Επισκέπτης
εγω ξέρω πολύ καλά τη λεω .και για να επιμένω σου λέω οτι το γηπεδο ΑΝΗΚΕΙ 1005 στο πανιώνιο.ο δικός σου δεν ξέρει τη λέει απο τη μια μιλάει για καταστατικό απο την άλλη για ΓΓΑ απο την άλλη οτι εφόσον ο πανιώνιος έγινε νεος πανιώνιος το έχασε αλλα ξεχνάει οτι ανήκει στον ερασιτέχνη.μετά λεει οτι ειναι ιδια περίπτωση με τη λεωφόρο και το καραισκακη του λέω δεν εχει καμία σχέσει και μετα φυσικά λέει πάλι τα δικά του.τύπε μην τον δικαιολογεις το γηπεδο ανήκει στο πανιώνιο γιαυτό και όταν πριν 3-4 χρονια ο δήμος πήγε να συμβάλει οικονομικά στην αναδόμηση του γηπέδου επι τσακιρη έπεσαν να τον φάνε τον κουτελακη αφου το γηπεδο δεν ανηκει στο δημο ουτε στη ΓΓΑ ουτε πουθενα.αλλωστε ολα τα εργα που εχουν γίνει τα εχει πληρώσει η ΠΑΕ.ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ποιο λογο δεν πήρε λεφτά απο το κρατος οταν εβαλε το στέγαστρο η οταν έφτιαχνε το χόρτο η τα αποδυτήρια;αλλα αυτα ειναι ψιλα γράμματα.Hρέμησε και προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοεί. Πως υπήρχε μια έκταση που ανήκε στο δημόσιο. Η έκταση αυτή παραχωρήθηκε από το δημόσιο σε ένα σωματείο προς επιτέλεση των διακεκηρυγμένων από το καταστατικό του σκοπούς. Στα πλαίσια της αρωγής του κράτους προς τους σκοπούς, τα σωματεία κλπ.
Για να ανήκει μια έκταση σε ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο πρέπει να υπάρχει κάποιος αναγνωρισμένος από το κράτος τίτλος ιδιοκτησίας, προφανώς, να είναι καταχωρημένο στο υποθηκοφυλάκειο κλπ. Δε ξέρω αλλα ας πει κάποιος με σιγουριά.
Το κράτος δεν δώρισε την ιδιοκτησία αλλά παραχώρησε την έκταση προς χρήση. Τώρα στα διάφορα σαιτ καταχρηστικά γράφεται πως ανήκει στον ερασιτέχνη, ωστόσο γράφεται με την έννοια του ποιος το εκμεταλλεύεται και όχι με τη στενή έννοια του αν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του τάδε νομικού προσώπου.