Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (1 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 142 39,2%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,2%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    362

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Για μενα το μεγαλο καρκινωμα του παο ειναι ο χριστοδουλοπουλος.. Οποια μπαλια περασει απο τα κολοποδια του καταληγει στον αντιπαλο..
πολυ υπερτιμημενος παιχτης..
Κατα τα αλλα, αν βγαλεις τους -2 σκανδαλο που ξεκινησαμε, τους 2 βαθμους που πηρε ο γαυρος με την βεροια, και τους 2 που χασαμε με γιαννενα ειμαστε μαζι..
Αθανατο Ελληνικο πρωταθλημα...
Απο την αρχη δοσμενα στον γαυρο..
χαχαχα....
κι αν η γιαγιά μου είχε ρόδες θα ήταν γαμώ τα πατίνια

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
βαλε και +5 που εχετε τον αλαφουζο...ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ  :2funny:
μαλάκα μου....αυτός μετράει για +15
έγκυρη πηγή μου είπε πως ο τουίτης είναι ντιγκιντάγκας

αλλά έχει βρωμίσει ο τόπος πως παίρνει τη Σία
ε, αν αυτό δεν μετράει από μόνο του σαν +15, δεν ξέρω τι να πω

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
Είναι ντροπή να αγωνίζεται ο παναθηναικός με σπυρόπουλο, βύντρα, μαρίνο, γιούρκα, βιτόλο..προσβάλλεται η ιστορία μας

ο δε πίντο φαντάζει μικρός μπροστά στον βόκολο και τον γκούμα

η ομάδα έχει μικρύνει πλεόν και πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα..

οταν γράφουν οι φυλλάδες για μεγάλη απώλεια τον ΛΑΖΑΡΟ τότε καταλαβαίνεις πώς μίκρυνες

όταν το 9 του σισέ το φοράει το ανεμικό που βάζει γκόλ με χαρτόσημο τότε το συνειδητοποιείς

όταν στην θέση του σίλβα αγωνίζεται εκείνο το παικτάκι του άρη τότε το χωνέυεις

όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μικρύνει σε επίπεδα κυπριακού με μοναδική εξαίρεση τον γάυρο που αποπνέει υγεία λόγω διοίκησης

αλλά και εκείνος έχει μικρύνει και θα φανεί ευρώπη αυτό

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
μαλάκα μου....αυτός μετράει για +15
έγκυρη πηγή μου είπε πως ο τουίτης είναι ντιγκιντάγκας

αλλά έχει βρωμίσει ο τόπος πως παίρνει τη Σία
ε, αν αυτό δεν μετράει από μόνο του σαν +15, δεν ξέρω τι να πω
του εκοψα 10 για να εχει να τιτιβιζει οτι του τους εκλεψε ο ολυμπιακος.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Δικαια ξεκινησες με -2 αδικα πηρε ο γαυρος 3 στην βεροια και δικαια εχασες τους 2 βαθμους με γιαννενα οποτε δεν ειστε μαζι.Πρωτα απολα πρεπει να διορθωσεις τα χαλια της δικης σου ομαδας αν και αυτο ετσι οπως το βλεπω ομαδα δεν το λες.
αυτό που δεν μπορείς να δεις είναι παναθηναϊκούς που να αντιλαμβάνονται πως πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουνε να τα ρίχνουνε σε άλλους τα χάλια τους.

αλλά δεν τους αδικώ
είναι ελληνική ανίατη ασθένεια αυτό γενικότερα

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
΄
όχι δεν έχω αλλά ο επιθετικός τροφοδοτείται απο το κέντρο

** πιστεύω πολύ στις ικανότητες του φορναρόλι
φουφου η αλήθεια είναι πως ο Φορναρόλι ήταν πασίγνωστος και αξιοσημείωτος επιθετικός που σφάζονταν όλοι για πάρτη του

ρε σεις... ένα Μπλάνκο να είχατε, μπορεί και να έφτανε

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Είναι ντροπή να αγωνίζεται ο παναθηναικός με σπυρόπουλο, βύντρα, μαρίνο, γιούρκα, βιτόλο..προσβάλλεται η ιστορία μας

ο δε πίντο φαντάζει μικρός μπροστά στον βόκολο και τον γκούμα

η ομάδα έχει μικρύνει πλεόν και πρέπει να συμφιλιωθούμε με την ιδέα..

οταν γράφουν οι φυλλάδες για μεγάλη απώλεια τον ΛΑΖΑΡΟ τότε καταλαβαίνεις πώς μίκρυνες

όταν το 9 του σισέ το φοράει το ανεμικό που βάζει γκόλ με χαρτόσημο τότε το συνειδητοποιείς

όταν στην θέση του σίλβα αγωνίζεται εκείνο το παικτάκι του άρη τότε το χωνέυεις

όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει μικρύνει σε επίπεδα κυπριακού με μοναδική εξαίρεση τον γάυρο που αποπνέει υγεία λόγω διοίκησης

αλλά και εκείνος έχει μικρύνει και θα φανεί ευρώπη αυτό
φέτος στο τσουλου θα μαζέψουμε πολλά κι εμείς....
δεν ξέρω αν είνια θέμα μόνο παικτών (άμυνα της πλάκας), αλλά η ομάδα δείχνει ασύνδετη και άρρυθμη.

γενικώς τα προκριματικά του χρόνου δεν τα γλυτώνουμε γενικώς...

από την άλλη και μόνο που κάποιοι κάθονται να δούνε ελλ. αγώνες ποδοσφαίρου....είμαι εκστασιασμένος με την αντοχή τους

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
αυτό που δεν μπορείς να δεις είναι παναθηναϊκούς που να αντιλαμβάνονται πως πρέπει κάποια στιγμή να σταματήσουνε να τα ρίχνουνε σε άλλους τα χάλια τους.

αλλά δεν τους αδικώ

είναι γεγονός οτι ο ολυμπιακός σπρώχνεται όταν χρειάζεται..μονο οι ολυμπιακοι δεν το βλεπουν..οι υγιεις το βλεπουν βεβαια..ο χοντρος δεν ειναι μαλακας που πηρε σκυταλη..μπηκε να βγαλει χρημα γιατι ξερει οτι θα ειναι πρωτος με καθε τροπο..ειτε αγωνιστικα ειτε εξωαγωνιστικα

επίσης είναι γεγονος οτι ο κοκκαλης εφερε παιχταραδες οταν εμεις πεζαμε με λαγωνικακη και μπισκαν και εφταξε δυνατη ομαδα που δεν παιζοταν

ο συνδυασμος των 2 παραπανω εχουν μιζεριασει τον παναθηναικο

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
φέτος στο τσουλου θα μαζέψουμε πολλά κι εμείς....
δεν ξέρω αν είνια θέμα μόνο παικτών (άμυνα της πλάκας), αλλά η ομάδα δείχνει ασύνδετη και άρρυθμη.

γενικώς τα προκριματικά του χρόνου δεν τα γλυτώνουμε γενικώς...

από την άλλη και μόνο που κάποιοι κάθονται να δούνε ελλ. αγώνες ποδοσφαίρου....είμαι εκστασιασμένος με την αντοχή τους

οταν φευγουν μελμπεργκ , νικοπολιδη, μιραλας, μακουν και τους αναπληρωνεις με μανωλα, μεγιερι και σια αυτα παθαινεις

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
είναι γεγονός οτι ο ολυμπιακός σπρώχνεται όταν χρειάζεται..μονο οι ολυμπιακοι δεν το βλεπουν..οι υγιεις το βλεπουν βεβαια..ο χοντρος δεν ειναι μαλακας που πηρε σκυταλη..μπηκε να βγαλει χρημα γιατι ξερει οτι θα ειναι πρωτος με καθε τροπο..ειτε αγωνιστικα ειτε εξωαγωνιστικα

επίσης είναι γεγονος οτι ο κοκκαλης εφερε παιχταραδες οταν εμεις πεζαμε με λαγωνικακη και μπισκαν και εφταξε δυνατη ομαδα που δεν παιζοταν

ο συνδυασμος των 2 παραπανω εχουν μιζεριασει τον παναθηναικο
κάνεις λάθος

κάνεις λάθος γιατί γενικώς ισχύει αυτό παντού σαν φαινόμενο. Όταν μια ομάδα είναι ισχυρή παίρνει και σφυρίγματα.
Και δεν υπάρχει Ολυμπιακός να μη το βλέπει αυτό.
Αυτό που δεν βλέπουνε όλοι οι άλλοι είναι πως και οι δικές τους ομάδες παίρνουνε σφυρίγματα. Απλά εθελοτυφλούν και μεγαλοποιούν μόνο του Ολυμπιακού τα φάλτσα και ρίχνουνε τις αποτυχίες τους εκεί.

ΌΛΕΣ οι ομάδες προσπαθούν να κερδίσουνε παρασκηνιακά

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16

αλλά δεν τους αδικώ
Δεν ρίχνουμε σε κανέναν τα χάλια μας φίλε,όταν δεν υπάρχουν χρήματα έτσι ώστε να γίνουν επενδύσεις τα αποτελέσματα είναι δεδομένα.
Είπε κανείς ότι ο Παναθηναικός έχει φοβερή ομάδα και ότι έκανε φοβερές μεταγραφές;
Η πλειοψηφία που βλέπει μπάλα βλέπει ότι η ομάδα έχει ελλείψεις,όμως υπάρχουν άτομα εδώ μέσα που έχουν γίνει γραφικοί και κατακρίνουν όλη την ώρα τον Φερέιρα.Ως γνωστόν ομελέτα χωρίς αυγά δεν γίνεται ;)
Από την άλλη βέβαια αναρωτιέμαι ο κύριος Μαρινάκης τι φοβάται και ξεκινάει εξ αρχής τις μαλακίες με την διαιτησία;

ΥΓ Γατάκια της Νέας Σμύρνης ουστ :birdman:

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
οταν φευγουν μελμπεργκ , νικοπολιδη, μιραλας, μακουν και τους αναπληρωνεις με μανωλα, μεγιερι και σια αυτα παθαινεις
δεν βγαίνουνε κάθε χρονιά οι σχεδιασμοί φίλε

αυτό είναι νόμος.
εγώ περιμένω πάντα να δω στο τέλος τη σούμα. Το έχω ξαναπεί: όταν πήραμε Αβράμη όλοι λέγατε πως ήταν Ανατολάκης (κι εγώ το έλεγα)

αποδείχτηκε πως ήταν εξαιρετική επιλογή.
οπότε κάτσε να δούμε να δουλεύονται και οι μικροί και βλέπουμε.
Υ.Γ. και πέρσι τους ίδιους τερματοφύλακες είχαμε και μια χαρά πήγε το πράγμα - ακόμα και ευρώπη

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
36
Πόντοι
166
κάνεις λάθος

κάνεις λάθος γιατί γενικώς ισχύει αυτό παντού σαν φαινόμενο. Όταν μια ομάδα είναι ισχυρή παίρνει και σφυρίγματα.
Και δεν υπάρχει Ολυμπιακός να μη το βλέπει αυτό.
Αυτό που δεν βλέπουνε όλοι οι άλλοι είναι πως και οι δικές τους ομάδες παίρνουνε σφυρίγματα. Απλά εθελοτυφλούν και μεγαλοποιούν μόνο του Ολυμπιακού τα φάλτσα και ρίχνουνε τις αποτυχίες τους εκεί.

ΌΛΕΣ οι ομάδες προσπαθούν να κερδίσουνε παρασκηνιακά

αυτη ειναι αρρωστη σκεψη ολυμπιακου που λεει 40 εμεις 32 ολοι σας..ο ολυμπιακος και το αιγαλεω να κερδιζουν και ολοι οι αλλοι να πανε να γαμηθουν εξαλλου..

οπως και εγω παραδεχομαι οτι το 2010 ειχα σφυριγματα αλλα ειχα σισε, ζιλμπερτο λετο κατσουρ και σια..μια χρονια σας εβγαλε ο πατερας εξω απο την παραγκα και μπηκατε με κορνεδες στο καραισκακη..ο δε θειος την εκανε νυχτα..αλλη μια χρονια να συνεχιζοταν θα φωναζατε σαλιαρελη να σας σωσει..

το πως αντεχουν ακομα αεκ παναθηναικος ειναι αξιο θαυμασμου..ακομα και στην κατασταση που ειναι..διχως κορνεδες και με κοσμο εκτος εδρας

και το ασχημο ειναι οτι αυτη την αρρωστη μανια την εχετε μεταδοσει και στα 10 - 12χρονα παιδακια

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
δεν βγαίνουνε κάθε χρονιά οι σχεδιασμοί φίλε

αυτό είναι νόμος.
εγώ περιμένω πάντα να δω στο τέλος τη σούμα. Το έχω ξαναπεί: όταν πήραμε Αβράμη όλοι λέγατε πως ήταν Ανατολάκης (κι εγώ το έλεγα)

αποδείχτηκε πως ήταν εξαιρετική επιλογή.
οπότε κάτσε να δούμε να δουλεύονται και οι μικροί και βλέπουμε.
Υ.Γ. και πέρσι τους ίδιους τερματοφύλακες είχαμε και μια χαρά πήγε το πράγμα - ακόμα και ευρώπη
σωστα.Μανωλας και μεγιερι ειναι αυριανη επενδυση,ετυχε να παιζουν τωρα.Συμφωνω οτι ειναι νωρις ακομα

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Για ελα προς Νεα Σμυρνη εσυ :pipa2:
Έχω έρθει αρκετές φορές στην πλατεία σας hooligan του πληκτρολογίου  
Μην φοβάστε πανιωνάκια έχουμε βρει καλύτερα hobby από το να ασχολούμαστε με σας :birdman:

ΥΓ Φέτος δώστε κανένα εισιτήριο,πάντα έχουν πλάκα οι βόλτες στη Νέα Σμύρνη ;)

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.480
Πόντοι
456
Έχω έρθει αρκετές φορές στην πλατεία σας hooligan του πληκτρολογίου  
Μην φοβάστε πανιωνάκια έχουμε βρει καλύτερα hobby από το να ασχολούμαστε με σας :birdman:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφου δεν ασχολεισε γιατι γραφεις ΥΓ για μας :think:  ;)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96

Και χωρις πλακα αν κανουν οτι εκαναν και με νιοπλια με τον φερειρα θαναι για τον πουτσο(που ειναι αλλα κουβεντα να γινεται  :2funny:).
Να αφησουν τον πορτογαλο να τελειωσει την σαιζον(οπως δεν εκαναν με νιοπλια) με την δικη του ομαδα. Οπως και να παιξει αυτη κατα την διαρκεια της σαιζον.
Αν δεν τους κανει τελικα να φυγει το καλοκαιρι. Οχι κλασικες νεοελληνικες μαλακιες, να φευγει στην μεση(ή ακομα χειροτερα στην αρχη) της σαιζον.

Με συγχωρείς τύπε αλλά δεν τα λες καλά! :grin:
Ο παππούς ήρθε 20 Νοεμβρίου 2010. Στην Ευρώπη πρόλαβε να φάει 3 στην Κοπεγχάγη ενώ στο πρωτάθλημα έδειξε ότι είναι ο Μαντζουράκης της Πορτογαλίας! :grin:
Παρόλα αυτά τον κράτησαν. Κάνει το καλοκαίρι του 2011,  ΔΙΚΕΣ  του μεταγραφές, ΔΙΚΗ του  προετοιμασία και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ  βρίσκει την Οντένσε.
Στην ρεβάνς γελά το Ο.Α.Κ.Α. καθώς ξεκινά με τον  Κλέιτον σέντερ φορ!! :headbang:
Τρώει 4 και πάει στα play-off του Γιουρόπα Λιγκ. Του πέφτει η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τρώει 3 στο Ισραήλ και παίρνει  τον πούλο  από την Ευρώπη! Παρόλα αυτά μένει και χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τερματίζει 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό!
Τον άφησαν  πέρυσι να τελειώσει τη σεζόν! Γιατί να τον αφήσουν ξανά ?  :think:
Από δω και πέρα τι να περιμένει κάποιος? Να δούμε πόσα μπορεί να μαζέψει από Τότεναμ,  Λάτσιο και Μάριμπορ ? :grin:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με συγχωρείς τύπε αλλά δεν τα λες καλά! :grin:
Ο παππούς ήρθε 20 Νοεμβρίου 2010. Στην Ευρώπη πρόλαβε να φάει 3 στην Κοπεγχάγη ενώ στο πρωτάθλημα έδειξε ότι είναι ο Μαντζουράκης της Πορτογαλίας! :grin:
Παρόλα αυτά τον κράτησαν. Κάνει το καλοκαίρι του 2011,  ΔΙΚΕΣ  του μεταγραφές, ΔΙΚΗ του  προετοιμασία και στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ  βρίσκει την Οντένσε.
Στην ρεβάνς γελά το Ο.Α.Κ.Α. καθώς ξεκινά με τον  Κλέιτον σέντερ φορ!! :headbang:
Τρώει 4 και πάει στα play-off του Γιουρόπα Λιγκ. Του πέφτει η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Τρώει 3 στο Ισραήλ και παίρνει  τον πούλο  από την Ευρώπη! Παρόλα αυτά μένει και χωρίς ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τερματίζει 7 βαθμούς πίσω από τον Ολυμπιακό!
Τον άφησαν  πέρυσι να τελειώσει τη σεζόν! Γιατί να τον αφήσουν ξανά ?  :think:
Από δω και πέρα τι να περιμένει κάποιος? Να δούμε πόσα μπορεί να μαζέψει από Τότεναμ,  Λάτσιο και Μάριμπορ ? :grin:
δεν εχει τελειωσει ηδη η φετινη χρονια τυπε? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom