9-15 οι βολεςντιμη σουταρες σαν τρελλος βολες οταν το ματς ηταν στην κοψη...ειχες τριπλασιες...κερδισες με δυο ποντους και στη ληξη του τριτου δεκαλεπτου εβαλες τριποντο φαντασμα και στην ληξη του αγωνα δεν δοθηκαν τρεις βολες στην γηπεδουχο οταν ο διαμαντιδης μετα την προσποιηση τον σπρωχνει με το σωμα...ενα φαουλ που ο ιδιος ο χλεμπονιαρης το εχει ''εκμαιευσει΄΄ εκατονταδες φορες υπερ του...
για πλακα δινονταν τρεις βολες ασε τα υπολοιπα σφυριγματα επιθετικα φαουλ δυο συνεχομενες φορες οταν οι ιταλοι προσπαθαγαν να παρουν διαφορα...
αυτο λεγεται προστασια...
ξερω δεν μπορειτε να το δειτε οπως ισως και εγω πιθανα δεν μπορω να δω πραγματα που εσεις στην μπαλλα ''βλεπετε''
ετσι ειναι η ζωη...δεν γινεται μονα ζυγα μονοχυγα...
δεν ξερω τι εκαν περσι εγω στην καντου και δεν με ενδιαφερει...πιθανα αν ειχα τετοιο σπρωξιμο να κερδιζα...
ξερω οτι με οργια διαιτητικα αλλα και με σχετικη κωλοφαρδια μπραμος κερδισες για ενα σουτ μια ομαδα που πιθανα δεν θα περασει στους 16...
αν θυμασαι το ιδο συνεβη και με μενα πριν δυο τρεις βδομαδες με καποια τσεντεβιτα και το κραξιμο που εφαγα (αν και πρωταθλητης ευρωπης) ηταν ανευ προηγουμενου...συμφωνεις;;το θυμασαι;;
το δικο σου αντιστοιχα παρατηρειται σαν θριαμβος ,ψαχνουν ραφτη για το 7ο ,διθυραμβοι επικοι απο συσσωμο τον μπασκετικο τυπο κλπ κλπ...
αναγωγουλες και τα υπολοιπα εννοουνται ;)
ξερω τι λεω και λεω αληθειες...
αν θες να διαφωνησεις σε κατι εισαι ευπροσδρκτος μονο σε παρακαλω αν θες συγκεκριμενα σε αυτα που ειπα και υπογραμμιζοντας καποια φραση μου ...
αν παλι δεν θες καλη καρδια...
επειδη ομως ειναι αδικια καποιος να αναλωνετε γραφοντας καποια επιχειρηματα και καποιος να απανταει αοριστα και γενικα λεγοντας πως λεει μαλακιες η οτι αλλο αν δεν θες ετσι μην απαντας καθολου...
ευχαριστω ετσι και αλλοιως και γνωριζεις οτι μαζι κανουμε πολιτισμενο διαλογο χωρις αναρθρες κραυγες....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Ρε μαλακομπουκωμα εσυ δεν μπαινεις ολη την ωρα εδω μεσα και λες τις μαλακιες-ασυναρτησιες σου για να προκαλεσεις;;;;ντιμη η διαφορα ειναι οτι εγω γραφω ενα ποστ χωρις να βριζω κανεναν προσωπικα λεω τα δικα μου οπως γουσταρω να τα πω και πεταγονται τα γνωστα τρολλ και κλωνοι και αρχιζουν κατι προσωπικες επιθεσεις που νομιζουν οι μαλακες οτι μου κλανουν κανενα αρχιδι
και με σενα διαφωνω και με αλλα παιδια αλλα δεν νομιζω να ειμαστε ουννοι...
παρακολουθησε να δεις...εγω λεω τα δικα μου και τα μουνακια δεν λενε τα δικα τους (οπως εσυ π.χ.) αλλα αρχιζουν τις παιδιαστηκες μαλακιες επι προσωπικου...
με αρχηγο βεβαια το σκουπιδι το γνωστο που τρελλαινεται επιδη το γραφω στα αρχιδια μου ;)
παρατηρησε το και πες μου
Πες μου σοβαρα τωρα,τιποτα καλυτερο απο το να κατσεις να ασχοληθεις με το ποσες βολες ειχε ο Παναθηναικος και ποσες ειχε η Καντου δεν ειχες να κανεις;;;;;;Και στο κατω κατω τι σε κοφτει εσενα ρε παπαρα;;;;
Εχεις δει κανεναν Παναθηναικο να ασχολειται με το ποσες βολες ειχε ο Ολυμπιακος στο οποιοδηποτε παιχνιδι του;;
Αλλα ετσι ειναι,αμα εισαι στη φαπα τοσα χρονια ;)
Παντως η κωλαρα σου πρεπει να γουσταρει πρασινη πουτσα,δεν εξηγειται αλλιως
gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Πανηλιθιε φιλε του Αχρηστιδη δεν σου εχουν πει οτι απαγορευεται στην ηλικια σου να μπαινειςΤο εχω υποψιν και απο τωρα του λεω οτι τον γραφω στα Α Ρ Χ Ι Δ Ι Α μου αυτον και την ομαδα του.
χωρις την εγκριση του κηδεμονα σου στο ιντερνετ.
Κοιτα να εισαι φρονιμο παιδακι απο εδω και περα
ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 57
- Πόντοι
- 16
Kαλησπερα και σε σενα ΒΛΑΚΑΠανηλιθιε φιλε του Αχρηστιδη δεν σου εχουν πει οτι απαγορευεται στην ηλικια σου να μπαινεις
Και λίγα του είπες...................Ρε μαλακομπουκωμα εσυ δεν μπαινεις ολη την ωρα εδω μεσα και λες τις μαλακιες-ασυναρτησιες σου για να προκαλεσεις;;;;
Πες μου σοβαρα τωρα,τιποτα καλυτερο απο το να κατσεις να ασχοληθεις με το ποσες βολες ειχε ο Παναθηναικος και ποσες ειχε η Καντου δεν ειχες να κανεις;;;;;;Και στο κατω κατω τι σε κοφτει εσενα ρε παπαρα;;;;
Εχεις δει κανεναν Παναθηναικο να ασχολειται με το ποσες βολες ειχε ο Ολυμπιακος στο οποιοδηποτε παιχνιδι του;;
Αλλα ετσι ειναι,αμα εισαι στη φαπα τοσα χρονια ;)
Παντως η κωλαρα σου πρεπει να γουσταρει πρασινη πουτσα,δεν εξηγειται αλλιως
Σε αυτόν και αν είπες λίγα...................Πανηλιθιε φιλε του Αχρηστιδη δεν σου εχουν πει οτι απαγορευεται στην ηλικια σου να μπαινεις
"Ραι Καραγγιωζάκη....δαιν καταλαβενις τοι σου λαιναι"....???Kαλησπερα και σε σενα ΒΛΑΚΑ
Στα γράφω στην γλώσσα σου,μήπως και πάρεις χαμπάρι κάποτε...παλιο-λινάτσα............
georgebest
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 378
- Πόντοι
- 366
Kαλησπερα και σε σενα ΒΛΑΚΑ
σε μερικές αμερικάνικες ταινίες, μυστηρίου ή αστυνομικές, όταν θέλουν να περάσουν ένα μήνυμα, γράφουν τη λέξη αναγραμματισμένη. Μήπως το νικνέιμ σου, για κάποιον που θα ξέρει να το διαβάσει σωστά, δείχνει κάτι για το ποιον σου;
Επισκέπτης
Στο 60 2-0 ο Πλατανιας,μετα δεν θα εχει αδικο ο Χριστιδης να χυσει
Angelus
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 23
- Like
- 418
- Πόντοι
- 3.275
Τσουνάμι σπέρματος λέμε θα αμολύσει ο ΧρηστίδηςΣτο 60 2-0 ο Πλατανιας,μετα δεν θα εχει αδικο ο Χριστιδης να χυσει
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.102
- Πόντοι
- 17.085
πολύ καλή πορεία και φέτος στο πρωτάθλημα. Απόλαυση σκέτη είστε ρε μπαγάσηδες.
μας εχυσε ο πλατανιας και στο στοιχημα
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
[move][size=90pt]ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ[/size][/move]
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
ΧΥΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ[/size][/move]
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K