κάνεις μεγάλο λάθος αλλα ειναι άποψη σου .δεκτή. αν ότι έχω πει μέχρι τώρα σχεδον έχει επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι θέλω να πάτε χάλια κάνεις λάθος.καλό θα ειναι να δεις και εσύ ότι κάποια πράγματα δεν ειναι ετσι οπως θέλετε να τα βλέπετε.και για να ξεκαθαρίσω μακάρι να βγω λάθος εγώ να με κράξεις εσύ και όλοι οι παναθηναϊκοί μπας και δουμε πιο ανατγωνιστικο πρωτάθλημα.και να ξέρεις ότι αν κάνω λάθος δεν θα ντραπώ να το παραδεχτώ.. ;) όσο αφορα το καραγκούνη δεν είδα πολλούς να πουν ότι ο πορτογαλος έκανε λάθος που τον έδιωξε αλλα οι πιο πολλοί είπατε οτι καλά έκανε.όσο αφορά την εθνική μαζι σου για τα 37 χρόνια ..ομως είδες κάποιον καλύτερο στο ευρωπαϊκό από το καραγκούνη; αυτός ειναι κάτι σαν το νικοπολιδη δεν μπορείς να βρεις αντικαταστάτη και στις ικανότητες αλλα και στη ψυχή που βγάζει λες και ειναι 20 χρονών.
Αν θες να επιβεβαιωνεσαι στο μυαλο σου οκ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι συμβαινει κιολας.
Πλακα μας κανεις?
Οταν σου ειπα οτι μονο ο φερειρα ειδε τι μπορουσε να κανει ο λετο σαν φορ εσυ ελεγες οτι ειναι ακραιος και οτι επαιξε εκει μονο οταν δεν επιασε ο τοτσε. Κατι το οποιοι ηταν τελειως λαθος δεδομενου οτι ετσι ειχε ξεκινησει(με λετο ελευθερο στην κορυφη) σε ολη τη προετοιμασια. Του το αναγνωρισες? Οχι βεβαια. Επεμενες οτι το εκανε κατ αναγκη. Μονο και μονο για να βγεις σωστος.
Για τον καπινο που εσυ ειπες οτι τον...εθαψε(17χρονων)? Εκει επειβεβαιωθηκες? Λες και ηξερες τον καπινο πριν τον φερειρα. Λες και ο καπινο δεν θα ξαναπαιξει ποτε ή λες και ο φερειρα εχει συμφερον να θαβει παικτες της ..ομαδας του!
Ειπαμε για ζεκα, εσυ ειπες οτι δεν σου αρεσει(οκ δεκτο).
Τον κουινσι ποιος τον βρηκε απο τα αζητητα της αραβιας? Η θεια μου?
Ο κλειτον περσυ επαιξε μπαλα(συγκριτικα ειδικα με αλλες χρονιες). Ποιος πρεπει να παρει credit γι αυτο?
Ο καρνεζης με ποιον αναδειχτηκε?
Τον μαυρια ποιος τον εβγαλε?
Ειπαμε 500 φορες οτι ο φερειρα εχει σοβαρα μειονεκτηματα. Γυρνα μερικες σελιδες πισω να δεις μονος σου. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις εδω μεσα που τον υμνει. Γιατι θα ηταν παραλογο.
Εσυ ομως εκει. 'Ειναι αχρηστος' παει και τελειωσε.
Και μετα μου λες για εμμονες.
Παμε παρακατω. Αφου θες να μαθεις για παναθηναικο και καραγκουνη(που εγω δεν εχω εκφραστει τοσο καιρο).
Αν εσυ γουσταρεις τον καραγκουνη ακομα και σημερα μπραβο σου.
Και γω θεωρω οτι ειναι ο κορυφαιος ελληνας παικτης της 15ετιας.
Με καριερα και επιτευγματα που δεν εχει επειδειξει αλλος ελληνας.
3 euro, 1 mundial, ιταλια, πορτογαλια, ποσες πορειες στην ευρωπη με τις ομαδες του.
Τον ευχαριστω για οσα εδωσε αλλα καποια στιγμη θελω να δω και κατι νεο.
Ειμαι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ?
Ουτε αχαριστια λεγεται αυτο, ουτε τιποτα τετοιο.
Του ειπαν να μεινει ως αναπληρωματικος. Και πολυ καλα εκαναν. Κανενα προβλημα δεν θα χα αν εμενε και να βοηθαει οποτε χρειαζοταν. Ειχε θεση στην ομαδα- κατι το οποιο εχει πει και ο φερειρα οποτε ρωτηθηκε.
Το ηθελε αυτο? ΟΧΙ.
Ηθελε να παιζει βασικος. Μπραβο του αν θελει να παιζει βασικος αλλα σε παναθηναικο αυτο δεν γινοταν. Πως να το κανουμε δηλαδη τωρα? Με το ζορι να παιξει?
Τι μαλακιες ειναι αυτες περι αχαριστιας?
Ο ντελ πιερο εφυγε απο την γιουβεντους. Γιατι δεν τον υπολογιζαν πλεον. Αχαριστοι ηταν?
Η' μηπως τα χρονια περασαν? Ο ντελ πιερο γιατι το καταλαβε και δεν δημιουργησε θεμα ενω ο καραγκουνης βγηκε και κλαιγοταν για τον κακο φερειρα?
Ζεεντορφ, ζαμπροτα, νεστα στην μιλαν? Αχαριστη και η μιλαν?
Ραουλ στην ρεαλ? Να συνεχισω? Μπορω να σου πω ενα σωρο παραδειγματα τεραστιων παικτων οι οποιοι εφυγαν απο τις ομαδες που αναδειχτηκαν, χωρις να κλαιγονται σαν την μαρθα βουρτση.
Παμε παρακατω, εθνικη. Μια χαρα την ειδα την εθνικη προχτες και χωρις τον καραγκουνη. Οπως ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια χαρα και χωρις τον καραγκουνη στο μελλον. Δεν προκειται να συμβει ομως. Μονο το τι γραφουν οι εφημεριδες τις τελευταιες μερες δειχνει το τι θα γινει.
'Βρηκε ομαδα'. Μπραβο του αλλα γιατι αυτο θα πρεπει να σημαινει σωνει και καλα θεση στην εθνικη σαν ΒΑΣΙΚΟΣ?
Ποτε θα παιξουν οι νεοι? Ο καραγκουνης το χει σκεφτει αυτο? Αφου νοιαζεται τοσο για την εθνικη δεν θα πρεπε να σκεφτεται και το μελλον της?
Η' μηπως το μονο που τον νοιαζει ειναι να παει σε ενα ακομα μουντιαλ?
Εσυ τι λες?
Επισης θα τον παραδεχομουν στο euro αν αντι να βουτηξει για να παρει πεναλτι καρφωνε και το δευτερο μπαλακι(την στιγμη που ειχε ντριπμπλαρει ολη την αμυνα).
Αντ αυτου βουτηξε. Και αντι να συνεχισει σαν να καταλαβε το λαθος του μετα εγινε ο περιγελος της διοργανωσης. 5 λεπτα κλαμα. Ε λοιπον οχι φιλε μου.
Τον ευχαριστουμε για το γκολ με ρωσια ΑΛΛΑ ταυτοχρονα τον κραζουμε και για οτι εκανε μετα.
Δεν χρειαζεται ο καραγκουνης στην εθνικη πλεον. Ξεπεραστηκε, ειναι 35 χρονων, ελεος.
ΥΓ: O scholes φιλε δεν παιζει βασικος στην united. Ουτε κι εχει χελακη, βεργη να βγαζουν μονιμως πρωτοσελιδα για παρτη του. Δεν το εχει αναγκη. Παιζει οποτε του ζητηθει(χωρις να ΑΠΑΙΤΕΙ θεση βασικου).