Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, τι δεν καταλαβαίνεται από αυτά που σας λέει ο Χρηστίδης.
Σίγουρα την δεκαετία του 1970 έγιναν πολλές παράνομες ελληνοποιήσεις αλλά οι περιπτώσεις των υβ, Αργυρούδη και Κουρμπή δεν ήταν από αυτές. Και οι τρείς ήταν γνήσιοι ομογενείς, Γάλλοι μεν υπήκοοι αλλά με πατέρα έλληνα 100% μετανάστη στη Γαλλία.
Ο Ρότσα δεν είχε ίχνος ελληνικού αίματος και παρόλα αυτά ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ελέω Βαρδινογίαννη) γράφτηκε στη Δημοτολόγια του Δήμου Αιγάλεω ως Μπουμπλής για να πάει στην ομάδα σας.
Και όταν ανακαλύφτηκε η παρανομία κανείς δεν τόλμησε να κάνει το αυτονόητο.  Να στείλει τον ΠΟΑ στην Β Εθνική.
Για τους γαλλομαθείς αναζητήστε πληροφορίες για τους Ελληνο-Γάλλους παίκτες του ΟΣΦΠ σε γαλλικά σαϊτ (πχ εδώ μιλά για την ελληνική καταγωγή του Υβ).
αυτα που λες δεν γινονται Βον και το ξερεις καλα.Αν ακολουθουσαμε τους νομους κανεις απο τις λεγομενες μεγαλες ομαδες δεν θα επρεπε να παιζει Α εθνικη.Ειχατε και εσεις παρομοιες ιστοριες στο μπασκετ,ειχαμε και εμεις.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, τι δεν καταλαβαίνεται από αυτά που σας λέει ο Χρηστίδης.
Σίγουρα την δεκαετία του 1970 έγιναν πολλές παράνομες ελληνοποιήσεις αλλά οι περιπτώσεις των υβ, Αργυρούδη και Κουρμπή δεν ήταν από αυτές. Και οι τρείς ήταν γνήσιοι ομογενείς, Γάλλοι μεν υπήκοοι αλλά με πατέρα έλληνα 100% μετανάστη στη Γαλλία.
Ο Ρότσα δεν είχε ίχνος ελληνικού αίματος και παρόλα αυτά ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ελέω Βαρδινογίαννη) γράφτηκε στη Δημοτολόγια του Δήμου Αιγάλεω ως Μπουμπλής για να πάει στην ομάδα σας.
Και όταν ανακαλύφτηκε η παρανομία κανείς δεν τόλμησε να κάνει το αυτονόητο.  Να στείλει τον ΠΟΑ στην Β Εθνική.
Για τους γαλλομαθείς αναζητήστε πληροφορίες για τους Ελληνο-Γάλλους παίκτες του ΟΣΦΠ σε γαλλικά σαϊτ (πχ εδώ μιλά για την ελληνική καταγωγή του Υβ).
τι πας και τους λες εκει ρε...τι γαλλικα σαιτ τους δινεις
αφου την απαντηση την ξερεις
ο χρηστιδης λεει μαλακιες
βλεπεις να εχουν αρχιδια;;βλεπεις να εχουν εγωισμο που τους κανω πουτανα και αυτοι αντι να πουν ενα συγνωμη συνεχιζουν μονο και μονο για να βγαλουν το κομπλεξ τους;;
ρωτα τους να σου πουν τι καταλαβαν απο το σαιτ που εβαλες...
ξερεις τι θα σου απαντησουν;;
ο χρηστιδης ειναι μαλακας...
με συγχωριες ...οσο καιρο παρακολουθεις το σαιτ βλεπεις με αυτα τα συγκεκριμενα ατομα να μπορει να γινει πραγματικη συζητηση εστω και με διαφωνια;;
απαντησε μου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα ξαναπω γιατι εκτος απο τα σκουπιδια παρακολουθουν και αλλα μελη το θρεντ οτι το θεμα ξεκινησε οταν ο ταλος παρομοιωσε την περιπτωση μπουμπλη με αυτες των ρομαιν και υβ
και εγω του ειπα οτι δεν εχουν καμμια σχεση απλα διοτι στην περιπτωση μπουμπλη υπηρξε καραμπινατη απατη με πλαστογραφια εγγραφων  που αποδειχτηκε ενω στις αλλες οχι
αυτο ειναι το θεμα
επ'αυτου εχει κανεις να προσθεσει κατι;;
περαν των γνωστων στριψε καντη μπηξε δειξε κλπ κλπ ...
εχσει καποιος δηλ. να μας παραπεμψει σε πηγουλα που να δειχνει οτι ρομαιν και υβ με πλαστα εγγραφα αγωνιστηκαν σαν ομογενεις;;
αν ναι απλα ας το κανει και εγω θα τουμπεκιαστω αφου πρωτα ΖΗΤΗΣΩ ΣΥΓΝΩΜΗ ...
γιατι εγω πουτανα δεν ειμαι  ;)

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
γιαυτο γουσταρω το μπασκετ...ελληνοποιηση εκει δεν εγινε ΠΟΤΕ  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
γιαυτο γουσταρω το μπασκετ...ελληνοποιηση εκει δεν εγινε ΠΟΤΕ   :2funny:
191.jpg

γνισιο ελιν τιπε :grin:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
Η γνωμη μου...
Τον ροτσα τον θεωρω ελληνα οσο θεωρω και τον τζολε, αλλα του μπουμπλη ηταν μια υποθεση που σημαδεψε μια ολοκληρη εποχη

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τι πας και τους λες εκει ρε...τι γαλλικα σαιτ τους δινεις
αφου την απαντηση την ξερεις
ο χρηστιδης λεει μαλακιες
βλεπεις να εχουν αρχιδια;;βλεπεις να εχουν εγωισμο που τους κανω πουτανα και αυτοι αντι να πουν ενα συγνωμη συνεχιζουν μονο και μονο για να βγαλουν το κομπλεξ τους;;
ρωτα τους να σου πουν τι καταλαβαν απο το σαιτ που εβαλες...
ξερεις τι θα σου απαντησουν;;
ο χρηστιδης ειναι μαλακας...
με συγχωριες ...οσο καιρο παρακολουθεις το σαιτ βλεπεις με αυτα τα συγκεκριμενα ατομα να μπορει να γινει πραγματικη συζητηση εστω και με διαφωνια;;
απαντησε μου...
Πάρε μωρή τσιμούχα................... :2funny: :2funny: :2funny:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα δεν υπαρχετε...δεν περιμενα οτι γαμαω τετοιους μαλακες ...ετσι δεν εχει αξια
δεν θα σας ξαναγαμησω
η αξια του γαμημενου δινει αξια στον γαμια και σεις μονο αξια δεν εχετε...
αυτα που εβαλες και με ''γαμησες''  :2funny: :2funny: τα εβαλα εγω πριν δυο μερες  :2funny: :2funny:
ομογενις ηταν ολοι τοτε...
ειχαν καποιον πατερα μανα αδελφο κλπ κλπ
ΜΟΝΟ για τον ''μπουμπλη'' αποδειχτηκε οτι εγινε πλαστογραφια..
τα εχω βαλει ο ιδιος αυτα ρε μαλακα τι παπαρια να σου κλασω;;
κοιτα δυο σελιδες πριν γελοιε  :2funny: :2funny: :2funny:
δεν υπαρχεις ρε κομπε...
πιο μαλακας πεθαινεις...και οχι μονο  :2funny: :2funny:
κλασε μας τα παπαρια λεει  :2funny: :2funny:
αντε γαμηθειτε ρε δεν περιγραφω αλλο...
μα τοσο ευκολα πια;; :2funny: :2funny:
εχεις δικιο μαλακοκαυλι τοσο ελληνες που ειχαν συμμετοχη με την εθνικη Γαλλιας τοτε  :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εχεις δικιο μαλακοκαυλι τοσο ελληνες που ειχαν συμμετοχη με την εθνικη Γαλλιας τοτε  :2funny: :2funny:
μην ξευτιλιζεσαι και μην γινεσαι περισσοτερο πουτανα απο οσο μπορεις...
τον κυριο τον γνωριζεις;με ποια εθνικη εχει παιξει;;
μου αρεσουνε τα χαχανα και καλα οτι εχεις κανει και καποια μαγκια...
εισαι τοσο μαλακας που για να σου απαντησω καταλληλα δεν περνανε ουτε δεκα δευτερα...
μιλαμε δεν θα σε ξαναγαμησω γιατι δεν εχει κανενα νοημα πια...

γραψε την μαλακια σου αλλα κοψε τα γελακια...εκτιθεσαι ακομα περισσοτερο..

Συνημμένα

• _ομογενης.jpg
    _ομογενης.jpg
    35,8 KB · Εμφανίσεις: 16

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
εισαι τοσο μαλακας που για να σου απαντησω καταλληλα δεν περνανε ουτε δεκα δευτερα...

γραψε την μαλακια σου αλλα κοψε τα γελακια...εκτιθεσαι ακομα περισσοτερο..
Από Λαχαναγορά,γράφεις....???? :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

ραψε την μαλακια σου αλλα κοψε τα γελακια...εκτιθεσαι ακομα περισσοτερο..
καταρχην το μονο που μπορεις να μου κανεις κουραδομαγκα ειναι να μου κλασεις τα παπαρια
και τπτ αλλο μονο αυτο μπορεις να μου κανεις
εχουν γινει μαγκες ολοι οι ανυπαρκτοι πισω απο ενα pc
αλλα τι να περιμενεις απο ανθρωπο που εδω μεσα δεν εχει τα αρχιδια να παραδεχθει κατα καιρους αρκετα πραγματα που εννοουν
την ομαδα του αλλα κανει τον τρελο του χωριου
χου ρε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καταρχην το μονο που μπορεις να μου κανεις κουραδομαγκα ειναι να μου κλασεις τα παπαρια
και τπτ αλλο μονο αυτο μπορεις να μου κανεις
εχουν γινει μαγκες ολοι οι ανυπαρκτοι πισω απο ενα pc
αλλα τι να περιμενεις απο ανθρωπο που εδω μεσα δεν εχει τα αρχιδια να παραδεχθει κατα καιρους αρκετα πραγματα που εννοουν
την ομαδα του αλλα κανει τον τρελο του χωριου
χου ρε
εισαι κλασικη πουτανα...
μας λες με γελακια οτι οι γαλλοι ομογενεις του γαυρου ειχαν παιξει εθνικη γαλλιας και αυτο συνιστα ΄΄σκανδαλο΄΄ και δεν ειναι ελληνες...
σου λεω για τον χ''παναγη που ειχε παιξει ρωσια (εν ολιγοις για αλλη μια φορα και σε χρονο ντε τε σε κανω πιο πουτανα απο οσο εισαι) και η απαντηση σου;;
οτι ειμαι τζαμπα μαγκας οτι θα σου κλασω τα αρχιδια και οτι ειμαι κουραδομαγκας...
δεν με ξερεις δεν σε ξερω...δεν μπορω να πω κατι για σενα περαν του οτι εισαι πουτανα αν εισαι αυτος που δειχνεις εδω...δεν παραδεχεσαι κατι οτι και να γινει..
εχω παραδεχθει πολλες φορες πραγμτα που δεν συμφερουν την ομαδα μου και εχω ζητησει αρκετες φορες συγνωμη απο παιδια που πιθανα σε συζητηση επεμενα για κατι λαθος...
δεν το εχω παιξει ποτε θεος και αλανθαστος...
σε αντιθεση με σενα που ακριβως οτι κατηγορεις εμενα ειναι αυτο που κανεις ο ιδιος ...να μην παραδεχεσαι ποτε τιποτα κατα της ομαδας σου και οταν στριμωχνεσαι να κανεις κουραδομαγκιες  ;)
αν τωρα εννοεις το κλασιμο των αρχιδιων στη ριαλ λαιφ τοτε τι να σου πω...
δεν σε ξερω και δεν μπορω να πω κατι γιατι οτι πω θα ειναι παιδιαστικο και κουραδομαγκιστικο...
μπορει και να στα κλασω αλλα μπορει και να παρεις φορα εσυ απο την ακροπολη...
δεν εχω πιασει ακριβως πως το εννοεις ελπιζω οχι ετσι...
Υ.Γ. επι της ουσιας τωρα γιατι μαλλον πηγες να την κανεις με ελαφρια εχεις να πεις κατι;;
ειπες για ρομαιν οτι εχει παιξει εθνικη γαλλιας και δεν ειναι ελληνας - ομογενης και σου ειπα για χ''παναγη...
εχεις απαντηση περαν του οτι θα σου κλασω τα αρχιδια;;(που και γιαυτο μην ορκιζεσαι κιολας  ;) )

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κομπε για να νοιωσεις την διαφορα της πουτανας απο τον μαγκα...
η πουτανα μολις την γανησει καποιος κανει σαν πουτανα και προσπαθει να παρουσιασει το ασπρο μαυρο...
ο μαγκας παραδεχεται την μαλακια του λεει ενα μπαρδον και την κανει ομορφα και ωραια...
στο θεμα με τους ομογενεις πως θα εξηγηθεις;;
σαν ταναπου η σαν μαγκας;;
ιδου η ευκαιρια σου...
τα γραπτα μενουν μην το ξεχνας...

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.496
Πόντοι
1.720
Πάντως έχω την αίσθηση ότι τώρα ειδικά που η μισή ελλάδα πεινάει το να φανατίζεται κανείς είναι αν μη τι άλλο ηλίθιο

άρα τα σχετικά με πουτάνες κλπ και άχρηστα και κουτά

πόσο μάλλον όταν δεν πρέπει να μιλάει κανείς για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου !

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
εχεις δικιο τοσο ελληνες που ειχαν συμμετοχη με την εθνικη Γαλλιας τοτε 
Συγγνωμη, αλλά δεν γνωρίζεις ότι υπάρχουν άνθρωποι με δυο (και με τρεις η παραπάνω) εθνικότητες ή διαβατήρια ? Και άσε τον Χ'παναγή. Τον Καστίγιο τον θυμάσαι ? Ουρουγουανός, που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στην Ελλάδα και παίζει με την εθνική Μεξικού. Απλά έχει δύο υπηκοότητες και επέλεξε που θα αγωνιστεί. Το ίδιο με τον Χολέμπας. Γερμανός με έλληνα πατέρα. Διάλεξε να παίξει στην Εθνική μας. Οπότε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom