Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (3 μέλη και 15 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Καθυστερημένε,από το 1991 πάω γήπεδο.................ανώμαλε..............μόνο χοντρές γαμάς.....οι άλλες δεν σου κάθονται!!!  :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair: :badair:

anomaloi+gavroi.jpg
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΒΛΑΚΑ 13

Ποσους  τιτλους  εχεις  πανηγυρισει ρε  ΒΛΑΚΑ  απο τοτε που πας  στο  γηπεδο  γιατι  εγω  που  παω  απο  το  1980  εχω  χασει  το  μετρημα......... :fuck2: :fuck2: :fuck2:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΣΕΩΣ ΠΡΟΣ ΒΛΑΚΑ 13

Ποσους  τιτλους  εχεις  πανηγυρισει ρε  ΒΛΑΚΑ  απο τοτε που πας  στο  γηπεδο   γιατι  εγω  που  παω  απο  το  1980  εχω  χασει  το  μετρημα......... :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Κόπανε,δρόμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο............................... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

natsolibre

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
με δουλευςι; τωρα ετσι;...ελα παραδεξου το...

Τι δεν καταλαβαίνεις και λες οτι σε κοροιδεύω??
Το ότι ήμουν ακριβώς πίσω από το τέρμα στη φάση αυτη ΔΕΝ αναιρεί το γεγονός ότι
ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει ξεκάθαρο replay από την τηλεόραση.
Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.
Και σου ξαναλέω ότι από την τηλεόραση όντως δε μπορείς να πεις αλλά
από το γήπεδο φάνηκε ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ήταν γκολ.

Επομένως να πιστέψω τον επόπτη που ήταν ΑΡΜΟΔΙΟΣ όπως λες επειδή δεν υπήρχε σωστό replay
ή τα ματάκια μου??
Αμα ήθελα να σε δουλέψω θα το κανα από την αρχή!!!

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Κόπανε,δρόμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο............................... :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :birdman: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
Βλεπεις  ρε  ΒΛΑΚΑ  οτι  δεν  εχεις να μου  απαντησεις  ΤΙΠΟΤΑ; Για αυτο  σε γραφω  στα  ΑΡΧΙΔΙΑ  μου .Με  μπουκωμενους  δε  μπορω  να  κανω  συζητηση  γιατι  μιλανε  αλλα  απο  το  πολυ  χυσαμολι  που  εχουν  στο  στομα  τους  δεν  καταλαβαινω  τι  λενε.
ΜΑΡΙΜΠΟΡ  ΛΑΤΣΙΟ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΚΙΜΚΙ  ΙΚΑΡΟΣ  ΚΑΛΙΘΕΑΣ  ΚΕΡΚΥΡΑ οσους  αλλους  ξεχναω  και    Α Ν Τ Ε  Γ Ε Ι Α  Μ  Α  Λ  Α  Κ  Α :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Τι δεν καταλαβαίνεις και λες οτι σε κοροιδεύω??
Το ότι ήμουν ακριβώς πίσω από το τέρμα στη φάση αυτη ΔΕΝ αναιρεί το γεγονός ότι
ακόμα και σήμερα δεν υπάρχει ξεκάθαρο replay από την τηλεόραση.
Είναι 2 τελείως διαφορετικά πράγματα.
Και σου ξαναλέω ότι από την τηλεόραση όντως δε μπορείς να πεις αλλά
από το γήπεδο φάνηκε ξεκάθαρα ότι ΔΕΝ ήταν γκολ.

Επομένως να πιστέψω τον επόπτη που ήταν ΑΡΜΟΔΙΟΣ όπως λες επειδή δεν υπήρχε σωστό replay
ή τα ματάκια μου??
Αμα ήθελα να σε δουλέψω θα το κανα από την αρχή!!!
ρε νατσο ελεος...
αληθεια τωρα σε αφηνω στην κριση του δικαστηριου...
θες να πεις οτι ενω δεν υπαρχει ξεκαθαρο ριπλευ απο 10 καμερες εσυ που ησουνα ΠΙΣΩ απο το τερμα ειδες οτι δεν μπηκε γκολ;;
νατσο βοηθεια  :helpplea: :helpplea:
δεν περιγραφω αλλο...καλυφθηκα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
νατσο γνησια σου μιλαω σε συμπαθω και βλεπεις κανουμε εναν ωραιο διαλογο ασχετα οτι διαφωνουμε...
φιλικα αν θες ακου με...
ολοι μας καποια στιγμη εχουμε μια λανθασμενη εντυπωση η λεμε κατι που μπορει να ριξει τα ντουβαρια...
ολοι μα ολοι μηδενος εξαιρουμενου...
αυτην την φορα ειχες μια ατυχη στιγμη...
μην επιμεινεις σε αυτη ...ακου με...
δεν υπαρχει αυτο που λες...
ΔΕΝ γινεται εσυ πισω απο το τερμα και σε ζωντανη ροη αγωνα να εχεις δει καλυτερα και απο τον εποπτη που ειναι στην ευθεια η απο 10 καμερες που τραβανε απο ολες τις δυνατες οπτικες γωνιες και δεν αποσαφηνιζουν την φαση και να λες με σιγουρια οχι δεν ηταν γκολ...
καταλαβε το...
εγω δεν λεω ουτε οτι ηταν ουτε οτι δεν ηταν...αν μου ζηταγες να βαλω τα λεφτα μου θα τα εβαζα στο οτι ηταν απο μια οπτικη γωνια στο 0.15 του βιντεο...αλλα και παλι με επιφυλαξη...
εν ολιγοις ουτε εβαλα στο στομα σου κατι που ΔΕΝ ειπες (δεν το συνηθιζω) ουτε γινεται να εχεις αποψη πισω απο το τερμα για το αν ειναι γκολ η οχι...
φιλικα...αστο και προχωραμε παρακατω...
να΄σαι καλα....

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Βλεπεις  ρε  ΒΛΑΚΑ  οτι  δεν  εχεις να μου  απαντησεις  ΤΙΠΟΤΑ; Για αυτο  σε γραφω  στα  ΑΡΧΙΔΙΑ  μου .Με  μπουκωμενους  δε  μπορω  να  κανω  συζητηση  γιατι  μιλανε  αλλα  απο  το  πολυ  χυσαμολι  που  εχουν  στο  στομα  τους  δεν  καταλαβαινω  τι  λενε.
ΜΑΡΙΜΠΟΡ  ΛΑΤΣΙΟ  ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  ΚΙΜΚΙ  ΙΚΑΡΟΣ  ΚΑΛΙΘΕΑΣ  ΚΕΡΚΥΡΑ οσους  αλλους  ξεχναω  και     Α Ν Τ Ε  Γ Ε Ι Α  Μ  Α  Λ  Α  Κ  Α :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Φύγε μακρυά ζώο............................... :uglystupid: :idiot: :birdman: :jerking:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
νατσο γνησια σου μιλαω σε συμπαθω και βλεπεις κανουμε εναν ωραιο διαλογο ασχετα οτι διαφωνουμε...
φιλικα αν θες ακου με...
ολοι μας καποια στιγμη εχουμε μια λανθασμενη εντυπωση η λεμε κατι που μπορει να ριξει τα ντουβαρια...
ολοι μα ολοι μηδενος εξαιρουμενου...
αυτην την φορα ειχες μια ατυχη στιγμη...
μην επιμεινεις σε αυτη ...ακου με...
δεν υπαρχει αυτο που λες...
ΔΕΝ γινεται εσυ πισω απο το τερμα και σε ζωντανη ροη αγωνα να εχεις δει καλυτερα και απο τον εποπτη που ειναι στην ευθεια η απο 10 καμερες που τραβανε απο ολες τις δυνατες οπτικες γωνιες και δεν αποσαφηνιζουν την φαση και να λες με σιγουρια οχι δεν ηταν γκολ...
καταλαβε το...
εγω δεν λεω ουτε οτι ηταν ουτε οτι δεν ηταν...αν μου ζηταγες να βαλω τα λεφτα μου θα τα εβαζα στο οτι ηταν απο μια οπτικη γωνια στο 0.15 του βιντεο...αλλα και παλι με επιφυλαξη...
εν ολιγοις ουτε εβαλα στο στομα σου κατι που ΔΕΝ ειπες (δεν το συνηθιζω) ουτε γινεται να εχεις αποψη πισω απο το τερμα για το αν ειναι γκολ η οχι...
φιλικα...αστο και προχωραμε παρακατω...
να΄σαι καλα....
Άσε τις ηλιθιότητες και πάρε δρόμο από το thread............................... :knuppel: :knuppel: :knuppel: :police: :police: :police: :crazy: :crazy: :crazy: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :piss: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

ΚΑΒΛΑΡΧΟΣ

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2012
Κριτικές
7
Like
57
Πόντοι
16
Δρόμοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο........................... :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:
Δεν αντεχεις να ακους την αληθεια.Εγω θα ειμαι παντα εδω για να σου τη ΘΥΜΙΖΩ          :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ΜΑΡΙΜΠΟΡ   ΛΑΤΣΙΟ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   ΙΚΑΡΟΣ  ΚΑΛΙΘΕΑΣ   ΚΕΡΚΥΡΑ  ΚΙΜΚΙ  ..............

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Δεν αντεχεις να ακους την αληθεια.Εγω θα ειμαι παντα εδω για να σου τη ΘΥΜΙΖΩ          :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ΜΑΡΙΜΠΟΡ   ΛΑΤΣΙΟ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ   ΙΚΑΡΟΣ  ΚΑΛΙΘΕΑΣ   ΚΕΡΚΥΡΑ  ΚΙΜΚΙ  ..............

:fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:
Τον πούλο,βρωμιάρη................... :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit: :shit:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
ελα μωρη ομαδαρα!!!!!!προεδρε περιμενω παρεμβαση σου στην δικη την δευτερα μετα την ηττα απο τον μπαοκ

Kurtinaitis

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτο τωρα το εφτιαξες εσυ η ειναι πραγματικο πρωτοσελιδο; :S

Πραγματικότατο είναι.

Η πορεία του παναθηναικού θυμίζει την πορεία της Χ.Α.

5-6 κοινωνικά νούμερα θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τον ντόρο που κάνει ο Μαρινάκης και η θύρα 7.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Πραγματικότατο είναι.

Η πορεία του παναθηναικού θυμίζει την πορεία της Χ.Α.

5-6 κοινωνικά νούμερα θεωρούν ότι μπορούν να κάνουν τον ντόρο που κάνει ο Μαρινάκης και η θύρα 7.

περσόνα, καλώς ήρθες ρε φίλε  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom