Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το κλειστό ανήκει στο δήμο το ανοικτό στον ερασιτέχνη, το νέο γήπεδο θα γίνει με τη συνδρομή του δήμου, ο χώρος παραχωρήθηκε απο το δήμο, νομική υποσταση του πγσσ είναι το καταστατικό ενό σωματείου, το γήπεδο παραχωρείται με βάση τη ΓΓ αθλητισμού σε όποιον το έχει ανάγκη για αθληση, δεν μπορεί να πωληθεί ούτε να ανοικιαστεί σε άλλον/αλλους ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Αυριο ετοιμάσου να σε χύσω στο γήποεδου που ΣΟΥ ανήκει το οποίο εάν θέλω μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετά απο αίτηση και ως έδρα μου.

:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

συνέχισε γύφτο  :2funny:
διασκεδάζω αφάνταστα.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα βόδο και η Ριζούπολη ανήκει στον ερασιτέςχνη απόλλωνα αλλά ο ΓΓ αθλητισμου μπορεί να το κάνει ότ,τι θέλει.

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ νιόνιος και απόλλωνας λέμε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έλα μαλάκα μπας και μάθεις και τι σημαίνει αθλητικό σωματείο ποτέ και γήπεδο ερασιτέχνη....

Γήπεδο Ριζούπολης
"Γεώργιος Καμάρας"
Χωρητικότητα: 14.200 (καθήμενοι)
Το γήπεδο βρίσκεται στη Ριζούπολη, μια περιοχή ανάμεσα στα Ανω Πατήσια και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι δύσκολη για κάποιον που δεν ξέρει την Αθήνα. Πρέπει να βρείτε τη Λεωφόρο Ηρακλείου (από την Πατησίων). Το γήπεδο είναι στην Ηρακλείου, αριστερά μόλις περάσετε το 2ο Νεκροταφείο και τη γέφυρα πάνω από τις σιδηροτροχιές. Ο καλύτερος τρόπος να πάτε στη Ριζούπολη είναι η γραμμή 1 του Μετρό. Ο πλησιέστερος σταθμός είναι ο Περισσός, από όπου το γήπεδο απέχει 400 μέτρα κατά μήκος των γραμμών. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο: το Α8 (αφετηρία στη Στουρνάρη) και το 605 (αφετηρία στη Χαλκοκονδύλη) κάνουν στάση στην Ηρακλείου, κοντά στο γήπεδο.
Κτίστηκε το: 1948 (Τελευταία ανακατασκευή το 2002)
Ρεκόρ θεατών: 21.231 (Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα, το 1967)
Έδρα: Απόλλων Σμύρνης (Περιφερειακό Πρωτάθλημα)

Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετακομίζει... Ριζούπολη ο ΠΑΣ

Το ενδεχόμενο… μετακόμισης του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ριζούπολης, εξετάζουν οι άνθρωποι του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο πρόεδρος της διοίκησης σταδίων της Ηπειρωτικής πόλης, Γιώργος Κρανάς δεν έχουν βρει ακόμα κανένα κοινό σημείο επαφής, με αποτέλεσμα το σενάριο αποχώρησης του ΠΑΣ Γιάννινα να φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Η διοίκηση σταδίων ζητάει από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ το ποσό των 160.000 ευρώ, αν και δεν υπήρχε στην αρχική σύμβαση, για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης στην ομάδα.

Σύμφωνα με την «Sportday», οι παραπάνω εξελίξεις… αναγκάζουν τους διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα να αναζητήσουν νέο «σπίτι», με το γήπεδο της Ριζούπολης να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Μάλιστα, κάτι τέτοιο δεν είναι «φρέσκο» καθώς εδώ και αρκετό καιρό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο σενάριο, [size=18pt]ενώ ανάλογη συζήτηση είχε γίνει και στην επαφή που είχε ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή.[/size]

Επισκέπτης

το κλειστό ανήκει στο δήμο το ανοικτό στον ερασιτέχνη, το νέο γήπεδο θα γίνει με τη συνδρομή του δήμου, ο χώρος παραχωρήθηκε απο το δήμο, νομική υποσταση του πγσσ είναι το καταστατικό ενό σωματείου, το γήπεδο παραχωρείται με βάση τη ΓΓ αθλητισμού σε όποιον το έχει ανάγκη για αθληση, δεν μπορεί να πωληθεί ούτε να ανοικιαστεί σε άλλον/αλλους ΑΛΛΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ.

Αυριο ετοιμάσου να σε χύσω στο γήποεδου που ΣΟΥ ανήκει το οποίο εάν θέλω μπορώ να το χρησιμοποιήσω μετά απο αίτηση και ως έδρα μου.

διασκεδάζω αφάνταστα.
τελικά μαλάκα αποφάσισε το κλειστό ανήκει στο δήμο η στον ερασιτέχνη;γιατι πριν λιγο αλλα έλεγες κύριε κωλοτουμπα :2funny:συνεχισε κομπλέξαρα να μας διασκεδάζεις με τις παπαριες σου. Α και μην ξεχάσω ο αποελ δεν προκρίθηκε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
επειδη εσυ οτι και να σου πω και το ηξερα οτι θα πας παρακατω και μπερδευεις την πουτσα με τη βουρτσα το γηπεδο ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟ :uglystupid:οταν το καταλαβεις συζηταμε :uglystupid:η τοτε δημος ειχε κανει παραχωρηση για τη στεγαση του γηπεδου  :uglystupid:τωρα συνεχισε τις μαλακιες περι παναθηναικου και λεωφορου.μια φορα να πεις εκανα λαθος μια :headbang:

Φίλε μου νομίζω η Εκκλησία την παραχώρησε την έκταση. Όπως και στο δικό μας στη Λεωφόρο. Αλλά είμαστε οφ-τόπικ για το γήπεδο του Πανιωνίου στο θρεντ αυτό...

Επισκέπτης
έλα βόδο και η Ριζούπολη ανήκει στον ερασιτέςχνη απόλλωνα αλλά ο ΓΓ αθλητισμου μπορεί να το κάνει ότ,τι θέλει.

ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΕΣ νιόνιος και απόλλωνας λέμε.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

έλα μαλάκα μπας και μάθεις και τι σημαίνει αθλητικό σωματείο ποτέ και γήπεδο ερασιτέχνη....

Γήπεδο Ριζούπολης
"Γεώργιος Καμάρας"
Χωρητικότητα: 14.200 (καθήμενοι)
Το γήπεδο βρίσκεται στη Ριζούπολη, μια περιοχή ανάμεσα στα Ανω Πατήσια και τη Νέα Φιλαδέλφεια. Η πρόσβαση με αυτοκίνητο είναι δύσκολη για κάποιον που δεν ξέρει την Αθήνα. Πρέπει να βρείτε τη Λεωφόρο Ηρακλείου (από την Πατησίων). Το γήπεδο είναι στην Ηρακλείου, αριστερά μόλις περάσετε το 2ο Νεκροταφείο και τη γέφυρα πάνω από τις σιδηροτροχιές. Ο καλύτερος τρόπος να πάτε στη Ριζούπολη είναι η γραμμή 1 του Μετρό. Ο πλησιέστερος σταθμός είναι ο Περισσός, από όπου το γήπεδο απέχει 400 μέτρα κατά μήκος των γραμμών. Μπορείτε ακόμη να χρησιμοποιήσετε λεωφορείο: το Α8 (αφετηρία στη Στουρνάρη) και το 605 (αφετηρία στη Χαλκοκονδύλη) κάνουν στάση στην Ηρακλείου, κοντά στο γήπεδο.
Κτίστηκε το: 1948 (Τελευταία ανακατασκευή το 2002)
Ρεκόρ θεατών: 21.231 (Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΣ Γιάννινα, το 1967)
Έδρα: Απόλλων Σμύρνης (Περιφερειακό Πρωτάθλημα)

Το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη Γ.Σ. Απόλλωνα Σμύρνης.

Μετακομίζει... Ριζούπολη ο ΠΑΣ

Το ενδεχόμενο… μετακόμισης του ΠΑΣ Γιάννινα στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Ριζούπολης, εξετάζουν οι άνθρωποι του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Χριστοβασίλης και ο πρόεδρος της διοίκησης σταδίων της Ηπειρωτικής πόλης, Γιώργος Κρανάς δεν έχουν βρει ακόμα κανένα κοινό σημείο επαφής, με αποτέλεσμα το σενάριο αποχώρησης του ΠΑΣ Γιάννινα να φαντάζει πιο κοντά από ποτέ.

Η διοίκηση σταδίων ζητάει από την «κυανόλευκη» ΠΑΕ το ποσό των 160.000 ευρώ, αν και δεν υπήρχε στην αρχική σύμβαση, για την παραχώρηση των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης στην ομάδα.

Σύμφωνα με την «Sportday», οι παραπάνω εξελίξεις… αναγκάζουν τους διοικούντες τον ΠΑΣ Γιάννινα να αναζητήσουν νέο «σπίτι», με το γήπεδο της Ριζούπολης να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες. Μάλιστα, κάτι τέτοιο δεν είναι «φρέσκο» καθώς εδώ και αρκετό καιρό, ο Γιώργος Χριστοβασίλης είχε μιλήσει για το συγκεκριμένο σενάριο, [size=18pt]ενώ ανάλογη συζήτηση είχε γίνει και στην επαφή που είχε ο «ισχυρός άνδρας» της ομάδας με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή.[/size]
εσυ είπαμε η μαλακία σε εχει βαρέσει.τραγούδα όσο θες το γήπεδο νομικά η οπως γουστάρεις ανηκει στον ερασιτέχνη :uglystupid:η ριζουπολη είναι πάλι αλλο θέμα οπως ηταν και η μαλακία που πέταξες με το καραισκακη και μετα έκανες οπως πάντα την κωλοτουμπα σου.μετα επιασες τη λεωφορο και μετα πηγες στο κλειστο που ειπες οτι ανηκει στομ ερασιτεχνη :jerking: αλλα ετα ειπες οτι δεν ανηκει :jerking:.τελικα πες μου σημερα ποσες κωλοτουμπες θα κανεις; :2funny:εισαι μεγαλος καραγκιόζης αλλα απο την άλλη αν δεν ήσουν και εσυ να μας διασκεδάζεις με τις θεωρίες σου θα πλήτταμε εδω :2funny:

Επισκέπτης
Φίλε μου νομίζω η Εκκλησία την παραχώρησε την έκταση. Όπως και στο δικό μας στη Λεωφόρο. Αλλά είμαστε οφ-τόπικ για το γήπεδο του Πανιωνίου στο θρεντ αυτό...
φιλε μου κανεις λαθος ο δημος την παραχωρησε το 1937.το δικοσας ειναι αλλη ιστορια οπως και το καραισκακη  ;)απλα ο αλλος πρεπει να πει κατι για νξα περναει η ωρα τοσο απλο ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

διασκεδάζω αφάνταστα.
ρε μην λες μαλακιες, απαξ και γηπεδο παραχωρηθει απο την γ.γ.α σε δημο, ο δημος και μονο αυτος αυτος αποφασιζει για την παραχωρηση του σε σωματιο!

Επισκέπτης
ρε μην λες μαλακιες, απαξ και γηπεδο παραχωρηθει απο την γ.γ.α σε δημο, ο δημος και μονο αυτος αυτος αποφασιζει για την παραχωρηση του σε σωματιο!
δεν ήθελα να το πω τύπε αλλα ΓΓΑ υπήρχε το 1937 και κατασταττικα; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:τοσο μαλάκας είναι αλλα είπα εγω φταίω που καθομαι και συζητάω με τον κομπλεξικό :headbang:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
δεν ήθελα να το πω τύπε αλλα ΓΓΑ υπήρχε το 1937 και κατασταττικα; :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:τοσο μαλάκας είναι αλλα είπα εγω φταίω που καθομαι και συζητάω με τον κομπλεξικό :headbang:
ο συγκεκριμενος δεν ειναι να τον παιρνεις στα σοβαρα, οι αποψεις του αξιζουν οσο ενα κωλοχαρτο

Επισκέπτης
και το καλύτερο το το φιλάω για το τέλος του μαλάκα.επειδη επιμένω οτι το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη και αυτος ποσταρει ενα σωρό μαλακίες να του πω οτι υποτιθετε οτι χρεοκόπησε η ΠΑΕ  και οχι ο ερασιτέχνης ααρα επιστροφή γηπέδου δεν τιθετε.αλλα ειπαμε ψιλα γράμματα  :jerking:

Επισκέπτης
ααααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχχα
ποιός είναι ο νέος πανιώνιος;
έχει το ίδιο αφμ με τον παλαιό;
επίσης γιατί δεν πουλάει ο πγςς την περιουσία του να ξεχρεώ;
περιμένω απάντηση ε;

γιατί δεν πουλάει μέρος των εγκαταστάσεων να μη χρωστάει;
γιατί λχ δεν πουλάει το κλειστό;
και για να σε δω τώρα θα κάνεις δυο κωλοτουμπες μαζεμένες.τη σχέσει εχει λοιπόν ο νεος πανιωνιος το ΑΦΜ με τον ερασιτέχνη;δευτερον πως μπορεί να πουλήσει ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ενα κλειστό που ανήκει στο δήμο; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Η μόνη ΠΑΕ που έχει στην ιδιοκτησία της γήπεδο είναι ο ΠΑΟΚ πάνως στην Ελλάδα. Αλλά για του Πανιωνίου αν είναι να το συνεχίσουμε, στο θρεντ του Πανιωνίου καλύτερα... Γιατί ήδη ξεφύγαμε αρκετα  :think:

Επισκέπτης
Η μόνη ΠΑΕ που έχει στην ιδιοκτησία της γήπεδο είναι ο ΠΑΟΚ πάνως στην Ελλάδα. Αλλά για του Πανιωνίου αν είναι να το συνεχίσουμε, στο θρεντ του Πανιωνίου καλύτερα... Γιατί ήδη ξεφύγαμε αρκετα  :think:
κάνεις λάθος δεν μιλάμε μόνο για το γήπεδο του πανιωνιου.μάθαμε οτι στο ιδιο καθεστώς ειναι το καραισκακη η λεωφόρος η ριζουπολη και ότι το κλειστό της αρτακης ανήκει στον ερασιτέχνη.εδω μπορείς να μάθεις πολλά ;)

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο ο Ζεσουάλδο Φερέιρα
Με λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται στο νοσοκομείο “Υγεία” ο Ζεσουάλδο Φερέιρα. Ο προπονητής του Παναιτωλικού ανέβασε πολύ υψηλό πυρετό, δεν πήγε στην προπόνηση της ομάδας στην Παιανία και παρά την φαρμακευτική αγωγή δεν βελτιώθηκε η κατάσταση της ηγείας του. Έτσι αποφασίστηκε να κάνει εισαγωγή στο νοσοκομείο.

Χρέη προπονητή την Κυριακή στη Ν.Σμύρρνη θα εκετελέσει ο συνεργάτης του, Ζοζέ Γκόμεζ που επέλεξε και την αποστολή της ομάδας. Δεν είναι διαθέσιμοι οι Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Τοτσέ, Ιωαννίδης, Σεϊταρίδης, Μπιάρσμιρ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και το καλύτερο το το φιλάω για το τέλος του μαλάκα.επειδη επιμένω οτι το γήπεδο ανήκει στον ερασιτέχνη και αυτος ποσταρει ενα σωρό μαλακίες να του πω οτι υποτιθετε οτι χρεοκόπησε η ΠΑΕ  και οχι ο ερασιτέχνης ααρα επιστροφή γηπέδου δεν τιθετε.αλλα ειπαμε ψιλα γράμματα  :jerking:
ρε ηλίθιε ελληνικά ξέρεις;
δε χρεοκοπεί ένα σωματείο.
διαλύεται.
διάβασε πρώτα τι έχω ποστάρει όχι ότι θα καταλάβεις κιόλας...
σου παΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΥ ΑΝΗΣΕΙ ΣΕ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
το κράτος κάνει κουμάντο
τι δεν καταλαβαίνεις ρε ηλίθιε;

ρε μαλακα φιντέλ τι ζώα είναι αυτά ρε;

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
διαλύεται.
το κράτος κάνει κουμάντο

βλακας εισαι ρε;; μα τον χριστο τι σκατα πινεις;;;; τα περισσοτερα γηπεδα των παε ανηκουν στον ερασιτεχνη, η λεωφορος, το χαριλαου. κ.α που ανηκουν, στο κρατος;; χαζος εισαι;;

Επισκέπτης
διαλύεται.
το κράτος κάνει κουμάντο

ρε τελικά είσαι μεγάλος κωλοτουμπας!!τη να καταλάβω ρε νούμερο οταν δεν ξέρεις τη γράφεις τη εννοεις και τη θες να πεις :jerking:οτι θες αλλα στον ευατο σου.ποιος ρε μαλάκα μίλησε σωματείο ρε μαλάκα;εσυ δεν μιλησες για νεο πανιώνιο ρε ξεφτίλα για ΑΦΜ; και αφου είδες οτι είπες μαλακία το γυρισες στο καλαματιανό τετοις ξεφτιλισμένος κωλοτουμπας είσαι.σου λεω τη σχέσει έχει η παε με τον ερασιτεχνη δεν απαντας.ρε ασχετε ρε ηλιθιες ρε βλάκα ρε νούμερο ποτε διαλύθηκε το ερασιτεχνικό σωματείο;ποτε;ποτε το κλειστό ηταν στον ερασιτεχνη;απο ποτε εσει σχέσει η παε με τον ερασιτέχνη;οταν απαντησεις σε αυτά και καταλάβεις οτι συνεχίζεις τη μαλακία που σε δέρνει ξαναμιλάμε.ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕς ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΥΚΕ οποτε το γήπεδο του ανήκει :uglystupid:

Επισκέπτης
βλακας εισαι ρε;; μα τον χριστο τι σκατα πινεις;;;; τα περισσοτερα γηπεδα των παε ανηκουν στον ερασιτεχνη, η λεωφορος, το χαριλαου. κ.α που ανηκουν, στο κρατος;; χαζος εισαι;;
ρε μαλάκα δεν τον παλεύω με τίποτα.δεν προκιεται ποτέ να παραδεχτεί ότι έχει πει μαλακία.του το εχω πει 10 φορές δεν λεει να το καταλάβει τη μια καταστατικά την αλλη ΓΓΑ την αλλη καραισκακη την αλλη λεωφόρο στο τέλος να δω τη αλο θα σκαρφιστεί :2funny: ρε μαλάκα δεν ειναι ντροπή να πεις ...ναι..έκανα λάθος :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε τελικά είσαι μεγάλος κωλοτουμπας!!τη να καταλάβω ρε νούμερο οταν δεν ξέρεις τη γράφεις τη εννοεις και τη θες να πεις :jerking:οτι θες αλλα στον ευατο σου.ποιος ρε μαλάκα μίλησε σωματείο ρε μαλάκα;εσυ δεν μιλησες για νεο πανιώνιο ρε ξεφτίλα για ΑΦΜ; και αφου είδες οτι είπες μαλακία το γυρισες στο καλαματιανό τετοις ξεφτιλισμένος κωλοτουμπας είσαι.σου λεω τη σχέσει έχει η παε με τον ερασιτεχνη δεν απαντας.ρε ασχετε ρε ηλιθιες ρε βλάκα ρε νούμερο ποτε διαλύθηκε το ερασιτεχνικό σωματείο;ποτε;ποτε το κλειστό ηταν στον ερασιτεχνη;απο ποτε εσει σχέσει η παε με τον ερασιτέχνη;οταν απαντησεις σε αυτά και καταλάβεις οτι συνεχίζεις τη μαλακία που σε δέρνει ξαναμιλάμε.ο ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗΣ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕς ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΔΙΑΛΥΘΥΚΕ οποτε το γήπεδο του ανήκει :uglystupid:

Hρέμησε και προσπάθησε να καταλάβεις τι εννοεί. Πως υπήρχε μια έκταση που ανήκε στο δημόσιο. Η έκταση αυτή παραχωρήθηκε από το δημόσιο σε ένα σωματείο προς επιτέλεση των διακεκηρυγμένων από το καταστατικό του σκοπούς. Στα πλαίσια της αρωγής του κράτους προς τους σκοπούς, τα σωματεία κλπ.
Για να ανήκει μια έκταση σε ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο πρέπει να υπάρχει κάποιος αναγνωρισμένος από το κράτος τίτλος ιδιοκτησίας, προφανώς, να είναι καταχωρημένο στο υποθηκοφυλάκειο κλπ. Δε ξέρω αλλα ας πει κάποιος με σιγουριά.
Το κράτος δεν δώρισε την ιδιοκτησία αλλά παραχώρησε την έκταση προς χρήση. Τώρα στα διάφορα σαιτ καταχρηστικά γράφεται πως ανήκει στον ερασιτέχνη, ωστόσο γράφεται με την έννοια του ποιος το εκμεταλλεύεται και όχι με τη στενή έννοια του αν αποτελεί περιουσιακό στοιχείο του τάδε νομικού προσώπου.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom