να πω και εγω μια γνωμη μιας και εχω να γραψω καιρο.
σαν παναθηναικος,γνωριζοντας οικονομικες καταστασεις κλπ νοιωθω μια χαρα που υπαρχει εστω αυτη η ομαδα.
πριν λιγους μηνες δε ξεραμε τι μας ξημερωνε.
να πω την αληθεια ενα αγωνα εχω δει φετος,αλλα εχω διαβασει ακουσει και εχω μια εικονα.
φανταζομαι ενα τελειως διαφορετικο παναθηναικο με λετο και ενα καλο στραικερ που δε βλεπω να ερχεται.
για το πρωταθλημα προσωπικα δε το συζηταω.
οποιος δε βλεπει οτι ο οσπφ (ο αποδυναμομενως κατα τη γνωμη μου) εχει μια κλαση καλυτερη ομαδα εχει προβλημα. Υ.Γ οπως σωστα ειπες ο ολυμπιακος σε σχεση με περσι εχει αποδυναωθει κατι που εχω πει και εγω..προσθεσε οτι παρολο το χρημα που εχει την ανεση να ξπδεψει δεν το έκανε.και ο προπονητης δεν πηρε σχεδον κανενα παιχτη δικης του επιλογής.αντίθετα ο παππους ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ πήρε οτι ζητησε σε οτι θεση ζητησε και εδιωξε οποιον ήθελε.. ;) αυτο για να μην ξεχναμε οτι φετος ο παναθηναικος σε σχεσει με περσι ενισχυθηκε αρα θα πρεοει να δουμε κατι καλυτερο απο το περσινό.διόρθωσε με αν κανω καπου λαθος..
για το τοσο μικρο μπατζετ οι επιλογες φιανονται καλες.
ας δωσουμε λιγο χρονο στην ομαδα.
πλεον βεβαια δε μου κανει αισθηση το ελληνικο πρωταθλημα με αυτο το χαλι.
τον αποδυναμωμενο ,παοκ,αρη,αεκ,παο κλπ.
υγ.φιλε ολιβερ διαβαζωντας το θρεντ μιας και ειχα να μπω καιρο εχεις θεμα με το φερειρα και το αναφερεις συνεχως.
το αν συμφωνω διαφωνω ειναι αλλο θεμα.
εχω την αισθηση οτι
για να χανει ο παναθηναικος και να δικαιωθεις.
φιλικα
ο καιρος θα δειξει.