Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ναι ρε μπιλλυ..κερναω αγγουρακι φρεσκο θα'ρθεις;; :2funny: :2funny:
Στον πρωκτό σου,ξεφτίλα...................πάρε δρόμο σου λέμε................. :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Σε πηδάει ο Π.Τατσόπουλος,χαμένε............... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[URL unfurl="true"]http://gr.news.yahoo.com/%CF%80-%CF%84%CE%B1%CF%84%CF%83%CF%8C%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%AD%CF%87%CF%89-%CF%80%CE%B7%CE%B4%CE%AE%CE%BE%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CE%B7-%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%AE-%CE%B1%CE%B8%CE%AE%CE%BD%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-151900250.html[/url]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μπιλλυ...αφου φαινεσαι καλο παιδακι...τι τις θες τις αγριαδες και τις μαγκιες;;
σου ειπε κανεις οτι σου πανε;;
παρτο λιγο αλλοιως....ηρεμα...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
εισαι κλασικη πουτανα...
μας λες με γελακια οτι οι γαλλοι ομογενεις του γαυρου ειχαν παιξει εθνικη γαλλιας και αυτο συνιστα ΄΄σκανδαλο΄΄ και δεν ειναι ελληνες...
σου λεω για τον χ''παναγη που ειχε παιξει ρωσια (εν ολιγοις για αλλη μια φορα και σε χρονο ντε τε σε κανω πιο πουτανα απο οσο εισαι) και η απαντηση σου;;
οτι ειμαι τζαμπα μαγκας οτι θα σου κλασω τα αρχιδια και οτι ειμαι κουραδομαγκας...
δεν με ξερεις δεν σε ξερω...δεν μπορω να πω κατι για σενα περαν του οτι εισαι πουτανα αν εισαι αυτος που δειχνεις εδω...δεν παραδεχεσαι κατι οτι και να γινει..
εχω παραδεχθει πολλες φορες πραγμτα που δεν συμφερουν την ομαδα μου και εχω ζητησει αρκετες φορες συγνωμη απο παιδια που πιθανα σε συζητηση επεμενα για κατι λαθος...
δεν το εχω παιξει ποτε θεος και αλανθαστος...
σε αντιθεση με σενα που ακριβως οτι κατηγορεις εμενα ειναι αυτο που κανεις ο ιδιος ...να μην παραδεχεσαι ποτε τιποτα κατα της ομαδας σου και οταν στριμωχνεσαι να κανεις κουραδομαγκιες  ;)
αν τωρα εννοεις το κλασιμο των αρχιδιων στη ριαλ λαιφ τοτε τι να σου πω...
δεν σε ξερω και δεν μπορω να πω κατι γιατι οτι πω θα ειναι παιδιαστικο και κουραδομαγκιστικο...
μπορει και να στα κλασω αλλα μπορει και να παρεις φορα εσυ απο την ακροπολη...
δεν εχω πιασει ακριβως πως το εννοεις ελπιζω οχι ετσι...
Υ.Γ. επι της ουσιας τωρα γιατι μαλλον πηγες να την κανεις με ελαφρια εχεις να πεις κατι;;
ειπες για ρομαιν οτι εχει παιξει εθνικη γαλλιας και δεν ειναι ελληνας - ομογενης και σου ειπα για χ''παναγη...
εχεις απαντηση περαν του οτι θα σου κλασω τα αρχιδια;;(που και γιαυτο μην ορκιζεσαι κιολας  ;) )
η διαφορα ειναι οτι στην ρωσια εχει αρκετους ομογενεις στην γαλλια τι εχει ρε μαλακα??  :2funny:
το θεμα ειναι απλο τοτε ολοι κανανε τα ιδια και εφερναν παικτες και του βαφτιζαν "ελληνες"
αλλα οταν ειδε ο Νταιφας τι παικταρα εφερε ο Ριγκο τοτε (ενενεργεια διαθνεις με την εθνικη Αργεντινης αρχηγος της Μποκα Τζουνιος)
αποφασισε να κανει τοτε τις κινησεις του

υγ.κλασε μου τα παπαρια τωρα

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Τι μαλάκας είναι αυτός ο Τοτσέ!  :2funny:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
άμα δεν θέλει η πουτάνα......ένα τσουβάλι ευκαιρίες...άντε να δούμε.....π'αντως η ομάδα ε΄'ιναι μεταμορφωμένη προς το καλλίτερο......καμμία σχέση με του πουστόγερου.....

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ψιλομούφα πέναλτυ.....για να σώσει το κοράκι το πρώτο........τώρα θα πεί ο μυστήριος...[βλέπε χρηστίδης..] ότι και η φιφα μαζί μας είναι...τα παίρνουνε...... :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
άμα δεν θέλει η πουτάνα......ένα τσουβάλι ευκαιρίες...άντε να δούμε.....π'αντως η ομάδα ε΄'ιναι μεταμορφωμένη προς το καλλίτερο......καμμία σχέση με του πουστόγερου.....
θελω σχολιο για το πεναλτυ απο χρηστιδη τυπε :grin:

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
θελω σχολιο για το πεναλτυ απο χρηστιδη τυπε :grin:
όχι τύπε.....θα είναι σεντόνι που θα ξεκινάει απ το γουέμπλευ και θα φτάνει στο μέλλον....

και επιτέλους...κάθετες πάσες...και πολλές σύγχρονο ποδόσφαιρο........

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
18 τελικες η ομαδα σημερα τις μισες τις εκανε ο Τοτσε τις αλλες μισες τις απεκρουσε  :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom