Οτι πεις ομορφαντρα μου,δεν γινεται να γαμαμε ολοι οσο εσυ!![]()
![]()
ΤΟ ότι δηλώνεις 40 είναι επιβαρυντική παράμετρος.
Stories
Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Οτι πεις ομορφαντρα μου,δεν γινεται να γαμαμε ολοι οσο εσυ!![]()
![]()
ΤΟ ότι δηλώνεις 40 είναι επιβαρυντική παράμετρος.
Πρόσεχε γιατί μετά το Πρωτοδικείο, θα τσακώνεσαι με οπαδούς του Χαραυγιακού,Οτι πεις ομορφαντρα μου,δεν γινεται να γαμαμε ολοι οσο εσυ!
Πρόσεχε γιατί μετά το Πρωτοδικείο, θα τσακώνεσαι με οπαδούς του Χαραυγιακού,
οι οποίοι είναι σκληροπυρηνικοί και θα γίνουν άσχημα σκηνικά.![]()
+1000
τελευταια φορα θα το γραψω και προσωπικα δε ξερω αν μπω παλι στα θρεντ οσφπ-παο.(στα αρχιδια σας βεβαια θα μου πεις)
πλεον μου προκαλει αηδια ολο αυτο.
ανα καιρους γραφουν καποιο τετοια πραγματα αλλα καπου σταματανε.
τωρα εχει παραγινει.
μπορειτε να ανοιξετε ενα θρεντ με ξυλο οσφπ-παο-αρη κλπ και να γραφετε ολες αυτες τις ωραιες ιστοριες που σας κανουν να νοιωθετε ποιο πλεονεκτηκα και σε θεση εξουσιας (αυτο που δυστυχως θελουν ολοι) απο ολπους.
συγχαρητηρια που παιζετε μπατσες για το μαρινακη και το βγενοπουλο.
τα θρεντ αυτα ειναι να κανουμε-διαβασουμε καμμια ψευτοαναλυση και κανα πειραγμα σε λογικα πλαισια.
υπαρχουν εδω παιδια που ειναι πολυ πιο παναθηναικοι-ολυμπιακοι απο εσας και ας μη κυκλοφορουν με μαχαιρια και κροτιδες.
τσαμπα το χρονο μου εχασα το ξερω αλλα αυτα αργα η γρηγορα θα σας γυρισουν μπουμερανγκ.
Ποσα πρωταθληματα εχεις δει απο την ομαδα σου απο τοτε που ησουν μικρο παιδακι;ΜΠΟΧΑ ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΑ.για μια ζωη θα ειστε τα πουτανακια μας ,ετσι εχουμε μαθει απο μικρα παιδια να σας βαραμε και να σας![]()
![]()
μεγαλεφαντε δεν γουσταρω μαλακιες απλα δεν μπορω να μιλαω με ατομα σαν τον μαλακα τον χρηστιδη αλλα μαλλον και συ στην ιδια καρηγορια εισαι
Λίγα τα λόγια σου με τα ΠρωτοδικείαΠρόσεχε γιατί μετά το Πρωτοδικείο, θα τσακώνεσαι με οπαδούς του Χαραυγιακού,
οι οποίοι είναι σκληροπυρηνικοί και θα γίνουν άσχημα σκηνικά.![]()
Για αυτό βάζελε θα σε εκθρονίσω από αιώνιο δεύτερο και θα σε Πανιωνιοποιήσω και την θέση σου θα πάρει ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΟΚ.
τσακες τι κανετε?![]()
γραψτους ρε μαλακα στα αρχιδια σουκοροιδευεται μουνακια..... >![]()