είδα σχεδόν όλο το ματς και ειλικιρινά δεν πιστεύω πως οι βολές έπαιξαν ρόλο στο ματς. από το site της euroloeague οι βολές είναι 9-15 υπέρ του ΠΑΟ, τώρα θα πρέπει να ξαναδώ σε ποιά σημεία κερδίσαμε βολές και σε ποια η Καντού για να σου πω αν έπαιξαν το ρόλο τους, σε πρώτη ματιά όμως όχι.
γενικά μην απομονώνεις μια φάση για να πεις πως κρίθηκε ένα παιχνίδι. ένας άλλος διαιτητής θα μπορούσε να δώσει φάουλ στο τελευταίο σουτ αλλά η εικόνα του ματς δεν θα άλλαζε, άσε που οι Ιταλοί είχαν 4/9 οπότε χλωμό να βάζανε και τις 3...
οι διαιτητές έδωσαν σφυρίγματα και στις 2 ομάδες και όχι μόνο υπέρ του ΠΑΟ, τώρα αν θέλεις να σου πω παραδείγματα θα πρέπει να ξαναδώ το ματς...
καμία σχέση με την αρχική σου τοποθέτηση...
το περί "χλεμπονιάρη" το προσπερνάω!!!
ο ΠΑΟ δεν ήταν από τις ομάδες που είχαν εύνοια στις καλές εποχές, τώρα δεν νομίζω να ασχοληθεί η euroleague για το αν θα περάσει μια ομάδα που έχει τόσο μεγάλη πτώση στους θεατές της πχ.
αυτή τη στιγμή η ομάδα του ΟΣΦΠ είναι πολύ καλύτερη από τον ΠΑΟ και θα ήταν πολύ μεγάλη έκλπληξη αν έχανε στο ΣΕΦ από την Κροατική ομάδα, που νομίζω δεν είχε καν νίκη τότε...
όσο για τα δημοσιεύματα, στο έχω ξαναπεί... για κάποιο λόγο δίνεις πολύ μεγάλη σημασία στο τι γράφουν οι δημοσιογράφοι. Δεν αξίζει τον κόπο... όλοι γράφουν αυτό που θέλει το αφεντικό τους ή αυτό που θα προκαλέσει συζήτηση ή σούσουρο... προσπαθούν να πουλήσουν μπας και έχουν δουλειά...