Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (1 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    354

Επισκέπτης
τύπε, δεν ανακάλυψες την αμερική. αφού ο καλάθης είναι ανύπαρκτος, κάποιος πρέπει να τραβήξει
ολοι μιλάνε για τον διαμαντιδη εγώ από την αρχή της χρονιάς λέω οτι βαρόμετρο είναι ο Λιθουανός παίζει έχεις τύχη δεν παιζει πας ακλαφτος.είδες σήμερα άσχετα τους πόντους σου έδωσε 7 ασίστ..δηλαδή 14 πόντους ;)στο προηγούμενο ματς ηταν ανύπαρκτος γιαυτό έχασες και εύκολα ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κανέναν δεν σπρώξανε αυτό λέω.για μένα η διαιτησία δεν επηρέασε αποτέλεσμα όπως και στα προηγούμενα ματς.λάθη έγιναν αλλα και για τους δυο.
ωωωωωπα...σε τσακωσα μωρη κοτα
πες μου τωρα κατι
λες δεν εσπρωξαν κανεναν
αμα δεις τα ποσταρισματα σου ειναι ΟΛΑ για φασεις που λες οτι αδικειται ο παο και ουτε ΕΝΑ για φαση που αδικειται ο γαυρος...
και σε ρωταω τωρα γιατι;;;
οταν εγω σε ρωταγα σε συγκεκριμενες φασεις αν αδικηθηκα ελεγες οχι
τωρα για να μην γινεις παραπανω ρομπα απο οτι ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ λες δεν εσπρωξε κανενα
και σε ρωταω ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ
εχεις βαλει καμμια δεκαρια φασεις οπου κατα την γνωμη σου αδικηθηκε ο βαζελος
βαλε τωρα μωρη κοτα και αλλες δεκα που σπρωχτηκε ο βαζελος ωστε να δικαιολογησεις την ''δικαι'' διαιτησια που δεν επηρεασε το αποτελεσμα
αντε μωρη κοτα
γιατι αν δεν το κανεις με αυτα που εχεις γραψει μιλαμε για σφαγη του βαζελου
αρα πως ηταν δικαιη η διαιτησια ;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αιντε να σε δω κοπελια
περιμενω τις φασεις που αδικηθηκε ο γαυρος
οχι κουλτουρα και αοριστιες
συγκεκριμενες φασεις
παρε και ενα ματακι που γουσταρεις οταν ξηγιεσαι μαγκια  ;) ;)

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Δεν επιτρέπεται διαμαρτυρία αντιπάλου στο λαγούμι, παρά μόνο μέσα από την εντατική του ΚΑΤ.

Φυσικά περιμένω τους πηχυαίους τίτλους αύριο για την μπούκα του κοντοπούτανου, όπως τότε με την μπλούζα του Αγγελό, που προήγαγε την βία.
Αλλά ξέχασα, στην περίπτωση αυτή προάγεται η... διαιτησία δια της επισήμανσης των λαθών.

Αγαπητέ τζόρτζ, ή είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις με τεράστια επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, αν χάσετε στο "εξοχικό" την Κυριακή, σου προτείνω να ξαναλλάξεις σπορ και να μάθεις κέρλινγκ, ποδοβόλλεϋ ή χόλντεμ ή όποιο άθλημα μπορεί να διεκδικήσει τίτλο ο "πρωταθλητής σ' όλα τα σπορ παντοτινός"...

Επισκέπτης
επίσης είναι μεγάλο λάθος του ομπραντοβιτς που δεν βάζει καθόλου το λογκαν.δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλα ο λογκαν ταιριάζει πολύ στο στιλ του ολυμπιακού.όμως έχει εμμονές και θα τις πληρώσει λογικά το Σαββάτο.στο προηγούμενο ματς που τον έβαλε τον εξέθεσε με την απόδοση του.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δεν επιτρέπεται διαμαρτυρία αντιπάλου στο λαγούμι, παρά μόνο μέσα από την εντατική του ΚΑΤ.

Φυσικά περιμένω τους πηχυαίους τίτλους αύριο για την μπούκα του κοντοπούτανου, όπως τότε με την μπλούζα του Αγγελό, που προήγαγε την βία.
Αλλά ξέχασα, στην περίπτωση αυτή προάγεται η... διαιτησία δια της επισήμανσης των λαθών.

Αγαπητέ τζόρτζ, ή είσαι ηλίθιος ή τον παριστάνεις με τεράστια επιτυχία. Σε κάθε περίπτωση, αν χάσετε στο "εξοχικό" την Κυριακή, σου προτείνω να ξαναλλάξεις σπορ και να μάθεις κέρλινγκ, ποδοβόλλεϋ ή χόλντεμ ή όποιο άθλημα μπορεί να διεκδικήσει τίτλο ο "πρωταθλητής σ' όλα τα σπορ παντοτινός"...
ρητορικη να υποθεσω ειναι η ερωτηση...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επίσης είναι μεγάλο λάθος του ομπραντοβιτς που δεν βάζει καθόλου το λογκαν.δεν ξέρω τι έχει συμβεί αλλα ο λογκαν ταιριάζει πολύ στο στιλ του ολυμπιακού.όμως έχει εμμονές και θα τις πληρώσει λογικά το Σαββάτο.στο προηγούμενο ματς που τον έβαλε τον εξέθεσε με την απόδοση του.
περιμενω τις φασεις που αδικηθηκε ο γαυρος...

jackass5

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Like
0
Πόντοι
6

τον εξεθεσε με τη διαφορα στους 23 ποντους και κανεις απο τον γαυρο να μην παιζει αμυνα και να ασχολειται με το ματς. :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

Επισκέπτης
ωωωωωπα...σε τσακωσα μωρη κοτα
πες μου τωρα κατι
λες δεν εσπρωξαν κανεναν
αμα δεις τα ποσταρισματα σου ειναι ΟΛΑ για φασεις που λες οτι αδικειται ο παο και ουτε ΕΝΑ για φαση που αδικειται ο γαυρος...
και σε ρωταω τωρα γιατι;;;
οταν εγω σε ρωταγα σε συγκεκριμενες φασεις αν αδικηθηκα ελεγες οχι
τωρα για να μην γινεις παραπανω ρομπα απο οτι ΕΧΕΙΣ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ λες δεν εσπρωξε κανενα
και σε ρωταω ΜΩΡΗ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ
εχεις βαλει καμμια δεκαρια φασεις οπου κατα την γνωμη σου αδικηθηκε ο βαζελος
βαλε τωρα μωρη κοτα και αλλες δεκα που σπρωχτηκε ο βαζελος ωστε να δικαιολογησεις την ''δικαι'' διαιτησια που δεν επηρεασε το αποτελεσμα
αντε μωρη κοτα
γιατι αν δεν το κανεις με αυτα που εχεις γραψει μιλαμε για σφαγη του βαζελου
αρα πως ηταν δικαιη η διαιτησια ;; :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:
αιντε να σε δω κοπελια
περιμενω τις φασεις που αδικηθηκε ο γαυρος
οχι κουλτουρα και αοριστιες
συγκεκριμενες φασεις
παρε και ενα ματακι που γουσταρεις οταν ξηγιεσαι μαγκια  ;) ;)
το έκανα για να σου αποδείξω οτι υπάρχουν και φάσεις που σε ευνόησε και εσύ,επίσης οταν κάποια φάση που μου έλεγες οτι δεν ηταν σωστή το έλεγα στις μαλακίες τι θες να κάνω να συμφωνώ.μπορώ να σου απαριθμήσω 10 φάσεις που δεν σου σφυριξαν και άλλες τόσες που σου σφύριξαν.η ουσία είναι οτι δεν έχασες απο τη διαιτησία.εσύ βέβαια αυτο πιστεύεις έχω άλλη άποψη οπότε δεν συμφωνούμε.απλά όταν το πρώτο σου εύστοχο δίποντο ει ναι 1.50 πριν το τέλος ψάξε βρες γιατί έχασες.όλα τα αλλα είναι κουβέντα να κάνουμε.αλήθεια υπάρχει ένα ένα ματς που να έχεις ευνοηθεί απο τη διαιτησία σε μπασκετ η ποδόσφαιρο ένα...εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να έχεις πει ποτέ και τίποτα..μια ζωή πάντα είσαι αδικημένος ακόμα και οταν κερδίζεις ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

χαχαχαχα...
δεν τον παριστάνω ρε. είμαι. αλλά τι έκανα απόψε που να το δικαιολογεί;;;

Επισκέπτης
περιμενω τις φασεις που αδικηθηκε ο γαυρος...
γύρνα πίσω να τις δεις κάποιες τις έγραψα πριν με ρωτήσεις ;)δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις σήμερα δεν έχασες από τη διαιτησία.αυτή είναι η γνώμη μου ..λάθος..αυτή είναι ..εσύ πιστεύεις ότι έχασες καθαρά απο τη διαιτησία.επίσης ξεχνάς να αναφέρεις οτι πριν το ματς έχω πει ότι φέτος είσαστε η καλύτερη ομάδα και άσχετα το τι θα γίνει σήμερα πιστεύω ότι θα το πάρετε επειδή είσαστε καλύτεροι..ψιλά γράμματα για έναν όμως σαν και έμενα ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
τον εξεθεσε με τη διαφορα στους 23 ποντους και κανεις απο τον γαυρο να μην παιζει αμυνα και να ασχολειται με το ματς. :2funny: :2funny:

'ντάξει, δίκιο έχεις, αλλά ο λόγκαν είναι ο μόνος (απ' ό,τι φαίνεται) που μπορεί να βγάλει επιτυχή αιφνιδιασμό

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γύρνα πίσω να τις δεις κάποιες τις έγραψα πριν με ρωτήσεις ;)δεν έχει νόημα αυτό που κάνεις σήμερα δεν έχασες από τη διαιτησία.αυτή είναι η γνώμη μου ..λάθος..αυτή είναι ..εσύ πιστεύεις ότι έχασες καθαρά απο τη διαιτησία.επίσης ξεχνάς να αναφέρεις οτι πριν το ματς έχω πει ότι φέτος είσαστε η καλύτερη ομάδα και άσχετα το τι θα γίνει σήμερα πιστεύω ότι θα το πάρετε επειδή είσαστε καλύτεροι..ψιλά γράμματα για έναν όμως σαν και έμενα ;)
ρε μαλακα ασε την κωλοτουμπα...λεμε εβαλες δεκα φασεις που αδικηθηκε (κτ'εσε) ο βαζελος
βαλε λεμε αλλες δεκα που ευνοηθηκε
συγκεκριμενα και αριθμησε τες ασε τα μα μου και τα γυρνα πισω...τσακ μπαμ
και αν υπηρχαν γιατι οταν τις εβαζα εγω εσυ ελεγες οχι;;
θα μας τρελλανεις
η πες που ευνοηθηκε ο βαζελος σε συγκεκριμενες φασεις η βουλωσε το και ακου το κραξιμο που σου ριχνουν
Υ.Γ.αυτο τυπε λεγεται στριμωγμα στα σκοινια  ;) ;)
ΧΡΗΣΤΙΔΗς

Επισκέπτης
ρε βλακα επειδη το παιζεις εξυπνος αυτο που θελω να πω ειναι οτι δεν μπορει να επιμενςεις στο καλαθη που φετος ειναι τραγικος και να μην βάζεις καθόλου το λογκαν για προσωπικούς λόγους.τα ίδια έχει κάνει και με τον σαρας που δεν τον ηθελε  και τον έχει εκθέσει..αλλα ψιλα γράμματα για άσχετο με το αντικείμενο ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom