Εγω φιλε δεν θελω να κανω τον μαγκα απλα δεν αποδεχομαι ψεματα ,δηλαδη εμεις οταν αποδεχομαστε πεσιματα σας(αν και λιγα ) τι ειμαστε ,μαλακες αλλα εσεις τιποτα ολα σας τα παιρνουμε ,αλλα καλυτερα να κοψουμε αυτη την λεπτομερη συζητηση περι σκηνικων γιατι δεν ειναι καταληλος χωρος,και ας μιλαμε αγωνιστικα και αντε ελαχιστα για κανενα σκηνικο.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Τυπε ηταν 200 γαβροι και εικοσι βαζελοι στο σκηνικο και τους τρεξανε οι 20 τους 200 γαβρους με σερβους?
Ήταν μεν μόνο 20 βάζελοι κόντρα σε 7-8.000 Γαύρους, αλλά είχαν και τον Τσακ Νόρις μαζί τους!
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
πωπω ρε συ τι πλακα ρεΡε γαυρακια ειστε τσακωμενοι με την αληθεια ,εγω φταιω που ειστε κοτες και ετσι εγινε το σκηνικο.
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
λοιπον εγω ημουνα εκει!Σωστα ειπε ο φιλος,βρεθηκαμε εκει περιπου 5000 γαβροι οχι ομως και 7 η 8000.Να μην υπερβαλλουμε.Ξαφνικα σκανε 10 βαζελοι.Το τι ξυλο φαγαμε δεν περιγραφεται.Δεν ξερω αν εχετε διαβασει Αστεριξ,σλλα καπως ετσι εγιναν τα πραγματα.Παλι καλα που μερικοι απο μας γλυτωσανε!
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ελα ρε μην πειραζεις το παιδι αφου του το ειπε ο ξαδερφος του,και ξερεις ποσους γαυρους εχει δειρη ο ξαδερφος του? ουυυυυυυ πολλουςλοιπον εγω ημουνα εκει!Σωστα ειπε ο φιλος,βρεθηκαμε εκει περιπου 5000 γαβροι οχι ομως και 7 η 8000.Να μην υπερβαλλουμε.Ξαφνικα σκανε 10 βαζελοι.Το τι ξυλο φαγαμε δεν περιγραφεται.Δεν ξερω αν εχετε διαβασει Αστεριξ,σλλα καπως ετσι εγιναν τα πραγματα.Παλι καλα που μερικοι απο μας γλυτωσανε!
ρε γαυρακια ο ξαδερφος μου δεν ηταν καν εκει ηταν στο συνδεσμο του και αν ειναι για πειτε εσεις την αληθεια .Οσο και να μην θελετε να το πιστευσετε ετσι εγιναν τα πραγματα,οπως περσι στο γκυζι ετσι και τωρα λιγοτεροι εμεις ,περισσοτεροι και οπλισμενοι και μας κλασατε μια μαντρα αρχιδια.
Ενταξει οκ επειδη δεν εχω ορεξη να μιλαω με γαυρακια για σκηνικα και ειδικα καποιους σαν εσας που δεν ξερετε τυφλα απο πεσιματα,αλλα και επειδη την κανω για εξω. Αντε γεια οπως λεει και ενας δικος πιθηκος ,που τον εχουμε ξυρισει 1000 φορες
RED AND WHITE
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
Πανουλη αναγκαζομαι πλεον να σου πω οτι εισαι πολυ λαθος.Αντε τωρα,και μην ξαναγραψεις καλυτερα.Υπαρχουν παιδια βαζελοι εδω που ειναι πρωτης ταξεως,και με λογικη,και καλλιεργημενοι,και πανω απο ολα κυριοι,γιατι και απο εδω φαινεται το ποιον σου και ποιος εισαι,με τους οποιους τα λεμε μια χαρα.Πειραζομαστε,ανταλλασουμε αποψεις και το χαιρομαστε μαλιστα θα ελεγα.Ανηκεις στην κατηγορια του αρρωστημενου,με ξυλοδαρμους και τσαμπουκαδες.Αει τραβα αλλου.Και προσεχε διοτι με αυτα τα μυαλα θα μπλεξεις στην ζωη σου βλακα,ασχετα με το αν εισαι κοκκινος η πρασινος η οτιδηποτε αλλο.Το οτι εισαι μικρος ειναι ελαφρυντικο,αλλα δεν σε αθωωνει,και δεν διαγραφει το βλαμμενο σκεπτικο σου!Και αν νομιζεις οτι μια ομαδα,και τετοιες ασχολιες και συμπεριφορες καθοριζουν θετικα τους στοχους σου και το μελλον σου θα την πατησεις συντομα.
+1000Πανουλη αναγκαζομαι πλεον να σου πω οτι εισαι πολυ λαθος.Αντε τωρα,και μην ξαναγραψεις καλυτερα.Υπαρχουν παιδια βαζελοι εδω που ειναι πρωτης ταξεως,και με λογικη,και καλλιεργημενοι,και πανω απο ολα κυριοι,γιατι και απο εδω φαινεται το ποιον σου και ποιος εισαι,με τους οποιους τα λεμε μια χαρα.Πειραζομαστε,ανταλλασουμε αποψεις και το χαιρομαστε μαλιστα θα ελεγα.Ανηκεις στην κατηγορια του αρρωστημενου,με ξυλοδαρμους και τσαμπουκαδες.Αει τραβα αλλου.Και προσεχε διοτι με αυτα τα μυαλα θα μπλεξεις στην ζωη σου βλακα,ασχετα με το αν εισαι κοκκινος η πρασινος η οτιδηποτε αλλο.Το οτι εισαι μικρος ειναι ελαφρυντικο,αλλα δεν σε αθωωνει,και δεν διαγραφει το βλαμμενο σκεπτικο σου!Και αν νομιζεις οτι μια ομαδα,και τετοιες ασχολιες και συμπεριφορες καθοριζουν θετικα τους στοχους σου και το μελλον σου θα την πατησεις συντομα.
τελευταια φορα θα το γραψω και προσωπικα δε ξερω αν μπω παλι στα θρεντ οσφπ-παο.(στα αρχιδια σας βεβαια θα μου πεις)
πλεον μου προκαλει αηδια ολο αυτο.
ανα καιρους γραφουν καποιο τετοια πραγματα αλλα καπου σταματανε.
τωρα εχει παραγινει.
μπορειτε να ανοιξετε ενα θρεντ με ξυλο οσφπ-παο-αρη κλπ και να γραφετε ολες αυτες τις ωραιες ιστοριες που σας κανουν να νοιωθετε ποιο πλεονεκτηκα και σε θεση εξουσιας (αυτο που δυστυχως θελουν ολοι) απο ολπους.
συγχαρητηρια που παιζετε μπατσες για το μαρινακη και το βγενοπουλο.
τα θρεντ αυτα ειναι να κανουμε-διαβασουμε καμμια ψευτοαναλυση και κανα πειραγμα σε λογικα πλαισια.
υπαρχουν εδω παιδια που ειναι πολυ πιο παναθηναικοι-ολυμπιακοι απο εσας και ας μη κυκλοφορουν με μαχαιρια και κροτιδες.
τσαμπα το χρονο μου εχασα το ξερω αλλα αυτα αργα η γρηγορα θα σας γυρισουν μπουμερανγκ.
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
τα θρεντ αυτα ειναι να κανουμε-διαβασουμε καμμια ψευτοαναλυση και κανα πειραγμα σε λογικα πλαισια.
τσαμπα το χρονο μου εχασα το ξερω
δεν εχασες καθολου τζαμπα τον χρονο σου φιλε μου
Ρε μαγκες εχετε δικιο αλλα οσο και καλοπροαιρετος και να εισαι σε κανουν χουλιγκανο. Ειμαι σαραντα χρονων και προχθες στην καφετερια ενα τσογλανακι 20χρονο μου λεει οτι ετσι γουσταρω να σας τα παιρνουμε,με το να σας ακυρωνουμε γκολ σαν του Κατσουρανη! Αν δεν ημουν με την παρεα μου να με κρατησουν θα γινωταν φασαρια. Ειναι κλεφτες ειναι και προκλητικοι......
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
ποιοι σε κανουν? οι κακοι γαυροι ε?οι καλοι βαζελες εχουν παντα δικιο?Ρε μαγκες εχετε δικιο αλλα οσο και καλοπροαιρετος και να εισαι σε κανουν χουλιγκανο. Ειμαι σαραντα χρονων και προχθες στην καφετερια ενα τσογλανακι 20χρονο μου λεει οτι ετσι γουσταρω να σας τα παιρνουμε,με το να σας ακυρωνουμε γκολ σαν του Κατσουρανη! Αν δεν ημουν με την παρεα μου να με κρατησουν θα γινωταν φασαρια. Ειναι κλεφτες ειναι και προκλητικοι......
δεν καταλαβες το πνευμα ρε φιλε αν και 40....
kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Ο ιππος griniarhs θα φορει παρωπιδεςΦιλε οταν κλεβεις και καμαρωνεις εισαι απλα γαυρος!
Εμεις στο πεναλτι που μας εδωσε προχθες κραζαμε ολοι....
προβατο αντε με τον πανουλη
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
λοιπον εγω ημουνα εκει!Σωστα ειπε ο φιλος,βρεθηκαμε εκει περιπου 5000 γαβροι οχι ομως και 7 η 8000.Να μην υπερβαλλουμε.Ξαφνικα σκανε 10 βαζελοι.Το τι ξυλο φαγαμε δεν περιγραφεται.Δεν ξερω αν εχετε διαβασει Αστεριξ,σλλα καπως ετσι εγιναν τα πραγματα.Παλι καλα που μερικοι απο μας γλυτωσανε!
Καταταγείτε μας λέγανε!!!!
ετσι ειναι οπως τα λες αλλα αν ειναι οπως τα ειπε ο RED AND WHITE και πινετε φιλτρο σαν τους γαλατες εεεε δεν παιζω
Ντοπέ ήταν ρε τύπε τα βαζέλια, όπως ο Γιακούμπ στη μπάλα και ο αρχηγός τους στο βόλλεϋ!
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ρε μαγκες εχετε δικιο αλλα οσο και καλοπροαιρετος και να εισαι σε κανουν χουλιγκανο. Ειμαι σαραντα χρονων και προχθες στην καφετερια ενα τσογλανακι 20χρονο μου λεει οτι ετσι γουσταρω να σας τα παιρνουμε,με το να σας ακυρωνουμε γκολ σαν του Κατσουρανη! Αν δεν ημουν με την παρεα μου να με κρατησουν θα γινωταν φασαρια. Ειναι κλεφτες ειναι και προκλητικοι......
Φιλε οταν κλεβεις και καμαρωνεις εισαι απλα γαυρος!
Εμεις στο πεναλτι που μας εδωσε προχθες κραζαμε ολοι....
ΤΟ ότι δηλώνεις 40 είναι επιβαρυντική παράμετρος.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K