Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
συμμαχία και της ψωλής μου ο χαβάς.....ο εξής ένας ...τουίτυ...και 3-4 παλιοί ποδοσφαιριστές......οι λεφτάδες που είναι?.....

τσάκας και ξερό ψωμί..... :2on1: :2on1: :2on1: :2on1: :2on1:

ρουφαμε και τα λέμε, λέμε βρωμόγρια!
ρούφα και το μπαλόνι και το τρομπόνι!
ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
γι αυτό είστε γάβροι...γιατί ρουφάτε ότι σας σερβίρουν.......απο παραμύθια μέχρι ... :pipa2: :pipa2: :pipa2:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
γι αυτό είστε γάβροι...γιατί ρουφάτε ότι σας σερβίρουν.......απο παραμύθια μέχρι ... :pipa2: :pipa2: :pipa2:

ναι ακριβώς! μέσα έπεσες παλι ατιμούλικο! :sunglasses:
έχεις φοβερή αντίληψη των πραγμάτων! :2funny:

για αυτο σας πάει τόσα χρόνια εμπλοκή ο κρόκους και ο Βαγγέλας! ;)

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :zfuck:

URL]]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι ακριβώς! μέσα έπεσες παλι ατιμούλικο! :sunglasses:
έχεις φοβερή αντίληψη των πραγμάτων! :2funny:

για αυτο σας πάει τόσα χρόνια εμπλοκή ο κρόκους και ο  χρηστιδαρος!!! ;)

μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε :zfuck:

http://[URL unfurl="true"]www.sportculture.gr/wp-content/uploads/2011/10/tsakas-prigkipas.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :tooth: :tooth:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.140
Πόντοι
42.697
μπεεεεεεεεε :2funny:

20004.jpg

eli35

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2012
Κριτικές
1
Like
30
Πόντοι
1
Έχουμε ξεφύγει από το θέμα του παππού. :grin: :grin:

Η “Παναθηναϊκή Συμμαχία” με ανακοίνωση τον στηρίζει!!! :headbang:

Αναλυτικά όσα αναφέρονται σε αυτή:

“Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε στην Κομοτηνή, όμως το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που αξίζαμε. Μέσα από δάκρυα αλλά και χαρές χτίζουμε μια νέα ομάδα. Με υπομονή και επιμονή θα ξαναφτιάξουμε το μεγάλο Παναθηναϊκό. Παραμένουμε ψύχραιμοι και σταθεροί στο πλάνο μας, πεπεισμένοι ότι στο τέλος θα είμαστε εμείς οι νικητές”

Τι εννοεί νικητές. Ότι θα σωθούμε? Συμφωνώ και εγώ

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τι σημασία έχει αν έφταιγαν οι παλιοσειρές ή η καθαρίστρια των αποδυτηρίων.
Ένας έξυπνος προπονητής μετρά και στην διαχείριση των αποδυτηρίων. Όλα είναι μέσα στο έργο του.
Αυτός έπρεπε να βρει την λύση. Ας τους άφηνε στην εξέδρα.
Και εσύ και εγώ και ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει. Και ο Μπόας να υποστηρίζει ότι αν τον άφηναν ΘΑ έπαιρνε την γαλαξιακή λίγκα.
Εδώ όμως μετράν οι ΤΙΤΛΟΙ!
Και το όνομα της Τσέλσι χαράχτηκε στην κούπα!

http://[URL unfurl="true"]www.mrcapetown.co.za/wp-content/uploads/2011/08/bigears.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μα επειδή τους άφησε έξω άρχισαν να μην παίζουν,ακόμα κ όταν τους έβαζε βασικούς...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Τι να πω ρε τύπε! Πες μου ένα αγώνα που η Τσέλσι έπαιξε μπάλα πέρυσι!
Όταν έφυγε ο Βίλας Μπόας ήταν και εκτός θέσεων για Champions League.
Απλά το παλληκάρι δεν μπορούσε! Τι χρόνο να του δώσουν?
Ο Ντι Ματτέο μπορεί να μην έκανε ομάδα αλλά συμμάζεψε τα ασυμμάζευτα και πήρε και τον μεγάλο στόχο!
Έπρεπε να του δώσουν κ άλλο χρόνο ρε φίλε,δεν φτιάχνονται σε χρόνο dt οι ομάδες.

Όντως πήγαινε χάλια,αλλά αφού τον πήραν έπρεπε να τον στηρίξουν κ να βάλουν χέρι στις κωλόγριες που ήθελαν να τον διώξουν...

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
ας τα δεχτούμε ολα αυτα που λες εσυ ομως δεν μπορείς να μην δεχτείς οτι απο τι στιγμή που την ανέλαβε ο ντι κανιο  έκανε πορεία πρωταθλητισμού έπαιξε μπαλαρα στη αγγλια  εκει που ηταν 8 τερμάτισε 3 και θες τυχερά πήρε και το τσουλου.
Ποια μπαλάρα ρε φίλε,θα μου βγάλεις προπονηταρά τον Ντι Ματέο?

Πες μου ικανό κ τον Μαντσίνι...

Επισκέπτης
Ποια μπαλάρα ρε φίλε,θα μου βγάλεις προπονηταρά τον Ντι Ματέο?

Πες μου ικανό κ τον Μαντσίνι...
στην αγγλια δεν έπαιξε καλά περσι που έριχνε συνέχεια 4 αρες; οσο για το μαντσινι θέλει και ικανότητα να παρεις πρωτάθλημα στην αγγλια.ο σερ αλεξ που έχει πάρει τόσο σε πόσα άραγε ηταν τυχερός;

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
στην αγγλια δεν έπαιξε καλά περσι που έριχνε συνέχεια 4 αρες; οσο για το μαντσινι θέλει και ικανότητα να παρεις πρωτάθλημα στην αγγλια.ο σερ αλεξ που έχει πάρει τόσο σε πόσα άραγε ηταν τυχερός;
Η ικανότητα ανήκει στους παίκτες του Μαντσίνι,όχι σε αυτόν.

Όλα τα γκολ από προσωπικές εμπνεύσεις είναι,πλάνο ομάδας δεν υπάρχει στο γήπεδο...

Επισκέπτης
Η ικανότητα ανήκει στους παίκτες του Μαντσίνι,όχι σε αυτόν.

Όλα τα γκολ από προσωπικές εμπνεύσεις είναι,πλάνο ομάδας δεν υπάρχει στο γήπεδο...
μάλιστα ο προπονητής δεν εχεισ ε ενα πρωτάθλημα  συμμετοχή.ειναι και αυτό μια άποψη.ακόμα και η αλλαγή του τζεκο μόνη της έγινε στο τελευταίο ματς με την κπρ.αλλα είπαμε άποψη ειναι ..βέβαια ο σερ αλεξ πάντα όταν κερδίζει ματς η πρωταθλήματα ειναι προπονηταρα ενω όλοι οι άλλοι ειναι άχρηστοι.

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
μάλιστα ο προπονητής δεν εχεισ ε ενα πρωτάθλημα  συμμετοχή.ειναι και αυτό μια άποψη.ακόμα και η αλλαγή του τζεκο μόνη της έγινε στο τελευταίο ματς με την κπρ.αλλα είπαμε άποψη ειναι ..βέβαια ο σερ αλεξ πάντα όταν κερδίζει ματς η πρωταθλήματα ειναι προπονηταρα ενω όλοι οι άλλοι ειναι άχρηστοι.
Όταν η Σίτυ παίξει τη μπάλα που έχει παίξει κατά καιρούς η Γιουνάιτεντ,τότε θα τον παραδεχτώ τον Ιταλό...

Δεν το βλέπω όμως να γίνεται...Εδώ είσαι,κ εδώ είμαι...

Επισκέπτης
Όταν η Σίτυ παίξει τη μπάλα που έχει παίξει κατά καιρούς η Γιουνάιτεντ,τότε θα τον παραδεχτώ τον Ιταλό...

Δεν το βλέπω όμως να γίνεται...Εδώ είσαι,κ εδώ είμαι...
άλλες εποχές ..η γιουναιτετ έχει να παίξει μπάλα από τότε που εφυγε ο κριστιανο..ομως πρωταθλήματα επαιρνε,μπάλα ομως δεν έπαιζε.ι σιτι περσι κατά διαστήματα έπαιζε φοβερό ποδοσφαιρο.δεν ξέρω αν θα φτάσει στο επίπεδο που λες αλλα μην ξεχνάς οτι ειναι μια νέα ομαδα ακόμα.και κατι για το μαντσινι δεν ειναι επιτυχία που κατάφερε να φτιάξει ομαδα οταν ειχε να κάνει με 15 παίχτες βεντέτες που ο κάθε ένας ήρθε για να παίξει βασικός,ότι κράτησε την περσινή ομαδα  η επανένταξη του τεβες  αυτό δεν πιστώνετε στον προπονητή;

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Όποιος βλέπει "γήπεδο"  καταλαβαίνει ποιός μπορεί  και ποιος όχι να φέρει αποτελέσματα κάποια στιγμή. ;)

Αν εσύ πιστεύεις ότι ο Ζεράρ Ουγιέ θα γινόταν κάποια μέρα Alex Ferguson βλέπεις άλλη τηλεόραση από αυτή που βλέπω εγώ! :grin:

Mαλιστα.... δηλαδη εσυ ας πουμε αν εβλεπες μπαλα το 86 ησουν σιγουρος οτι με φεργκιουσον η γιουναιτεντ θα εκανε οσα εκανε. Οκεικ....εσυ ...βλεπεις γηπεδο, οι αλλοι ειμαστε αμπαλοι.:2funny:

Ευτυχώς που δεν σε έχει σύμβουλο  ο Αμπράμοβιτς και σήκωσε την κούπα! :grin:

http://[URL unfurl="true"]www.sday.gr/getattachment/a5a58a9e-6006-4394-ad82-e3067ae72278/roman.aspx[/img[/URL]]

Περίμενε εσύ τον Βίλας Μπόας να κάνει ομάδα στην  Τότεναμ. ;D

[img]http://[URL unfurl="true"]www.642stitches.com/blog/wp-content/uploads/2012/08/Andre-Villas-Boas-Tottenham-Facebook-fan-page.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Ο αμπραμοβιτς ε? Αυτος που σουταρε τον μουρινιο το 2007-8 και στην θεση του πηρε τον...αβρααμ γκραντ! Μετα η τσελσι εφτασε τελικο κατι που δεν ειχε κανει με μουρινιο....αρα ο γκραντ ειναι καλυτερος προπονητης απο μουρινιο. Σωστα? Αυτη δεν ειναι η λογικη σου?
:2funny: :2funny: :2funny:
Μου αρεσει που προσπαθεις να ειρωνευτεις κιολας.... :2funny:
Χαραμιζεσαι...τραβα εσυ στην τσελσι για προπονητης. Βλεπεις πολυ μπροστα. Εσυ βλεπεις..."γηπεδο". Σε αντιθεση με μας τους ασχετους....αβραμμ γκραντ λοιπον. Καλα του κανε του αμπαλου του μουρινιο ο ...μεγας ρομαν.  :2funny:  ;D

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
ας τα δεχτούμε ολα αυτα που λες εσυ ομως δεν μπορείς να μην δεχτείς οτι απο τι στιγμή που την ανέλαβε ο ντι κανιο  έκανε πορεία πρωταθλητισμού έπαιξε μπαλαρα στη αγγλια  εκει που ηταν 8 τερμάτισε 3 και θες τυχερά πήρε και το τσουλου.

Τωρα το δα αυτο....τι επαιξε η τσελσι περσυ? ...Μπαλαρα?   :helpplea:
Ναι την ...ισοπεδωσε και την μπαρτσα και την μπαγερν. Χαθηκε το τοπι και στο νησι. Τι να σου πω τωρα ρε man....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom