Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
ξέχασες μόνο να πεις οτι ο λόγος που έχεις φτάσει στο 5 ματς είναι ο μεγάλος σάρας ;)
παπαρια ειναι το πρωτο ματς που επαιξε καλα ο σαρας στους τελικους
θα μπορουσε να ειχε παιξει καλυτερα και στα πρωτα 3 ματς ετσι

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σε ξαναεχυσα. κλαψε διαιτησια μπουχου  :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :jerking:
με τι να χυσεις ρε πουτανακι χιλιοχυμενο;;με την μπαμια που εχεις εκει που εχω εγω το θωρηκτο ποτεμκιν μαλακα;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κομπε το ματς το σαββατο ειναι do or die και για τους δυο αλλα ποιο πολυ για μας
και καλο ειναι να το παΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΣαι μπροστα...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
με τι να χυσεις ρε πουτανακι χιλιοχυμενο;;με την μπαμια που εχεις εκει που εχω εγω το θωρηκτο ποτεμκιν μαλακα;;

εισαι για πολλα γελια ή κλαματα. μονο με ατακες θα σε παιζω δεν εισαι για παραπανω. γαλαξιακε  :jerking:

α και μη ξεχναμε το βασικο σου.

[move][size=40pt]ΨΕΥΤΗΣ[/size][/move]

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επειδη γραφεις οτι το κατεχεις το αθλημα, για πες μου , αν στην μια ομαδα τις σφυριξουν 4 φαουλ στα μαρκαρισματα μακρια απο το καλαθι και στην αλλη πανω στην προσπαθεια για καλαθι, η μια θα εχει εκτελεσει τουλαχιστον 8 βολες και οι αλλη απλα θα ανανεωνει τον χρονο, και οι 2 απο 4 φαουλ αλλα η μια θα εχει παρει τα αρχιδια μου, και αφου το κατεχεις πολυ καλα για πες μου ενα παιγχνιδι που ο μπατιστ επαιζε με αντιπαλο χωρις προβλημα με φαουλ τι εκανε;;;;
ελα ρε ...τα ειπε ολα ο ντουντα...ντορσευ και χαινς παιξανε συνολικα οσο ο μπατιστ μονος του και κανανε δεκα φαουλ και ο μπατιστ στα 36 του τρια
τωρα τι θελεις να σου παραδεχτει τα αυτονοητα ο παπαρας;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι για πολλα γελια ή κλαματα. μονο με ατακες θα σε παιζω δεν εισαι για παραπανω. γαλαξιακε  :jerking:

αχαχαχαχαχαχαχ ψευτης αλλα με πουτσα...οχι με μπαμια μαλακαααααααα

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εισαι για πολλα γελια ή κλαματα. μονο με ατακες θα σε παιζω σου κλανω τις αρχιδαρες σου πουτσαρα μου δεν εισαι για παραπανω. γαλαξιακε  :jerking:

ναι πουτανακι μου οτι θες

Επισκέπτης
να σε ρωτησω κατι ρε τυπε...
εχει χασει απο διαιτησια κανενα πρωταθλημα ο γαυρος στο μπασκετ;;τι αποψη εχεις;;για τα προηγουμενα χρονια μιλαω
τυπε υπάρχουν παιχνίδια που δικαίως διαμαρτύρεσαι για τη διαιτησία υπάρχουν ματς που όντως έχασες γιατί ο παναθηναϊκός πήρε κάποια σφυρίγματα αλλα πολλά παιχνίδια τα έχανες και απο δικά σου λάθη.ο καθένας μπορεί να σταθει οχι μονο στο ματς που ποσταρες πριν αλλα και σε αλλα.το ίδιο όμως μπορεί να γίνει και αντίστροφα να σου πουν οπι βαζελοι πως μεσα στο σεφ επερνες ματς με σφυρίγματα με αποκορύφωμα το περσινό που φώναζε ο ιβκοβιτς με το σπανουλη και ακριβως στο επομενο εγιναν ακριβως τα ίδια.νόημα δεν θα βγάλουμε εσύ πιστεύεις ότι έχεις αδικηθεί σχεδόν στα μισά πρωταθλήματα οι βαζελοι λένε οτι ηταν η καλύτερη ομάδα και πάει λέγοντας.πολλά ματς τα εχανε ειτε γιατι ειχες παιχτες που εκαναν ανω κατω την ομάδα βλέπε τεοντοσιτς μπουρουσης είτε γιατί είχες προπονητή που κοιμόταν βλέπε γιαννακη.ας πούμε αν έπαιζες το ματς που ποσταρες με τους 14 πόντους με τον ιβκοβιτς στο πάγκο δεν υπήρχε περίπτωση να το χάσεις ούτε μια στο εκατομμύριο ;)θυμάμαι τον τεοντοσιτς να παίρνει τη μπάλα στο 4 δεκάλεπτο και να την καπνίζει 3 φορές απο τα 8 μετρα και το μπουρουση να βρίζει το γιαννακη και τους μισούς συμπαίχτες του ;)τελος φετος άσχετα τι θα γίνει είσαι η καλύτερη ομάδα και αξίζεις το πρωτάθλημα..αυτα και τέλος γιατί το κούρασα πολύ ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
κομπε το ματς το σαββατο ειναι do or die και για τους δυο αλλα ποιο πολυ για μας
και καλο ειναι να το παΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ ΣΤΗΝ ΕΞΕΔΡΑ ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΑΝ ΕΙΣαι μπροστα...
ε αν ειναι ετσι καθε παιχνιδι να ερχετε ασος για να μην τον διακοπτουν οι οργανωμενοι
το ξερεις καλα οτι και να χασει ο Παναθηναικος το πρωταθλημα στα παπαρια μας

Επισκέπτης
εσύ αλλα ματς έβλεπες :grin: στο προηγούμενο ματς που εγινε 1-1  μήπως ξεχνάς ποιος ηταν αυτός που γύρισε το ματς με τις ασίστ του;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τιποτα το ιδιαιτερο απο αποδοση σημερα
κερδισαμε με την φανελλα
τωρα το σαββατο το κοβω χλωμο αλλα θα δουμε

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
εγω απτην αρχη της χρονια ειχα πει οτι δεν γουσταρα σαρας
με την φετινη αποδοση του εκλεισε πολλα στοματα
καμια σχεση με την πρωτη φορα που περασε απτην ομαδα
πιστευω οτι θαναι και παλι ο παιχτης κλειδι στο σεφ

Επισκέπτης
επειδη γραφεις οτι το κατεχεις το αθλημα, για πες μου , αν στην μια ομαδα τις σφυριξουν 4 φαουλ στα μαρκαρισματα μακρια απο το καλαθι και στην αλλη πανω στην προσπαθεια για καλαθι, η μια θα εχει εκτελεσει τουλαχιστον 8 βολες και οι αλλη απλα θα ανανεωνει τον χρονο, και οι 2 απο 4 φαουλ αλλα η μια θα εχει παρει τα αρχιδια μου, και αφου το κατεχεις πολυ καλα για πες μου ενα παιγχνιδι που ο μπατιστ επαιζε με αντιπαλο χωρις προβλημα με φαουλ τι εκανε;;;;
απαντάω σε ολα τα προηγούμενα ματς ο μπατιστ ουτε φάουλ πήρε απο τους ψήλους ούτε φόρτωσε τους αντιπάλους.τέλος κοίταξε ποσα επιθετικά πήρε ο βαζελος σήμερα και ξαναμιλάμε.δε  μπορει ρε τύπε όταν εσυ παίρνεις 17 επιθετικά να κερδίζεις εύκολα και οταν ο αντίπαλος εχει 13 με 5 και στην τελευταία περίοδο το πρώτο σου δίποντο να είναι στα 2 λεπτά πριν το τέλος να σου φταίει η διαιτησία και οι βολές ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
877
Πόντοι
96
εσύ αλλα ματς έβλεπες :grin: στο προηγούμενο ματς που εγινε 1-1  μήπως ξεχνάς ποιος ηταν αυτός που γύρισε το ματς με τις ασίστ του;
καμια σχεση 3 λεπτα μπασκετ επαιξε τοτε
σημερα ηταν ο γνωστος σαρας

Επισκέπτης
εγω απτην αρχη της χρονια ειχα πει οτι δεν γουσταρα σαρας
με την φετινη αποδοση του εκλεισε πολλα στοματα
καμια σχεση με την πρωτη φορα που περασε απτην ομαδα
πιστευω οτι θαναι και παλι ο παιχτης κλειδι στο σεφ
δεν τα θυμάσαι καλά τύπε την προηγούμενη φορά το 2009 στον ημιτελικό με ολυμπιακό στο φ4 του Βερολίνου  είχε 19 πόντους και στα μπρεικ με τη σιενα αυτός ο σπανουλης και νικολας εκαναν τη διαφορά ;)

norton13

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
1
Πόντοι
6
θα παιχτεί ροντέο κανονικό το σάββατο...λίγα σπόρια θα πάρει ο γαύρος αλλά λογικό
το θέμα είναι να βάλει με κάποιο τρόπο κ άλλους παίκτες ο ζοτς στο κλίμα του συγκεκριμένου αγώνα
έχουμε να λέμε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom