You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
τι εγινε δεν σε τρεξαμε ουτε στο κεντρικο αντε πες και το συνθηματακι σου και νομιζε εσυ οτι καηκε ο κεντρικος δεν βλεπεις ηταν τοσο δυσκολα τα πραγματα στο κεντρικο που δεν πηγαινουμε ακομα,εγω θελω να ξερω αυτοι που ηρθανε και ακουνε αυτες τις μαλακιες οτι μας τρεξατε πως θα αισθανονται που τρεχαν να σωθουν και κρυβοντουσαν σε στοες και καναν τους υπαλληλους σε μαγαζακια.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
αλλωστε στο θρεντ του gauρου ειναι ο σουπερ μαλακας χρηστιδης
Τόσο πολύ σε έχει τρέξει ο Χρηστίδης και φοβάσαι να σκάσεις μύτη στο thread του Ολυμπιακού;;;;
ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ!!
5000 χιλιαρικα ε;Μαλακα ,ε μαλακα!αρειανακι εσενα τα εισητηρια σου τα πηραν ολα οι οργανωμενοι εμας απο τα 23000 τα 5000 χιλιαρικα να ηταν στους οργανωμενους,αλλα παλι σου λεω 23000 σκουληκια και φαπα και τρεξιμο απο 3000 ατομα.
Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.389
- Πόντοι
- 266
καταλαβα θα γλεντισουμε και εμεις το κορμακι σου στο οακαασχημα μαντατα για την ομαδα αφου ο ΛΕΤΟ δεν θα παιξει ουτε με αεκακι ουτε με τα γαυρακια και πιθανοτατα να χασει ολη την χρονια αφου κατευθεινετε για χειρουργειο.
Για εμας φιλε στοχος ειναι να φυγει η οικογενεια και μετα ολα γινονται ,βεβαια και το πρωταθλημα σημαντικοτατο ειναι αφου θα παρεις οικονομικη ανασα και θα βγεις και τσου λου (βεβαια αν αλλαξεις ιδιοκτησια σημαινει αυτοματα οτι θα μπουν και λεφτα),αλλα με οσα βλεπω δυσκολο(εσωτερικη διαμαχη,παραγκα,τραυματισμοι,ελειπες ροστερ κ.α.).
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
To σημαντικό είναι να πάτε Πρωτοδικείο, μπας και γλυτώσει το ποδόσφαιρο από τη μπόχα σας.
Στο βόλλεϋ μάλλον θα πέσετε, οπότε καλή συνέχεια και στα υπόλοιπα τμηματα.
[move][size=20pt] ΠΕΛΑΤΗ, ΑΝΤΙΟ, ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ Α2! [/size][/move]
Επισκέπτης
Αλλαξτε τωρα τροπαριο.Μας τα ειχατε πρηξει για το ξεσκισμα που θα μας εριχνε ο Λετο.
Τωρα θα μας ξεσκισει ο Κουινσι?
Τωρα θα μας ξεσκισει ο Κουινσι?
να μιλατε εσεις για μποχα ειναι το κατι αλλο...οπως κ να εχει ΘΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ κ χωρις Λετο,αλλιως δεν φευγετε ζωντανοι...ΤΕΛΟΣ, ασε που παιδακια σαν τον Βαλβιδα ο παππους τα παιζει στα γοναταTo σημαντικό είναι να πάτε Πρωτοδικείο, μπας και γλυτώσει το ποδόσφαιρο από τη μπόχα σας.
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
τι εγινε δεν σε τρεξαμε ουτε στο κεντρικο αντε πες και το συνθηματακι σου και νομιζε εσυ οτι καηκε ο κεντρικος δεν βλεπεις ηταν τοσο δυσκολα τα πραγματα στο κεντρικο που δεν πηγαινουμε ακομα,εγω θελω να ξερω αυτοι που ηρθανε και ακουνε αυτες τις μαλακιες οτι μας τρεξατε πως θα αισθανονται που τρεχαν να σωθουν και κρυβοντουσαν σε στοες και καναν τους υπαλληλους σε μαγαζακια.
Εντάξει εσύ είσαι απλά ένα φερέφωνο ,ΑΛΛΑ ο μεγάλος σου ξαδερφολαγός πόσο ΜΑΛΑΚΑΣ μπορεί να είναι να κάθεται να σου ποτίζει το μυαλό με τις παπαριές που γράφεις.
Τέτοια σας λένε και μετά που θα πάτε και σε κανά πέσιμο τρομάρα σας νομίζετε πως θα δείρετε νηπιαγωγείο και θα το βγάλετε βίντεο αλλά τρώτε τα μούτρα σας.
Δυστυχώς για σένα έχουν αλλάξει οι εποχές.
//προφανώς ισχύει αυτό που γράφω πέρα από οπαδικής προτιμήσεως
Βέβαια Πανουλη κανά χοντρό παιδάκι με γυαλιά θα είσαι που ξημεροβραδιάζεται στο leoforos.gr και από τις τόσες φάπες στη μπάλα έχει χαζέψει.
ελα να με δεις αν ειμαι κανενα χοντρο με γυαλια παιδακι ,οπως ειπα ειμαι 18 και ασχολουμαι απο τα 14.Οσο για τον ξαδερφο μου μην μιλας δεν σε βασταει.Οσο για το κεντρικο πες μου ρε φιλε ησουν στο σκηνικο και μηλας ,γιατι εγω ημουνα και εβλεπα λαγουδακια να τρεχουν και μπατσακια να σας προστατευουν ή μηπως καηκε ο κεντρικος εεεεεε λαγε,βοητεια βοητεια ακουγοντουσαν να φωναζουν τα σερβακια χαχαααχαχα.
Επισκέπτης
Τυπε ηταν 200 γαβροι και εικοσι βαζελοι στο σκηνικο και τους τρεξανε οι 20 τους 200 γαβρους με σερβους?ελα να με δεις αν ειμαι κανενα χοντρο με γυαλια παιδακι ,οπως ειπα ειμαι 18 και ασχολουμαι απο τα 14.Οσο για τον ξαδερφο μου μην μιλας δεν σε βασταει.Οσο για το κεντρικο πες μου ρε φιλε ησουν στο σκηνικο και μηλας ,γιατι εγω ημουνα και εβλεπα λαγουδακια να τρεχουν και μπατσακια να σας προστατευουν ή μηπως καηκε ο κεντρικος εεεεεε λαγε,βοητεια βοητεια ακουγοντουσαν να φωναζουν τα σερβακια χαχαααχαχα.
Σε ρωταω γιατι δεν το ξερω το σκηνικο.
εγω στο κεντρικο βρεθηκα με σποντα με ενα φιλαρακι και ειμασταν 20 ατομα και ενω περιφεροντουσαν σε ολη την αθηνα 200 γαυρακια με συνοδεια μπατσων σκανε στην λεωφορο ,ερχονται εξω απο το κεντρικο υπαρχουν τα γνωστα πυρομαχικα οι γαυροι σε εμας και σκαμε εμεις εξω και αρχιζει το κυνηγι,φωναζαν τα σερβακια ,κρυβοσασταν εσεις σε στοες και στα μακντοναλτς και κανατε τους σερβιτορους.Υπουλο χτυπημα σε ατομα αλλα πλαι γνωστη καταληξη τσο & λο ,οπως και στο γκυζι.
Επισκέπτης
Τι λες ρε παιδι μου....εγω στο κεντρικο βρεθηκα με σποντα με ενα φιλαρακι και ειμασταν 20 ατομα και ενω περιφεροντουσαν σε ολη την αθηνα 200 γαυρακια με συνοδεια μπατσων σκανε στην λεωφορο ,ερχονται εξω απο το κεντρικο υπαρχουν τα γνωστα πυρομαχικα οι γαυροι σε εμας και σκαμε εμεις εξω και αρχιζει το κυνηγι,φωναζαν τα σερβακια ,κρυβοσασταν εσεις σε στοες και στα μακντοναλτς και κανατε τους σερβιτορους.Υπουλο χτυπημα σε ατομα αλλα πλαι γνωστη καταληξη τσο & λο ,οπως και στο γκυζι.
Χαμος δηλαδη.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K