Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 108 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,6%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    356

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Α! Το ξέχασα: Τράκη αγόρι μου πάρε ένα 4άρι της προκοπής (Φώτση ΔΕΝ βρίσκεις),σπάσε κανά φράγκο και σκούπισε λίγο την μύτη σου γιατί έχεις κάτι άσπρο.... Από κουραμπιέ φαντάζομαι...... ΓΙΝΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!  :cussing:  :tickedoff: Ε ΡΕ ΡΑΝΤΖΑ που σου χρειάζεται!

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376

Προς Φούλαμ ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης ταξίδεψε στην Αγγλία προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία με τη Φούλαμ και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για συμβόλαιο δύο ετών.

Το σήριαλ της αναζήτησης ομάδας για να τερματίσει ευδοκίμως την ένδοξη καριέρα του ο Γιώργος Καραγκούνης ολοκληρώνεται και, όπως όλα δείχνουν, μια νέα -και μάλιστα διεθνής- περιπέτεια αρχίζει για τον αρχηγό της εθνικής.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις ο Καραγκούνης θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από την ομάδα του Λονδίνου, η οποία του προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Καραγκούνης αναμένεται να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στόχος που τον κρατά στη δράση σε ηλικία 35 ετών. Από το Λονδίνο, άλλωστε, η Βραζιλία, όπου θα διεξαχθεί το μουντιάλ του 2014, φαίνεται πιο κοντά...

----------------------------------------------------------------------
Το τι εχουμε να τραβηξουμε προκειμενου να παει ο καραγκουνης στο μουντιαλ δεν περιγραφεται. 2 χρονια ακομα  :headbang:
Στα 37 θαναι βασικος ετσιθελικα και με την βοηθεια ολων των δημοσιογραφαρων-εκδοτων(χελακης,βεργης κλπ κλπ) στην Εθνικη.
Δεν θα ησυχασουμε με τον τυπο, εκτος κι αν βοηθησει η τυχη και παθει κανα τραυματισμο πριν το μουντιαλ να πουμε  :headbang:

Επισκέπτης

Προς Φούλαμ ο Καραγκούνης

Ο Γιώργος Καραγκούνης ταξίδεψε στην Αγγλία προκειμένου να συζητήσει για συνεργασία με τη Φούλαμ και, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον αγγλικό σύλλογο για συμβόλαιο δύο ετών.

Το σήριαλ της αναζήτησης ομάδας για να τερματίσει ευδοκίμως την ένδοξη καριέρα του ο Γιώργος Καραγκούνης ολοκληρώνεται και, όπως όλα δείχνουν, μια νέα -και μάλιστα διεθνής- περιπέτεια αρχίζει για τον αρχηγό της εθνικής.

Μετά τις ιατρικές εξετάσεις ο Καραγκούνης θα υπογράψει το συμβόλαιό του και θα ανακοινωθεί από την ομάδα του Λονδίνου, η οποία του προσφέρει τη δυνατότητα να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Καραγκούνης αναμένεται να επιστρέψει στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, στόχος που τον κρατά στη δράση σε ηλικία 35 ετών. Από το Λονδίνο, άλλωστε, η Βραζιλία, όπου θα διεξαχθεί το μουντιάλ του 2014, φαίνεται πιο κοντά...

----------------------------------------------------------------------
Το τι εχουμε να τραβηξουμε προκειμενου να παει ο καραγκουνης στο μουντιαλ δεν περιγραφεται. 2 χρονια ακομα  :headbang:
Στα 37 θαναι βασικος ετσιθελικα και με την βοηθεια ολων των δημοσιογραφαρων-εκδοτων(χελακης,βεργης κλπ κλπ) στην Εθνικη.
Δεν θα ησυχασουμε με τον τυπο, εκτος κι αν βοηθησει η τυχη και παθει κανα τραυματισμο πριν το μουντιαλ να πουμε  :headbang:
αυτοί οι αγγλοι πρέπει να ειναι πολύ μαλάκες που πήραν τον καραγκούνη.δεν ρώταγαν τον φερειρα να τους τα πει από πρώτο χέρι..  :2funny: σε έχει στοιχειώσει ο ο τυπαρας αλλα η αχαριστία ειναι οτι χειρότερο... και κάτι που λέγαμε για εμμονές...

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
αυτοί οι αγγλοι πρέπει να ειναι πολύ μαλάκες που πήραν τον καραγκούνη.δεν ρώταγαν τον φερειρα να τους τα πει από πρώτο χέρι..  :2funny: σε έχει στοιχειώσει ο ο τυπαρας αλλα η αχαριστία ειναι οτι χειρότερο... και κάτι που λέγαμε για εμμονές...

Τωρα εσυ βγαζεις απωθημενο επειδη στην ειπα για φερειρα. Και δεν ημουν ο μονος.......
To δευτερο post που γραφω για καραγκουνη ειναι. Εσυ για τον φερειρα ποσα εχεις γραψει? Καμια 100αρα? Τι συγκρινεις τωρα? Ποιες εμμονες? Τωρα νομιζεις οτι μου την λες επειδη σου ειπα οτι εισαι κολλημενος με τον φερειρα?
Μα...αφου εισαι δικε μου! ΚΑΙ σε αυτο το post παλι για τον φερειρα εγραψες. ΚΑΙ σε αυτο.
Γραψαμε 2 posts για τον καραγκουνη και γιναμε ισα και ομοια με σενα που χεις γραψει τομο για τον φερειρα....οχι μεγαλε, λυπαμαι.

Και για τον σπυροπουλο εχω γραψει αλλα 3-4. Αρα και εκει εμμονες εχω.  :2funny:

Επισκέπτης
Τωρα εσυ βγαζεις απωθημενο επειδη στην ειπα για φερειρα. Και δεν ημουν ο μονος.......
To δευτερο post που γραφω για καραγκουνη ειναι. Εσυ για τον φερειρα ποσα εχεις γραψει? Καμια 100αρα? Τι συγκρινεις τωρα? Ποιες εμμονες? Τωρα νομιζεις οτι μου την λες επειδη σου ειπα οτι εισαι κολλημενος με τον φερειρα?
Μα...αφου εισαι δικε μου! ΚΑΙ σε αυτο το post παλι για τον φερειρα εγραψες. ΚΑΙ σε αυτο.
Γραψαμε 2 posts για τον καραγκουνη και γιναμε ισα και ομοια με σενα που χεις γραψει τομο για τον φερειρα....οχι μεγαλε, λυπαμαι.

Και για τον σπυροπουλο εχω γραψει αλλα 3-4. Αρα και εκει εμμονες εχω.  :2funny:
καταρχήν να μην εχεις την εντύπωση ότι προσπαθώ να στην πω για κάτι ούτε βγάζω απωθημένα ούτε σε σένα αλλα ούτε σε κανέναν. χαλάρωσε εδώ απόψεις λέμε και ειναι σεβαστές.άποψη σου ειναι ότι ο καραγκούνης δεν κάνει για τον παναθηναϊκό μαζί σου και εγώ αν εχεις δει έχω πει διωξτον αλλα πρώτα αντικατέστησε τον.διαφωνείς; τώρα ψάχνεται εναγωνίως επιτελικό μέσο στη τούρλα του Σαββάτου. για το σπυροπουλο ντο ιδιο ομως αν τον διώξεις ποιος θα παίξει; αυτό είπα για το καραγκουνη και το λαθος του παππού να τον διώξει χωρίς να πάρει πρώτα κάτι άλλο.όσο αφορά αν ειμαι κολλημένος θα δούμε εκ του αποτελέσματος αν έχω δίκιο για ότι έχω πει και λες ότι ειμαι κολλημένος.μεχρι στιγμής δικαιώνομαι σε όλα.αποκλεισμός από μαλαγα προσεξε όχι ότι δεν ηταν καλύτερη αλλα σε 180 λεπτά δεν έπαιξες τιποτα και δεν στο δεύτερο ματς δεν έκανες υποψία φάσης.με τα Γιάννενα έδωσε ρεσιτάλ από το πάγκο πως μπλοκάρει ένας προπονητές και τι πειραματα μπορεί να κάνει για να χάσει ένα σίγουρο ματς. αν καταφέρει και πάρει πρωτάθλημα εγώ θα υποκλιθω στο μεγαλείο του μεγαλυτέρου ξένου προπονητή σε ηλικία  :grin: που ήρθε στην Ελλάδα.  :2funny:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
Τυπε εσυ παρακαλας να παει χαλια τελειως ο βαζελος για να δικαιωθεις. Αυτο εχεις δειξει. Ως εκ τουτου δεν εχει και κανενα νοημα να συνεχισουμε να συζηταμε. Απο μενα τελος. Τα λεμε.

ΥΓ: Και η αποψη για καραγκουνη δεν εχει να κανει τοσο με παναθηναικο αλλα με εθνικη. Για να ξεχωριζουμε και τι λεμε. 37χρονους στο μουντιαλ εστελνε μονο το καμερουν. Αυτα.

Επισκέπτης
Τυπε εσυ παρακαλας να παει χαλια τελειως ο βαζελος για να δικαιωθεις. Αυτο εχεις δειξει. Ως εκ τουτου δεν εχει και κανενα νοημα να συνεχισουμε να συζηταμε. Απο μενα τελος. Τα λεμε.

ΥΓ: Και η αποψη για καραγκουνη δεν εχει να κανει τοσο με παναθηναικο αλλα με εθνικη. Για να ξεχωριζουμε και τι λεμε. 37χρονους στο μουντιαλ εστελνε μονο το καμερουν. Αυτα.
κάνεις μεγάλο λάθος αλλα ειναι άποψη σου .δεκτή. αν ότι έχω πει μέχρι τώρα σχεδον έχει επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι θέλω να πάτε χάλια κάνεις λάθος.καλό θα ειναι να δεις και εσύ ότι κάποια πράγματα δεν ειναι ετσι οπως θέλετε να τα βλέπετε.και για να ξεκαθαρίσω μακάρι να βγω λάθος εγώ να με κράξεις εσύ και όλοι οι παναθηναϊκοί μπας και δουμε πιο ανατγωνιστικο πρωτάθλημα.και να ξέρεις ότι αν κάνω λάθος δεν θα ντραπώ να το παραδεχτώ..  ;) όσο αφορα το καραγκούνη δεν είδα πολλούς να πουν ότι ο πορτογαλος έκανε λάθος που τον έδιωξε αλλα οι πιο πολλοί είπατε οτι καλά έκανε.όσο αφορά την εθνική μαζι σου για τα 37 χρόνια ..ομως είδες κάποιον καλύτερο στο ευρωπαϊκό από το καραγκούνη; αυτός ειναι κάτι σαν το νικοπολιδη δεν μπορείς να βρεις αντικαταστάτη και στις ικανότητες αλλα και στη ψυχή που βγάζει λες και ειναι 20 χρονών.

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
τρεφω απεριοριστο σεβασμο στο καραγκουνη,
αλλα,
δε βλεπω πως θα ανταπεξελθει στο αγγλικο πρωταθλημα.
δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει πανω απο 400-500 λεπτα συνολο στην αγγλια.

και καλο θα ειναι να κοψει τα 'καραγκιοζιλικια' που κανει μεσα στο γηπεδο,γιατι στην αγγλια ,αν συνεχισει να κανει κωλοτουμπες θα φαει τρελο κραξιμο.

ας βοηθουσε την ομαδα μου με αυτες τις τουμπες,ποτε μα ποτε δε μου αρεσε αυτο που εκανε.

τεραστιο ρησπεκτ παικτικα για ολοκληρη τη θητεια του στην ομαδα αλλα εχω την εντυπωση πως το ποδοσφαιρο τον εχει ξεπερασει.

θα μου πει καποιος μα στο ευρο.....

οκ αποψεις....

ειδωμεν.

οτι και να πιστευω-θελω ευχομαι να παει καλα στη νεα του ομαδα.

Επισκέπτης
τρεφω απεριοριστο σεβασμο στο καραγκουνη,
αλλα,
δε βλεπω πως θα ανταπεξελθει στο αγγλικο πρωταθλημα.
δεν υπαρχει περιπτωση να παιξει πανω απο 400-500 λεπτα συνολο στην αγγλια.

και καλο θα ειναι να κοψει τα 'καραγκιοζιλικια' που κανει μεσα στο γηπεδο,γιατι στην αγγλια ,αν συνεχισει να κανει κωλοτουμπες θα φαει τρελο κραξιμο.

ας βοηθουσε την ομαδα μου με αυτες τις τουμπες,ποτε μα ποτε δε μου αρεσε αυτο που εκανε.

τεραστιο ρησπεκτ παικτικα για ολοκληρη τη θητεια του στην ομαδα αλλα εχω την εντυπωση πως το ποδοσφαιρο τον εχει ξεπερασει.

θα μου πει καποιος μα στο ευρο.....

οκ αποψεις....

ειδωμεν.

οτι και να πιστευω-θελω ευχομαι να παει καλα στη νεα του ομαδα.
δεν εχεις άδικο αλλα κάτι ίσως ξέρουν στην αγγλια.εδώ και ο σκοουλς παίζει που ειναι παραπάνω. το θέμα ειναι οτι στο ελληνικό πρωτάθλημα θα μπορουσε να παίξει,αλλα όπως είπες ίδωμεν

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
κάνεις μεγάλο λάθος αλλα ειναι άποψη σου .δεκτή. αν ότι έχω πει μέχρι τώρα σχεδον έχει επιβεβαιωθεί σημαίνει ότι θέλω να πάτε χάλια κάνεις λάθος.καλό θα ειναι να δεις και εσύ ότι κάποια πράγματα δεν ειναι ετσι οπως θέλετε να τα βλέπετε.και για να ξεκαθαρίσω μακάρι να βγω λάθος εγώ να με κράξεις εσύ και όλοι οι παναθηναϊκοί μπας και δουμε πιο ανατγωνιστικο πρωτάθλημα.και να ξέρεις ότι αν κάνω λάθος δεν θα ντραπώ να το παραδεχτώ..  ;) όσο αφορα το καραγκούνη δεν είδα πολλούς να πουν ότι ο πορτογαλος έκανε λάθος που τον έδιωξε αλλα οι πιο πολλοί είπατε οτι καλά έκανε.όσο αφορά την εθνική μαζι σου για τα 37 χρόνια ..ομως είδες κάποιον καλύτερο στο ευρωπαϊκό από το καραγκούνη; αυτός ειναι κάτι σαν το νικοπολιδη δεν μπορείς να βρεις αντικαταστάτη και στις ικανότητες αλλα και στη ψυχή που βγάζει λες και ειναι 20 χρονών.

Αν θες να επιβεβαιωνεσαι στο μυαλο σου οκ, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι συμβαινει κιολας.
Πλακα μας κανεις?
Οταν σου ειπα οτι μονο ο φερειρα ειδε τι μπορουσε να κανει ο λετο σαν φορ εσυ ελεγες οτι ειναι ακραιος και οτι επαιξε εκει μονο οταν δεν επιασε ο τοτσε. Κατι το οποιοι ηταν τελειως λαθος δεδομενου οτι ετσι ειχε ξεκινησει(με λετο ελευθερο στην κορυφη) σε ολη τη προετοιμασια. Του το αναγνωρισες? Οχι βεβαια. Επεμενες οτι το εκανε κατ αναγκη. Μονο και μονο για να βγεις σωστος.
Για τον καπινο που εσυ ειπες οτι τον...εθαψε(17χρονων)? Εκει επειβεβαιωθηκες? Λες και ηξερες τον καπινο πριν τον φερειρα. Λες και ο καπινο δεν θα ξαναπαιξει ποτε ή λες και ο φερειρα εχει συμφερον να θαβει παικτες της ..ομαδας του!
Ειπαμε για ζεκα, εσυ ειπες οτι δεν σου αρεσει(οκ δεκτο).
Τον κουινσι ποιος τον βρηκε απο τα αζητητα της αραβιας? Η θεια μου?
Ο κλειτον περσυ επαιξε μπαλα(συγκριτικα ειδικα με αλλες χρονιες). Ποιος πρεπει να παρει credit γι αυτο?
Ο καρνεζης με ποιον αναδειχτηκε?
Τον μαυρια ποιος τον εβγαλε?

Ειπαμε 500 φορες οτι ο φερειρα εχει σοβαρα μειονεκτηματα. Γυρνα μερικες σελιδες πισω να δεις μονος σου. Δεν νομιζω οτι υπαρχει κανεις εδω μεσα που τον υμνει. Γιατι θα ηταν παραλογο.
Εσυ ομως εκει. 'Ειναι αχρηστος' παει και τελειωσε.
Και μετα μου λες για εμμονες.

Παμε παρακατω. Αφου θες να μαθεις για παναθηναικο και καραγκουνη(που εγω δεν εχω εκφραστει τοσο καιρο).
Αν εσυ γουσταρεις τον καραγκουνη ακομα και σημερα μπραβο σου.
Και γω θεωρω οτι ειναι ο κορυφαιος ελληνας παικτης της 15ετιας.
Με καριερα και επιτευγματα που δεν εχει επειδειξει αλλος ελληνας.
3 euro, 1 mundial, ιταλια, πορτογαλια, ποσες πορειες στην ευρωπη με τις ομαδες του.

Τον ευχαριστω για οσα εδωσε αλλα καποια στιγμη θελω να δω και κατι νεο.
Ειμαι ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ?
Ουτε αχαριστια λεγεται αυτο, ουτε τιποτα τετοιο.
Του ειπαν να μεινει ως αναπληρωματικος. Και πολυ καλα εκαναν. Κανενα προβλημα δεν θα χα αν εμενε και να βοηθαει οποτε χρειαζοταν. Ειχε θεση στην ομαδα- κατι το οποιο εχει πει και ο φερειρα οποτε ρωτηθηκε.
Το ηθελε αυτο? ΟΧΙ.
Ηθελε να παιζει βασικος. Μπραβο του αν θελει να παιζει βασικος αλλα σε παναθηναικο αυτο δεν γινοταν. Πως να το κανουμε δηλαδη τωρα? Με το ζορι να παιξει?
Τι μαλακιες ειναι αυτες περι αχαριστιας?
Ο ντελ πιερο εφυγε απο την γιουβεντους. Γιατι δεν τον υπολογιζαν πλεον. Αχαριστοι ηταν?
Η' μηπως τα χρονια περασαν? Ο ντελ πιερο γιατι το καταλαβε και δεν δημιουργησε θεμα ενω ο καραγκουνης βγηκε και κλαιγοταν για τον κακο φερειρα?
Ζεεντορφ, ζαμπροτα, νεστα στην μιλαν? Αχαριστη και η μιλαν?
Ραουλ στην ρεαλ? Να συνεχισω? Μπορω να σου πω ενα σωρο παραδειγματα τεραστιων παικτων οι οποιοι εφυγαν απο τις ομαδες που αναδειχτηκαν, χωρις να κλαιγονται σαν την μαρθα βουρτση.

Παμε παρακατω, εθνικη. Μια χαρα την ειδα την εθνικη προχτες και χωρις τον καραγκουνη. Οπως ειμαι σιγουρος οτι θα ειναι μια χαρα και χωρις τον καραγκουνη στο μελλον. Δεν προκειται να συμβει ομως. Μονο το τι γραφουν οι εφημεριδες τις τελευταιες μερες δειχνει το τι θα γινει.
'Βρηκε ομαδα'. Μπραβο του αλλα γιατι αυτο θα πρεπει να σημαινει σωνει και καλα θεση στην εθνικη σαν ΒΑΣΙΚΟΣ?
Ποτε θα παιξουν οι νεοι? Ο καραγκουνης το χει σκεφτει αυτο? Αφου νοιαζεται τοσο για την εθνικη δεν θα πρεπε να σκεφτεται και το μελλον της?
Η' μηπως το μονο που τον νοιαζει ειναι να παει σε ενα ακομα μουντιαλ?
Εσυ τι λες?
Επισης θα τον παραδεχομουν στο euro αν αντι να βουτηξει για να παρει πεναλτι καρφωνε και το δευτερο μπαλακι(την στιγμη που ειχε ντριπμπλαρει ολη την αμυνα).
Αντ αυτου βουτηξε. Και αντι να συνεχισει σαν να καταλαβε το λαθος του μετα εγινε ο περιγελος της διοργανωσης. 5 λεπτα κλαμα. Ε λοιπον οχι φιλε μου.
Τον ευχαριστουμε για το γκολ με ρωσια ΑΛΛΑ ταυτοχρονα τον κραζουμε και για οτι εκανε μετα.
Δεν χρειαζεται ο καραγκουνης στην εθνικη πλεον. Ξεπεραστηκε, ειναι 35 χρονων, ελεος.

ΥΓ: O scholes φιλε δεν παιζει βασικος στην united. Ουτε κι εχει χελακη, βεργη να βγαζουν μονιμως πρωτοσελιδα για παρτη του. Δεν το εχει αναγκη. Παιζει οποτε του ζητηθει(χωρις να ΑΠΑΙΤΕΙ θεση βασικου).

Επισκέπτης
καταρχήν προτρέχεις.να ξεκινήσω απο το τέλος.ο καραγκούνης ζήτησε να παίζει βασικός; γιατί αυτά τα λέγανε τα παπαγαλακια.ο τυπαρας ειπε ότι ποτέ του δεν έχει κάνει συμφωνίες αν θα ειναι βασικός η όχι.ακομα και στην εθνική εχει μείνει στο πάγκο χωρις καμία διαμαρτυρία..οχι σαν κάτι βλαχακια τύπου γκεκα για να μην ξεχνιόμαστε.οσο αφορά το σκοουλς ειδες πουθενά να αναφέρω ότι ειναι βασικός και αναντικατάστατος; ο καραγκουνης είχε θεση στο φετινό ροστερ του παναθηναϊκού αλλα ο πορτογαλος επειδή έχει εμμονές δεν τον ήθελε.δηλαδή ο κατσουρανης δημιουργεί λιγότερα προβλήματα εντός και εκτός ομαδας;μου μιλάς και λες ότι έβγαλε μαυρια το λετο τον κλειτον και όλους αυτούς.ο κελιτον που λες εισηγήθηκε να φύγει γιατι δεν του κάνει.εσυ όπως είπες όμως τουλάχιστον περσι ηταν αναγεννημένος.παρολαυτα προτίμησε να τον διώξει χωρις να τον αντικαταστήσει.οπως εκανε και με τον καραγκούνη.ολοι εσεις αν ανατρεξεις περσι μιλάγατε για πρόβλημα στο γκολ και στο σεντερ φορ.ποιοι ηταν οι φορ περσι ο λετο αναγκαστικά μεχρ να τραυματιστεί η επιλογή του πορτογαλου ο τοτσε και ο πετροπουλος.όταν έγινε ο σχεδιασμός ο παππούς δεν ΖΗΤΗΣΕ  φορ αφού ειπε έχω δυο και δεν πηρε κανεναν η μαλλον πηρε τον φορναρολι που ΔΕΝ ειναι σεντερ φορ.φτάνουμε λοιπόν αρχές Σεπτεμβρίου και λέει ο παππούς θέλω σεντερ φορ και επιτελικό μέσο.και σε ρωτάω ποιος έκανε το σχεδιασμό ;εγώ; προφανώς ο προπονητής που έχει κάνει λάθος εκτίμηση του υλικού που ειχε ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.οσο για του παίχτες που αναφέρεις ότι ανέδειξε ο καπινο ηταν η τελευταία του επιλογή αφού δεν ειχε άλλον και μετά χωρίς κανένα λόγο δεν τον ξανάβαλε ποτε.ο καρνεζης ηταν επιλογή του απο την πρώτη χρονιά άσχετα αν δεν του βγήκε λογο τους άτυχου ματς με την αεκ.και βλέπεις οτι έχει εμμονές τον καθιέρωσε και έβγαλε έξω αυτόν που εσύ λες ανέδειξε χωρίς να έχει κάνει λάθος.αυτό πως λέγετε;άσχετα αν βγήκε ο καρνεζης εγώ εξετάζω τον τρόπο σκέψης του που ειναι λάθος.όσο αφορά το ζεκα ηρθε με άλλες περγαμηνές και εγω δεν τις έχω δει ακόμα.αν εσύ τις εχεις δει  τότε εχεις άλλη άποψη και ειναι δεκτή.τέλος θα τον κρίνουμε στη πορεία όπως είπα αν εγω εχω κάνει λάθος δεν θα φοβηθώ να βγω και να το πω έκανα λάθος.και φυσικά φαντάζομαι δεν θα πρέπει να θεωρείς επιτυχία την δεύτερη θεση.ο μεγάλος αντίπαλος δεν έκανε μεταγραφές πολλές και μάλιστα σε σχέσει με πέρυσι αποδυναμώθηκε πολύ.αντίθετα εσυ σε σχέσει με πέρυσι εχεις ενισχυθεί πάντα με παίχτες και λεφτά στο βαθμό που σου επιτρέπει.φαντάζομαι ότι εσύ σε σχέσει με περσι εχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις αφού εχεις ενισχυθεί και περιμένεις να δεις κάτι καλύτερο.βλέπεις οτι δεν κάθομαι να σου αναφέρω τις αποτυχημένες επιλογές του πορτογαλου σε μεταγραφές που εξακολουθεί να τις υποστηρίζει μεχρι σήμερα...νομίζω και εσύ τις ξέρεις.

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
καταρχήν προτρέχεις.να ξεκινήσω απο το τέλος.ο καραγκούνης ζήτησε να παίζει βασικός; γιατί αυτά τα λέγανε τα παπαγαλακια.ο τυπαρας ειπε ότι ποτέ του δεν έχει κάνει συμφωνίες αν θα ειναι βασικός η όχι.ακομα και στην εθνική εχει μείνει στο πάγκο χωρις καμία διαμαρτυρία..οχι σαν κάτι βλαχακια τύπου γκεκα για να μην ξεχνιόμαστε.οσο αφορά το σκοουλς ειδες πουθενά να αναφέρω ότι ειναι βασικός και αναντικατάστατος; ο καραγκουνης είχε θεση στο φετινό ροστερ του παναθηναϊκού αλλα ο πορτογαλος επειδή έχει εμμονές δεν τον ήθελε.δηλαδή ο κατσουρανης δημιουργεί λιγότερα προβλήματα εντός και εκτός ομαδας;μου μιλάς και λες ότι έβγαλε μαυρια το λετο τον κλειτον και όλους αυτούς.ο κελιτον που λες εισηγήθηκε να φύγει γιατι δεν του κάνει.εσυ όπως είπες όμως τουλάχιστον περσι ηταν αναγεννημένος.παρολαυτα προτίμησε να τον διώξει χωρις να τον αντικαταστήσει.οπως εκανε και με τον καραγκούνη.ολοι εσεις αν ανατρεξεις περσι μιλάγατε για πρόβλημα στο γκολ και στο σεντερ φορ.ποιοι ηταν οι φορ περσι ο λετο αναγκαστικά μεχρ να τραυματιστεί η επιλογή του πορτογαλου ο τοτσε και ο πετροπουλος.όταν έγινε ο σχεδιασμός ο παππούς δεν ΖΗΤΗΣΕ  φορ αφού ειπε έχω δυο και δεν πηρε κανεναν η μαλλον πηρε τον φορναρολι που ΔΕΝ ειναι σεντερ φορ.φτάνουμε λοιπόν αρχές Σεπτεμβρίου και λέει ο παππούς θέλω σεντερ φορ και επιτελικό μέσο.και σε ρωτάω ποιος έκανε το σχεδιασμό ;εγώ; προφανώς ο προπονητής που έχει κάνει λάθος εκτίμηση του υλικού που ειχε ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.οσο για του παίχτες που αναφέρεις ότι ανέδειξε ο καπινο ηταν η τελευταία του επιλογή αφού δεν ειχε άλλον και μετά χωρίς κανένα λόγο δεν τον ξανάβαλε ποτε.ο καρνεζης ηταν επιλογή του απο την πρώτη χρονιά άσχετα αν δεν του βγήκε λογο τους άτυχου ματς με την αεκ.και βλέπεις οτι έχει εμμονές τον καθιέρωσε και έβγαλε έξω αυτόν που εσύ λες ανέδειξε χωρίς να έχει κάνει λάθος.αυτό πως λέγετε;άσχετα αν βγήκε ο καρνεζης εγώ εξετάζω τον τρόπο σκέψης του που ειναι λάθος.όσο αφορά το ζεκα ηρθε με άλλες περγαμηνές και εγω δεν τις έχω δει ακόμα.αν εσύ τις εχεις δει  τότε εχεις άλλη άποψη και ειναι δεκτή.τέλος θα τον κρίνουμε στη πορεία όπως είπα αν εγω εχω κάνει λάθος δεν θα φοβηθώ να βγω και να το πω έκανα λάθος.και φυσικά φαντάζομαι δεν θα πρέπει να θεωρείς επιτυχία την δεύτερη θεση.ο μεγάλος αντίπαλος δεν έκανε μεταγραφές πολλές και μάλιστα σε σχέσει με πέρυσι αποδυναμώθηκε πολύ.αντίθετα εσυ σε σχέσει με πέρυσι εχεις ενισχυθεί πάντα με παίχτες και λεφτά στο βαθμό που σου επιτρέπει.φαντάζομαι ότι εσύ σε σχέσει με περσι εχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις αφού εχεις ενισχυθεί και περιμένεις να δεις κάτι καλύτερο.βλέπεις οτι δεν κάθομαι να σου αναφέρω τις αποτυχημένες επιλογές του πορτογαλου σε μεταγραφές που εξακολουθεί να τις υποστηρίζει μεχρι σήμερα...νομίζω και εσύ τις ξέρεις.

Αυτα παθαινεις καζαμπουμπουρα οταν γραφεις σεντονια. Καποιος αλλος γραφει μεγαλυτερα.  :2funny:
Υποσχομαι οτι θα σου απαντησω αργοτερα, γιατι τωρα πολυ απλα βαριεμαι  :grin:
Τα λεμε μετα  :grin:

Επισκέπτης
Αυτα παθαινεις καζαμπουμπουρα οταν γραφεις σεντονια. Καποιος αλλος γραφει μεγαλυτερα.  :2funny:
Υποσχομαι οτι θα σου απαντησω αργοτερα, γιατι τωρα πολυ απλα βαριεμαι  :grin:
Τα λεμε μετα  :grin:
άστο ρε..σου υπόσχομαι μέχρι να παιξεται 3+3 ματς ευρωπης και να γίνουν καμιά δεκαριά αγωνιστικές να μην ξαναμιλήσω..  :grin:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
άστο ρε..σου υπόσχομαι μέχρι να παιξεται 3+3 ματς ευρωπης και να γίνουν καμιά δεκαριά αγωνιστικές να μην ξαναμιλήσω..   :grin:

Ε καλα δεν ειπα να μην ξαναμιλησεις.
Μην παθεις και στερητικα να πουμε  :grin:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
4
Πόντοι
16
καταρχήν προτρέχεις.να ξεκινήσω απο το τέλος.ο καραγκούνης ζήτησε να παίζει βασικός; γιατί αυτά τα λέγανε τα παπαγαλακια.ο τυπαρας ειπε ότι ποτέ του δεν έχει κάνει συμφωνίες αν θα ειναι βασικός η όχι.ακομα και στην εθνική εχει μείνει στο πάγκο χωρις καμία διαμαρτυρία..οχι σαν κάτι βλαχακια τύπου γκεκα για να μην ξεχνιόμαστε.οσο αφορά το σκοουλς ειδες πουθενά να αναφέρω ότι ειναι βασικός και αναντικατάστατος; ο καραγκουνης είχε θεση στο φετινό ροστερ του παναθηναϊκού αλλα ο πορτογαλος επειδή έχει εμμονές δεν τον ήθελε.δηλαδή ο κατσουρανης δημιουργεί λιγότερα προβλήματα εντός και εκτός ομαδας;μου μιλάς και λες ότι έβγαλε μαυρια το λετο τον κλειτον και όλους αυτούς.ο κελιτον που λες εισηγήθηκε να φύγει γιατι δεν του κάνει.εσυ όπως είπες όμως τουλάχιστον περσι ηταν αναγεννημένος.παρολαυτα προτίμησε να τον διώξει χωρις να τον αντικαταστήσει.οπως εκανε και με τον καραγκούνη.ολοι εσεις αν ανατρεξεις περσι μιλάγατε για πρόβλημα στο γκολ και στο σεντερ φορ.ποιοι ηταν οι φορ περσι ο λετο αναγκαστικά μεχρ να τραυματιστεί η επιλογή του πορτογαλου ο τοτσε και ο πετροπουλος.όταν έγινε ο σχεδιασμός ο παππούς δεν ΖΗΤΗΣΕ  φορ αφού ειπε έχω δυο και δεν πηρε κανεναν η μαλλον πηρε τον φορναρολι που ΔΕΝ ειναι σεντερ φορ.φτάνουμε λοιπόν αρχές Σεπτεμβρίου και λέει ο παππούς θέλω σεντερ φορ και επιτελικό μέσο.και σε ρωτάω ποιος έκανε το σχεδιασμό ;εγώ; προφανώς ο προπονητής που έχει κάνει λάθος εκτίμηση του υλικού που ειχε ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ.οσο για του παίχτες που αναφέρεις ότι ανέδειξε ο καπινο ηταν η τελευταία του επιλογή αφού δεν ειχε άλλον και μετά χωρίς κανένα λόγο δεν τον ξανάβαλε ποτε.ο καρνεζης ηταν επιλογή του απο την πρώτη χρονιά άσχετα αν δεν του βγήκε λογο τους άτυχου ματς με την αεκ.και βλέπεις οτι έχει εμμονές τον καθιέρωσε και έβγαλε έξω αυτόν που εσύ λες ανέδειξε χωρίς να έχει κάνει λάθος.αυτό πως λέγετε;άσχετα αν βγήκε ο καρνεζης εγώ εξετάζω τον τρόπο σκέψης του που ειναι λάθος.όσο αφορά το ζεκα ηρθε με άλλες περγαμηνές και εγω δεν τις έχω δει ακόμα.αν εσύ τις εχεις δει  τότε εχεις άλλη άποψη και ειναι δεκτή.τέλος θα τον κρίνουμε στη πορεία όπως είπα αν εγω εχω κάνει λάθος δεν θα φοβηθώ να βγω και να το πω έκανα λάθος.και φυσικά φαντάζομαι δεν θα πρέπει να θεωρείς επιτυχία την δεύτερη θεση.ο μεγάλος αντίπαλος δεν έκανε μεταγραφές πολλές και μάλιστα σε σχέσει με πέρυσι αποδυναμώθηκε πολύ.αντίθετα εσυ σε σχέσει με πέρυσι εχεις ενισχυθεί πάντα με παίχτες και λεφτά στο βαθμό που σου επιτρέπει.φαντάζομαι ότι εσύ σε σχέσει με περσι εχεις μεγαλύτερες απαιτήσεις αφού εχεις ενισχυθεί και περιμένεις να δεις κάτι καλύτερο.βλέπεις οτι δεν κάθομαι να σου αναφέρω τις αποτυχημένες επιλογές του πορτογαλου σε μεταγραφές που εξακολουθεί να τις υποστηρίζει μεχρι σήμερα...νομίζω και εσύ τις ξέρεις.
ολιβερ που και που στο τελος καποιας προτασης πατα κανα εντερ
γιατι αυτα τα σεντονια ειναι δυσκολο να διαβαστουν.

:grin: :grin: :grin:

spyvar

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2012
Like
165
Πόντοι
16
Α! Το ξέχασα: Τράκη αγόρι μου πάρε ένα 4άρι της προκοπής (Φώτση ΔΕΝ βρίσκεις),σπάσε κανά φράγκο και σκούπισε λίγο την μύτη σου γιατί έχεις κάτι άσπρο.... Από κουραμπιέ φαντάζομαι...... ΓΙΝΕ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!  :cussing:  :tickedoff: Ε ΡΕ ΡΑΝΤΖΑ που σου χρειάζεται!
Βαριόμουν να το ξαναγράψω!  ΆΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ :tickedoff:  :tickedoff:  :tickedoff:

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
642
Πόντοι
376
2 ματς επαιξε η εθνικη χωρις καραγκουνη και ειδαμε επιτελους κατι νεο. Λιγη ταχυτητα. Ωραια μπαλιτσα(νταξει δεν γιναμε και βραζιλια). Το μελλον ειναι ηδη εδω. Με νινη, φορτουνη, κονε, χριστοδουλοπουλο,μαυρια,φετφατζιδη, ταχτσιδη, γεωργιαδη. Αυτο ειναι το μελλον μας στα χαφ. Αλλα δεν θα το χαρουμε γιατι στο επομενο ματς ο καραγκουνης θαναι βασικος. Ας βγει τωρα καποιος να μου πει οτι δεν θα βαρεθουμε την ζωη μας παλι.
Αυτο ηθελα να πω. Οτι η εθνικη δεν εχει πλεον αναγκη τον καραγκουνη. Οπως δεν τον ειχε αναγκη και ο παναθηναικος. Αυτο ειναι που δεν καταλαβαινει ο ιδιος και οι δημοσιογραφοι που τον σπρωχνουν. Αν δεν υπηρχαν παικτες, οκ. Υπαρχουν ομως. Και πολυ ταλαντουχοι. Και τους κοβει το δρομο προς την καθιερωση για να παιξει παλι σε μουντιαλ(στα 37...). Ε οχι, αυτο δεν του το συγχωρω. Και κανεις δεν μπορει να μου αλλαξει αποψη.
Ματια ειχα και εβλεπα. Και με λετονους και με λιθουανους.

Επισκέπτης
2 ματς επαιξε η εθνικη χωρις καραγκουνη και ειδαμε επιτελους κατι νεο. Λιγη ταχυτητα. Ωραια μπαλιτσα(νταξει δεν γιναμε και βραζιλια). Το μελλον ειναι ηδη εδω. Με νινη, φορτουνη, κονε, χριστοδουλοπουλο,μαυρια,φετφατζιδη, ταχτσιδη, γεωργιαδη. Αυτο ειναι το μελλον μας στα χαφ. Αλλα δεν θα το χαρουμε γιατι στο επομενο ματς ο καραγκουνης θαναι βασικος. Ας βγει τωρα καποιος να μου πει οτι δεν θα βαρεθουμε την ζωη μας παλι.
Αυτο ηθελα να πω. Οτι η εθνικη δεν εχει πλεον αναγκη τον καραγκουνη. Οπως δεν τον ειχε αναγκη και ο παναθηναικος. Αυτο ειναι που δεν καταλαβαινει ο ιδιος και οι δημοσιογραφοι που τον σπρωχνουν. Αν δεν υπηρχαν παικτες, οκ. Υπαρχουν ομως. Και πολυ ταλαντουχοι. Και τους κοβει το δρομο προς την καθιερωση για να παιξει παλι σε μουντιαλ(στα 37...). Ε οχι, αυτο δεν του το συγχωρω. Και κανεις δεν μπορει να μου αλλαξει αποψη.
Ματια ειχα και εβλεπα. Και με λετονους και με λιθουανους.
καταρχήν παίξαμε με θηρία αντιπάλους λιθουανια και λευκορωσους.επίσης όντως τώρα που δεν έπαιξε ο καραγκούνης είδαμε κάτι καινούργιο αλλα αυτό που λες η εθνική είδαμε ταχύτητα..... με τζιολη κατσουρανη    :grin: αλήθεια τύπε ο χριστοδουλοπουλος ο φετφατζιδης γεωργιαδης και όλοι αυτοι πότε θα παίξουν; όταν σταματήσουν οι διόσκουροι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom