παπαρια ειναι το πρωτο ματς που επαιξε καλα ο σαρας στους τελικουςξέχασες μόνο να πεις οτι ο λόγος που έχεις φτάσει στο 5 ματς είναι ο μεγάλος σάρας ;)
θα μπορουσε να ειχε παιξει καλυτερα και στα πρωτα 3 ματς ετσι
παπαρια ειναι το πρωτο ματς που επαιξε καλα ο σαρας στους τελικουςξέχασες μόνο να πεις οτι ο λόγος που έχεις φτάσει στο 5 ματς είναι ο μεγάλος σάρας ;)
με τι να χυσεις ρε πουτανακι χιλιοχυμενο;;με την μπαμια που εχεις εκει που εχω εγω το θωρηκτο ποτεμκιν μαλακα;;σε ξαναεχυσα. κλαψε διαιτησια μπουχου :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
κομπε το ματς το σαββατο ειναι do or die και για τους δυο αλλα ποιο πολυ για μαςπαπαρια ειναι το πρωτο ματς που επαιξε καλα ο σαρας στους τελικους
με τι να χυσεις ρε πουτανακι χιλιοχυμενο;;με την μπαμια που εχεις εκει που εχω εγω το θωρηκτο ποτεμκιν μαλακα;;
ελα ρε ...τα ειπε ολα ο ντουντα...ντορσευ και χαινς παιξανε συνολικα οσο ο μπατιστ μονος του και κανανε δεκα φαουλ και ο μπατιστ στα 36 του τριαεπειδη γραφεις οτι το κατεχεις το αθλημα, για πες μου , αν στην μια ομαδα τις σφυριξουν 4 φαουλ στα μαρκαρισματα μακρια απο το καλαθι και στην αλλη πανω στην προσπαθεια για καλαθι, η μια θα εχει εκτελεσει τουλαχιστον 8 βολες και οι αλλη απλα θα ανανεωνει τον χρονο, και οι 2 απο 4 φαουλ αλλα η μια θα εχει παρει τα αρχιδια μου, και αφου το κατεχεις πολυ καλα για πες μου ενα παιγχνιδι που ο μπατιστ επαιζε με αντιπαλο χωρις προβλημα με φαουλ τι εκανε;;;;
αχαχαχαχαχαχαχ ψευτης αλλα με πουτσα...οχι με μπαμια μαλακααααααααεισαι για πολλα γελια ή κλαματα. μονο με ατακες θα σε παιζω δεν εισαι για παραπανω. γαλαξιακε
α και μη ξεχναμε το βασικο σου.
[move][size=40pt]ΨΕΥΤΗΣ[/size][/move]
ναι αυτο ειναι αληθεια.ξέχασες μόνο να πεις οτι ο λόγος που έχεις φτάσει στο 5 ματς είναι ο μεγάλος σάρας ;)
ναι πουτανακι μου οτι θεςεισαι για πολλα γελια ή κλαματα. μονο με ατακες θασε παιζωσου κλανω τις αρχιδαρες σου πουτσαρα μου δεν εισαι για παραπανω. γαλαξιακε
α και μη ξεχναμε το βασικο σου.
[move][size=40pt]ΨΕΥΤΗΣ[/size][/move]
αχαχαχαχαχαχαχ ψευτης αλλα με πουτσα...οχι με μπαμια μαλακαααααααα
τυπε υπάρχουν παιχνίδια που δικαίως διαμαρτύρεσαι για τη διαιτησία υπάρχουν ματς που όντως έχασες γιατί ο παναθηναϊκός πήρε κάποια σφυρίγματα αλλα πολλά παιχνίδια τα έχανες και απο δικά σου λάθη.ο καθένας μπορεί να σταθει οχι μονο στο ματς που ποσταρες πριν αλλα και σε αλλα.το ίδιο όμως μπορεί να γίνει και αντίστροφα να σου πουν οπι βαζελοι πως μεσα στο σεφ επερνες ματς με σφυρίγματα με αποκορύφωμα το περσινό που φώναζε ο ιβκοβιτς με το σπανουλη και ακριβως στο επομενο εγιναν ακριβως τα ίδια.νόημα δεν θα βγάλουμε εσύ πιστεύεις ότι έχεις αδικηθεί σχεδόν στα μισά πρωταθλήματα οι βαζελοι λένε οτι ηταν η καλύτερη ομάδα και πάει λέγοντας.πολλά ματς τα εχανε ειτε γιατι ειχες παιχτες που εκαναν ανω κατω την ομάδα βλέπε τεοντοσιτς μπουρουσης είτε γιατί είχες προπονητή που κοιμόταν βλέπε γιαννακη.ας πούμε αν έπαιζες το ματς που ποσταρες με τους 14 πόντους με τον ιβκοβιτς στο πάγκο δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσεις ούτε μια στο εκατομμύριο ;)θυμάμαι τον τεοντοσιτς να παίρνει τη μπάλα στο 4 δεκάλεπτο και να την καπνίζει 3 φορές απο τα 8 μετρα και το μπουρουση να βρίζει το γιαννακη και τους μισούς συμπαίχτες του ;)τελος φετος άσχετα τι θα γίνει είσαι η καλύτερη ομάδα και αξίζεις το πρωτάθλημα..αυτα και τέλος γιατί το κούρασα πολύ ;)να σε ρωτησω κατι ρε τυπε...
εχει χασει απο διαιτησια κανενα πρωταθλημα ο γαυρος στο μπασκετ;;τι αποψη εχεις;;για τα προηγουμενα χρονια μιλαω
ε αν ειναι ετσι καθε παιχνιδι να ερχετε ασος για να μην τον διακοπτουν οι οργανωμενοικομπε το ματς το σαββατο ειναι do or die και για τους δυο αλλα ποιο πολυ για μας
και καλο ειναι να το παΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΣαι μπροστα...
εσύ αλλα ματς έβλεπες στο προηγούμενο ματς που εγινε 1-1 μήπως ξεχνάς ποιος ηταν αυτός που γύρισε το ματς με τις ασίστ του;παπαρια ειναι το πρωτο ματς που επαιξε καλα ο σαρας στους τελικους
απαντάω σε ολα τα προηγούμενα ματς ο μπατιστ ουτε φάουλ πήρε απο τους ψήλους ούτε φόρτωσε τους αντιπάλους.τέλος κοίταξε ποσα επιθετικά πήρε ο βαζελος σήμερα και ξαναμιλάμε.δε μπορει ρε τύπε όταν εσυ παίρνεις 17 επιθετικά να κερδίζεις εύκολα και οταν ο αντίπαλος εχει 13 με 5 και στην τελευταία περίοδο το πρώτο σου δίποντο να είναι στα 2 λεπτά πριν το τέλος να σου φταίει η διαιτησία και οι βολές ;)επειδη γραφεις οτι το κατεχεις το αθλημα, για πες μου , αν στην μια ομαδα τις σφυριξουν 4 φαουλ στα μαρκαρισματα μακρια απο το καλαθι και στην αλλη πανω στην προσπαθεια για καλαθι, η μια θα εχει εκτελεσει τουλαχιστον 8 βολες και οι αλλη απλα θα ανανεωνει τον χρονο, και οι 2 απο 4 φαουλ αλλα η μια θα εχει παρει τα αρχιδια μου, και αφου το κατεχεις πολυ καλα για πες μου ενα παιγχνιδι που ο μπατιστ επαιζε με αντιπαλο χωρις προβλημα με φαουλ τι εκανε;;;;
καμια σχεση 3 λεπτα μπασκετ επαιξε τοτεεσύ αλλα ματς έβλεπες στο προηγούμενο ματς που εγινε 1-1 μήπως ξεχνάς ποιος ηταν αυτός που γύρισε το ματς με τις ασίστ του;
δεν τα θυμάσαι καλά τύπε την προηγούμενη φορά το 2009 στον ημιτελικό με ολυμπιακό στο φ4 του Βερολίνου είχε 19 πόντους και στα μπρεικ με τη σιενα αυτός ο σπανουλης και νικολας εκαναν τη διαφορά ;)εγω απτην αρχη της χρονια ειχα πει οτι δεν γουσταρα σαρας
με την φετινη αποδοση του εκλεισε πολλα στοματα
καμια σχεση με την πρωτη φορα που περασε απτην ομαδα
πιστευω οτι θαναι και παλι ο παιχτης κλειδι στο σεφ
ηταν τα 3 λεπτά που έκανες το 16-0 ;)καμια σχεση 3 λεπτα μπασκετ επαιξε τοτε
σημερα ηταν ο γνωστος σαρας
ο καθοριστηκοτερος παικτης για το 16-0 ηταν ο καιμακογλου και οχι ο σαραςηταν τα 3 λεπτά που έκανες το 16-0 ;)