υπερβάλεις... ξανά μεγάλη νίκη!!!
μην ξεχνάς πως έχασες πέρσι εκεί...
ντιμη σουταρες σαν τρελλος βολες οταν το ματς ηταν στην κοψη...ειχες τριπλασιες...κερδισες με δυο ποντους και στη ληξη του τριτου δεκαλεπτου εβαλες τριποντο φαντασμα και στην ληξη του αγωνα δεν δοθηκαν τρεις βολες στην γηπεδουχο οταν ο διαμαντιδης μετα την προσποιηση τον σπρωχνει με το σωμα...ενα φαουλ που ο ιδιος ο χλεμπονιαρης το εχει ''εκμαιευσει΄΄ εκατονταδες φορες υπερ του...
για πλακα δινονταν τρεις βολες ασε τα υπολοιπα σφυριγματα επιθετικα φαουλ δυο συνεχομενες φορες οταν οι ιταλοι προσπαθαγαν να παρουν διαφορα...
αυτο λεγεται προστασια...
ξερω δεν μπορειτε να το δειτε οπως ισως και εγω πιθανα δεν μπορω να δω πραγματα που εσεις στην μπαλλα ''βλεπετε''
ετσι ειναι η ζωη...δεν γινεται μονα ζυγα μονοχυγα...
δεν ξερω τι εκαν περσι εγω στην καντου και δεν με ενδιαφερει...πιθανα αν ειχα τετοιο σπρωξιμο να κερδιζα...
ξερω οτι με οργια διαιτητικα αλλα και με σχετικη κωλοφαρδια μπραμος κερδισες για ενα σουτ μια ομαδα που πιθανα δεν θα περασει στους 16...
αν θυμασαι το ιδο συνεβη και με μενα πριν δυο τρεις βδομαδες με καποια τσεντεβιτα και το κραξιμο που εφαγα (αν και πρωταθλητης ευρωπης) ηταν ανευ προηγουμενου...συμφωνεις;;το θυμασαι;;
το δικο σου αντιστοιχα παρατηρειται σαν θριαμβος ,ψαχνουν ραφτη για το 7ο ,διθυραμβοι επικοι απο συσσωμο τον μπασκετικο τυπο κλπ κλπ...
αναγωγουλες και τα υπολοιπα εννοουνται ;)
ξερω τι λεω και λεω αληθειες...
αν θες να διαφωνησεις σε κατι εισαι ευπροσδρκτος μονο σε παρακαλω αν θες συγκεκριμενα σε αυτα που ειπα και υπογραμμιζοντας καποια φραση μου ...
αν παλι δεν θες καλη καρδια...
επειδη ομως ειναι αδικια καποιος να αναλωνετε γραφοντας καποια επιχειρηματα και καποιος να απανταει αοριστα και γενικα λεγοντας πως λεει μαλακιες η οτι αλλο αν δεν θες ετσι μην απαντας καθολου...
ευχαριστω ετσι και αλλοιως και γνωριζεις οτι μαζι κανουμε πολιτισμενο διαλογο χωρις αναρθρες κραυγες....