Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
με παίκτες των 100-150.000 δεν διεκδικείς τίποτα....απλά υπάρχεις....πάλι καλά να λέμε και πάλι καλά που και οι άλλοιδεν ρίξανε μπικικίνια και μπορεί να βγείς 2ος.....

πάντως με λέτο,κουίνσυ και 2 μεταγραφές, φορ καιεπιτελικό μέσο καλούς την παίρνεις την κούπα....ασχέτως αν δεν πρόκειταινα γίνει..... :S :S :S

Επισκέπτης
με παίκτες των 100-150.000 δεν διεκδικείς τίποτα....απλά υπάρχεις....πάλι καλά να λέμε και πάλι καλά που και οι άλλοιδεν ρίξανε μπικικίνια και μπορεί να βγείς 2ος.....

πάντως με λέτο,κουίνσυ και 2 μεταγραφές, φορ καιεπιτελικό μέσο καλούς την παίρνεις την κούπα....ασχέτως αν δεν πρόκειταινα γίνει..... :S :S :S
Ο Λετο εχει τελειωσει απο ποδοσφαιριστης man

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
είπαμε αν......αλήθεια ρε παιδιά ο...μήτσου τον κούραρε?...... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

το θέμα ειναι ότι ούτε ο ολυμπιακός εχει κάνει πολυδάπανες μεταγραφές.μιλάς πολύ σωστά και λες η ομαδα θέλει φορ και επιτελικό μέσο εγώ θα προσθέσω έναν αμυντικό χαφ που να ξέρει να δώσει την μπάλα στα 10 μέτρα και ενα στόπερ στυλ αβρααμ δηλαδή γρήγορο και δυνατό και έναν ακραίο αμυντικό δεξί μπακ.όμως όπως φωνάζω και λεω ο παππούς κράτησε δυο σεντερ φορ τοτσε πετροπουλο που έχουν ακριβώς τα ίδια στοιχεία αντί να κρατήσει έναν απο τους δυο παίρνει φορναρολι που δεν ειναι σεντερ φορ και διώχνει τον καραγκούνη χωρίς να έχει βρει αντικαταστάτη δημιουργώντας άλλο ένα πρόβλημα...και τώρα θυμάται μετά απο δυο μήνες που σχεδίασε την ομαδα ότι η ομαδα θέλει σεντερ φορ και επιτελικό μέσο.και μετά εγώ εχω εμμονές. φέτος πάντως ηταν ευκαιρία που ο ολυμπιακός αποδυναμώθηκε να κάνει καλύτερες επιλογές στις θέσεις που έπρεπε να πάρει καποιους παίχτες χωρίς απαραίτητα να δώσει πολλά λεφτά.τώρα ειναι αργά .

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καταρχάς κάλως ήρθες τύπε..όσο γιαυτο που γράφεις για μένα εχω το θάρρος να λέω αυτά που βλεπω και να προβλέπω βάση αυτών και τα λίγα που ξέρω απο ποδοσφαιρο τι θα γίνει αν βγαίνουν η όχι αυτό θα το δείξει ο χρόνος...τώρα που γύρισες κάτσε παρακολούθησε την ομαδα του φερειρα πλέον και το ΤΟΝΙΖΩ  αυτό και με τον καιρό βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα και για την ομαδα και τον παππού. ότι εχω πει ειναι γεγονότα ....ενα θα σου πω ειναι απο τους λίγους προπονητές που θυμαμαι που ακυρώνει αυτό που κάνει μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα..άσχετα αν ειναι σωστό η λάθος...                                                          ΥΓ. Υ.Γ όπως σωστά είπες ο ολυμπιακός σε σχέση με περσι έχει αποδυναμωθεί κατι που εχω πει και εγω..προσθεσε οτι παρολο το χρημα που εχει την ανεση να ξπδεψει δεν το έκανε.και ο προπονητής δεν πηρε σχεδον κανένα παίχτη δικης του επιλογής.αντίθετα ο παππους ΠΑΝΤΑ ΒΑΣΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΧΕ πήρε ότι ζήτησε σε ότι θεση ζήτησε και έδιωξε όποιον ήθελε..  ;) αυτο για να μην ξεχνάμε ότι φέτος ο παναθηναϊκός σε σχέσει με περσι ενισχύθηκε αρα θα πρέπει να δούμε κατι καλύτερο από το περσινό.διόρθωσε με αν κάνω κάπου λάθος..
δε  διαφωνω σε πολλα απο αυτα που γραφεις.
απλως ασε στο τελος να κανουμε ταμειο για φερειρα.
να μου πεις να μη λεμε τη γνωμη μας?οκ σε αυτο.

αισθηση μου ειναι πως θα δουμε ενα καλυτερο παναθηναικο.με βαση το υλικο που εχει.

το μπιγκ προμπλεμ ειναι στα φορ.που εδω οντως εχεις δικιο.ειναι θεμα και φερειρα.

αλλα παντα μα παντα ,πες μου σε οποιο ελληνικο αγωνα θελεις ,μπορεις να βρεις λαθος επιλογες- κινησεις απο προπονητες.

ποσο μαλλον οταν εχεις βαλει στο ματι καποιον.

και περα καποιον προπονητων που φαινεται πως δε το εχουν,εχω την αποψη πως πολλα ειναι βαση προπονησεων που εμεις δεν εχουμε τη δυνατοτητα να ξερουμε.

υ.γ π.χ δε θεωρω προπονητη επιπεδου  το δωνη απο τις μεγαλες ομαδες.

ProudToBeGreek

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
6
Γιατί ο Λέτο έχει τελειώσει ρε παιδιά; Τόσο χάλια είναι το πόδι του;

NIK DANDOLO(1)

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2012
Κριτικές
4
Like
29
Πόντοι
16
το θέμα ειναι ότι ούτε ο ολυμπιακός εχει κάνει πολυδάπανες μεταγραφές.μιλάς πολύ σωστά και λες η ομαδα θέλει φορ και επιτελικό μέσο εγώ θα προσθέσω έναν αμυντικό χαφ που να ξέρει να δώσει την μπάλα στα 10 μέτρα και ενα στόπερ στυλ αβρααμ δηλαδή γρήγορο και δυνατό και έναν ακραίο αμυντικό δεξί μπακ.όμως όπως φωνάζω και λεω ο παππούς κράτησε δυο σεντερ φορ τοτσε πετροπουλο που έχουν ακριβώς τα ίδια στοιχεία αντί να κρατήσει έναν απο τους δυο παίρνει φορναρολι που δεν ειναι σεντερ φορ και διώχνει τον καραγκούνη χωρίς να έχει βρει αντικαταστάτη δημιουργώντας άλλο ένα πρόβλημα...και τώρα θυμάται μετά απο δυο μήνες που σχεδίασε την ομαδα ότι η ομαδα θέλει σεντερ φορ και επιτελικό μέσο.και μετά εγώ εχω εμμονές. φέτος πάντως ηταν ευκαιρία που ο ολυμπιακός αποδυναμώθηκε να κάνει καλύτερες επιλογές στις θέσεις που έπρεπε να πάρει καποιους παίχτες χωρίς απαραίτητα να δώσει πολλά λεφτά.τώρα ειναι αργά .

Μονο που εσυ τους εχεις απληρωτους ενω ο αλλος πληρωνει και τον
Δεκεμβριο το ταμειο θα λεει -24,500.000
το εχεδιο πετυχε ο βαρδινος ξεχρεωσε ο αλαφουζος δεν εχωσε απλα παει να γλυτωσει
τα δικα του με τις πλατες του τριφυλιου και οι οπαδοι ας πανε να  :knockinb:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Δωστε βαση. Aυτο γραφτηκε σε μια απο τις μεγαλυτερες αθλητικες εφημεριδες του κοσμου:

"Προστατέψτε την κληρονομιά του ποδοσφαίρου, τον Καραγκούνη"

Ό,τι πιο αποθεωτικό έχει γραφτεί ποτέ για τον αρχηγό της Εθνικής Ελλάδας, Γιώργο Καραγκούνη, γράφτηκε από ισπανικό χέρι και δημοσιεύθηκε στην ιστοσελίδα της μεγαλύτερης εφημερίδας της Ισπανίας και μιας από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης, της "Marca".
Ο αρθρογράφος Χάιμε Ρινκόν χαρακτηρίζει "κληρονομιά του διεθνούς ποδοσφαίρου" τον 35χρονο πρώην άσο του Παναθηναϊκού και διερωτάται γιατί κανείς σύλλογος δεν απέκτησε δωρεάν τις υπηρεσίες του.

Το κείμενο του Χάιμε Ρινκόν

"Ήταν ο ήρωας της Ελλάδας κι ένα από τα αστέρια του περασμένου Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Ο Γιώργος Καραγκούνης, ο έλληνας μαχητής, ο αρχηγός της τελειότητας, ο άγιος, ο ιερός της ομάδας του Φερνάντο Σάντος, έχει μείνει χωρίς ομάδα σήμερα. Δεν έφτασε σε συμφωνία για ανανέωση με τον Παναθηναϊκό και ούτε στην Ελλάδα, ούτε στην υπόλοιπη Ευρώπη, ομάδες εμφανίζονται πρόθυμες να του δώσουν μία ευκαιρία.

Αλήθεια, δεν υπάρχει καμία ομάδα που να χρειάζεται τον Καραγκούνη; Σε ένα καλοκαίρι στο οποίο δόθηκαν 40.000.000 ευρώ για το Χάβι Μαρτίνεθ, η Ζενίτ "τρελάθηκε" κι έδωσε 80.000.000 ευρώ για Χουλκ και Βίτσελ ή η Τσέλσι έδωσε 30.000.000 ευρώ για έναν πολλά υποσχόμενο Βραζιλιάνο που φέτος θα έχει μετρημένες συμμετοχές, κανείς δεν ήθελε να υπογράψει ΔΩΡΕΑΝ έναν εξαιρετικό μέσο, σκληροτράχηλο και σε θέση να πιάσει μεγάλη απόδοση για τουλάχιστον μια-δυο σεζόν;

Τα 35 χρόνια που περιλαμβάνονται στην ταυτότητά του αποτελούν εμφανή τροχοπέδη. Αλλά, κανείς δεν είδε πόσο καλός ήταν ο Γιώργος στο τελευταίο Euro; Η πορεία του σε Ίντερ και Μπενφίκα πριν μερικά χρόνια διαλύει τις όποιες αμφιβολίες υπάρχουν για την απόδοσή του σε κορυφαία πρωταθλήματα. Αλλά αυτό δεν προσφέρει εγγυήσεις για έναν τύπο με περισσότερες από 100 συμμετοχές στην πλάτη του με την Ελλάδα, ούτε στην ίδια την πατρίδα του;

Ο Παναθηναϊκός άρχισε να επαναδιαπραγματεύεται τα συμβόλαια των παικτών του, επιζητώντας τη μείωση του μισθού τους και από εκεί προέκυψε διαφωνία μεταξύ του συλλόγου και του Έλληνα αρχηγού. Τώρα, ο Καραγκούνης βρίσκεται ένα βήμα από την απόσυρση του από την ενεργό δράση, εάν δεν εμφανιστεί μία ομάδα. Σας παρακαλώ, ομάδες του κόσμου, ανοίξε τα μάτια και προστατέψτε αυτήν την κληρονομιά του διεθνούς ποδοσφαίρου. Υπάρχει ακόμα Καραγκούνης, για λίγο...".

:S
:headbang:
:helpplea:
:booty:
:hmm:

Συνημμένα

• karagounis_marca.jpg
    karagounis_marca.jpg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 15

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
...οι ξενοι ξερουν τον καραγκουνη μονο αγωνιστικα. Τα εξωαγωνιστικα δεν τα εμαθαν ποτε. Γι αυτο και το κειμενο ειναι λες και γραφτηκε για τον ...μπαλακ να πουμε(επισης χωρις ομαδα)

Επισκέπτης
...οι ξενοι ξερουν τον καραγκουνη μονο αγωνιστικα. Τα εξωαγωνιστικα δεν τα εμαθαν ποτε. Γι αυτο και το κειμενο ειναι λες και γραφτηκε για τον ...μπαλακ να πουμε(επισης χωρις ομαδα)
εχεις δίκιο..κωλοπαιδαρας ο καραγκούνης..κάτι ξέρει ο παππούς που δεν τον ήθελε ...  :uglystupid: :headbang: :S

Επισκέπτης
Μονο που εσυ τους εχεις απληρωτους ενω ο αλλος πληρωνει και τον
Δεκεμβριο το ταμειο θα λεει -24,500.000
το εχεδιο πετυχε ο βαρδινος ξεχρεωσε ο αλαφουζος δεν εχωσε απλα παει να γλυτωσει
τα δικα του με τις πλατες του τριφυλιου και οι οπαδοι ας πανε να  :knockinb:
αυτά πες τα σε αυτούς που παρουσιάζουν τον αλαφουζο να έχει βάλει λεφτά από τη τσέπη του. στο άλλο μπορεί να μην πήρες τα φράγκα απο το τσουλου αλλα και το γιουροπα φέτος έχει χρήμα ικανό να σε συντηρήσει μέχρι του χρόνου εφόσον περάσεις στην επόμενη φάση.

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
420
Πόντοι
3.275
«Καμπάνα» έξι αγωνιστικών στον Κατσουράνη!

Με τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή τιμωρήθηκε, βάσει κανονισμών, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση των «πράσινων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Κατσούρ» αντίκρισε πρώτα την κίτρινη και στη συνέχεια απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή εξύβρισε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και θα απουσιάσει από τα επόμενα έξι ματς του Παναθηναϊκού. Εν τω προκειμένων, χάνει τα παιχνίδια με Πανθρακικό (εκτός), Ατρόμητος (εντός), Αστέρας Τρίπολης (μέσα), Skoda Ξάνθη (εκτός), Αρη (εντός) και ΟΦΗ (εκτός).

novasports.gr

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
«Καμπάνα» έξι αγωνιστικών στον Κατσουράνη!

Με τη μεγαλύτερη δυνατή ποινή τιμωρήθηκε, βάσει κανονισμών, από την Πειθαρχική Επιτροπή της Super League ο Κώστας Κατσουράνης.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι αγωνιστικών λόγω της αποβολής του στην αναμέτρηση των «πράσινων» με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο «Κατσούρ» αντίκρισε πρώτα την κίτρινη και στη συνέχεια απευθείας κόκκινη κάρτα επειδή εξύβρισε τον διαιτητή Σιδηρόπουλο και θα απουσιάσει από τα επόμενα έξι ματς του Παναθηναϊκού. Εν τω προκειμένων, χάνει τα παιχνίδια με Πανθρακικό (εκτός), Ατρόμητος (εντός), Αστέρας Τρίπολης (μέσα), Skoda Ξάνθη (εκτός), Αρη (εντός) και ΟΦΗ (εκτός).

novasports.gr
Οχι ρε πουστη μου,παλι θα βαλει το σκουσμο ο tweety...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
μπρουκολάκιασα ρε και ήρθα να σας πιώ το αίμα.......... :fuck1: :fuck1: :fuck1:

καλά είμαι ρε φίλε...δόξα τω θεώ...εσύ?

Bull_

Μέλος