You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ταυτόσημη και με το "γαμιάς των λαγών".ειστε και οι δυο κομπλεξικοι και γαυροι μια λεξη που ειναι ταυτοσημη με πολλες αλλες λεξεις.
Μετά τιμής,
Ο Μιαρλάς της γειτονιάς σου
μεχρι να πεσει η πουτσα καλη ειναι η ΄΄πορεια΄΄ σας,σαν των συνταξιουχων
Δωσε μου τον λογαριασμο σου να σου στειλω 20€ να πας να γαμησεις μπας και ξελαμπικαρεις!!!!ειστε και οι δυο κομπλεξικοι και γαυροι μια λεξη που ειναι ταυτοσημη με πολλες αλλες λεξεις.
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
μεχρι να πεσει η πουτσα καλη ειναι η ΄΄πορεια΄΄ σας,σαν των συνταξιουχων
Clopy-paste από το γνωστό παλιό ανέκδοτο:
-Τι κοινό έχει ο ΠΟΑ με τους συνταξιούχους;
-Κάνουν και οι 2 πορείες, αλλά παίρνουν τ'αρχίδια τους
θα δεις στις 18 οταν παιξει τον Βαλβιδα στα γονατα,την συνταξη κ τα ενσημα .Βαλβιδα ΜΕΙΝΕ κ εδω Μπαρτσα εισαιΤώρα βγάζουν περισσότερο νόημα οι ασυναρτησίες σου.
Τι έγινε με τον Φερέιρα; Καθυστερούν να του βγάλουν τη σύνταξη;;;;
ρε φιλε πας καλα εχω να ξελαμπικαρω ή εσυ που ερχεσε στο φορουμ του παναθηναικου και κατευθειαν προκαλεις,αντε πηγαινε εσυ φιλε.Δωσε μου τον λογαριασμο σου να σου στειλω 20€ να πας να γαμησεις μπας και ξελαμπικαρεις!!!!
με τη διαφορα οτι εκει που εχω φτασει εγω κ τα αποτελεσματα που εχω κανει θες ακομα 10 ζωες εσυ μηπως και....αλλα υπαρχουν κ σκοτεινες δυναμεις που κανουν τα παντα τελευταια αγωνιστικη να μεινεις απεξω ατιμη τροικα αφησες εξω την αρμαδα του ΒαλμπεεεεεερδεClopy-paste από το γνωστό παλιό ανέκδοτο:
-Τι κοινό έχει ο ΠΟΑ με τους συνταξιούχους;
-Κάνουν και οι 2 πορείες, αλλά παίρνουν τ'αρχίδια τους
με τη διαφορα οτι εκει που εχω φτασει εγω κ τα αποτελεσματα που εχω κανει θες ακομα 10 ζωες εσυ μηπως και....αλλα υπαρχουν κ σκοτεινες δυναμεις που κανουν τα παντα τελευταια αγωνιστικη να μεινεις απεξω ατιμη τροικα αφησες εξω την αρμαδα του Βαλμπεεεεεερδε
φιλε μου πανηγυριζεις για τις πορειες εγω θα χαρω οταν θα παρω την κουπα
οχι καμια σχεση οπως κλεφτες,κοτες,προπαγανδιστες,φιλοι του Γκεμπελς,λαγοι,ψευτες και πολλα αλλα ααααα και γκευ.Ταυτόσημη και με το "γαμιάς των λαγών".
Μετά τιμής,
Ο Μιαρλάς της γειτονιάς σου
ε ναι τη να σου πουν οι ομαδες απτο Μαντσεστερ η Ατλετικο,Βαλενθια, σε καμψη ειναι τους εχετε....φιλε μου πανηγυριζεις για τις πορειες εγω θα χαρω οταν θα παρω την κουπα
ε ναι τη να σου πουν οι ομαδες απτο Μαντσεστερ η Ατλετικο,Βαλενθια, σε καμψη ειναι τους εχετε....
δεν ειπα οτι θα παρω φετος την κουπα αλλα και στους 4 να φτασω δεν θα πανηγυριζω
Μεγαλέφαντος
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
θα δεις στις 18 οταν παιξει τον Βαλβιδα στα γονατα,την συνταξη κ τα ενσημα .Βαλβιδα ΜΕΙΝΕ κ εδω Μπαρτσα εισαι
Ο Βαλβίδας πρέπει να κάνει το αυτονόητο, να πάρει δηλαδή το Πρωτάθλημα και να σας στείλει Πρωτοδικείο.
Μετά να πάει Ισπανία μαζί με τα παλτά που μας κουβάλησε και να μας αδειάσει τη γωνιά.
Ο Βαλβίδας πρέπει να κάνει το αυτονόητο, να πάρει δηλαδή το Πρωτάθλημα και να σας στείλει Πρωτοδικείο.
Μετά να πάει Ισπανία μαζί με τα παλτά που μας κουβάλησε και να μας αδειάσει τη γωνιά.
+100 και θα φυγει ο μαρκανο κλαμα ;)
Θα σου στειλω 50€ για να πας δυο φορες,το εχεις αναγκη πολυ!!ρε φιλε πας καλα εχω να ξελαμπικαρω ή εσυ που ερχεσε στο φορουμ του παναθηναικου και κατευθειαν προκαλεις,αντε πηγαινε εσυ φιλε.
redlighter
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 17
- Πόντοι
- 16
ΘΥΡΑ 13.ΚΕΛΛΑΚΥ ΠΑΝΑΘΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΑΡΡΩΣΤΙΑΑ?
...οπως και όλες οι πουτάνες.
Τρέχα λαγουδάκι στη Φουρέιρα.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K