Επισκέπτης
Υ.Γ Το σαββατο παλι τηλεφωνα πεσαν για να τους γλυτωσουν.Α ll
C ops
A re
B azeloi
Υ.Γ Το σαββατο παλι τηλεφωνα πεσαν για να τους γλυτωσουν.Α ll
C ops
A re
B azeloi
www.dailymotion.com/video/xnwxtg_18y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-1-0-hl_sport]http://www.dailymotion.com/video/xnwxtg_18y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-1-0-hl_sport[/url]για ποιοοοοοοοο;;
ρε μαλακα αυτο δεν ειναι κιτρινη για θεατρο...καρακοκκινη ειναι..κανεις πλακα τωρα;;;ουτε καν τον ακουμπαει ...εισαι απιστευτος πραγματικα...
ε ναι...μας τρομαζετε,να δω ομως ποιο μαγκακι θα βρεθει με τα αντερα εξω απο το δικο του μαχαιρι...παντελονατοι μου εσεις...Υ.Γ Το σαββατο παλι τηλεφωνα πεσαν για να τους γλυτωσουν.
λοιπον τωρα για να μην φας κανενα μπινελικι αλλαξε θεμα...αφου δεν προκειται να βρουμε ακρη στην μπαλλα...www.dailymotion.com/video/xnwxtg_18y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-1-0-hl_sport]http://www.dailymotion.com/video/xnwxtg_18y-yyyyyyyyyy-yyyyyyyyyyyy-yyyyyyyyy-1-0-hl_sport[/url]
δες στο 1.50 στο δευτερο ριπλει ουτε καν τον ακουμπαει??
καλα δεν νομιζω να παιζουν και πολλοι παικτες απο αυτους που ηρθαν το καλοκαιρι εχθες μαρκανο αμπουλ και ουρμπαιθ επαιζαν οι αλλοι 8 ηταν και περσιπέρα από την όποια πλάκα
αντικειμενικά
ο Ολυμπιακός απλά δεν έχει δέσει με τόσες αλλαγές που έκανε το καλοκαίρι
τόσο απλό είναι
και του λείπουνε βασικά κομμάτια...το κέντρο του.
επίσης πέρα από την πλάκα, αν εχθές έμπαινε έστω και μία φάση από τις τόσες που έγιναν στη μικρή περιοχή της Ξάνθης μέχρι το 60', σήμερα θα λέγαμε άλλα πράγματα
δεν μπήκε το τόπι μέσα και τώρα αναλύουμε θεωρίες μαλακίες.
εγώ είχα πει και το επαναλαμβάνω.
Ο Ολυμπιακός μέχρι τέλη Ιανουαρίου και αρχές Φλεβάρη θα σέρνεται. Θα σταματήσει να σέρνεται αν επιστρέψουνε σε αγωνιστική ετοιμότητα οι κεντρώοι του. Χωρίς παίκτη να βγάζει κάθετες δεν παίρνεις παιχνίδι απέναντι σε ομάδες που παίζουνε ταμπούρι έναν αγώνα.
Και από τη στιγμή που Φλεβάρη ο ΠΑΟ θα είναι μπροστά ο ΟΣΦΠ θα έχει πρόβλημα να ακολουθήσει - δεν το έχει αυτό ο Βαλβίδας.
για αμεση δραση παρακαλω καλεστε το εκατο (100)ε ναι...μας τρομαζετε,να δω ομως ποιο μαγκακι θα βρεθει με τα αντερα εξω απο το δικο του μαχαιρι...παντελονατοι μου εσεις...
καλα ειναι μωρε ηταν ψιλοαρρωστος 2 εβδομαδες αλλα τωρα καλα εχω πεσει σε γαυροσοι αλλα το ξεκοψα απο την αρχη τον εβγαλα απο το μητερα με στολη της παναθας κλπ οταν γεννηθηκε του λεω τι ομαδα εισαι ΠΑΟ απο 6 μηνων μεσα στις 2-3 πρωτες λεξεις που ειπελοιπον τωρα για να μην φας κανενα μπινελικι αλλαξε θεμα...αφου δεν προκειται να βρουμε ακρη στην μπαλλα...
ο γιος καλα ειναι;εγω ειχα κατι τρεξιματακια με την μικρη...μας αγχωσε λιγο αλλα ολα καλα τωρα
ασε με ρε μαλακα να παιξω με τα γατακια και εχω ορεξηελα σταματατε τωρα τις μαλακιες ...
καλα ειναι μωρε ηταν ψιλοαρρωστος 2 εβδομαδες αλλα τωρα καλα εχω πεσει σε γαυροσοι αλλα το ξεκοψα απο την αρχη τον εβγαλα απο το μητερα με στολη της παναθας κλπ οταν γεννηθηκε του λεω τι ομαδα εισαι ΠΑΟ απο 6 μηνων μεσα στις 2-3 πρωτες λεξεις που ειπε
η κορακλα σου ??
χαχαχαχχα μαλακα γαυρος θα σου βγει και θα γουσταρω...καλα ειναι μωρε ηταν ψιλοαρρωστος 2 εβδομαδες αλλα τωρα καλα εχω πεσει σε γαυροσοι αλλα το ξεκοψα απο την αρχη τον εβγαλα απο το μητερα με στολη της παναθας κλπ οταν γεννηθηκε του λεω τι ομαδα εισαι ΠΑΟ απο 6 μηνων μεσα στις 2-3 πρωτες λεξεις που ειπε
η κορακλα σου ??
φτουουουουουουουουου κακα...που να δαγκωσεις τη γλωσσα σου καριολη...παναθα και αυτη
ο κουμπαρος του αδελφου μου ειναι απο τα ιδρυτικα μελοι της θυρας 7 εχει μια κορη 4 χρονων γυρισε μια μερα απο το σχολειο και του ειπε μπαμπα εινα παναθηναικοςφτουουουουουουουουου κακα...που να δαγκωσεις τη γλωσσα σου καριολη...
ευχαριστω ρε...να'σαι καλα..ο κουμπαρος του αδελφου μου ειναι απο τα ιδρυτικα μελοι της θυρας 7 εχει μια κορη 4 χρονων γυρισε μια μερα απο το σχολειο και του ειπε μπαμπα εινα παναθηναικος
την αφησε μιση ωρα εξω στο κρυο για τιμωρια
γαμπρος παναθηναικος αυτο ειναι το χειροτερα
περαστικα στην μπουμπου
εάν ο βάζελας είναι στο +5 μετά την αγωνιστική 23 είναι το φαβορίεχουν βαλει 5 γκολ περισσοτερα που σημαινει οτι η ομαδαρα παιζει καλυτερα απο τους πρωτοπορους!!!
στα επομενα 5 μετς εχουμε λιβαδεια μεσα, δοξα εξω ,λειβαδια εξω, ξανθη μεσα ,εργοτερη εξω με 5χ5 τοτε θα πω πως ειμαστε φαβορι αλλα οπως εχω πει πολλες φορες κοιταμε τα ματς ενα ενα με αρχη της τεταρτης που ειναι και το τελευταιο που δινουμε μεσοβδομαδα καθως μετα θα παιζουμε μονο σαββατοκυριακο και οι γαυροι ξεκινανε σερι παιχνιδια με κυπελλα και ευρωπες μεσοβδομαδα κατι που μας ευνοει σαφως
τα κεφαλια μεσα τπτ δεν τελειωσε
το προστιμο να δουμε πως θα πληρωθει...σαπακια της ΠρεμιερΚατ' αρχάς, ποιος εγγυάται ότι θα υπάρχει ο λαγός στο ματς του ΟΑΚΑ.
Δεν ξέρω, σε ποιον θεσμό παίζουν ομάδες της πρώτης εθνικής με της τέταρτης;