ο ,διθυραμβοι επικοι απο συσσωμο τον μπασκετικο τυπο κλπ κλπ...
αναγωγουλες και τα υπολοιπα εννοουνται  ;)
ξερω τι λεω και λεω αληθειες...
αν θες να διαφωνησεις σε κατι εισαι ευπροσδρκτος μονο σε παρακαλω αν θες συγκεκριμενα σε αυτα που ειπα και υπογραμμιζοντας καποια φραση μου ...
αν παλι δεν θες καλη καρδια...
επειδη ομως ειναι αδικια καποιος να αναλωνετε γραφοντας καποια επιχειρηματα και καποιος να απανταει αοριστα και γενικα λεγοντας πως λεει μαλακιες η οτι αλλο αν δεν θες ετσι μην απαντας καθολου...
ευχαριστω ετσι και αλλοιως και γνωριζεις οτι μαζι κανουμε πολιτισμενο διαλογο χωρις αναρθρες κραυγες....

είδα σχεδόν όλο το ματς και ειλικιρινά δεν πιστεύω πως οι βολές έπαιξαν ρόλο στο ματς. από το site της euroloeague οι βολές είναι 9-15 υπέρ του ΠΑΟ, τώρα θα πρέπει να ξαναδώ σε ποιά σημεία κερδίσαμε βολές και σε ποια η Καντού για να σου πω αν έπαιξαν το ρόλο τους, σε πρώτη ματιά όμως όχι.
γενικά μην απομονώνεις μια φάση για να πεις πως κρίθηκε ένα παιχνίδι. ένας άλλος διαιτητής θα μπορούσε να δώσει φάουλ στο τελευταίο σουτ αλλά η εικόνα του ματς δεν θα άλλαζε, άσε που οι Ιταλοί είχαν 4/9 οπότε χλωμό να βάζανε και τις 3...  :grin:
οι διαιτητές έδωσαν σφυρίγματα και στις 2 ομάδες και όχι μόνο υπέρ του ΠΑΟ, τώρα αν θέλεις να σου πω παραδείγματα θα πρέπει να ξαναδώ το ματς...
καμία σχέση με την αρχική σου τοποθέτηση...
το περί "χλεμπονιάρη" το προσπερνάω!!!
ο ΠΑΟ δεν ήταν από τις ομάδες που είχαν εύνοια στις καλές εποχές, τώρα δεν νομίζω να ασχοληθεί η euroleague για το αν θα περάσει μια ομάδα που έχει τόσο μεγάλη πτώση στους θεατές της πχ.
αυτή τη στιγμή η ομάδα του ΟΣΦΠ είναι πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟ και θα ήταν πολύ μεγάλη έκλπληξη αν έχανε στο ΣΕΦ από την Κροατική ομάδα, που νομίζω δεν είχε καν νίκη τότε...
όσο για τα δημοσιεύματα, στο έχω ξαναπεί... για κάποιο λόγο δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στο τι γράφουν οι δημοσιογράφοι. Δεν αξίζει τον κόπο... όλοι γράφουν αυτό που θέλει το αφεντικό τους ή αυτό που θα προκαλέσει συζήτηση ή σούσουρο... προσπαθούν να πουλήσουν μπας και έχουν δουλειά...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
είδα σχεδόν όλο το ματς και ειλικιρινά δεν πιστεύω πως οι βολές έπαιξαν ρόλο στο ματς. από το site της euroloeague οι βολές είναι 9-15 υπέρ του ΠΑΟ, τώρα θα πρέπει να ξαναδώ σε ποιά σημεία κερδίσαμε βολές και σε ποια η Καντού για να σου πω αν έπαιξαν το ρόλο τους, σε πρώτη ματιά όμως όχι.
γενικά μην απομονώνεις μια φάση για να πεις πως κρίθηκε ένα παιχνίδι. ένας άλλος διαιτητής θα μπορούσε να δώσει φάουλ στο τελευταίο σουτ αλλά η εικόνα του ματς δεν θα άλλαζε, άσε που οι Ιταλοί είχαν 4/9 οπότε χλωμό να βάζανε και τις 3...  :grin:
οι διαιτητές έδωσαν σφυρίγματα και στις 2 ομάδες και όχι μόνο υπέρ του ΠΑΟ, τώρα αν θέλεις να σου πω παραδείγματα θα πρέπει να ξαναδώ το ματς...
καμία σχέση με την αρχική σου τοποθέτηση...
το περί "χλεμπονιάρη" το προσπερνάω!!!
ο ΠΑΟ δεν ήταν από τις ομάδες που είχαν εύνοια στις καλές εποχές, τώρα δεν νομίζω να ασχοληθεί η euroleague για το αν θα περάσει μια ομάδα που έχει τόσο μεγάλη πτώση στους θεατές της πχ.
αυτή τη στιγμή η ομάδα του ΟΣΦΠ είναι πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟ και θα ήταν πολύ μεγάλη έκλπληξη αν έχανε στο ΣΕΦ από την Κροατική ομάδα, που νομίζω δεν είχε καν νίκη τότε...
όσο για τα δημοσιεύματα, στο έχω ξαναπεί... για κάποιο λόγο δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στο τι γράφουν οι δημοσιογράφοι. Δεν αξίζει τον κόπο... όλοι γράφουν αυτό που θέλει το αφεντικό τους ή αυτό που θα προκαλέσει συζήτηση ή σούσουρο... προσπαθούν να πουλήσουν μπας και έχουν δουλειά...
ΟΚ Ντιμη..διαφωνω σε καποια σημεια σε αυτα που εγραψες αλλα οκ δεν γινεται να συμφωνουμε παντα γιαυτο και οι συζητησεις..
σεβαστη νη αποψη σου...
και ναι οντως καμμια φορα υπερβαλλω αλλα δε λεω ψεμματα η ανακριβειες...
υπερβολες σιγουρα...ετσι κιαλλοιως χαβαλε δεν κανουμε;; :grin:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ΟΚ Ντιμη..διαφωνω σε καποια σημεια σε αυτα που εγραψες αλλα οκ δεν γινεται να συμφωνουμε παντα γιαυτο και οι συζητησεις..
σεβαστη νη αποψη σου...
και ναι οντως καμμια φορα υπερβαλλω αλλα δε λεω ψεμματα η ανακριβειες...
υπερβολες σιγουρα...ετσι κιαλλοιως χαβαλε δεν κανουμε;; :grin:

στους αγώνες των ομάδων δεν υπάρχει η αλήθεια και το ψέμμα είναι σχετικά... αλήθειες λες με τη δικιά σου οπτική, αλήθειες λέω και εγώ με τη δικιά μου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στους αγώνες των ομάδων δεν υπάρχει η αλήθεια και το ψέμμα είναι σχετικά... αλήθειες λες με τη δικιά σου οπτική, αλήθειες λέω και εγώ με τη δικιά μου...
σωστα...αλλα επειδη προσωπικα εχω παραδεχθει καμποσες φορες αληθειες που δεν ''συμφερον'' την ομαδα μου με ενοχλει λιγο που κανενας βαζελος δεν παραδεχεται κατι αντιστοιχο...
δεν γινεται βασει λογικης μονο ο γαυρος να ευνοειται και να παιρνει ματς απο τα κορακια...ετσι δεν ειναι;;δεν ειναι λίγο περιεργο αυτο;;
εχω ζητησει εναν να μου πει ενα μα εστω ενα ματς που εχει παρει ο βαζελος στο μπασκετ και...τσιμουδια...
ολα τα πεναλτυ που παιρνει στο ποδοσφαιρο ειναι σωστα,εκατονταδες αλλα που του γινονται δεν δινονται ,στον γαυρο δινονται πεναλτυ που δεν ειναι,πεναλτυ που κανει ο γαυρος δεν δινονται κλπ κλπ....
δεν ακουγεται λιγο σαν ενα ωραιο παραμυθακι αυτο;;
θελω ενας ρε παιδι μου να μου πει ενα ματς που να κερδισε με διαιτησια...ποδοσφαιρο η μπασκετ...και μετα συζηταμε...

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
το ανεκδοτο της ημερας.......τα χανια ειναι πρασινα!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σωστα...αλλα επειδη προσωπικα εχω παραδεχθει καμποσες φορες αληθειες που δεν ''συμφερον'' την ομαδα μου με ενοχλει λιγο που κανενας βαζελος δεν παραδεχεται κατι αντιστοιχο...
δεν γινεται βασει λογικης μονο ο γαυρος να ευνοειται και να παιρνει ματς απο τα κορακια...ετσι δεν ειναι;;δεν ειναι λίγο περιεργο αυτο;;
εχω ζητησει εναν να μου πει ενα μα εστω ενα ματς που εχει παρει ο βαζελος στο μπασκετ και...τσιμουδια...
ολα τα πεναλτυ που παιρνει στο ποδοσφαιρο ειναι σωστα,εκατονταδες αλλα που του γινονται δεν δινονται ,στον γαυρο δινονται πεναλτυ που δεν ειναι,πεναλτυ που κανει ο γαυρος δεν δινονται κλπ κλπ....
δεν ακουγεται λιγο σαν ενα ωραιο παραμυθακι αυτο;;
θελω ενας ρε παιδι μου να μου πει ενα ματς που να κερδισε με διαιτησια...ποδοσφαιρο η μπασκετ...και μετα συζηταμε...

εφόσον εκφράζεσαι με υπερβολικό τρόπο, ο οποιοσδήποτε συνομιλητής θα πάρει θέση άμυνας και δεν θα μιλήσει ψύχραιμα και σωστά...
βέβεια έχουμε και εμείς κάτι φυντάνια που προκαλούν... ΟΚ κανείς δεν είναι τέλειος όπως λες και εσύ!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εφόσον εκφράζεσαι με υπερβολικό τρόπο, ο οποιοσδήποτε συνομιλητής θα πάρει θέση άμυνας και δεν θα μιλήσει ψύχραιμα και σωστά...
βέβεια έχουμε και εμείς κάτι φυντάνια που προκαλούν... ΟΚ κανείς δεν είναι τέλειος όπως λες και εσύ!!!
ντιμη η διαφορα ειναι οτι εγω γραφω ενα ποστ χωρις να βριζω κανεναν προσωπικα λεω τα δικα μου οπως γουσταρω να τα πω και πεταγονται τα γνωστα τρολλ και κλωνοι και αρχιζουν κατι προσωπικες επιθεσεις που νομιζουν οι μαλακες οτι μου κλανουν κανενα αρχιδι  :2funny: :2funny: :2funny:
και με σενα  διαφωνω και με αλλα παιδια αλλα δεν νομιζω να ειμαστε ουννοι...
παρακολουθησε να δεις...εγω λεω τα δικα μου και τα μουνακια δεν λενε τα δικα τους (οπως εσυ π.χ.) αλλα αρχιζουν τις παιδιαστηκες μαλακιες επι προσωπικου...
με αρχηγο βεβαια το σκουπιδι το γνωστο που τρελλαινεται επιδη το γραφω στα αρχιδια μου  ;)
παρατηρησε το και πες μου

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ντιμη η διαφορα ειναι οτι εγω γραφω ενα ποστ χωρις να βριζω κανεναν προσωπικα λεω τα δικα μου οπως γουσταρω να τα πω και πεταγονται τα γνωστα τρολλ και κλωνοι και αρχιζουν κατι προσωπικες επιθεσεις που νομιζουν οι μαλακες οτι μου κλανουν κανενα αρχιδι  :2funny: :2funny: :2funny:
και με σενα  διαφωνω και με αλλα παιδια αλλα δεν νομιζω να ειμαστε ουννοι...
παρακολουθησε να δεις...εγω λεω τα δικα μου και τα μουνακια δεν λενε τα δικα τους (οπως εσυ π.χ.) αλλα αρχιζουν τις παιδιαστηκες μαλακιες επι προσωπικου...
με αρχηγο βεβαια το σκουπιδι το γνωστο που τρελλαινεται επιδη το γραφω στα αρχιδια μου  ;)
παρατηρησε το και πες μου

δεν μπορώ να παρακολουθώ τέτοιες κουβέντες... αυτά τα μηνύματα απλά τα προσπερνάω...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν μπορώ να παρακολουθώ τέτοιες κουβέντες... αυτά τα μηνύματα απλά τα προσπερνάω...
δεν σου'πα να ασχοληθεις ουτε και εγω το κανω αλλα τουλαχιστον παιρνεις χαμπαρι οτι αυτο συμβαινει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom