Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Επισκέπτης
ενας που εχει γινει ολυμπιακος απο το μπασκετ και μπορει να σου πει ολες τις 12αδες που ειχε ο θρυλος απο το 1993 και να εχει διαρκειας ακομα και τη χρονια που επαιζα με γκουλιας, ποστελ, μαρκυ περι και εφαγα 50 ποντους απο εφες στο σεφ και μπορει να σου πει τα παντα για το νβα την τελευταια 20ετια , μονο ασχετος δεν ειναι με το μπασκετ  ;)

με εχεις δει ρε  ποτε να κανω αναλυση στη μπαλα?μονο χαβαλε κανω εκει αν γραψω ποτε κατι.

εσυ εισαι αυτος που το παιζεις οτι ξερεις τα παντα ...και μην ξεχναμε και τις γνωριμιες σου που εχεις  που σου λενε για το διπλο της τουμπας  :2funny: :2funny:

ΥΓ. στην αρτακης ξερεις να πας αν εισαι στη βενιζελου  ή μπα????
όταν έβλεπα εγώ μπασκετ ευ ακόμα δεν ήξερες τι χρώμα έχει η μπάλα ;)καλή η ειρωνεία αλλα από αυτά εισαι καλος απο αυτα που γράφεις και όλες τις 15αδες να μου πεις είσαι άσχετος.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
όταν έβλεπα εγώ μπασκετ ευ ακόμα δεν ήξερες τι χρώμα έχει η μπάλα ;)καλή η ειρωνεία αλλα από αυτά εισαι καλος απο αυτα που γράφεις και όλες τις 15αδες να μου πεις είσαι άσχετος.
θα μου πεις δεκα φασεις η εστω πεντε που σπρωχτηκε ο βαζελος;;

Επισκέπτης
ρε μαλακα πες μου γιατι δε λες συγκεκριμενες φασεις;;υπαρχει προβλημα;;γιατι αποφευγεις;;
ρε μαλακα τι νόημα έχει;δεν έδωσε δυο φάουλ στο μπατιστ ενα φάουλ στο χαινς δεν είναι άλλο ένα στο ντορσει ο πριντεζης δεν κάνει βήματα στο σπανουλη δεν έδωσαν δυο φάουλ.τωρα τι θα αλλάξει;μπορώ να σου πω αλλα τόσα που εχουν γινει αντίστροφα.η ουσία είναι όμως ότι δεν έχασες από τη διαιτησία όταν τρως 30 πόντους σε ενα δεκάλεπτο και βάζεις το πρώτο σου δίποντο 2 λεπτα πριν τελειώσει το ματς ψάξε βρες γιατί έχασες.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αμα δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο παει αυτο στον μωαμεθ...

η φανέλα σκίστηκε στην προηγούμενη φάση.σε αυτήν έσπρωξε 100% μετά διαμαρτυρήθηκε και σωστά άρπαξε τ.π.και καθαρο φαουλ στο βουγιουκα που δεν δοθηκε.οπως σωστη τεχνικη ποινη στο σαρας που διαμαρτυρηθηκε ;)

:2funny: :2funny: :2funny: έχεις πλάκα μιλα μωρη λουγρα ηταν φαουλ του λο και δυο βολες ;

αφου ρε μαλακα με τη φορα που ειχε έπεσε μόνος του.μετά δεν του δίνει καλάθι και φαουλ :uglystupid:

ηταν φάουλ στην επαφή του λο; ;)

ηταν φαουλ του μπατσιτ;

εκεί και οι δυο διεκδικούσουν τη μπάλα.

όχι και μην γίνεσαι μαλάκας
αυτη ειναι για το αουτ που βρηκε στα δαχτυλα του δδ

δεν ηταν.αρα σφαγη :2funny:ο παπανικολαου εχει μεγάλη πλάκα και παρασύρει και το γερο να διαμαρτυρετε καθαρα βγάζει τη μπάλα και λέει οτι την έβγαλε ο διαμαντιδης :2funny:είδες οτι μόλις μπήκε ο σάρας ξαναγύρισε...αλλα δεν θα αντέξουν ;)

σε ερβτηση μου αν εκανε φαουλ στον ντορσευ ο δδ

θες να σου πω πόσες φορές έσπρωξε ο ντορεσει το μπατιστ και δεν έδωσε τίποτα.να πούμε ποσά φάουλ έχουν γίνει στο διαμαντιδη την ωρα που μπαίνει για μπάσιμο ειδικά του μαντζαρη στο πρώτο δεκάλεπτο;τέτοια σφαγή εννοείς; :2funny:μιλαμε δεν παλεύεσαι η διαιτησία σήμερα σε παίζει για εκτός έδρας σχεδόν τελεία.ακόμα και  η τεχνική ποινή ηταν σωστή αφου φάνηκε ότι το φάουλ που διαμαρτύρεται ο γέρος ηταν πριν βγει η μπάλα έξω.σε προκαλώ λοιπόν να μου πεςι για ποια σφαγή μιλάς;

ασε ρε μαλάκα ο χρηστιδης το είδε εμπρόθεσμο.ακόμα όμως περιμένω να μου πει μια φάση που δεν του έδωσε..και του πριντεζη θα μας πει οτι ηταν κανονικό :2funny:

από το ριπλει δεν φάνηκε 100%θα μου πεις ένα πράγμα παπανικολαου γιατί σε  :idiot:κάθε φάουλ διαμαρτύρεται

δεν υπαρχει κανενα σπρωξιμο του παο εδω
πες μου λοιπον μερικες φασεις που σπρωχτηκε ο παο περιμενω

xristos350

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2010
Κριτικές
10
Like
298
Πόντοι
1.510
Ετσι εκλεισε την συνεντευξη ο Ζοτς........

«Ειλικρινά πιστεύω ότι αυτό ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι στο ΟΑΚΑ. Και το επόμενο θα είναι το τελευταίο στο ΣΕΦ. Δεν είναι θέμα αν θέλω να συνεχίσω ή όχι. Ούτε θα παίξει ρόλο το παιχνίδι το Σάββατο. Πιστεύω ότι η σεζόν μας ήταν καλή και είμαι υπερήφανος για την δουλειά που έγινε. Αλλά να σας αντιστρέψω το ερώτημα… Είναι φυσιολογικό να έχει μία ομάδα τον ίδιο προπονητή μετά από 13 χρόνια;

Μετά από όλα αυτά, είναι δυνατόν μετά από τον τέταρτο τελικό να τίθεται τέτοιο ερώτημα. Θα ήθελα να είμαι εδώ… 36 χρόνια, αλλά δεν είναι μόνο δική μου απόφαση. Αγαπάω την ομάδα και νιώθω Παναθηναϊκός περισσότερο από πολλούς».

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα τι νόημα έχει;δεν έδωσε δυο φάουλ στο μπατιστ ενα φάουλ στο χαινς δεν είναι άλλο ένα στο ντορσει ο πριντεζης δεν κάνει βήματα στο σπανουλη δεν έδωσαν δυο φάουλ.τωρα τι θα αλλάξει;μπορώ να σου πω αλλα τόσα που εχουν γινει αντίστροφα.η ουσία είναι όμως ότι δεν έχασες από τη διαιτησία όταν τρως 30 πόντους σε ενα δεκάλεπτο και βάζεις το πρώτο σου δίποντο 2 λεπτα πριν τελειώσει το ματς ψάξε βρες γιατί έχασες.
μαλιστα...
αρα συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα ο μπατιστ επρεπε να εχει αποβληθει ,ο ντορσευ δεν επρεπε να αποβληθει και να φαει και τεχ.ποινη ο χαιντς δεν επρεπε να παιζει στο 4ο με 4 φαουλ αρα να μην κανει αμυνα η μπαλλα δεν επρεπε να αλλαξει κατοχη με τα μη βηματα του πριντεχη (οπου εφαγα στη συνεχεια τριποντο )και εγιναν δυο φαουλ στον σπανουλη δηλ.4 βολες
και παρολα αυτα η διαιτησια δεν επηρεασε το αποτελεσμα;;;
κλαιω ρε μαλακα...κλαιω απο τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
δε μπαινω καν στο κοπο να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες γιατι θα ειναι ολες για διαιτησια.
πειτε οτι θελετε.ευνοησαν το παναθηναικο? τον ολυμπιακο?κανενα?δε με απασχολει.
θα μιλησω μονο για το ματς.
ο καλαθης οτι εχτισε περυσι σε 2 μηνες φετος το εχει γκρεμισει.στα μονο συν η σχετικα καλη του αμυνα χαρη στα γρηγορα ποδια του.
επιθετικα νομιζει πως κραταει βομβα.
συγκινητικος μπατιστ αν σκεφτουμε πως ειναι 36 με χαλασμενα γονατα και στο τελος της χρονιας που εχει ολη τη κουραση.
τσαρτσαρης για εμενα ειναι τελειωμενος.σημερα οσο επαιξε (λιγο) προλαβε και εκανε 3 λαθος ενεργειες.
διαμαντιδης καλος ως συνηθως.
ο σμιθ φαινοταν καλος ισως επρεπε να παρει λιγο χρονο παραπανω.για λογκαν δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν επαιξε ή δεν δοκιμαστηκε εστω για λιγο.παντως δεν ειναι κριτηριο τοπ προηγουμενο ματς γιατι οταν μπηκε και εβαλε καποιους ποντους ειχαν χαλαρωσει αμυνες κλπ γιατι ο αγωναε ειχε κριθει.
για οσφπ απροσμενα καλος ο λο σημερα.
ειναι μεγαλη ανακουφιση για εμενα οταν μπενει ο παπαδοπουλος. :grin:
σημερα απο οσφπ γενικα δε πηγαν καλα το κρυφο χαρτι των προηγουμενων αγωνων γκετσεβιτσιους και μετριος εως κακος μαντζαρης.

προσωπικα χαρηκα αγωνα (θα το ελεγα ακομη και εαν εχανε ο παο σημερα)
οπως θα το πω και αν χασω το σαββατο.
αυτα.
πης :rockon:

Επισκέπτης
αμα δεν παει ο μωαμεθ στο βουνο παει αυτο στον μωαμεθ...

αυτη ειναι για το αουτ που βρηκε στα δαχτυλα του δδ

σε ερβτηση μου αν εκανε φαουλ στον ντορσευ ο δδ

δεν υπαρχει κανενα σπρωξιμο του παο εδω
πες μου λοιπον μερικες φασεις που σπρωχτηκε ο παο περιμενω
όλα αυτά τα ωραία που ορθώς έγραψες ειναι αυτα που σου ειπα οτι υπαρχουν και τα αντίστροφα.σου ανεφερα καποιες φασεςι που όμως δεν ποσταρες γιατί πολυ απλά θες να αποδείξεις οτι έχεις δίκιο.σου ποσταρα τα βήματα του πριντεζη σου ειπα οτι δοθήκαν δυο φάουλ σε χαιζς και ντορσει που δεν ηταν δεν δοθήκαν δυο φάουλ στο σπανουλη μη ζητάς να σου φυσικά και χρόνο..επίσης .επειδή ομως γράφεις πάντα αυτά που εσυ θες εχω και εγώ να σου απαντήσω σε αυτά που ποσταρες.ηταν φάουλ το λο στο δδ ναι η όχι; η φανέλα σκίστηκε στη φάση που του έδωσαν το 4 φάουλ και την τεχνική ποινή η στην προηγουμένη; το άουτ με το παπανικολαου βγάζει καθαρά τη μπάλα ο παπανικολαου αλλα εσυ βλέπεις οτι ακουμπάει στ δάχτυλα του δδ!!!!αυτό μόνο εσύ το βλεπεις φυσικα.στη φαση του λο που ζητας φάουλ ο λο μπερδεύετε και απο τη φορά πέφτει μόνος του..εσυ φυσικά θες να πω οτι είναι φάουλ...ε τι να κανω ρε τυπε αφου δεν ειναι....αν θες μπορω να σου πω και αλλες φάσεις που ευνόησε το βαζελο..αλλα σου ξαναλεω αυτές δεν έκριναν αποτέλεσμα.αυτα και τέλος.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
article_image1_41501.jpg

και τα παπουτσια μεσα
σαρας μιχαλης διαμα καθαρισανε σημερα καλος και ο Σμιθ
και για να μην ξεχναμε
URL]]

kironas

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
αυτα που κανει ο γιαννακοπουλος ειναι τραγικα. :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
όλα αυτά τα ωραία που ορθώς έγραψες ειναι αυτα που σου ειπα οτι υπαρχουν και τα αντίστροφα.σου ανεφερα καποιες φασεςι που όμως δεν ποσταρες γιατί πολυ απλά θες να αποδείξεις οτι έχεις δίκιο.σου ποσταρα τα βήματα του πριντεζη σου ειπα οτι δοθήκαν δυο φάουλ σε χαιζς και ντορσει που δεν ηταν δεν δοθήκαν δυο φάουλ στο σπανουλη μη ζητάς να σου φυσικά και χρόνο..επίσης .επειδή ομως γράφεις πάντα αυτά που εσυ θες εχω και εγώ να σου απαντήσω σε αυτά που ποσταρες.ηταν φάουλ το λο στο δδ ναι η όχι; η φανέλα σκίστηκε στη φάση που του έδωσαν το 4 φάουλ και την τεχνική ποινή η στην προηγουμένη; το άουτ με το παπανικολαου βγάζει καθαρά τη μπάλα ο παπανικολαου αλλα εσυ βλέπεις οτι ακουμπάει στ δάχτυλα του δδ!!!!αυτό μόνο εσύ το βλεπεις φυσικα.στη φαση του λο που ζητας φάουλ ο λο μπερδεύετε και απο τη φορά πέφτει μόνος του..εσυ φυσικά θες να πω οτι είναι φάουλ...ε τι να κανω ρε τυπε αφου δεν ειναι....αν θες μπορω να σου πω και αλλες φάσεις που ευνόησε το βαζελο..αλλα σου ξαναλεω αυτές δεν έκριναν αποτέλεσμα.αυτα και τέλος.
μονο την φαση με τα βηματα παραδεχτηκες...και γιατι να την βαλω αφου ηθελα να δειξω ολες τις κοντρες σε δικες μου διαμαρτυριες;;
οτι ελεγα εγω εσυ ελεγες οχι
τα βηματα ειπες ναι τι να τα εβαζα;;

Επισκέπτης
μαλιστα...
αρα συμφωνα με τα δικα σου λεγομενα ο μπατιστ επρεπε να εχει αποβληθει ,ο ντορσευ δεν επρεπε να αποβληθει και να φαει και τεχ.ποινη ο χαιντς δεν επρεπε να παιζει στο 4ο με 4 φαουλ αρα να μην κανει αμυνα η μπαλλα δεν επρεπε να αλλαξει κατοχη με τα μη βηματα του πριντεχη (οπου εφαγα στη συνεχεια τριποντο )και εγιναν δυο φαουλ στον σπανουλη δηλ.4 βολες
και παρολα αυτα η διαιτησια δεν επηρεασε το αποτελεσμα;;;
κλαιω ρε μαλακα...κλαιω απο τα γελια  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε μαλακα πως τα φτιάχνεις έτσι.ο χαινς εχει κανει 5 φάουλ οταν στο βουγιουκα τον τραβάει και αντί για το 5 δίνετε τεχνικη πινη στο σαρας :2funny:επσιης δεν σημαίνει οτι ολα τα φάουλ είναι βολές.επίσης ο παπανικολαου έπρεπε να ειχε αλλα δυο φαουλ ο λο να εχει αποβληθει με 5 αφου δεν δοθηκε το φαουλ στο τραβηγμα σο διαμαντιδη στο τελςο του ημιχρονου και δυο βολες............ και και και.//σου ειπα ,με εσένα νόημα δεν βγαζω.....εσυ βλέπεις φαντάσματα όποτε ναι ρε μαλακα με στρίμωξες στα σχοινιά..απο τη διαιτησία έχασες και οχι γιατί έφαγες 30 πόντους στο 4 δεκάλεπτο και εβαλες το πρώτο δίποντο στα 2 λεπτά πριν το τελος :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
δε μπαινω καν στο κοπο να διαβασω τις προηγουμενες σελιδες γιατι θα ειναι ολες για διαιτησια.
πειτε οτι θελετε.ευνοησαν το παναθηναικο? τον ολυμπιακο?κανενα?δε με απασχολει.
θα μιλησω μονο για το ματς.
ο καλαθης οτι εχτισε περυσι σε 2 μηνες φετος το εχει γκρεμισει.στα μονο συν η σχετικα καλη του αμυνα χαρη στα γρηγορα ποδια του.
επιθετικα νομιζει πως κραταει βομβα.
συγκινητικος μπατιστ αν σκεφτουμε πως ειναι 36 με χαλασμενα γονατα και στο τελος της χρονιας που εχει ολη τη κουραση.
τσαρτσαρης για εμενα ειναι τελειωμενος.σημερα οσο επαιξε (λιγο) προλαβε και εκανε 3 λαθος ενεργειες.
διαμαντιδης καλος ως συνηθως.
ο σμιθ φαινοταν καλος ισως επρεπε να παρει λιγο χρονο παραπανω.για λογκαν δε μπορω να καταλαβω γιατι δεν επαιξε ή δεν δοκιμαστηκε εστω για λιγο.παντως δεν ειναι κριτηριο τοπ προηγουμενο ματς γιατι οταν μπηκε και εβαλε καποιους ποντους ειχαν χαλαρωσει αμυνες κλπ γιατι ο αγωναε ειχε κριθει.
για οσφπ απροσμενα καλος ο λο σημερα.
ειναι μεγαλη ανακουφιση για εμενα οταν μπενει ο παπαδοπουλος. :grin:
σημερα απο οσφπ γενικα δε πηγαν καλα το κρυφο χαρτι των προηγουμενων αγωνων γκετσεβιτσιους και μετριος εως κακος μαντζαρης.

προσωπικα χαρηκα αγωνα (θα το ελεγα ακομη και εαν εχανε ο παο σημερα)
οπως θα το πω και αν χασω το σαββατο.
αυτα.
πης :rockon:
ξέχασες μόνο να πεις οτι ο λόγος που έχεις φτάσει στο 5 ματς είναι ο μεγάλος σάρας ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ξέχασες μόνο να πεις οτι ο λόγος που έχεις φτάσει στο 5 ματς είναι ο μεγάλος σάρας ;)
να σε ρωτησω κατι ρε τυπε...
εχει χασει απο διαιτησια κανενα πρωταθλημα ο γαυρος στο μπασκετ;;τι αποψη εχεις;;για τα προηγουμενα χρονια μιλαω

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
επειδη γραφεις οτι το κατεχεις το αθλημα, για πες μου , αν στην μια ομαδα τις σφυριξουν 4 φαουλ στα μαρκαρισματα μακρια απο το καλαθι και στην αλλη πανω στην προσπαθεια για καλαθι, η μια θα εχει εκτελεσει τουλαχιστον 8 βολες και οι αλλη απλα θα ανανεωνει τον χρονο, και οι 2 απο 4 φαουλ αλλα η μια θα εχει παρει τα αρχιδια μου, και αφου το κατεχεις πολυ καλα για πες μου ενα παιγχνιδι που ο μπατιστ επαιζε με αντιπαλο χωρις προβλημα με φαουλ τι εκανε;;;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom