natsolibre
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Τίποτα δεν είναι απόλυτο!ρε τυπε η λογικη ειναι απολυτη αλλα μαλλον εσυ μπερδευτηκες καπου και δεν μπορεις να την ακολουθησεις με αποτελεσμα να σου φταιει αυτη...
ειπες απο μονος σου οτι δεν μπορεις να πεις με σιγουρια ουτε οτι ειναι γκολ ουτε οτι δεν ειναι και εγω συμφωνησα....σωστα μεχρι εδω;;
και σου λεω μετα αφου δεν μπορουμε να πουμε μια σιγουρια πρεπει να δεχτουμε την υποδειξη του αρμοδιου που αποφασισε...
εκτος ξαναλεω αν ΕΣΥ μπορεις να πεις οτι δεν ειναι γκολ (ΑΛΛα οπως εχεις ηδη πει δεν μπορεις)
αρα;;
να την γραψω για ευνοια του γαυρου;;μα αφου οπως ειπες και εσυ πιθανα ειναι γκολ...
ενω το πενλτυ και αποβολη ειναι στανταρ ευνοπια του βαζελου στο συγκεκριμενο ματς...διαφωνεις;;
και σε ρωταω εγω τωρα...
αφου ειχα παραγκα γιατι εδωσα δυο πρωταθληματα στον βαζελο;;ερωτηση κανω
τι θα επει παραγκα;;δεν θα πει οτι κανω οτι θελω και ελεγχω τα παντα;;
αμα ηταν ετσι πως πηρε ο αλλος 2 πρωταθληματα;;οεο;;
ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ.
Εγω λέω ότι ΔΕΝ είναι και είμαι σίγουρος γιατί πολύ απλά καθόμουν από πίσω σε αυτή τη φάση
Μόνο ο Τσουκαλάς τα λέει αυτά...Να δεχτώ μια λάθος υπόδειξη μόνο και μόνο επειδή ο αρμόδιος που βρίσκεται
καμια 30αρια μετρα μακριά είπε ότι έτσι έγινε.ΔΙΑΦΩΝΩ ΩΣ ΕΔΩ.
Για μένα αυτό είναι στάνταρ εύνοια του γαύρου.Διαφωνείς ως εδώ??
Θέλω να σου δείξω ότι όσα replay και να δεις αμα δεν είσαι μπροστά ΓΑΜΑ ΤΟ!!
ΒΕΒΑΙΩΣ και διαφωνω και με το δεύτερο είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ άρα ευνοείσαι και εδώ.
Αρα ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.Εσύ??
Όσον αφορά την παράγκα, βεβαίως και είχατε αλλά εκείνες τις 2 χρονιές είχαμε τόσο καλύτερη ομάδα
που δεν μπορούσατε να κάνετε κάτι.ΟΧΙ ότι δεν προσπαθήσατε αλλά ήταν πολύ πιο δύσκολο σε σχέση
με άλλες χρονιές...
Με τη λογική τη δική σου όντως παραδέχεσαι ότι είχες και έχεις ΠΑΡΑΓΚΑ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ.
ΜΗΝ τα λες όπως σε παίρνει γιατι γυρνάνε πίσω!!