Δεν απαντας καλυτερα στις ερωτησεις που σου κανει? Η ο νομος δεν ισχυει για την ομαδα του δημοσιου?
στις μαλακιες που λεει θελεις να πεις ετσι;;οχι ρε φιλε ουτε εγω ουτε ο μοικανος θα κατσουμε να ασχοληθουμε και να απαντησουμε στις παπαριες που λεει ενας πικραμενος καρπαζοεισπρακτορας που δεν μπορει να καταλαβει οτι ειναι γεννημενος δευτερος και πιστευει οτι ο κακος πρωτος του κλεβει αυτο που του ανηκει...
και αφου εισαι αλανι και μετρας και θες απαντησουλες αντε αν εχεις αντερα απαντα εσυ σεμια...
την χρονια της περηφανιας του συλλογου μου που πετυχε μια απο τις μεγαλυτερες νικες επι του και καλα ''αιωνιου΄΄ (μιλαω για το 2003 και την ριζουπολη αν θυμασαι) εσυ ειχες ξεκινησει με τρεις ηττες (προοδευτικη παοκ και δεν θυμαμαι ποια αλλη επι σαντος)
ειχες δηλαδη μεινει 9 ποντους πισω (χωρις να σου φταιει η διαιτησια ) και τελικα στην διαρκεια περασες μεχρι τρεις ποντους μπροστα (γιαυτο και σε συμφεραν τρια αποτελεσματα νικη ισοπαλια και ηττα με 1-0)...
και σε ρωταω τωρα...επι εποχης γκαγκατση παραγκας πρακτορα κλπ κλπ ολων αυτων των αστικων μυθων που εχετε δημιουργησει ΕΣΥ ο ''αδικημενος'' και ''κατατρεγμενος΄΄ νεανιας που τον κυνηγαει το βρωμικο παρασκηνιο του γαυρου ΚΑΛΥΨΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ
12 ποντους...
πως αραγε;;για σκεψου λιγο και απαντα μου...μια χρονια που συμφωνα με τα παραμυθακια σου -σας οργιαζε το ''παρακρατος'' ειχες μεινει πισω 9 και περασες με 3...μπορεις να το εξηγησεις;;και εγω με ζιοβανι καρεμπε ζετεμπεργκ κλπ κλπ
για να σε δω ομορφια μου...θα απαντησεις;;
και που΄σαι μαγκα...
για να μην ξεχνιομαστε....
[move]
[size=90pt]Χ Υ Ν Ω ! ! ! [/size][/move]