Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αυτό εδώ πρέπει να είναι photoshop τότε...
ρε φιλε η ιδια φωτο με του κομπε ειναι...λεμε απο πισω μπλεκει το ποδι για να παρει το πεναλτυ αφου ο αβραμης προλαβαινει και καλυπτει την μπαλλα...τον χωρο...ο σισσε δεν προλαβαινει την μπαλλα και επιλεγει να μπερδευτει και να εκβιασε για πεναλτυ που το δινει ο κακος απο...την σεντρα...
τι δεν καταλαβαινεις;;πρωτη φορα βλεπεις εναν επιθετικο που βλεπει οτι δεν προλαβαινει την μπαλλα να ''τρακαρει'' στο ποδι του αμυντικου και να πεφτει;;
απο την εποχη των παγετωνων γινεται αυτο...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.895
Πόντοι
13.165
Ξαναβγηκε με φουστα χρηστιδη στο λονδινο,τον κραξανε οι φιλαθλοι της ΚΠΡ γιατι εχει βαλει 1 γκολ μεχρι τωρα
Πεναλντι δεν υπαρχει,συμφωνω,αλλα μη ξεχνας ειχε την αβαντα της διαιτησιας ο κυριος :)
Ενα χρονο αφησαμε τη διαιτησια απο τα χερια μας και αμεσως αναλαβανε αυτοι
Ουτε ενα χρονο δε μπορεις να ξεκουραστεις και να κανεις το καλο

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ρε φιλε η ιδια φωτο με του κομπε ειναι...λεμε απο πισω μπλεκει το ποδι για να παρει το πεναλτυ αφου ο αβραμης προλαβαινει και καλυπτει την μπαλλα...τον χωρο...ο σισσε δεν προλαβαινει την μπαλλα και επιλεγει να μπερδευτει και να εκβιασε για πεναλτυ που το δινει ο κακος απο...την σεντρα...
τι δεν καταλαβαινεις;;πρωτη φορα βλεπεις εναν επιθετικο που βλεπει οτι δεν προλαβαινει την μπαλλα να ''τρακαρει'' στο ποδι του αμυντικου και να πεφτει;;
απο την εποχη των παγετωνων γινεται αυτο...

ρε φίλε εδώ φαίνεται καθαρά ότι τον πατάει ο αβράμης...
εσυ τι δεν καταλαβαίνεις??
και αυtά τα πατήματα από την εποχή των παγετώνων γίνονται..

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ας μου πει ενας βαζελος η ακομα και κανενα κιτρινο ερπετο φιλικα διακειμενο ενα παιχνιδι στα 15 χρονια που η διατησια εδωσε ματς στον βαζελο...
εχουμε ακουσει απο την μασονια για πολλα ματς που του στερησαν ειτε τη νικη οι διαιτητες η τον εσφαξαν αλλα τελικα την πηρε...
εγω ρωταω...νομοτελειακα ( :2funny: :2funny:) ενα ματς πρεπει να το εχει παρει απο την διαιτησια...
ενα μονο ..ας μου πουν ποιο ειναι...
ενα ματς σοβαρο εννοω...ειτε ευρωπη ειτε με μενα στο πρωταθλημα...
περιμενω...
και μην κανει κανενα πουτανακι τον πονηρο και με ρωτησει το ιδιο για το ποδοασφαιρο γιατι εγω εχω αρχιδια και θα του πω 5 ματς που η διαιτησια εδωσε ματς στον γαυρο...
περιμενω απο εσας που θελετε να εχει η αποψη σας βαρυτητα και ειστε αντικειμενικοι σε αντιθεση με μενα τον ΄΄αρρωστο΄΄ και ΄΄βαμμενο΄΄ να μου πειτε ενα ματς που πηρε η ζελα απο τους γκρι...
δεχομαι σαν απαντηση και το οτι δεν υπαρχει κανενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γιαυτο ρε μουνια σας τρελλαινω...γιατι σας γαμαω χωρις σαλιο...
αντε κοριτσα...περιμενω  :2funny: :2funny: :2funny:
ενα ματς...σοβαρο...μη μου πει κανεις με τον...ικαρο καλλιθεας...
εγω ειναι αρωστος και φοραω κοκκινα γυαλια..
να δω εσας τους αντικειμενικους!!!
αχαχαχαχαχαχαχαχαχ  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ξαναβγηκε με φουστα χρηστιδη στο λονδινο,τον κραξανε οι φιλαθλοι της ΚΠΡ γιατι εχει βαλει 1 γκολ μεχρι τωρα
Πεναλντι δεν υπαρχει,συμφωνω,αλλα μη ξεχνας ειχε την αβαντα της διαιτησιας ο κυριος :)
Ενα χρονο αφησαμε τη διαιτησια απο τα χερια μας και αμεσως αναλαβανε αυτοι
Ουτε ενα χρονο δε μπορεις να ξεκουραστεις και να κανεις το καλο
ναι αλλα αυτοι ειναι και μαλακες...200 χαρτια τους στοιχισε...μεχρι και τον μαλακα που ασβεστωνει τις γραμμες ειχαν αγορασει...
αυτα πληρωνουν τωρα....
και χρωσταβε ακομα και στον μαγειρα της παιανιας,,,
ο πατερας αληθεια εκεινη η ψυχη που ειναι;;
αυτος ντε που θα γαμαγε τον μαρινακη;;
που χαθηκε;; :2funny: :2funny:

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ας μου πει ενας βαζελος η ακομα και κανενα κιτρινο ερπετο φιλικα διακειμενο ενα παιχνιδι στα 15 χρονια που η διατησια εδωσε ματς στον βαζελο...
εχουμε ακουσει απο την μασονια για πολλα ματς που του στερησαν ειτε τη νικη οι διαιτητες η τον εσφαξαν αλλα τελικα την πηρε...
εγω ρωταω...νομοτελειακα ( :2funny: :2funny:) ενα ματς πρεπει να το εχει παρει απο την διαιτησια...
περιμενω...
και μην κανει κανενα πουτανακι τον πονηρο και με ρωτησει το ιδιο για το ποδοασφαιρο γιατι εγω εχω αρχιδια και θα του πω 5 ματς που η διαιτησια εδωσε ματς στον γαυρο...
περιμενω απο εσας που θελετε να εχει η αποψη σας βαρυτητα και ειστε αντικειμενικοι σε αντιθεση με μενα τον ΄΄αρρωστο΄΄ και ΄΄βαμμενο΄΄ να μου πειτε ενα ματς που πηρε η ζελα απο τους γκρι...
δεχομαι σαν απαντηση και το οτι δεν υπαρχει κανενα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Κανένα
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
περιμενω...
και μην κανει κανενα πουτανακι τον πονηρο και με ρωτησει το ιδιο για το ποδοασφαιρο γιατι εγω εχω αρχιδια και θα του πω [size=30pt]500[/size] ματς που η διαιτησια εδωσε ματς στον γαυρο...
fixed δικε μου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε φίλε εδώ φαίνεται καθαρά ότι τον πατάει ο αβράμης...
εσυ τι δεν καταλαβαίνεις??
και αυtά τα πατήματα από την εποχή των παγετώνων γίνονται..
ρε φιλε νατσο αφου βαζει λεμε ΠΡΩΤΟΣ το ποδι ο αβραμης δεν καταλαβαινεις;;
δηλαδη ειναι δυσκολο κλωτσωντας απο πισω να μπαινει το ποδι απο κατω;;που φαινεται περιεργο;;αυτο εχει γινει απλα...ο αβραμης λεμε βαζει πρωτος το ποδι τον προλαβαινει..δες το βιντεο που ειναι με κινηση και θα το δεις...πρωτος ο παπ και μετα ο αλλος...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
δηλαδη ειναι δυσκολο κλωτσωντας απο πισω να μπαινει το ποδι απο κατω;;που φαινεται περιεργο;;αυτο εχει γινει απλα...ο αβραμης λεμε βαζει πρωτος το ποδι τον προλαβαινει..δες το βιντεο που ειναι με κινηση και θα το δεις...πρωτος ο παπ και μετα ο αλλος...
οτι παει για γκολ ο μαυρος και του βαζει ο αλλος το ποδι μπροστα προφανως για σενα δεν ειναι τιποτα ετσι. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
δεν εχεις βαρεθει να σε δουλευουν και να γελανε μαζι σου ρε τυπε;μεχρι και οι γαυροι εχουν αρχισει να σε κοροιδευουν.

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Οκ υποχωρώ αλλά ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ...Μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τι εχει γίνει!!
Για το 2-2 της λεωφόρου με Δούρο, που αδικηθήκατε κιόλας, ποιος θα μου πει
εμένα με βεβαιότητα ότι το γκολ του Στολτίδη είναι κανονικό και έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή(στο 1-1 αν θυμάσαι)???
Τόσα χρόνια μετά και ακόμα ψάχνω να βρω ξεκάθαρο replay.
Μπορείς να μου παραθέσεις στοιχεία που το αποδεικνύουν??
Αλλά και για εκεί κάτι θα μου πεις και θα υποχωρήσω πάλι γιατι δεν έχει νόημα να διαφωνεις πλέον με γαύρους...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Ρε μην ασχολείστε με το γελοίο υποκείμενο τον αχρηστίδη. Περισσότερο βλέπει τον ΠΑΝΑΘΑ παρά την γαμωομάδα του.
Το άτομο είναι κομπλεξικό όσο δε πάει άλλο.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Οκ υποχωρώ αλλά ΔΕ ΣΥΜΦΩΝΩ...Μπορεί ο οποιοσδήποτε να δει τι εχει γίνει!!
Για το 2-2 της λεωφόρου με Δούρο, που αδικηθήκατε κιόλας, ποιος θα μου πει
εμένα με βεβαιότητα ότι το γκολ του Στολτίδη είναι κανονικό και έχει περάσει η μπάλα τη γραμμή(στο 1-1 αν θυμάσαι)???
Τόσα χρόνια μετά και ακόμα ψάχνω να βρω ξεκάθαρο replay.
Μπορείς να μου παραθέσεις στοιχεία που το αποδεικνύουν.
Αλλά και για εκεί κάτι θα μου πεις και θα υποχωρήσω πάλι γιατι δεν έχει νόημα να διαφωνεις πλέον με γαύρους...

ειναι αμφισβητουμενη φαση συμφωνω...δεν φαινεται ξεκαθαρα...
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι...απο την στιγμη που ο εποπτης ειπε γκολ θα πρεπει καποιος να αποδειξει οτι δεν ειναι και οχι οτι ειναι...
ενω το πεναλτυ και αποβολη τυπε ειναι κανονισμος δεν ειναι αν δειχνει το βιντεοο καθαρα η οχι...
εκει δηλαδη εγω λεω με βεβαιοιτητα ορι αδικηθηκα...
και εποχες παραγκας τυπε μου ετσι;; :2funny: :2funny:
που να μην ειχα και παραγκα δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τυπε μιας και κοζαρεις απο στατιστικη μπορεις να μου πεις εγω ο παραγκαρχης ποστε πηρα τελευταια φορα πεναλτυ με τον πουστη;;μεσα εξω;; :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
1 χρονο πριν απο την ριζουπολη...που ολοι οι αντικειμενικοι μας εχουν ζαλισει τα αρχιδια...
καμαρωστε ηθος...
περιμεω κομπε και αναλυση  :2funny: :2funny: :2funny:

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ειναι αμφισβητουμενη φαση συμφωνω...δεν φαινεται ξεκαθαρα...
αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι...απο την στιγμη που ο εποπτης ειπε γκολ θα πρεπει καποιος να αποδειξει οτι δεν ειναι και οχι οτι ειναι...
ενω το πεναλτυ και αποβολη τυπε ειναι κανονισμος δεν ειναι αν δειχνει το βιντεοο καθαρα η οχι...
εκει δηλαδη εγω λεω με βεβαιοιτητα ορι αδικηθηκα...
και εποχες παραγκας τυπε μου ετσι;; :2funny: :2funny:
που να μην ειχα και παραγκα δηλαδη  :2funny: :2funny: :2funny:
ρε τυπε μιας και κοζαρεις απο στατιστικη μπορεις να μου πεις εγω ο παραγκαρχης ποστε πηρα τελευταια φορα πεναλτυ με τον πουστη;;μεσα εξω;; :2funny: :2funny:

Ωραία λογική...
Δηλαδή αν αποδείξω ότι δεν είναι γκολ τι θα κερδίσω??
Δε μέτρησε το γκολ??Η ιστορία γράφτηκε...
Αν δεν είχες και παράγκα τώρα θα ήσουν πολύ χειρότερα από μένα!!!
Εδώ μια χρονιά δεν πήρες πρωτάθλημα,βγήκες 4ος-5ος στα playoff και κόντεψες να διαλυθείς!
Αλλά πάντα εμείς εκτός από διαιτησίες κτλ. βγάζαμε μόνοι μας τα μάτια μας, τουλάχιστον
όσο θυμάμαι εγώ!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε τυπε η λογικη ειναι απολυτη αλλα μαλλον εσυ μπερδευτηκες καπου και δεν μπορεις να την ακολουθησεις με αποτελεσμα να σου φταιει αυτη...
ειπες απο μονος σου οτι δεν μπορεις να πεις με σιγουρια ουτε οτι ειναι γκολ ουτε οτι δεν ειναι και εγω συμφωνησα....σωστα μεχρι εδω;;
και σου λεω μετα αφου δεν μπορουμε να πουμε μια σιγουρια πρεπει να δεχτουμε την υποδειξη του αρμοδιου που αποφασισε...
εκτος ξαναλεω αν ΕΣΥ μπορεις να πεις οτι δεν ειναι γκολ (ΑΛΛα οπως εχεις ηδη πει δεν μπορεις)
αρα;;
να την γραψω για ευνοια του γαυρου;;μα αφου οπως ειπες και εσυ πιθανα ειναι γκολ...
ενω το πενλτυ και αποβολη ειναι στανταρ ευνοπια του βαζελου στο συγκεκριμενο ματς...διαφωνεις;;
και σε ρωταω εγω τωρα...
αφου ειχα παραγκα γιατι εδωσα δυο πρωταθληματα στον βαζελο;;ερωτηση κανω
τι θα επει παραγκα;;δεν θα πει οτι κανω οτι θελω και ελεγχω τα παντα;;
αμα ηταν ετσι πως πηρε ο αλλος 2 πρωταθληματα;;οεο;; :2funny: :2funny:

Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
6
Like
814
Πόντοι
96
τι θυμηθηκαμε παλι, ποιος δουρος?
αυτος που εδωσε ανυπαρκτο γκολ, χωρις η μπαλλα να περασει τη Γραμμη?
Μονο στους γκευ αυτα, γιαυτο ο δουρος θα επρεπε να ειναι στα payroll της Ιντρακομ, αν δεν ηταν ήδη

Α-χρηστιδη7 , μποχα και βρωμα του θρηνου η ιστορια, Πολυ Βρωμα

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
δεν εχει σημασια...αυτοι ειναι καθαροι στο μπασκετ...μπορουν να σαρωνουν τους τιτλους...ενω στο ποδοσφαιρο τους δινει η παραγκα...
πας να βγαλεις ακρη με τελειωμενους μαλακες που το σβερκο τους εχει γινει κοκκινο απο την σφαλιαρα...
τι να σου πουνε δηλαδη οτι ναι με γαμας και ειμαι ο τζανετακος της μπαλλας;; :2funny: :2funny:
Πάρε δρόμο γυφτάκο...................

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τι θυμηθηκαμε παλι, ποιος δουρος?
αυτος που εδωσε ανυπαρκτο γκολ, χωρις η μπαλλα να περασει τη Γραμμη?
Μονο στους γκευ αυτα, γιαυτο ο δουρος θα επρεπε να ειναι στα payroll της Ιντρακομ, αν δεν ηταν ήδη

Α-χρηστιδη7 , μποχα και βρωμα του θρηνου η ιστορια, Πολυ Βρωμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom