γιατί μπούμπη δεν είναι έλληνας πλέον από τότε.....είναι νόμιμα εδώ.....γκέγκε?.....
όσο για το ηθικό θέμε εδώ εσείς ειχατε πρόεδρα πράκτορα της στάζι και κοσκωτά ο ρότσα σας μάρανε.....
μάρεσε το γκαιμπελίσκε............ζίλ χάιλ.........
πλαστογραφια πλαστα πλαστο ....καταλαβαινεις την λεξη ;;Π Λ Α Σ Τ Α Ε Γ Γ Ρ Α Φ Α
αποδειχτηκε,,,τελος...
1000 κλεβουνε δεκα πιανονται ....αυτοι πανε φυλακη...τι να κανω τωρα εγω;;να πω ειπε ο ταλος το.να και τάλλο;;
πλαστογραφια ισον Β ΕΘΝΙΚΗ ...
OVER...
Μεχρι να μου παρουσιασεις αποδεδειγμενα λινκ που να δειχνει οτι εκανα πλαστογραφια μη μιλας...σε οποιοβδηποτε παιχτη...
του πολετι υπαρχουν εγγραφα απο το προξενειο αργεντινης οτι η μανα του ηταν ελληνιδα...
δεν αποδειχτηκαν ΠΟΤΕ πλαστα...
τι να κανω τωρα εγω
του δημοτη αιγαλεω μπουμπλη ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ πλαστα...
ο ΠΟΑ εκανε πλαστογραφια ...απλα δεν γινεται απλουστερα...
και οι νομοι δεν εχουν αλλαξει πολυ απο τοτε...ψαχτο...
Β εθνικη λεμε ξεκολλα ;)
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/Χουάν_Ραμόν_Ρότσα[/url]
O Χουάν Ραμόν Ρότσα (ισπ.: Juan Ramón Rocha) είναι Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 8 Μαΐου 1954 στην πόλη Santo Tomé του Corrientes.
Αγωνιζόταν στο χώρο του κέντρου και διακρινόταν για την επιδεξιότητα του στο χειρισμό της μπάλας, τις μεταβιβάσεις του και οργανωτικές του αρετές.
Καριέρα [Επεξεργασία]
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τη Newell's Old Boys το 1972, και κατέκτησε το πρωτάθλημα Metropolitano το 1974. Αποκτήθηκε από τη Μπόκα Τζούνιορς το 1979. Υπήρξε 12 φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής.
Το 1980 μεταγράφηκε στον Παναθηναικό, όπου έπαιξε μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1989. Αρχικά παρουσιάστηκε στην Ελλάδα ως ομογενής με το όνομα Μπουμπλής, [size=20pt]όμως μετά την αποκάλυψη ότι υπήρχε πλαστογραφία [/size]ακολούθησε σκάνδαλο που έφερε τον ίδιο [size=20pt]και τον ΠΑΟ σε δύσκολη θέση.[/size]
Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο Ρότσα εξελίχθηκε σε ένα από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Παναθηναϊκό.
καταλαβαινεις την διαφορα;;αποδειχτηκε οτι εκανες πλαστογραφια και σε εφερε αυτο σε ΄΄δυσκολη θεση''
δεν σε εφερε ομως στην [size=20pt]
Β ' ΕΘΝΙΚΗ !!![/size]
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΟΥ ΠΗΓΟΥΛΑ που να λεει οτι και ο γαυρος εκανε πλαστογραφια και θα τουμπεκιαστω...
μεχρι τοτε....
[move][size=80pt]
ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ[/size][/move]