Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 20 άτομα (2 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν εφερνε εστογιανοφ και ρεκομπα ηταν προεδραρα μετα που καταλαβε
με τι μαλακες εμπλεξε και την εκανε εγινε ο κοκκακιας ο νεοπλουτος κλπ
και δεν χρειαζοταν να το πει και ο Τσακιρης για την σχεση γαυρου με νιονιο ο κοσμος το εχει τουμπανο που λενε
άντρας και νιονιος γίνεται;  :grin:

Επισκέπτης
οταν εφερνε εστογιανοφ και ρεκομπα ηταν προεδραρα μετα που καταλαβε
με τι μαλακες εμπλεξε και την εκανε εγινε ο κοκκακιας ο νεοπλουτος κλπ
και δεν χρειαζοταν να το πει και ο Τσακιρης για την σχεση γαυρου με νιονιο ο κοσμος το εχει τουμπανο που λενε
ρε μαλάκα ο τσακιρης ειναι γνωστός βαζελος γιαυτο και δεν πούλησε ποτε παίχτη στον ολυμπιακο....ολα τα αλλα ειναι για λαϊκή κατανάλωση..οσο για ρεκομπα εστογιανοφ ακόμα τους πληρώνει η ομάδα όπως και τις επιλογές του κιντη που μας φόρτωσε και μετά έκανε ότι δεν ξέρει τιποτα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκα ο τσακιρης ειναι γνωστός βαζελος γιαυτο και δεν πούλησε ποτε παίχτη στον ολυμπιακο....ολα τα αλλα ειναι για λαϊκή κατανάλωση..οσο για ρεκομπα εστογιανοφ ακόμα τους πληρώνει η ομάδα όπως και τις επιλογές του κιντη που μας φόρτωσε και μετά έκανε ότι δεν ξέρει τιποτα...
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΕΣΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ.

Επισκέπτης
επηδει γουσταρεις το ξεφτυλισμα εχουμε και λεμε τα εξης πουστρακι
το δεχθηκε επιθεση εννοει με κανα μπουκαλι απο τους επισημους πριν μπει στα αποδυτηρια δεν γραφει πουθενα οτι δεχθηκε επιθεση απο παικτες με μπινελικια κλπ οπως κανατε εσεις παικτες και δεν νομιζω να μην τα εγραφε στο φυλλο αγωνα αν ειχε γινει κατι τετοιο αλλο που δεν θα ηθελε!
αντι να εχουν και οι δυο απο 4-4 εχει γινει ηδη 6-2 η βαθμολογια αλλα αυτοι εισαστε τοσα χρονια τωρα θα σας μαθουμε??
2 διαιτητες σας αδικησαν περσι και οι δυο εξαφανιστηκαν απο την διαιτησια και μονο αυτοι κανενας αλλος  :2funny:
θα μου πεις εδω βγαλανε οτι μιλανε για τον σιδηροπουλο για τα στημενα και δεν μιλαει κανενας  ;)
σας το έχω ξαναπεί και στους δυο..το πρόβλημα σας δεν ειναι αν αδικήστε εσείς αλλα αν ευνοείτε ο άλλος...με τον πας εσύ δεν αδικήθηκες εκτός αν θεωρείς ενα οφσαιτ  ένα ανάποδο φάουλ και δυο κίτρινες σφαγή... οσο για το τι έγινε στη φυσούνα άστο..με τος σις και με το σας τον είχατε το σιδηροπουλο μέχρι και πορτοκαλάδα του δώσατε να πιει...  :2funny: για την αποβολή δεν μιλαμε ο ορισμός ηταν....

Επισκέπτης
ΟΥΔΕΙΣ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΚ ΤΟΥ ΠΑΡΑ ΕΣΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ.
τωρα με αποστόμωσες οπός πάντα με τα επιχειρήματά σου...  :2funny: τελικά το πρωτάθλημα γιατί άρχισε; εσύ μας έλεγες δεν θα αρχίσει..πως σου ξέφυγε αυτό;  :2funny:

Επισκέπτης
θα κάνω και μια πρόβλεψη ο πρώτος προπονητής που δεν θα βγάλει παρέλαση θα ειναι ο παρασχος και ίσως το τελευταίο ματς να ειναι με τη βεροια...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
θα κάνω και μια πρόβλεψη ο πρώτος προπονητής που δεν θα βγάλει παρέλαση θα ειναι ο παρασχος και ίσως το τελευταίο ματς να ειναι με τη βεροια...

....μεσα επεσες. Ο πρωτος που δεν εβγαλε παρελαση τελικα ηταν ο χαβος της ...βεροιας  :2funny:

Επισκέπτης
....μεσα επεσες. Ο πρωτος που δεν εβγαλε παρελαση τελικα ηταν ο χαβος της ...βεροιας  :2funny:
η αλήθεια ειναι ότι στο πρώτος έπεσα έξω...  :grin: αλλα περίμενε να δούμε ...γιατί κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις του παρασχου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
η αλήθεια ειναι ότι στο πρώτος έπεσα έξω...  :grin: αλλα περίμενε να δούμε ...γιατί κάποιοι ενοχλήθηκαν από τις δηλώσεις του παρασχου...
250px-Gymnastics-training-08038.jpg

Επισκέπτης
ρε μαλάκα μεγαλύτερος κωλοτουμπας απο εσένα υπάρχει; εγώ είπα έπεσα εξω εσύ ακόμα απο περσι να πείσεις ότι είχες δίκιο για τους κυπριους....  :2funny: και σε ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ    το πρωτάθλημα που ελεγες με σιγουριά οτι δε θα αρχίσει γιατί άρχισε τελικά;  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλάκα μεγαλύτερος κωλοτουμπας απο εσένα υπάρχει; εγώ είπα έπεσα εξω εσύ ακόμα απο περσι να πείσεις ότι είχες δίκιο για τους κυπριους....   :2funny: και σε ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ    το πρωτάθλημα που ελεγες με σιγουριά οτι δε θα αρχίσει γιατί άρχισε τελικά;  :grin:
kolotoumpa.jpg

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
:s&m_3:
σωπα ρε...σοβαρα;;δεν μας ειπε ο παρασχος για τα τρια οφσαιτ τετ α τετ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
που εισαι ρε φιλε;;ολα καλα...εσυ;;χαθηκες

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
να πω και εγω μια γνωμη μιας και εχω να γραψω καιρο.

σαν παναθηναικος,γνωριζοντας οικονομικες καταστασεις κλπ νοιωθω μια χαρα που υπαρχει εστω αυτη η ομαδα.

πριν λιγους μηνες δε ξεραμε τι μας ξημερωνε.

να πω την αληθεια ενα αγωνα εχω δει φετος,αλλα εχω διαβασει ακουσει και εχω μια εικονα.

φανταζομαι ενα τελειως διαφορετικο παναθηναικο με λετο και ενα καλο στραικερ που δε βλεπω να ερχεται.
για το πρωταθλημα προσωπικα δε το συζηταω.

οποιος δε βλεπει οτι ο οσπφ (ο αποδυναμομενως κατα τη γνωμη μου) εχει μια κλαση καλυτερη ομαδα εχει προβλημα.

για το τοσο μικρο μπατζετ οι επιλογες φιανονται καλες.
ας δωσουμε λιγο χρονο στην ομαδα.

πλεον βεβαια δε μου κανει αισθηση το ελληνικο πρωταθλημα με αυτο το χαλι.
τον αποδυναμωμενο ,παοκ,αρη,αεκ,παο κλπ.

υγ.φιλε ολιβερ διαβαζωντας το θρεντ μιας και ειχα να μπω καιρο εχεις θεμα με το φερειρα και το αναφερεις συνεχως.

το αν συμφωνω διαφωνω ειναι αλλο θεμα.
εχω την αισθηση οτι  :priest: για να χανει ο παναθηναικος και να δικαιωθεις. :grin:

φιλικα :grin:

ο καιρος θα δειξει.

Επισκέπτης
να πω και εγω μια γνωμη μιας και εχω να γραψω καιρο.

σαν παναθηναικος,γνωριζοντας οικονομικες καταστασεις κλπ νοιωθω μια χαρα που υπαρχει εστω αυτη η ομαδα.

πριν λιγους μηνες δε ξεραμε τι μας ξημερωνε.

να πω την αληθεια ενα αγωνα εχω δει φετος,αλλα εχω διαβασει ακουσει και εχω μια εικονα.

φανταζομαι ενα τελειως διαφορετικο παναθηναικο με λετο και ενα καλο στραικερ που δε βλεπω να ερχεται.
για το πρωταθλημα προσωπικα δε το συζηταω.

οποιος δε βλεπει οτι ο οσπφ (ο αποδυναμομενως κατα τη γνωμη μου) εχει μια κλαση καλυτερη ομαδα εχει προβλημα.                      Υ.Γ οπως σωστα ειπες ο ολυμπιακος σε σχεση με περσι εχει αποδυναωθει κατι που εχω πει και εγω..προσθεσε οτι παρολο το χρημα που εχει την ανεση να ξπδεψει δεν το έκανε.και ο προπονητης δεν πηρε σχεδον κανενα παιχτη δικης του επιλογής.αντίθετα ο παππους ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ πήρε οτι ζητησε σε οτι θεση ζητησε και εδιωξε οποιον ήθελε..  ;) αυτο για να μην ξεχναμε οτι φετος ο παναθηναικος σε σχεσει με περσι ενισχυθηκε αρα θα πρεοει να δουμε κατι καλυτερο απο το περσινό.διόρθωσε με αν κανω καπου λαθος..

για το τοσο μικρο μπατζετ οι επιλογες φιανονται καλες.
ας δωσουμε λιγο χρονο στην ομαδα.

πλεον βεβαια δε μου κανει αισθηση το ελληνικο πρωταθλημα με αυτο το χαλι.
τον αποδυναμωμενο ,παοκ,αρη,αεκ,παο κλπ.

υγ.φιλε ολιβερ διαβαζωντας το θρεντ μιας και ειχα να μπω καιρο εχεις θεμα με το φερειρα και το αναφερεις συνεχως.

το αν συμφωνω διαφωνω ειναι αλλο θεμα.
εχω την αισθηση οτι  :priest: για να χανει ο παναθηναικος και να δικαιωθεις. :grin:

φιλικα :grin:

ο καιρος θα δειξει.
καταρχάς κάλως ήρθες τύπε..όσο γιαυτο που γράφεις για μένα εχω το θάρρος να λέω αυτά που βλεπω και να προβλέπω βάση αυτών και τα λίγα που ξέρω απο ποδοσφαιρο τι θα γίνει αν βγαίνουν η όχι αυτό θα το δείξει ο χρόνος...τώρα που γύρισες κάτσε παρακολούθησε την ομαδα του φερειρα πλέον και το ΤΟΝΙΖΩ  αυτό και με τον καιρό βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα και για την ομαδα και τον παππού. ότι εχω πει ειναι γεγονότα ....ενα θα σου πω ειναι απο τους λίγους προπονητές που θυμαμαι που ακυρώνει αυτό που κάνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα..άσχετα αν ειναι σωστό η λάθος...                                                          ΥΓ. Υ.Γ όπως σωστά είπες ο ολυμπιακός σε σχέση με περσι έχει αποδυναμωθεί κατι που εχω πει και εγω..προσθεσε οτι παρολο το χρημα που εχει την ανεση να ξπδεψει δεν το έκανε.και ο προπονητής δεν πηρε σχεδον κανένα παίχτη δικης του επιλογής.αντίθετα ο παππους ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ πήρε ότι ζήτησε σε ότι θεση ζήτησε και έδιωξε όποιον ήθελε..  ;) αυτο για να μην ξεχνάμε ότι φέτος ο παναθηναϊκός σε σχέσει με περσι ενισχύθηκε αρα θα πρέπει να δούμε κατι καλύτερο από το περσινό.διόρθωσε με αν κάνω κάπου λάθος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom