Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε τυπε η λογικη ειναι απολυτη αλλα μαλλον εσυ μπερδευτηκες καπου και δεν μπορεις να την ακολουθησεις με αποτελεσμα να σου φταιει αυτη...
ειπες απο μονος σου οτι δεν μπορεις να πεις με σιγουρια ουτε οτι ειναι γκολ ουτε οτι δεν ειναι και εγω συμφωνησα....σωστα μεχρι εδω;;
και σου λεω μετα αφου δεν μπορουμε να πουμε μια σιγουρια πρεπει να δεχτουμε την υποδειξη του αρμοδιου που αποφασισε...
εκτος ξαναλεω αν ΕΣΥ μπορεις να πεις οτι δεν ειναι γκολ (ΑΛΛα οπως εχεις ηδη πει δεν μπορεις)
αρα;;
να την γραψω για ευνοια του γαυρου;;μα αφου οπως ειπες και εσυ πιθανα ειναι γκολ...
ενω το πενλτυ και αποβολη ειναι στανταρ ευνοπια του βαζελου στο συγκεκριμενο ματς...διαφωνεις;;
και σε ρωταω εγω τωρα...
αφου ειχα παραγκα γιατι εδωσα δυο πρωταθληματα στον βαζελο;;ερωτηση κανω
τι θα επει παραγκα;;δεν θα πει οτι κανω οτι θελω και ελεγχω τα παντα;;
αμα ηταν ετσι πως πηρε ο αλλος 2 πρωταθληματα;;οεο;; :2funny: :2funny:
Τίποτα δεν είναι απόλυτο!
ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ.
Εγω λέω ότι ΔΕΝ είναι και είμαι σίγουρος γιατί πολύ απλά καθόμουν από πίσω σε αυτή τη φάση
Μόνο ο Τσουκαλάς τα λέει αυτά...Να δεχτώ μια λάθος υπόδειξη μόνο και μόνο επειδή ο αρμόδιος που βρίσκεται
καμια 30αρια μετρα μακριά είπε ότι έτσι έγινε.ΔΙΑΦΩΝΩ ΩΣ ΕΔΩ.
Για μένα αυτό είναι στάνταρ εύνοια του γαύρου.Διαφωνείς ως εδώ??
Θέλω να σου δείξω ότι όσα replay και να δεις αμα δεν είσαι μπροστά ΓΑΜΑ ΤΟ!!
ΒΕΒΑΙΩΣ και διαφωνω και με το δεύτερο είναι ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ΚΑΙ ΑΠΟΒΟΛΗ άρα ευνοείσαι και εδώ.
Αρα ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΙ ΕΔΩ.Εσύ??
Όσον αφορά την παράγκα, βεβαίως και είχατε αλλά εκείνες τις 2 χρονιές είχαμε τόσο καλύτερη ομάδα
που δεν μπορούσατε να κάνετε κάτι.ΟΧΙ ότι δεν προσπαθήσατε αλλά ήταν πολύ πιο δύσκολο σε σχέση
με άλλες χρονιές...
Με τη λογική τη δική σου όντως παραδέχεσαι ότι είχες και έχεις ΠΑΡΑΓΚΑ.
ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟ ΜΟΥ ΠΡΙΝ.
ΜΗΝ τα λες όπως σε παίρνει γιατι γυρνάνε πίσω!!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τζιγγερ πουλα αγορασε  :2funny: :2funny: :2funny:
Καραγκιοζάκι τον πούλο................

images

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
οτι παει για γκολ ο μαυρος και του βαζει ο αλλος το ποδι μπροστα προφανως για σενα δεν ειναι τιποτα ετσι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχεις βαρεθει να σε δουλευουν και να γελανε μαζι σου ρε τυπε;μεχρι και οι γαυροι εχουν αρχισει να σε κοροιδευουν.

καλά, είσαι τόσο άσχετος; Αφού στο γράφει καθαρά: αν τον έβρισκε από πίσω θα ήταν πέναλτυ. Σαν να λέμε, η τρικλοποδιά από μπροστά είναι σαν να βρήκε μπάλα.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

αν τον ανετρεπε απο πισω ναι θα ηταν πεναλτυ...
ο μαλακας ο κομπε εχει βαλει φωτο που δειχνει καθαρα το ποδι του αβραμη μπροστα...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εισα μαεγαλος καραγκιοζης και κομπλεξικος...
δικαιολογημενα γιατι σε εχω ξεβρακωσει απειρες φορες...
ξερω καλα τι λεω και πουστρακια χυμενα στο δικο σου στυλ μην φανταστεις οτι με πτοουν...
ειμαι μαθημενος να μου την ''πεφτουν΄΄ ανανδρα πουτανακια χωρις επιχειρηματα και φορτωμενα με τοννους ψευτομαγκιας...
δεν παιρνω χαμπαρι και το γνωριζεις...
θες δεν θες ο κακος σου εδωσε το ματς δινοντας μουφα πεναλτυ και αποβολη...
και πλακωσες το ιδιο β]ραδυ τον παρατηρητη του για να μην τολμησει να καψει τον κακο...
αυτη ειναι η πραγματικοτητα πες οτι θες στον πουτσο μου....
διαβαζουν και αλλοι και μπορουν να διακρινουν το κομπλεξ που εχετε μερικες κιτρινοπρασινες πουτανες με την παρτη μου...
αποδειξη οτι εγω με σωστους και πρασινους και κιτρινους κανω πολιτισμενο διαλογο με διαφωνιες μεν αλλα κανω διαλογο...
μπινελικια και απαξιωση μονο σε κατι τρολ σαν και σενα και καποια αλλα αρχιδακια...
παρε χαμπαρι και συ και τα φιλαρακια σου τα τρολ....
δεν παιρνω χαμπαρι...
του μαυρου πουστη το ποδι ειναι πισω ο μαυρος πουστης μπαλλα ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ο αβραμης εχει προλαβει και εχει καλυψει την μπαλλα και πεναλτυ υπαρχει μονο στα μυαλα καποιων ανεγκεφαλων σαν την παρτη σου...
αν τον ανετρεπε απο πισω ναι θα ηταν πεναλτυ...
ο μαλακας ο κομπε εχει βαλει φωτο που δειχνει καθαρα το ποδι του αβραμη μπροστα...

είσαι μεγάλη πούστρα και δεν σου φτάνουν πλέον ούτε 10 ψωλές σαν του Σισέ για να ευχαριστηθείς. Αφού στα έχω ξαναγράψει, πάλι θες να τα διαβάζεις;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ο Μέγας Αναλυτής, επειδή είναι τόσο Μέγας έχει δικαίωμα να βλέπει με διαφορά μερικών ωρών διαφορετικά πράγματα στο ίδιο βίντεο ή φωτό.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

απο πισω το ποδι του σισε απο μπροστα του αλλουνου που εχει προλαβει και διωχνει μπαλλα...

του μαυρου πουστη το ποδι ειναι πισω ο μαυρος πουστης μπαλλα ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙ ο αβραμης εχει προλαβει και εχει καλυψει την μπαλλα και πεναλτυ

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Ο Μέγας Αναλυτής, επειδή είναι τόσο Μέγας έχει δικαίωμα να βλέπει με διαφορά μερικών ωρών διαφορετικά πράγματα στο ίδιο βίντεο ή φωτό.  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τι θα κάνουμε με αυτόν ρε...........πρέπει να έχει να γαμήσει 7 χρόνια......πουστίδης7 να πούμε.............

malakas.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Τίποτα δεν είναι απόλυτο!
ΜΗ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΠΑ.

Για το 2-2 της λεωφόρου με Δούρο, που αδικηθήκατε κιόλας, ποιος θα μου πει
εμένα με βεβαιότητα ότι το γκολ του Στολτίδη είναι κανονικό και έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή(στο 1-1 αν θυμάσαι)???
[size=20pt]Τόσα χρόνια μετά και ακόμα ψάχνω να βρω ξεκάθαρο replay.[/size]

εσ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με δουλευςι; τωρα ετσι;...ελα παραδεξου το...

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τυπε χρηστιδη παρε ματι τον καπονε
αν τα βαζει θα την εχετε δυσκολα δικε μου

He twice led the National Basketball Association (NBA) in three-point field goal percentage, and he also won the Three-Point Shootout twice.

έχει βγάλει 2 φορές το μεγαλύτερο ποσοστό στα 3ποντα κι έχει κερδίσει άλλους 2 διαγωνισμούς 3πόντων; Άντε να δούμε αν θα τα βάζει κι εδώ

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
φαίνεται πράγματι να έχει καλό σουτ

teo_gilf

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουν 2012
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
6
Ο Νεος υμνος της Παναθηναικής Συμμαχιας

tenniskiller

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
42
Πόντοι
16
He twice led the National Basketball Association (NBA) in three-point field goal percentage, and he also won the Three-Point Shootout twice.

έχει βγάλει 2 φορές το μεγαλύτερο ποσοστό στα 3ποντα κι έχει κερδίσει άλλους 2 διαγωνισμούς 3πόντων; Άντε να δούμε αν θα τα βάζει κι εδώ
Με 8/27 πέρυσι και 1/8 πρόπερσι ποσοστά στα τρίποντα που κοιτάτε με γελοία ποσοστά, σε όλο το πρωτάθλημα αυτά που γράφω.
Ένα παλτό βιζόν  και λόγω χειμώνα που έρχεται!
Σιγά μην πλήρωνε ο βλαμμένος ο γυιός Γιαννακόπουλος γιά καλό αμερικάνο.
Εδώ δεν μπόρεσε να κρατήσει τον Ομπράντοβιτς,ο άνθρωπος προτίμησε να σταματήσει μόνος του το μπάσκετ από το να έχει τον βλαμμενο γιά αφεντικό του!

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε συ δεν είναι 100% ξεκάθαρο το replay...
το ξερω ρε ντιμη ...αυτο λεω...
το με δουλευει παει στο οτι ενω στο πρωτο ποστ λεει οτι δεν ειναι ξεκαθαρο το ριπλευ και ψαχνει χρονια να βρει την ακρη σε ενα αλλο λεει οτι ειπε οτι γιαυτον ειναι γκολ...
γιαυτο του λεω μας δουλευει...
εγω οντως συμφωνω οτι δεν ξεκαθαριζει κατι το ριπλευ...

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
ΒΛΑΚΑΡΧΟΣ......................GAYρε,τράβα στο κλουβί σου μωρή κότα..................Τρούμπα να πούμε....

kotes-gayroi-.JPG
Αντι να βριζεις εμενα ΒΛΑΚΑ 13 οπαδε του καναπε δωσε κανενα φραγκο στον ΤΟΥΙΤΗ να πληρωσει τα 40 εκατομυρια που χρωσταει ο βαζελος και τραβα μετα και ΓΑΜΗΣΟΥ ..................αλλα  κανε  υπομονη  ερχετε  και  η  σειρα  σου και να  ξερεις οτι  οταν  εγω  σε  χυσω θα  πνιγεις  :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Αντι να βριζεις εμενα ΒΛΑΚΑ 13 οπαδε του καναπε δωσε κανενα φραγκο στον ΤΟΥΙΤΗ να πληρωσει τα 40 εκατομυρια που χρωσταει ο βαζελος και τραβα μετα και ΓΑΜΗΣΟΥ ..................αλλα  κανε  υπομονη  ερχετε  και  η  σειρα  σου και να  ξερεις οτι  οταν  εγω  σε  χυσω θα  πνιγεις   :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:
Καθυστερημένε,από το 1991 πάω γήπεδο.................ανώμαλε..............μόνο χοντρές γαμάς.....οι άλλες δεν σου κάθονται!!!  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

anomaloi+gavroi.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom