Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 111 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 145 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 7,9%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 27 7,4%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    367

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Οι διαιτητές σφύριξαν εκεί που έπρεπε, όπως έπρεπε.
Τώρα αναζητείται κομάντο για το "εξοχικό", μιας και το γνωστό (ζαβλανός) αποσύρθηκε...

Επισκέπτης
ρε μαλακα ασε την κωλοτουμπα...λεμε εβαλες δεκα φασεις που αδικηθηκε (κτ'εσε) ο βαζελος
βαλε λεμε αλλες δεκα που ευνοηθηκε
συγκεκριμενα και αριθμησε τες ασε τα μα μου και τα γυρνα πισω...τσακ μπαμ
και αν υπηρχαν γιατι οταν τις εβαζα εγω εσυ ελεγες οχι;;
θα μας τρελλανεις
η πες που ευνοηθηκε ο βαζελος σε συγκεκριμενες φασεις η βουλωσε το και ακου το κραξιμο που σου ριχνουν
Υ.Γ.αυτο τυπε λεγεται στριμωγμα στα σκοινια  ;) ;)
ΧΡΗΣΤΙΔΗς
το παραδέχομαι τύπε με στρίμωξες :grin:σου ειπα σήμερα έχασες απο τη διαιτησία και σε έσφαξαν  τι άλλο να πω; :grin: αλλα αλήθεια ποιος με έκραξε;οι αμπαλοι;

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Τώρα αναζητείται κομάντο για το "εξοχικό", μιας και το γνωστό (ζαβλανός) αποσύρθηκε...

τύπε, δεν μου απάντησες τι έκανα απόψε ώστε να με χαρακτηρίσεις ηλίθιο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
εσύ θες να σου απαντήσω κάπως έτσι...σήμερα έχασες γιατί σε έσφαξαν η διαιτητές έκριναν το ματς αδικήθηκε κατάφωρα και σε έπαιξαν 80-20 :rockon: :rockon:
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ ΛΕΜΕ
ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤς ΕΒΑΛΕς ΔΕΚΑ ΦΑΣΕΙς ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΓΑΥΡΟς ΕΓΩ εβαλα δεκα που αδικηθηκε ο γαυρος και εσυ ελεγες οχι
αρα βαλε αλλες δεκα απο αυτες που εβαλα εγω (αφου για σενα αυτες που εβαλα εγω δεν ευνοηθηκε ο βαζελος) που να δειχνουν οτι αδικηθηκε ο γαυρος
για να δικαιολογησεις το οτι η διαιτησια δεν επηρεασε
ειναι δυσκολο αυτο που ζηταω;;
ασε τι θελω εγω να ακουσω και τις λοιπες γνωστες πιπες και κωλοτουμπες
συγκεκριμενες φασεις τις βαζεις και ολα καλα  ;) ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ο ζαβλανος ποτε δεν ηταν κομαντο, χεστης ναι, κομαντο ηταν ο  βορεαδης και με πολιτικη καλυψη για τυχον στραβη, σχοινας ο νο2

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
το παραδέχομαι τύπε με στρίμωξες :grin:σου ειπα σήμερα έχασες απο τη διαιτησία και σε έσφαξαν  τι άλλο να πω; :grin: αλλα αλήθεια ποιος με έκραξε;οι αμπαλοι;
ρε μαλακα ξεκολλα
πες συγκεκριμενες φασεις που σπρωχτηκε ο βαζελος
μαλακας εισαι;;γιατι δεν τις λες;;ειναι μυστικο;;
τι προβλημα εχεις ;;

Επισκέπτης
ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΝΕΣΑΙ ΡΟΜΠΑ ΛΕΜΕ
ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΜΑΤς ΕΒΑΛΕς ΔΕΚΑ ΦΑΣΕΙς ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΕΥΝΟΗΘΗΚΕ Ο ΓΑΥΡΟς ΕΓΩ εβαλα δεκα που αδικηθηκε ο γαυρος και εσυ ελεγες οχι
αρα βαλε αλλες δεκα απο αυτες που εβαλα εγω (αφου για σενα αυτες που εβαλα εγω δεν ευνοηθηκε ο βαζελος) που να δειχνουν οτι αδικηθηκε ο γαυρος
για να δικαιολογησεις το οτι η διαιτησια δεν επηρεασε
ειναι δυσκολο αυτο που ζηταω;;
ασε τι θελω εγω να ακουσω και τις λοιπες γνωστες πιπες και κωλοτουμπες
συγκεκριμενες φασεις τις βαζεις και ολα καλα  ;) ;)
τυπε σε αυτές που μου έβαλες σε κάποιες συμφώνησα σε κάποιες όχι.εσύ θες να σου πω ότι έχασες απο τη διαιτησία..λοιπόν έχασες απο τη διαιτησία τι άλλο θες να ακούσεις αφού όπως είπες με στρίμωξες :grin:

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
με ανάγκασε να παραδεχτώ αυτό που θελει να ακούσει η διαιτησία σήμερα έσφαξε τον ολυμπιακό :rockon:

εμ τότε είναι πολύ μετριοπαθές το σχήμα που χρησιμοποίησε περί στριμώγματος στα σχοινιά. αυτό ισοδυναμεί με 2 νοκ ντάουν. κανόνισε, στο 3ο χάνεις τον αγώνα

Επισκέπτης
ρε μαλακα ξεκολλα
πες συγκεκριμενες φασεις που σπρωχτηκε ο βαζελος
μαλακας εισαι;;γιατι δεν τις λες;;ειναι μυστικο;;
τι προβλημα εχεις ;;
ρε μαλάκα εχει νόημα εχω γράψει και έχεις γράψει.τι να σου πω; ότι δεν δόθηκε ενα φάουλ η ενα σπρώξιμο; σου είπα την άποψη μου εσυ έχεις τη δική σου και τέλος.

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε βλακα επειδη το παιζεις εξυπνος αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορει να επιμενςεις στο καλαθη που φετος ειναι τραγικος και να μην βάζεις καθόλου το λογκαν για προσωπικούς λόγους.τα ίδια έχει κάνει και με τον σαρας που δεν τον ηθελε  και τον έχει εκθέσει..αλλα ψιλα γράμματα για άσχετο με το αντικείμενο ;)

ενας που εχει γινει ολυμπιακος απο το μπασκετ και μπορει να σου πει ολες τις 12αδες που ειχε ο θρυλος απο το 1993 και να εχει διαρκειας ακομα και τη χρονια που επαιζα με γκουλιας, ποστελ, μαρκυ περι και εφαγα 50 ποντους απο εφες στο σεφ και μπορει να σου πει τα παντα για το νβα την τελευταια 20ετια , μονο ασχετος δεν ειναι με το μπασκετ  ;)

με εχεις δει ρε  ποτε να κανω αναλυση στη μπαλα?μονο χαβαλε κανω εκει αν γραψω ποτε κατι.

εσυ εισαι αυτος που το παιζεις οτι ξερεις τα παντα ...και μην ξεχναμε και τις γνωριμιες σου που εχεις  που σου λενε για το διπλο της τουμπας  :2funny: :2funny:

ΥΓ. στην αρτακης ξερεις να πας αν εισαι στη βενιζελου  ή μπα????

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.100
Πόντοι
20.605
τι είπε τώρα ο ομπράντοβιτς ?

μια είπε ότι φεύγει τελειωτικά
και μετά απο λίγο το ψιλο-τούμπαρε

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Πραγματικα δεν περιμενα να κερδισουμε σημερα και η αποδοση της ομαδας με εξεπληξε ευχαριστα !!!!!!
Αν δει κανεις τα στατιτιστικα στοιχεια θα δει την καθολικη ανωτεροτητα του παναθηναικου αλλα και την παταγωδη αστοχια του στα διποντα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
ρε μαλάκα εχει νόημα εχω γράψει και έχεις γράψει.τι να σου πω; ότι δεν δόθηκε ενα φάουλ η ενα σπρώξιμο; σου είπα την άποψη μου εσυ έχεις τη δική σου και τέλος.
ρε μαλακα χανεις;;ειπες οτι εγιναν λαθη και για τους δυο
τις φασεις που αδικηθηκε ο βαζελος τις εχεις γραψει
αυτες που ευνοηθηκε γιατι φοβασαι να τις πεις;;
υπαρχει καποιο προβλημα;;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
ο ζαβλανος ποτε δεν ηταν κομαντο, χεστης ναι, κομαντο ηταν ο  βορεαδης και με πολιτικη καλυψη για τυχον στραβη, σχοινας ο νο2

Το αντίθετο θα έλεγα, ο λάρυ τις είχε φάει ον κάμερα από την παυλάρα το 2009, και δεν έβγαλε κιχ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
489
Πόντοι
446
τυπε σε αυτές που μου έβαλες σε κάποιες συμφώνησα σε κάποιες όχι.εσύ θες να σου πω ότι έχασες απο τη διαιτησία..λοιπόν έχασες απο τη διαιτησία τι άλλο θες να ακούσεις αφού όπως είπες με στρίμωξες :grin:
ρε μαλακα πες μου γιατι δε λες συγκεκριμενες φασεις;;υπαρχει προβλημα;;γιατι αποφευγεις;;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom