Που να τα ξέρει αυτά,ο 3-μάλακας.................Μαγκες ηταν νομιζω καλοκαιρι του 1985 και παιζαμε ενα φιλικο με μια βραζιλιανικη ομαδα σε ενα παιχνιδι προς τιμη του Δομαζου και ειχαμε στο κεντρο Μπουμπλη - Ζαετς - Δομαζο δεν εχω ξαναδει καλυτερες καταστασεις μαγεια ....
ΤΑ ΑΚΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ ΧΡΗΣΤΙΔΗ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΤΕ ΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΧΕΣΤΙΤΣ ΚΑΙ ΦΑΓΑΤΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ......
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
που καιρος για κνε και για γραμματα ρε βακη...τοτε ηταν στην ΚΝΕ και εβρισκε παναλ το γηπεδο κλπ κλπ
ειχαμε δουλειες μεχρι τα χαραματα ;)
ξερεις εσυ ...
Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Μαγκες ηταν νομιζω καλοκαιρι του 1985 και παιζαμε ενα φιλικο με μια βραζιλιανικη ομαδα σε ενα παιχνιδι προς τιμη του Δομαζου και ειχαμε στο κεντρο Μπουμπλη - Ζαετς - Δομαζο δεν εχω ξαναδει καλυτερες καταστασεις μαγεια ....
Εδώ είσαι τύπε! ;)
foufoutos_30
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Νοε 2009
- Like
- 34
- Πόντοι
- 166
Εδώ είσαι τύπε! ;)
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/files/ArticlePhotos/20121117/thumbs/rotsa2_494x320.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
dream team
κυραστας, δομαζος, ζαετς , ροτσα , μαυριδης, μητσαρας
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
πλαστογραφια πλαστα πλαστο ....καταλαβαινεις την λεξη ;;Π Λ Α Σ Τ Α Ε Γ Γ Ρ Α Φ Αγιατί μπούμπη δεν είναι έλληνας πλέον από τότε.....είναι νόμιμα εδώ.....γκέγκε?.....
όσο για το ηθικό θέμε εδώ εσείς ειχατε πρόεδρα πράκτορα της στάζι και κοσκωτά ο ρότσα σας μάρανε.....
μάρεσε το γκαιμπελίσκε............ζίλ χάιλ.........
αποδειχτηκε,,,τελος...
1000 κλεβουνε δεκα πιανονται ....αυτοι πανε φυλακη...τι να κανω τωρα εγω;;να πω ειπε ο ταλος το.να και τάλλο;;
πλαστογραφια ισον Β ΕΘΝΙΚΗ ...
OVER...
Μεχρι να μου παρουσιασεις αποδεδειγμενα λινκ που να δειχνει οτι εκανα πλαστογραφια μη μιλας...σε οποιοβδηποτε παιχτη...
του πολετι υπαρχουν εγγραφα απο το προξενειο αργεντινης οτι η μανα του ηταν ελληνιδα...
δεν αποδειχτηκαν ΠΟΤΕ πλαστα...
τι να κανω τωρα εγω
του δημοτη αιγαλεω μπουμπλη ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ πλαστα...
ο ΠΟΑ εκανε πλαστογραφια ...απλα δεν γινεται απλουστερα...
και οι νομοι δεν εχουν αλλαξει πολυ απο τοτε...ψαχτο...
Β εθνικη λεμε ξεκολλα ;)
[URL unfurl="true"]http://el.wikipedia.org/wiki/Χουάν_Ραμόν_Ρότσα[/url]
O Χουάν Ραμόν Ρότσα (ισπ.: Juan Ramón Rocha) είναι Αργεντινός πρώην ποδοσφαιριστής γεννημένος στις 8 Μαΐου 1954 στην πόλη Santo Tomé του Corrientes.
Αγωνιζόταν στο χώρο του κέντρου και διακρινόταν για την επιδεξιότητα του στο χειρισμό της μπάλας, τις μεταβιβάσεις του και οργανωτικές του αρετές.
Καριέρα [Επεξεργασία]
Ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία από τη Newell's Old Boys το 1972, και κατέκτησε το πρωτάθλημα Metropolitano το 1974. Αποκτήθηκε από τη Μπόκα Τζούνιορς το 1979. Υπήρξε 12 φορές διεθνής με την Εθνική Αργεντινής.
Το 1980 μεταγράφηκε στον Παναθηναικό, όπου έπαιξε μέχρι το τέλος της καριέρας του το 1989. Αρχικά παρουσιάστηκε στην Ελλάδα ως ομογενής με το όνομα Μπουμπλής, [size=20pt]όμως μετά την αποκάλυψη ότι υπήρχε πλαστογραφία [/size]ακολούθησε σκάνδαλο που έφερε τον ίδιο [size=20pt]και τον ΠΑΟ σε δύσκολη θέση.[/size]
Παρά τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν ο Ρότσα εξελίχθηκε σε ένα από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στον Παναθηναϊκό.
καταλαβαινεις την διαφορα;;αποδειχτηκε οτι εκανες πλαστογραφια και σε εφερε αυτο σε ΄΄δυσκολη θεση''
δεν σε εφερε ομως στην [size=20pt] Β ' ΕΘΝΙΚΗ !!![/size]
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΜΟΥ ΠΗΓΟΥΛΑ που να λεει οτι και ο γαυρος εκανε πλαστογραφια και θα τουμπεκιαστω...
μεχρι τοτε....
[move][size=80pt]ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ[/size][/move]
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
xilnik
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 31 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 210
- Like
- 2.899
- Πόντοι
- 13.165
Χρηστιδη αυτο που εχει σημασια για τον ροτσα ,ειναι οτι μιλαμε για ενα κυριο,με το κ κεφαλαιο
Σπουδαιος ποδοσφαιριστης,κυριος μεσα στον αγωνιστικο χωρο,σοβαρο ,και ανθρωπο του ποδοσφαιρου γενικοτερα.Θα κανει πολυ καλο στον παναθηναικο η παρουσια του
Αυτα που γραφεις αφορουν τον γιωργο βαρδινογιαννη,ο οποιος νομιζω μετα την αφαιρεση βαθμων εχασε και το πρωταθλημα μεσα απο τα χερια του
Σπουδαιος ποδοσφαιριστης,κυριος μεσα στον αγωνιστικο χωρο,σοβαρο ,και ανθρωπο του ποδοσφαιρου γενικοτερα.Θα κανει πολυ καλο στον παναθηναικο η παρουσια του
Αυτα που γραφεις αφορουν τον γιωργο βαρδινογιαννη,ο οποιος νομιζω μετα την αφαιρεση βαθμων εχασε και το πρωταθλημα μεσα απο τα χερια του
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
συμφωνω απολυτως και ηταν και μεγαλη παιχταρα και μας χαρισε σε ολους (τους φιλαθλους) στιγμες ποδοσφαιρικης μαγειας...καταπληκτικο ποδι και οπως ειπες δεν θυμαμαι να εχει προκαλεσει ποτε αντιθετως εχει την κουλτουρα του...Χρηστιδη αυτο που εχει σημασια για τον ροτσα ,ειναι οτι μιλαμε για ενα κυριο,με το κ κεφαλαιο
αλλο τονα και αλλο τ'αλλο
εγω μιλαω για τον συλλογο...
και πολλες φορες εδω δεν γινεται να υπαρχει σαφης εικονα του θεματος...
θελω να πω εσυ απομονωνεις τα τελευταια μου ποστ οπου μπορει να φαινεται μια δικη μου τοποθετηση σε ενα θεμα σαν να το εχω ξεκινησει εγω...
δεν ειναι ομως ετσι...ολα ειναι αλυσιδα...
καποιος ειπε για το σκανδαλο μπουμπλης και βιατηκε η ταλοπουτανα να πει και για τον γαυρο για υβ και αργυρουδη ,και απανταω εγω οτι μην τα μπερδευεις και αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
στην μια περιπτωση ειχαμε αποδεδειγμενα πλαστογραφια στις αλλες οχι...
γιαυτο σου λεω...ειναι δυσκολο εδω να παρουσιαστε ολο το θεμα απο το πως ξεκινησε...
Ρομέν Αργυρούδηςσυμφωνω απολυτως και ηταν και μεγαλη παιχταρα και μας χαρισε σε ολους (τους φιλαθλους) στιγμες ποδοσφαιρικης μαγειας...καταπληκτικο ποδι και οπως ειπες δεν θυμαμαι να εχει προκαλεσει ποτε αντιθετως εχει την κουλτουρα του...
αλλο τονα και αλλο τ'αλλο
εγω μιλαω για τον συλλογο...
και πολλες φορες εδω δεν γινεται να υπαρχει σαφης εικονα του θεματος...
θελω να πω εσυ απομονωνεις τα τελευταια μου ποστ οπου μπορει να φαινεται μια δικη μου τοποθετηση σε ενα θεμα σαν να το εχω ξεκινησει εγω...
δεν ειναι ομως ετσι...ολα ειναι αλυσιδα...
καποιος ειπε για το σκανδαλο μπουμπλης και βιατηκε η ταλοπουτανα να πει και για τον γαυρο για υβ και αργυρουδη ,και απανταω εγω οτι μην τα μπερδευεις και αλλο το ενα και αλλο το αλλο...
στην μια περιπτωση ειχαμε αποδεδειγμενα πλαστογραφια στις αλλες οχι...
γιαυτο σου λεω...ειναι δυσκολο εδω να παρουσιαστε ολο το θεμα απο το πως ξεκινησε...
Ο Ρομέν Αργυρούδης γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1946 και ήταν Γάλλος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Μιλούζ και στην συνέχεια πήγε στη Λανς, στον Ολυμπιακό (1971-72,1972-73) και ξαναγύρισε στη Λανς, όπου και τελείωσε την κεριέρα του. Είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας.
Ο Υβ Τριαντάφυλλος γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1948, έξω από το Λυόν της Γαλλίας. Αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ φορ.
Στον Ολυμπιακό ήρθε το 1971, αγωνίστηκε για 3 χρόνια και σε συνολικά 80 ματς σημείωσε 58 γκολ.
Χρίστηκε και 1 φορά διεθνής με την εθνική Γαλλίας.
κλασε μας τα παπαρια τωρα
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Ρομέν Αργυρούδης
Ο Ρομέν Αργυρούδης γεννήθηκε στις 6 Νοεμβρίου 1946 και ήταν Γάλλος ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ φορ. Ξεκίνησε την καριέρα του απο την Μιλούζ και στην συνέχεια πήγε στη Λανς, στον Ολυμπιακό (1971-72,1972-73) και ξαναγύρισε στη Λανς, όπου και τελείωσε την κεριέρα του. Είναι δύο φορές διεθνής με την εθνική Γαλλίας.
Ο Υβ Τριαντάφυλλος γεννήθηκε στις 27 Οκτωβρίου του 1948, έξω από το Λυόν της Γαλλίας. Αγωνιζόταν στη θέση του σέντερ φορ.
Στον Ολυμπιακό ήρθε το 1971, αγωνίστηκε για 3 χρόνια και σε συνολικά 80 ματς σημείωσε 58 γκολ.
Χρίστηκε και 1 φορά διεθνής με την εθνική Γαλλίας.
κλασε μας τα παπαρια τωρα
ρε μαλακα δεν υπαρχετε...δεν περιμενα οτι γαμαω τετοιους μαλακες ...ετσι δεν εχει αξια
δεν θα σας ξαναγαμησω
η αξια του γαμημενου δινει αξια στον γαμια και σεις μονο αξια δεν εχετε...
αυτα που εβαλες και με ''γαμησες'' τα εβαλα εγω πριν δυο μερες
ομογενις ηταν ολοι τοτε...
ειχαν καποιον πατερα μανα αδελφο κλπ κλπ
ΜΟΝΟ για τον ''μπουμπλη'' αποδειχτηκε οτι εγινε πλαστογραφια..
τα εχω βαλει ο ιδιος αυτα ρε μαλακα τι παπαρια να σου κλασω;;
κοιτα δυο σελιδες πριν γελοιε
δεν υπαρχεις ρε κομπε...
πιο μαλακας πεθαινεις...και οχι μονο
κλασε μας τα παπαρια λεει
αντε γαμηθειτε ρε δεν περιγραφω αλλο...
μα τοσο ευκολα πια;;
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
και που εισαι κομπε...πριν σου κλασω τα παπρια γραψε μας και τα ''γαλλικα ΄΄ ονοματα του ρομαιν και του υβ...
κατα το μπουμπλης-ροτσα...
να του κλασω λεει τα παπαρια
τα...ποια;;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...
διασκεδασε με ρε μαλακα κιαλλο...κλαιω λεμε...
κατα το μπουμπλης-ροτσα...
να του κλασω λεει τα παπαρια
τα...ποια;;
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ...
διασκεδασε με ρε μαλακα κιαλλο...κλαιω λεμε...
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε συ τι ψαχνεις;;αυτα τα πουστρακια που σερνονται εδω δεν εχουν αρχιδια να παραδεχτουν μια φορα οτι εκαναν λαθος και να ζητησουν μια συγνωμη...Aργυρουδης και Τριανταφυλος ειναι ελληνικα επωνυμα...
μονιμως η ιδια δουλεια..
εγω αντιθετως το εχω κανει...δεν υπαρχει κανεις που να μην εχει πει μαλακια...
αυτα τα πουστρακια ασχολουνται με ενα θεμα μονο και μονο για να ''γαμησουν'' εμενα...
παρακολουθα ολες τις συζητησεις...θα το δεις...
μιλαμε για σκουπιδια...αυτη ειναι η λεξη...
σκουπιδια...
ολα ειναι γραμμενα...οπως ελεγε και ο σοφος τα γραπατα μενουν
σε ολες τις ''διαμαχες'' μπορει ο καθενας να κατσει να δει απο την αρχη τις συζητησεις και να βγαλει τα συμπερασματα του
οτι λεω το λεω απλα και κατανοητα που ειναι αδυνατον να μην το καταλαβαινει ο αλλος
εδω λεμε για ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΙΑ...
και τους λεω βαλτε μου πλαστογραφια του γαυρου και τουμπεκιαζω ...
και ο αλλος μου βαζει το βιογραφικο του αργυρουδη με το κανονικο του ονομα αργυρουδης που ετσι επαιζε και στην γαλλια και ευσι τον ξερουν ολοι
ρομαιν αργυρουδης
σε ρωταω τωρα
εχει νοημα να συνεχισω την συζητηση;;
πιστευεις οτι θα βρει καποιος τα αρχιδια να πει ναι ρε χρηστιδη ειπα μαλακια σορρυ;;
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
καλά kompe....άμα βγαλεις άκρη με τον μυστήριο να μου πείς.....τουλές αυγά και σου λέει καλάθια.....αυτ'ος θέλει όλη την νομολογία κάτω , 50 αποφάσεις δικαστηρίων για να παραδεχθεί κάτι.......αφού για να παραδεχθεί ότι γεννήθηκε ζ'ητησε πιστοποιητικό γέννησης από την δημαρχία......
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ρε συ κανε ενα πειραμα...Aργυρουδης και Τριανταφυλος ειναι ελληνικα επωνυμα...
συνεχα εσυ που δεν εχεις προηγουμενα το θεμα...
ρωτα τους..ρε παιδια σας εβαλε ο ανθρωπος ενα λινκ που λεει οτι αποδειχτηκε πλαστογραφια...
βαλτε μου ενα του γαυρου...
ναι θα σου λενε και θα βαζουν ''ο χρηστιδης ειναι μαλακς''
ρε παιδια ενα λινκ...ναι ο χρηστιδης ειναι κομπλεξικος
ρε ενταξει ειναι...ενα λινκ;;''ο χρηστιδης λεει μαλακιες''
καντο ετσι για πειραμα
σου δινω πασα
συνεχα το εσυ και βγαλε ακρη
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
ξιλ...κλαιω γιατι τωρα θα εχει παρει φωτια ο γκουγκλης για να βρουν στοιχεια τα στρακια
θα τους κανω μαγκες ρε ...ειτε ετσι ειτε αλλοιως
θα βγαλουνε καλους τα δαχτυλακια σας κοπελιες...σιγα σιγα τα πληκτρα στον γουγλη
vonmakoulis
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω, τι δεν καταλαβαίνεται από αυτά που σας λέει ο Χρηστίδης.
Σίγουρα την δεκαετία του 1970 έγιναν πολλές παράνομες ελληνοποιήσεις αλλά οι περιπτώσεις των υβ, Αργυρούδη και Κουρμπή δεν ήταν από αυτές. Και οι τρείς ήταν γνήσιοι ομογενείς, Γάλλοι μεν υπήκοοι αλλά με πατέρα έλληνα 100% μετανάστη στη Γαλλία.
Ο Ρότσα δεν είχε ίχνος ελληνικού αίματος και παρόλα αυτά ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ελέω Βαρδινογίαννη) γράφτηκε στη Δημοτολόγια του Δήμου Αιγάλεω ως Μπουμπλής για να πάει στην ομάδα σας.
Και όταν ανακαλύφτηκε η παρανομία κανείς δεν τόλμησε να κάνει το αυτονόητο. Να στείλει τον ΠΟΑ στην Β Εθνική.
Για τους γαλλομαθείς αναζητήστε πληροφορίες για τους Ελληνο-Γάλλους παίκτες του ΟΣΦΠ σε γαλλικά σαϊτ (πχ εδώ μιλά για την ελληνική καταγωγή του Υβ).
Σίγουρα την δεκαετία του 1970 έγιναν πολλές παράνομες ελληνοποιήσεις αλλά οι περιπτώσεις των υβ, Αργυρούδη και Κουρμπή δεν ήταν από αυτές. Και οι τρείς ήταν γνήσιοι ομογενείς, Γάλλοι μεν υπήκοοι αλλά με πατέρα έλληνα 100% μετανάστη στη Γαλλία.
Ο Ρότσα δεν είχε ίχνος ελληνικού αίματος και παρόλα αυτά ΠΑΡΑΝΟΜΑ (ελέω Βαρδινογίαννη) γράφτηκε στη Δημοτολόγια του Δήμου Αιγάλεω ως Μπουμπλής για να πάει στην ομάδα σας.
Και όταν ανακαλύφτηκε η παρανομία κανείς δεν τόλμησε να κάνει το αυτονόητο. Να στείλει τον ΠΟΑ στην Β Εθνική.
Για τους γαλλομαθείς αναζητήστε πληροφορίες για τους Ελληνο-Γάλλους παίκτες του ΟΣΦΠ σε γαλλικά σαϊτ (πχ εδώ μιλά για την ελληνική καταγωγή του Υβ).
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K